FORZA
FORZA
baieti stati linistiti anul asta va linisteste Interul pe toti :lol: :lol: cu Milan a dat cu ei de pamant urmeaza juventus peste 2 saptamanii si in UCL sigur prindem finala
:wink:
recoba cred ca prindeti mita de coada...in serieA n-aveti loc de juve iar in UCL o luati acum in optimi cu siguranta...
In optimi Inter joaca cu Ajax, asa ca n-are probleme, dar mai departe.....Eu unul o vad bine pe Inter in Ch.League anul acesta, dar nici chiar castigatoare, o vad prin semifinale, in cel mai bun caz
Recoba, eu nu as fi atat de sigur de finala. Cu echipa voasta de sud-americani o dati in bara, cand va va fi lumea mai draga. Sud-americanii sunt inconstanti, fac 5-10 partide exceptionale, dupa care yi apuca dorul de casa, de caldura, de mare, de plaja si se duce totul in jos. Cand o sa aveti mai multi europeni in echipa, atunci sperati la titluri. E bine sa ai 1-2 brazilieni sau argentinieni in echipa, dar 7-8 ca Inter e prea mult. De asta nu mai pupati titlul de atatia ani.
nu si eu stiu de inconstanta sud americanilor cel mai bun exemplu Villareal inoata acum in primera exceptand asta totusi Inter joaca cel mai frumos fotbal din italia placut ochiului si are o forma extraordinara avand o serie de 14 partide de cand nu a mai pierdut
iar de Ajax sa nu treaca :lol: :lol: :lol: :lol: mda dak zice red 19 il cred :lol: :lol: e super inghegata echipa iar figo isi traieste a doua tinerete la Inter :wink:
Sincere Felicitari Milanului si tuturor fanilor rossonerilor cu ocazia eliminarii din Coppa Italia Palermo-Milan 3 0 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Se pare ca maine urmeaza si Juve :? (dar poate nu, poate mai da Del Piero o dubla si Trezeguet un Hat-trick si jucam cu Palermo in semifinale)
se pare ca Inter va lua a doua cupa consecutiv
e de bine si vroiam sa anunt Inter a achizitionat extrema stanga a lui lazio, Cesar un bun jucator care se alatura unei super echipe bine se pare ca va pleca Kily Gonzales 8) oricum se anunta lucruri bune pentru Inter
Lazio- Milan 0-0 -nu isi revine deloc Lazio, problemele lor financiare strica una din cele mai frumoase cluburi ale Europei. Poate o data va redeveni ceea ce a fost ...
gata :cry: serie a din nou in vitrina bastarzilor juventini e incredibil cum reuseste in meciurile cheie juve sa aibe noroc cu tona si arbitrii prietenii sa fie intotdeauna la post
aceasta victorie pe san siro a demonstrat k juve e cea mai urata echipa insa pe de alta parte Inter inainte de aceste 2 meciuri cu fiorentina si juve ,ziceam k aici se va vedea dak Inter merita titlu, dupa rezultate NU dar dupa joc DA :cry: dar conteaza doar rezultatele :cry: :cry:
Mesaj moderatori: foloseste semnele de punctuatie,e f greu de citit mesajul tau fara ele!
Seamana un pic Juve cu Dinamo?(nu ma refer la echipament
)
@Recoba
:lol: Poate ai vazut alt meci....Juventus a meritat victoria, asta o spun toti...incepand cu cei ce au vazut meciul si terminand cu jucatorii lui Inter :wink: Juve a demonstrat ca nu are rival in Serie A si ca este o candidata foarte, foarte, foarte importanta la Ch.League.
Daca e sa vorbim de arbitraj...chiar nu vad unde a fost avantajata Juve in meciul cu Inter, sa fim seriosi...cauti nod in papura acum. O victorie curata si meritata 100%
Iti inteleg dezamagirea, dar hai sa fim corecti si obiectivi: Juve este superioara lui Inter, iar inter nu are inca fata de campioana a Italiei. Apropo, vezi ca va ajuns Milan si sunt sanse sa pierdeti si locul 2 :wink:
Inter - Juve 1 - 2 sincer ..era mai corect un rezultat de egalitate..dar asa se intampla atunci cand ai in echipa un maestru precum Del Piero ! FORZA JUVE ! CAMPIONII DEL ITALIA 2005-2006!
Desi nu tin cu nici una din cele 2 echipe,pot sa zic ca a fost un super meci,pacat insa ca Paparesta a pierdut meciul din mana si am vazut unele intrari de parca ma durea pe mine.
@Recoba:lol: Poate ai vazut alt meci....Juventus a meritat victoria, asta o spun toti...incepand cu cei ce au vazut meciul si terminand cu jucatorii lui Inter :wink: Juve a demonstrat ca nu are rival in Serie A si ca este o candidata foarte, foarte, foarte importanta la Ch.League.
Daca e sa vorbim de arbitraj...chiar nu vad unde a fost avantajata Juve in meciul cu Inter, sa fim seriosi...cauti nod in papura acum. O victorie curata si meritata 100%
Iti inteleg dezamagirea, dar hai sa fim corecti si obiectivi: Juve este superioara lui Inter, iar inter nu are inca fata de campioana a Italiei. Apropo, vezi ca va ajuns Milan si sunt sanse sa pierdeti si locul 2 :wink:
![]()
cred k tu ai vazut alt meci ![]()
cum zici o victorie meritata 100 %??? :lol: :lol: mai bine uita te la tine privind parerea obiectiva si dak mai si zici k e victorie curata :lol: :lol: e clar am incredere in judecata ta :lol: :lol:
@Recoba
:evil: :x Hai nu ma lua la misto, ca pari penibil.
