ati innebunit cu Elton... cum ar fi fost daca... cum era daca... daca era si ala...Nu e Elton si gata, jucam cu ce avem.
ia un calmant , sa nu faci tensiune !
ati innebunit cu Elton... cum ar fi fost daca... cum era daca... daca era si ala...Nu e Elton si gata, jucam cu ce avem.
ia un calmant , sa nu faci tensiune !
Un + pentru Lovin ,Surdu,Dayro si Badea
Ps: Astia care-l criticati pe Lovin [..] ce doriti sa faca mai mult decat sa recupereze baloane la mijlocul terenului ?
Ai inebunit cu nesimtitul de Lovin,scuza-ma dar nu stiu la ce meci te uiti,in rest echipa buna(fara 8 titulari).insfarasit avem atac super.Forza Steaua
Oaaaa,Mendoza a rupt plasa!Cu Dayor,cu Mendoza,cu Pepe si Dica,de nimeni nu ne e frica!Mai incape Dica?![]()
nu cred ca mai are loc Dica. este destul de lent pentru ce joaca strainii Stelei si pentru ce trebuie Stelei
Super gol.
Nu stiu ce se intampla in ultimul timp dar Vali Badea e degeaba pe teren
Ce gor era sa dea Daryo se pare ca in sfarsit s-a adaptat si el...
woow...super gol...sincer daca as fi in locul lui Lacatus as juca cu 4 atacanti mendoza si pepe impinsi si cu Dica si Dayro mai in spate....maaama ce sut a dat Dayro acum
Ai inebunit cu nesimtitul de Lovin,scuza-ma dar nu stiu la ce meci te uiti,in rest echipa buna(fara 8 titulari).insfarasit avem atac super.Forza Steaua
Tudor , nu este doar parerea mea ..in fine .. nvm
Nu-mi vine sa cred ce vad :
" Mai are Dica loc la Steaua ?" [
)) ]
Pai acum 5 zile toti il laudati ca vai , ca nu stiu ce salvatoru` ,doar Dica da gol .. si acum ?
@st_1947
Bine zici cu Dica pana acu cateva zile toata lumea il numea salvatoru, toti ziceau ca iar stam in Dica....
LA Mendoza se vede ca are simtul portii si cam din orice pozitie trage cam pe poarta!
La Lovin si Rada se vede ca nici daca ar da din 2 metri nu ar nimeri poarta! Deviza este: Cat mai sus, poate nimerim un avion!
Dayro Moreno stie cu mingea si are simtul portii! Stie fotbal! Problema e ca o sa revina Banel, care in afara de viteza nu are nici o calitate: plasament, deposedare, centrare, pasa adancime, marcaj, pasa = ZERO!
Vali Badea, pare lent, nu mai are siguranta pasei, imobil, preluari foarte largi, nu prea mai are loc! Trebuie sa puna osul sau va ajunge a 3-a rezerva de varf, dupa Pepe si Habibou!
as vrea sa-l vad pe golansky in locul lui Petre Marin pe dreapta
si desi nu se poate in meciul asta
pe pepe moreno in locul lui Badea.
cred ca le-am da 3 0 bulgarilor
Nu va mai certati si nu mai faceti echipe.
E foarte bine ca avem solutii.Nu imi pasa cine sta pe banca si cine e titular atat timp cat Steaua joaca bine.Nici voua nu ar trebui sa va pese.Bine ca avem!
E bine ca marcheaza strainii trist e ca inafara de ei nici un alt jucator nu poate marca dinafara careului pentru ca mananca sticsuri si-s rahitici (poateDica si ala plasat nu in forta )
eu nu inteleg de ce in ultimele doua amicale Petre Marin a jucat titular si Golanski a fost reserva ![]()
Ochirosii nu era accidentat???
Raul1988
pentru ca Petrica nu prea jucase pana atunci.
plus, Golo si-a aratat valoarea,si-a castigat locul de titular.Trebuie rulate si rezervele.
De intrat a intrat Alex Iacob, nu Ochirosii!
Alex Iacob are nr 21!
Dobitocul asta de comentator numai prostii scoate pe gura...era Alexandru Iacob, nu Ochirosii
Aha.....ma miram eu...comentatori de la sport.ro ce sa le ceri?
Va intra Bogdan Mustata cu nr 28
probabil ca cei de la sport ro vor zice ca e Gigel Coman:))
is curios daca o sa mai vedem ceva interesant la poarta bulgarilor acuma dupa iesirea lui Dayro si a lui mendoza
sincer, ma indoiesc.
Dayro a jucat de nota 10 astazi
Ochirosii nu era accidentat???
nu cred ca e Ochirosii cred ca alex Iacob a intrat
Bine ca le da Lacatus sanse si tinerilor.
Daryo a fost cel mai bun de la Steaua azi se pare ca ii convine pozitia asta...
Un + pentru Lovin ,Surdu,Dayro si Badea
Ps: Astia care-l criticati pe Lovin [..] ce doriti sa faca mai mult decat sa recupereze baloane la mijlocul terenului ?
Nu stiu cum poti sa-l susti pe dupa ce la lucrat pe Hagi si a dat m..e un meci intreg tribunei.Macar daca ar fi un jucator cat de cat dar eu nu-l vad de Steaua(asta daca vrei performanta).
Cred ca insfarsit avem echipa
Atac veninos al lui Badeaaa si .... se stinge...
Pentru a cata oara?? Bine macar ca are cine sa dea gol la Steaua, speram sa ramana asa...
uite si tu la Vali Badea ... in ultimul minut
pai cum sa castige locul de titular in fata lui pepe?
mi s-a parut mie, sau si-a luat Badea niste "incurajari" de la spectatorii aia dupa ultima ratare? ![]()