FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Amical / Steaua - Lokomotiv Sofia 1 - 0 (0 - 0)

«12345»
mikkke07.02.2008 16:51

Degeaba, cainii latra ursul merge mai departe... e greu cu obrazul gros si cu punguta plina sa asculti ce spun altii...

st_194707.02.2008 16:52
Nu stiu cum poti sa-l susti pe dupa ce la lucrat pe Hagi si a dat m..e un meci intreg tribunei.Macar daca ar fi un jucator cat de cat dar eu nu-l vad de Steaua(asta daca vrei performanta).

Nu ma intereseaza ce face Tribuna aII-a , ma intereseaza doar Peluza Nord !

Ti-am mai spus : Asta e parerea mea despre jucatorul Lovin .

Fabbiani a cam intrecut masura cu PePe. Andone are tupeul sa declare ca fata de Fabbiani , Pepe nu a facut nimic in Romania ? Ce a facut Fabbiani ? A dat 2 goluri cu faru , unu cu UTA si unu cu buzau si deja... cel mai bun stranier care a evoluat vreodata in Liga 1 .. [ pff ]

Irresistible23Steaua07.02.2008 16:55

Lovin, Surdu, Badea praf... Eu chiar nu pot sa inteleg dc nu joaca mai mult cu Dayro ?? Le este frica ca le fura postul de titular ?? Oricum deja Lovin, Surdu si Badea o sa frece mult si bn banca !!

steaua_gloria07.02.2008 16:55

Am vazut doar repriza a 2-a , ca am adormit. E o victorie fara 5 jucatori de baza plecati la nationala. Imi are rau ca Dayro inca nu s-a acomodat.

MoWeed07.02.2008 16:59

@steaua_gloria

mie unul mi-a placut cum a jucat daryo cred ca s-a acomodat si el

Cat despre scandalul cu Pepe si Fabbiani, jucatorul franarilor deja are fitze de vedeta internationala. A dat si el goluri cu echipe de astea de kkt din Liga 1 si acu e deasupra oricarei critici. Sper ca returul asta sa demonstreze pepe ca e mult peste ratatul ala...

Danntes07.02.2008 16:59

Lovin in afara de niste deposedari este RATAT...se impiedica in mingie, ii trebuie 7 miscari pana sa loveasca mingea...etc

Badea o sa frece banca de rezerve, omu' este prea "lent" pentru ce se intampla acum in atacul nostru.

steaua_gloria07.02.2008 17:01

Acum am vazut si eu golul lui Mendoza. E fenomenal !! Foarte frumos. De demult n-a mai facut Steaua aseamenea achizitii. Defapt a facut vreodata??

MoWeed07.02.2008 17:02

marea majoritate a celor care au jucat azi vor fi rezerve in retur. Hai sa fim seriosi Lovin nu are unde juca la mijlocul terenului, Badea si Baciu probabil nici nu vor mai fi in lot, Rada, Petre Marin probabil vor fi rezerve.

Este multumitor ca jocul lor a fost decent sper ca in sfarsit sa avem niste rezerve capabile sa se descurce macar la nivelul ligii 1

ssinpadureacualune07.02.2008 17:03
Ai sa vezi , Jeff UTD nu e chiar o petarda !

Iar incepi si tu cu carcoteli despre Ov. Petre care nu-si au rostul?

Mie putin imi pasa cum joaca la nationala daca la noi isi face treaba bine.

Vrei sa zici ca nu a intrat tare la ala,si ca e normala o astfel de intrare?

Niciodata nu am stat sa carcotesc,insa am zis mereu si voi zice mereu ca nu-i vreau pe Lovin si Ovidiu Petre la Steaua.Sunt 2 mijlocasi fara valoare care nu pot face un dribling si nu pot da o pasa sau o centrare si nu-i suport si vreau sa plece din Ghencea.Daca doar recupereaza dece nu joca fundasi??

Si daca si Jeff UTD este vreo echipa,inseamna ca s-au terminat echipele de fotbal din lume.

The Flyer07.02.2008 17:05

am vrut sa bag mesajul in continuare,da' nu se uita nici dracu'!

iar a coborit Dayro in aparare!grav!nu folosesti un asemenea potential in toate zonele,parerea mea!chiar daca a coborit de 7-8 ori in 90 de minute,il epuizezi!plus ca a creeat o alta faza alaturi de mendoza,in r2!

eu unu',sincer,n-am vazut golul si-mi vine sa-mi bag un par in fund!scriam aici!!!!!asta e!se intimpla!

despre a 2-a repriza:eu sunt foarte bulversat:ce dracu' joaca eze?fundas de banda,mijlocas?????sa i se gaseasca un post!tot parerea mea!

sunt un nenorocit si un cretin!DA!nu respect un jucator idiot care e un simbol ce a venit la Steaua!Rica ce joaca?a intrat,a jucat si ce am vazut????nimic!cit tre' sa-i acordam lui rica credit?10000 de vieti?eu m-am saturat de el!in plus,i; baga si in rahat pe Laca!eu unul nu mai cred in RICA!!!!

ma uit la cupa africii,voi continua!

DelPiero1007.02.2008 17:05

Strainii au adus cu siguranta alt aer la Steaua!Nu avem nici o scuza daca ratam UCL anul asta!

AdrianUltras2507.02.2008 17:10

calmati-va si nu va mai entuziasmati atat!

astea sunt amicale.

sa vedem ce vor face in campionat.

si aici nu ma refer doar la noile achizitii.

