FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Amical / Steaua - Lokomotiv Sofia 1 - 0 (0 - 0)

«12345»
DelPiero1007.02.2008 15:51

Ah,ce faza frumoasa...pacat ca nu s-a dat gol...

AdrianUltras2507.02.2008 15:51

Mendoza trebuie sa joace atacant central!

DelPiero1007.02.2008 15:51
Tanarul jucator peruvian de doar 20 de ani ? Asa au zis de mendoza.Eu stiam ca are 29 de ani...

E tanar...la Steaua! :biggrin:

White_R07.02.2008 15:52

Uite ce face Mendoza. Cum sa nu vezi ca e atacant pur sange ? Cum ? Si orb si vezi asa ceva !

st_194707.02.2008 15:53

Un + pentru Lovin ,Surdu,Dayro si Badea

Ps: Astia care-l criticati pe Lovin [..] ce doriti sa faca mai mult decat sa recupereze baloane la mijlocul terenului ?

DelPiero1007.02.2008 15:54

Dayro,ai fost aproape taticule...

P.A.St1947,si Mendoza?Eu cred ca el a fost cel mai bun...Lovin??? :blink:

aym07.02.2008 15:54
nu stii fotbal.lasa-ne!

mai bine uita-te cat de bine recupereaza Lovin si cat de mult ajuta apararea.

cica asta tre sa faca un mijlocas la inchidere.

de acord cu tine ... dar din pacate pentru nervii nostri, el recupereaza mingea (ajuta apararea) dar dupa aia paseaza la adversar.

eu nu pe el invinovatesc, ci pe cei care tot insista cu el, si cu altii care-s in plus la noi (nu dau nume ca sa nu deshid cutia pandorei, dar sunt vreo 3 care n-au treaba cu o echipa de nivelul Stelei)

zloty07.02.2008 15:55
Un + pentru Lovin ,Surdu,Dayro si Badea

Ps: Astia care-l criticati pe Lovin [..] ce doriti sa faca mai mult decat sa recupereze baloane la mijlocul terenului ?

pai nu stiu sa no piarda? sa dea o pasa deecenta?? sa nu faulteze prosteste??

st_194707.02.2008 15:56
pai nu stiu sa no piarda? sa dea o pasa deecenta?? sa nu faulteze prosteste??

S-a inventat jucatorul perfect care nu greseste nici o pasa ?

AmuntBoy07.02.2008 15:56

imi place cum am jucat in ofensiva acum

multe sarje pe laterale si pase in gaura

frumos ...

apararea ceva mai slabuta ca lipsesc toti 4 titularii :P

flo220307.02.2008 15:57

Dayro este meserie! i-ar trebui cineva sa-l ''serveasca''. cum era daca l-am fi avut pe Elton acum ?

Catalyn0707.02.2008 15:59
Dayro este meserie! i-ar trebui cineva sa-l ''serveasca''. cum era daca l-am fi avut pe Elton acum ?

ati innebunit cu Elton... cum ar fi fost daca... cum era daca... daca era si ala...

Nu e Elton si gata, jucam cu ce avem.

zloty07.02.2008 16:01
S-a inventat jucatorul perfect care nu greseste nici o pasa ?

o stai nu zic perfect dar daca tot batetzi moneda pa faptu ca e doar mijlocas defensiv si sa n-avem alte pretentzi ce ai spune daca dupa ce recupereaaza o minge sa sttie si ce sa faca cu ea???

1uLy4Nn07.02.2008 16:02

tinand cont ca jucam fara multi titulari eo zic ca este foarte bine. am avut ocazii de a inscrie si sunt sigur ca o vom face..criticati la sfarsit nu acum :P

st_194707.02.2008 16:02
ati innebunit cu Elton... cum ar fi fost daca... cum era daca... daca era si ala...

Ai dreptate Catalin . Elton era bun in ofensiva , dar in defensiva era 0 .

Pentru cei anti-Lovin , am o intrebare : De ce toti antrenorii au jucat cu Lovin ? Zenga, Protasov, 0-li , Hagi ,Pedrazzini ,Lacatus . Chiar sunt toti prosti ?

DelPiero1007.02.2008 16:06

Pentru ca nu au avut solutii mai bune!

CaTaLiNsm StElIsTu07.02.2008 16:07

Imi place ce vad...in sfarsit vad un joc deschis si calitativ,c excetia a catorva inexactitati,dar na..sa zicem...doar e amical.Vad si eu in sfarsit devieri triunghiuri de pase,scheme tactice...imi place,sper s-o tine tot asa!

zloty07.02.2008 16:07

o da bine ca nu mai insista pentru chilianul ala ca inebunisem

aym07.02.2008 16:09

sa nu se inteleaga ca am ceva cu Lovin, dar mie mi-ar placea mai mult pe postul asta sa joace bicfalvi.

ajuta apararea aproape la fel de bine ca Lovin, dar in plus stie si cu mingea: pase. driblinguri, sut. Adica poate ajuta si atacul. Din pacate Lovin nu poate ajuta atacul, si din pacate de multe ori il incurca.

parerea mea.

(le multumesc de pe acuma celor care imi spun sa ma las de fotbal :) )

c.ronaldo1707.02.2008 16:09

Ce gooool!!!

zloty07.02.2008 16:09

ce goooool

1uLy4Nn07.02.2008 16:10

gooollllll...frumossssssssss :X:X:X :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro:

The Flyer07.02.2008 16:10

sa-mi imi dau cu parerea,nu vreau sa ma refer la fiecare jucator in parte,vreau sa vorbesc doar despre citiva,fara scheme de joc si alte-alea!!vad ca pe forum multi au devenit antrenori si nu vreau sa-i incurc,astea sunt doar niste notite!

bun,vis-a-vis de prima repriza:

la inceputul meciului,Dayro a coborit prea mult dar pe parcurs s-a rezolvat situatiunea si a fost bestial!deja incep sa-l iubesc pe pustiul asta!daca- l lasi sa-ti filtereze pasele e pur si simplu bestial!a avut doua-trei pase "printre" care pur si simplu m-au incintat!plus ca incepe sa se inteleaga cu mendoza!sper s-o tina din mai bine spre excelent!faza din minutul 41 a fost excelenta,dribling Dayro,pivotare mendoza si bara!pur si simplu am sarit din fototliu de parca vedeam un meci oficial cu miza!

zapata,ca de obicei!o mica ezitare,in rest beton!

ceva despre mendoza:omul trebuie bagat virf adevarat,are fizic,tehnica,stiinta jocului si,neaparat,sa-l lase sa suteze de la distanta!de mult n-am mai avut un jucator atit de puterni in sut si,mai ales,sa aiba precizie!goo on,man!

cu mina pe inima,chiar daca l-am injurat la greu:domn'e,rahatul ala de romica surdu chiar a crescut in joc!pe mine ma uimeste si sper sa nu i se termine benzina pina la meciurile din campionat!a inceput sa alerge,se baga in combinatii pe banda dreapta si se pare ca-i place!

si Vali Badea e cam on plus!

astea sunt parererile mele referitoare la prima repriza!sper sa continui aprecierile si la sfirsitul jocului!

DelPiero1007.02.2008 16:10

Oaaaa,Mendoza a rupt plasa!Cu Dayor,cu Mendoza,cu Pepe si Dica,de nimeni nu ne e frica!Mai incape Dica? :blink:

AdrianUltras2507.02.2008 16:10

daaaaaaaayum!!!!

Mendoza atacant central!!!

«12345»