FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

[it] Spurcati.ro

«1237»
Azzido18.02.2008 19:25

Duminica, dupa meciul de hochei, s-a facut o cheta printre membrii AISS pt cumpararea domeniului spurcati.ro

S-au strans in jur de 180 ron daca nu ma insel, aprox 140 ron au ajuns la mine, restul urmand sa fie pusi in contul AISS de catre greco.

Eu am facut demersurile necesare achizitionarii domeniului, am trimis cererea dar mai avem de asteptat o zi-doua pana cand o sa fie 100% al nostru.

In acest moment e rezervat pt 5 zile pana cand facem formalitatile.

Scopul siteului e simplu, prin el vrem sa facem misto-uri grave la adresa patrupezilor, vrem sa aratm ca ei sunt in realitate spurcatii, asadar vreau de la voi urmatoarele:

1. IT-ul sa propuna pe ce platforma o sa construim site-ul, unde il gazduim, daca il gazduim in alta parte, propuneti si voi un serviciu de webhosting potrivit.

2. Pt ceilalti:asteptam propuneri referitor la continutul siteului, cum vreti sa arate, ce sa contina, etc

3. Dupa ce am rezolvat cu designul siteului si celelalte aspecte, propun sa stabilim si o modalitate agresiva de promovare a lui.

Eu ma gandeam ceva de genul: punem pe prima pagina a fcs ceva de genul "hacked" (lasam sa se inteleaga faptul ca ne-au spart cainii siteul), ii lasam sa se bucure pt putin timp, stirea face inconjorul netului romanesc, crestem in trafic :D, apoi punem articol in care le dam peste nas si ii luam la misto si in acelaasi timp ne facem cunoscut si noul site, deci le demonstram ca suntem niste zei. :biggrin:

Asteptam si alte sugestii :D

PS: nu cred ca mai e cazul sa va spun ca TREBUIE sa nu afle nimeni despre proiectul asta !!!

Dragoshel18.02.2008 19:39

azzido, in maxim 1 saptamana fac eu rost de un domeniu .com .net sau .org +hosting PE UN AN INTREG. MOCA BAHHH. De la godaddy , prin cineva.

ca sa il promovam, e cam urat cum ai zis tu.... o sa fie iar forumul PLIN de posturi genul "ne-au spart situl" "cum" "cine" "de ce" etc.ca atunci

cred ca suntem destul de dezvoltati cu situl/forumul ca printr-un simplu banner, sa afle o groaza de utilizatori ai internetului

axl18.02.2008 19:57
Eu ma gandeam ceva de genul: punem pe prima pagina a fcs ceva de genul "hacked" (lasam sa se inteleaga faptul ca ne-au spart cainii siteul), ii lasam sa se bucure pentru putin timp, stirea face inconjorul netului romanesc, crestem in trafic :D, apoi punem articol in care le dam peste nas si ii luam la misto si in acelaasi timp ne facem cunoscut si noul site, deci le demonstram ca suntem niste zei.

Pai atunci avem rabdare si facem asta pe 1 aprilie. Pana atunci se lucreaza serios la proiect, se cauta subiecte, se fac joculete, plm, asa mai departe, rahat, eu unul oricum cred ca toata povestea asta o idee rea si-o sa iasa totul cum nu se poate mai prost. Pentru ca e usor sa spui gata, facem un site in care-i luam la 3/2 pe caini dar e mai greu sa mentii un interes ridicat pentru chestia asta. Imi inchipui ca 3, 4 zile va fi un succes total dar apoi se va pierde interesul daca tonusul initial nu va fi intretinut.

ManiaCU18.02.2008 19:58

Tare de tot. Aici o sa va ajut si eu la continutul siteului, poze , chestii haioase. Buna ideea cu promovarea lui. Or sa moara de ciuda spurcatii :X

Dragoshel18.02.2008 20:09

dap, dar pana la poze trebuie design, trebuie domeniu+hosting, :))

Deci zi azzido, pastrez domeniul ala pe numele spurcati.com .org .net sau il iei p-ala .ro??

forever_STEAUA18.02.2008 20:15

Parere personala: ar fi bine sa nu se afle de legatura dintre fcsteaua.ro si spurcati.ro din mai multe motive.

1. De ce sa ne facem de lucru daca nu e musai

2. Sa-si smulga paru' din cap de nervi ca nu stiu cine face misto de ei.

Exista totusi riscul ca la un moment dat sa "sufle" cineva.

Dragoshel18.02.2008 20:19

poate o sa se sufle, dar daca ne miscam repede cu situl nu prea conteaza..

yo_marius18.02.2008 20:26

Ma bag si eu in seama.