Unde a fost avantajata Juve. Paparesta ne-a doat noua lovitura libera in min.85, voua in min.92. Noi il avem pe Del Piero, voi pe Recoba :wink: Cine e vinovat ca Veron se impiedica de gazon si se accidenteaza :lol: Sau oare nu ai vazut cartonas rosu la Samuel dupa intrarea la ibrahimovici, exact dupa 1 gol :wink:
Daca te crezi un analist cu o "JUDECATA" obiectiva, ti-as recomanda sa dai verdicte despre meci, dupa ce mai urmaresti odata meciul si dupa ce asculti declartiile lui Stankovic, Morrati....in care spun ca victoria lui Juve este de necontestat si ca in cel mai bun caz Inter putea obtine un egal :wink: :twisted:
Asta o spun oameni implicati direct in fenomen si care sufera si financiar si moral si fizic pentru Inter in fiecare zi, nu doar un suporter care-si "rupe parul din cap" ca Inter nu mai ia un Campionat de 17 ani...
P.S. Daca te-am jignit, imi pare rau, dar cred ca ai meritato :wink:
mda ai dreptate :lol: :lol: :lol: uit un adevarat expert bianco nerro :lol: serios vad ca insisti in impertinenta emerson merita si el un mare cartonas rosu ca si cambiasso de fapt iar k joc sincer tu ai vazut meciu pe ce ?? prima repriza juve a jucat mai bine insa nu cu o dominare sau cu mari ocazii decat posesie, insa in a doua repriza pana la gol nu cred sa fi vazut pe juve sa aibe macar un sut la poarta un contraatac si atat si asa a fost golul
meritat?????? uite intra pe inter.it sau gazzetta.it si ai sa vezi declaratiile dupa meci stankovici a zis k inter merita MINIM un egal iar marele nostru patron Moratti a zis k juve a fost mai buna in fata portii profitand de ocaziile avute
poate data viitoare nu te mai iei dupa ce spune pe la sport total sau gsp :lol: :lol: :lol: verifica si tu direct de la sursa
asta e pana la urma n-ai ca sa zici, an de an juve, fara arbitri, n-ar fi asa de sus in italia insa castiga serie A pe banda rulanta si nu mi ramane decat sa te felicit :lol: :lol: cel mai bun atac din serie A del piero paparesta :lol: :lol:
@Recoba
Esti jalnic, paranoic si lipsit de bun simt. Atat am sa-ti spun. In rest, invata semnele de punctuatie si peste cativa ani (dupa ce te maturizezi) poate vorbim si despre fotbal :wink:
P.S. Vezi sa nu MORI de ras. In fiecare post al tau razi. Calm down!!! Esti pe un forum, nu la circ.
Vizand lipsa de bun simt tu de mult ai depasit o,dar chestia e ca oricat am discuta si am sari amandoi calul sa fii sigur ca nu vom putea ajunge la un consens . De ce? Fiinda esti mai subiectiv decat credeam .Si eu recunosc
Dar stai linistit putem vb despre fotbal cat vrei si te asigur k vei ramane surprins pentru ca te vad putin asa analist cu o foarte buna parere de sine desi e cazul sa fii mai mult cu picioarele pe pamant ![]()
Iar eu radeam de senzationala ta analiza OBIECTIVA :lol: :lol: (uite si acum ) asupra derbyului . Dar si in rest am o perspectiva mai vesela asupra vietii :wink:
PS ms pentru sfatul cu semnele de punctuatie chiar ma ajuta :twisted:
Paparesta est e un arbitru de clasa si dupa parerea mea a condus foarte bine meciul de Duminica. Tensiunile din teren si acuzele indreptate spre Juve au mai mult legatura cu arbitrajele din meciurile anterioare. adevarul este ca daca o echipa este avantajata de arbitrii un sezon intreg, nici nu mai conteaza cum este arbitrajul in meciurile directe. Sentimentul de frustrare este atat de mare incat orice decizie, oricat de corecta ar fi ea, esre interpretata intr-un anumit fel.
sa sti ca ai dreptate dragish dar sincer la fiecare meci al lui juve parca este o directie a arbitrilor in momente cheie ca sa numai zic frica in a dicta vreo decizie impotriva lui juve.Asa spre curiozitatea mea cand a primit ultima oara vreo adversara a lui juve penalti ? :lol: :lol: :lol: aici se face diferenta
Ps iar paparesta a fost un arbitru slab , au fost niste intrari asa de dure, cel putin 3 jucatori meritau rosu Samuel, Emerson si Cambiasso :wink: plus k prea a avut juve o gramada de lovituri libere scoase din palarie de maestru paparesta .
Sincer acum, desi probabil ca Adi o sa se supere, nici nu stiu de ce intra in discutie faptul ca Juve ar fi avantajata de arbitri. Este cat se poate de clar ca Juve este ajutata ! Asa a fost dintotdeauna. Eu pur si simplu nu pricep cum intr-o tara cu un fotbal atat de dezvoltat Juventus poate fura cu atata dezinvoltura (asta presupune o practica indelungata, orice ati zice
). Adi o sa spuna ca sunt totusi exceptii meciurile cand Juve e ajutata, dar daca in fiecare sezon Juve ar beneficia fie si o singura data (desi sunt mai multe) de un arbitraj gen Serea, ar fi suficient !
Si nu ma refer in nici un caz la meciul cu Inter care a fost unul echilibrat si care se putea termina oricum.
Ei se fura singuri oricum,pentru ca in UCL nu o sa primeasca asemenea servicii...
Inter in cadere libera :cry: 0-0 cu livorno nu mi vine sa cred joaca asa de prost pacat .Totul sa rupt de la meciul cu fiorentina :cry: .Mai ramane UCL da la cum joaca .......
aaaa
aaaa