SzabiStelistu07.02.2008 17:11

Super gol Mendoza!!!!Cred ca Steaua are o echipa buna!!!Si dupa parerea mea suntem cu mult peste CFR!!!O sa vedem in retur!!FORZZA Steaua

IONUTZ-CIPRIAN07.02.2008 17:12

Nu ma agit sau ma intuziasmez asa de repede,au jucat si au batut in toate partidele astept insa sa o vad in campionat,acolo e baza,acolo trebuie sa facem treaba!!

Virgil07.02.2008 18:28

Spre deosebire de unii care indeamna la mai putin entuziasm, eu dimpotriva, spun sa va bucurati, sa visati frumos, sa va astepti la un nou titlu. Asa cum spuneam cu putin timp in urma, ziua buna se cunoste de dimineata. Succesele din aceste pregatiri ii trezesc amintiri placute lui Lacatus, care in 1985, in anul premergator castigarii CCE, a avut o perioada excelenta de pregatiri cu Steaua. In calitate de jucator desigur. Si nu numai lui Lacatus, ci si celor care au fost avut sansa sa traiasca acele timpuri.

Lasati lumea sa se bucure, sa se entuziasmeze, pentru ca traim intr-adevar momente care permit aceste sentimente.

c.ronaldo1707.02.2008 18:33

Daca nu visam la titlu acum cand echipa joaca bine, atunci cand?

aleex507.02.2008 18:45

Abia astept meciul din Ghencea cu CFR-ul! O sa fie un meci frumos pe care spre sa il castigam! Superb golul lui mendoza azi! Avem si noi insfarsit un jucator care stie sa traga de la distanta! Forza Steaua !!! Spre 24! :steagcruce::steagcruce:

Catalyn0707.02.2008 18:55
Abia astept meciul din Ghencea cu CFR-ul! O sa fie un meci frumos pe care spre sa il castigam! Superb golul lui mendoza azi! Avem si noi insfarsit un jucator care stie sa traga de la distanta! Forza Steaua !!! Spre 24! :steagcruce::steagcruce:

poti sa zici asta si despre Pepe Moreno :D ... si cred ca nici Plesan n-ar face exceptie

bogdan_the_boss200607.02.2008 19:15

ce gol a dat Mendoza... :steag_steaua_ro:

laur_2307.02.2008 19:25

in legatura cu Lovin: vad ca a devenit un fel de subiect principal pe-aici...si nu degeaba!!!

acest baiat ar tb jucat cat mai putin posibil!!!

e drept -- a avut si unele evolutii satisfacatoare de la venirea lui in Ghencea in 2004, dar atat! si nimic mai mult...

franeaza f. mult jocul, e adeptul pasei la portar( nefiind singurul...sper sa scapam cat mai curand de aceasta carenta), plus faptul ca mi se pare mai eficient O.Petre pe acest post de om la inchidere( probabil ca nici acesta nu va mai juca mult DACA se reface Mirel...);

in concluzie...Lovin nu are valoare de Steaua!

comore07.02.2008 21:52

Foarte buna prestatia lui Lovin din amicalul de azi. Baiatul creste de la un meci la altul, e ambitos, incearca sa se ridice la nivelul noilor sai colegi si de multe ori reuseste sa-i eclipseze, asa cum a facut-o si azi, construind un atac de senzatie pe banda dreapta. Eu zic ca ar fi mai indicat la Nationala, in locul lui Ovidiu Petre. Un alt jucator care m-a impresionat a fost polonezul Golanski, pe care-l vad mai mult mijlocas dreapta decat fundas. Imi pare rau de Vali Badea, omul se straduieste, dar nu-i iese nimic. Pacat, va trebui sa lustriasca banca de rezerve tot returul, iar in vara va ajunge la vreo echipa din Coreea sau China.

cristian8608.02.2008 00:37

Cine e CFR ?

David Gavrilut08.02.2008 07:52

aha ... bravo Mendoza, Lacatus stie pe cine sa aduca la Steaua ... super GOLATZIO ... abia astept sa ii batem in campionat pe Dinamo, Rapid, CFR si Poli .... HAI Steaua ... FORZA!!!

MoWeed08.02.2008 08:24
Foarte buna prestatia lui Lovin din amicalul de azi. Baiatul creste de la un meci la altul, e ambitos, incearca sa se ridice la nivelul noilor sai colegi si de multe ori reuseste sa-i eclipseze, asa cum a facut-o si azi, construind un atac de senzatie pe banda dreapta. Eu zic ca ar fi mai indicat la Nationala, in locul lui Ovidiu Petre. Un alt jucator care m-a impresionat a fost polonezul Golanski, pe care-l vad mai mult mijlocas dreapta decat fundas. Imi pare rau de Vali Badea, omul se straduieste, dar nu-i iese nimic. Pacat, va trebui sa lustriasca banca de rezerve tot returul, iar in vara va ajunge la vreo echipa din Coreea sau China.

Lovin la nationala????Tu te auzi ce zici???

Baiatul ala are grave deficiente nu stie decat sa opreasca atacul(asta daca adversarul nu e prea rapid si ii ia mingia). Cu o faza pe meci(cam atat face pe atac) nu reuseste nimic. Trezeste-te unde mai vezi tu in fotbalul modern echipe mari cu inchizatori ciobani care nu stiu decat sa dea la picioare ca sa recupereze mingia?

Danntes08.02.2008 17:08

baiatule nu ai nici o treaba cu fotbalul ca si idolul tau Lovin

«12345»