Daca am retinut corect ce am discutat ieri, hostigul era rezolvat... Despre design-ul saitului vorbisem sa fie oarecum similar "dinamovisti.ro", iar despre continut, urma sa avem un sait "Dinamo" plin de ironii &rest of shit din partea noastra

P.S. uitasem motto-urile saitului

SPURCAT PANA LA MOARTE

MANDRU CA SUNT SPURCAT :rolleyes:

novac18.02.2008 20:39
SPURCAT PANA LA MOARTE

MANDRU CA SUNT SPURCAT

Marius e spurky! :biggrin:

Azzido18.02.2008 21:15
dap, dar pana la poze trebuie design, trebuie domeniu+hosting, :))

Deci zi azzido, pastrez domeniul ala pe numele spurcati.com .org .net sau il iei p-ala .ro??

spurcati.ro o sa fie site-ul.

cat despre webhosting, daca il ai gratuit ar fi super ok, chiar te rog sa imi dai datele de conectare cat mai repede.

mai exact am nevoie de adresa de administrare, user si parola de administrare

macar sa-mi spui daca le poti avea in doua-trei zile, daca nu, asta e

luam din alta parte

Bodanel19.02.2008 09:47

Ca sa imi dau cu parerea si eu.

Daca avem hosting gratuit e bine daca nu eu recomand www.ghesi.com(pe astia ii folosesc si nu am gasit alta oferta mai buna in RO+ ca sunt destul de fiabili). Sunt din Romania si pentru 3 euro pe luna ai urmatoarele 20 GB spatiu pe disc, 300 GB trafic lunar, baze de date, conturi ftp, conturi de mail, etc nelimitate. Recomand joomla pentru a fi ceva usor de administrat.

Eu zic ca template-ul(modul in care arata site-ul) sa fie diferit de dinamoprostia.ro.

Asteptam sugestii.

P.S. Ia ganditi-va nu cumva potaile pot lua aurolaci.ro si sa ne faca aceasi miscare? rotld spune ca aurolaci.ro este liber. eu as zice sa il luam si pe asta.

Dragoshel19.02.2008 12:11

ok, azzido, sa vad ce rezolv acuma.

yo_marius19.02.2008 13:03
P.S. Ia ganditi-va nu cumva potaile pot lua aurolaci.ro si sa ne faca aceasi miscare? rotld spune ca aurolaci.ro este liber. eu as zice sa il luam si pe asta.

oricum va exista un raspuns la site-ul asta. daca luam noi "aurlaci.ro" exista "aurolaci.com" ".net""org" etc... exista "aurolac.ro" sau "aurolacii.ro"

deci un raspuns din partea cainilor va fi. ideea e ca noi sa fim primii si sa fim mai buni ca ei! :rolleyes:

bodanelu19.02.2008 13:08

ce conteaza daca exista raspuns. conteaza cine au fost primii.

yo_marius19.02.2008 13:10

@bodanelU

exact, de aceea nu vad rostul cumpararii domeniului "aurolaci.ro"...

P.S. bah, voi ma imbolnaviti cu nick-urile astea. unul din voi sa si-l schimbe in ..::Danny::.. :laugh:

Dragoshel19.02.2008 13:10

lasati raspunsurile si altele, dati ideii despre viitorul site.. :)

Bodanel19.02.2008 14:01

Multe bancuri si caricaturi cu caini, catei, catele. Multe lucruri care sa le aminteasca de umilintele repetate la care ii supunem.

@yo_marius

ai dreptate in legatura cu aurolacii.ro. nu pusesem problema in felul asta. dar daca ei cumpara aurolaci.net com org putem face mishto de ei ca nu au avut bani de un domeniu .ro :wink:

Azzido19.02.2008 17:19

care aveti poze, fisiere audio, video relevante, rog sa le postati aici.

Dragoshel19.02.2008 18:04

baieti, eu am rezolvat-o cu webHosting-ul, MOCA pe un an de zile, si daca intr-un an de zile merge treaba si nu ne lasam de site, il mai prelungesc ;) tot MOCA, normal...

Acuma sa mai vina si azzido cu domeniul, si "ne punem pe ei" :D

yo_marius19.02.2008 18:47

acum le-am gasit pe saitu' prosport... sunt geniale!! parnaiasi in autocarul lui Dinamo... singura problema e ca au tampenia aia cu prosport pe ele...

puscariasi.jpg

puscariasi2.jpg

puscariasi_1.jpg

Fane_casieru'19.02.2008 20:20

Ce nu convine - sterse.

Azzido22.02.2008 09:42

trebuie sa mai asteptam 2-3 zile cu domeniul, deocamdata este rezervat si nu pot sa fac cerere din nou pt el.

Dragoshel22.02.2008 09:51

offfff :rolleyes: , deci de luni, la work. :)

Azzido22.02.2008 12:15

pai ok, pana luam domeniul hai sa ne gandim cum facem site-ul, veniti cu sugestii, materiale, text, propuneri, designul siteului, etc

Bodanel22.02.2008 12:55

ca si model de design propun asta. boul se poate inlocui cu un caine si culorile le putem schimba cum vrem noi. ma ofer sa instalez eu si joomla pentru administrare daca este posibil si asa vom putea modifica foarte usor site-ul.

<a href="http://joomla15.siteground.com/?template=siteground-j15-13" target="_blank">http://joomla15.siteground.com/?template=siteground-j15-13</a>

LE Cred ca template-ul se potriveste cu ceea ce vrem noi sa facem cu site-ul asta. Astept colegii de la IT sa vina si ei cu idei deoarece in IT daca unul vine cu o idee altul gaseste un mod sa imbunatateasca :biggrin:

«1237»