FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Serie A

«1236»
Adi13.05.2005 15:23

Eu spun ca Juventus are titlul in mina si nu il va pierde. Milanul trebuie sa cistige Ch.League pentru a salva sezonul, asa ca trebuie sa mai odihneasca ceva din jucatori, pentru ca cu totii sunt la capatul puterilor. Daca vor juca cu acelasi 11 vor pierde campionatul si risca sa piarda finala cu Liverpool. Juve are un program mai usor si un lot mai odihnit

reddog13.05.2005 23:09

Tii cumva cu baba?

FORZA Milan! 1901 iti spune ceva fata de 1905? :wink:

ADRIAN PACURAR14.05.2005 07:42

Tin cu Milan , desii e o echipa intemeiata de englezi , oare italienii stiu asta?Sper ca batrana doamna sa se incurce , dar nu cred ... Au si ei metode specifice.

Adi14.05.2005 07:46

In 1905 a luat Juve primul titlu, in 1901 a luat Milanu. Care-i problema? Nu uita ca Milanu a facut o vizita si prin Serie B de-a lungul Istoriei (prin '80) :wink:

reddog19.05.2005 13:09

Stiu. Corecta calatoria lor in B!

Dar tu nu uita ca anul asta luam Champions League!

Forza Milan!

Adi19.05.2005 14:50

Mai vedem :) Eu nu as baga mina in foc. Cred eu ca viteza si imprevizibilitatea lui Liverpool poate cintari mult in finala. Va poate salva o sclipire de-a lui Shevchenko

reddog19.05.2005 17:38

Sau de-a lui Kaka sau de-a lui Crespo sau de-a lui boul de Inzaghi, sau Rui Costa, Seedorf. Sa continui? Suntem peste Liverpool. :wink:

Motanu D20.05.2005 03:44

Milan este peste Liverpool, corect. Dar sa nu uitam ca Benitez este un antrenor mai "cinic" decat Ancelotti si ca unii fotbalisti de la Milan aduc aminte, cel putin pe plan fizic, de... Dica si Paraschiv. (In special tinara lor linie defensiva...)

Sunt sanse ma mari sa ia Rapid titlul decat Milan Liga...

Adi20.05.2005 09:06
Sau de-a lui Kaka sau de-a lui Crespo sau de-a lui boul de Inzaghi, sau Rui Costa, Seedorf. Sa continui? Suntem peste Liverpool. :wink:

Asta puteai sa o spui cu vreo 2 luni in urma, acum doar Shevcheko va poate salva. Sunteti obositi si fizic si psihic. Liverpool e mai proaspata si vor juca cu mai multa ambitie, vei vedea. Milan e favorita pe hirtie, jocul vostru insa nu confirma...... :wink:

reddog20.05.2005 17:02
Milan este peste Liverpool, corect. Dar sa nu uitam ca Benitez este un antrenor mai "cinic" decat Ancelotti si ca unii fotbalisti de la Milan aduc aminte, cel putin pe plan fizic, de... Dica si Paraschiv. (In special tinara lor linie defensiva...)

Sunt sanse ma mari sa ia Rapid titlul decat Milan Liga...

Motane, te rog nu mai compara jucatorii Milanului cu cei ai Stelei... :cry:

reddog20.05.2005 17:05

Asta puteai sa o spui cu vreo 2 luni in urma, acum doar Shevcheko va poate salva. Sunteti obositi si fizic si psihic. Liverpool e mai proaspata si vor juca cu mai multa ambitie, vei vedea. Milan e favorita pe hirtie, jocul vostru insa nu confirma...... :wink:

Unde nu confirma? Ca ne-ati batut voi? Pai Juve sa se laude cu titlul, iar noi cu Liga si poate, de fapt mai mult decat sigur, cu Supercupa Europei, ca CSKA-ul...

Motanu D20.05.2005 22:18

Reddog, ai vazut cum au jucat rezervele Milanului azi cu Palermo ? Pe final au cazut fizic !!! Si erau rezervele care de bia au jucat cateva meciuri nu titularii care au jucat un intrg campionat. Din aceasta cauza a pierdut Milan titlul. Pentru ca nu mai poate fizic.

Altfel, nu fac comparatii intr jucatorii Stelei si cei ai Milanului decat din punct de vedere a conditiei fizice din momentul de fata. Orice alta comparatie ar fi inutila, ar fi ca una intre jucatorii Stelei si cei ai lui... Dinamo... :twisted:

Motanu D20.05.2005 22:21
Unde nu confirma? Ca ne-ati batut voi? Pai Juve sa se laude cu titlul, iar noi cu Liga si poate, de fapt mai mult decat sigur, cu Supercupa Europei, ca CSKA-ul...

Sa nu cumva sa ajunga Milan sa joace Supercuopa cu CSKA. Nu de alta, dar Ancelotii e un antrenor valoros si nu as dori sa ramana fara slujba...

Adi21.05.2005 02:01

Trebuie sa recunosti ca de ceva timp Milan nu mai joaca cum o facea cu 2 luni in urma, dubla cu PSV, meciul cu Juve, meciul cu Lecce ar trebui sa iti dea motive de ingrijorare. Asta a vazut o Europa intreaga, Milanul a pierdut din forta si din forma pe finalul sezonului. Milanul nu a cistigat de 3 meciuri in Serie A... e cam mult. Eu vreau sa fiu obiectiv. Bine Liverpool a avut un sezon dezatruos, locul 5!!!! Dar daca vorbim, de forma la moment a echipelor, eu zic ca Liverpool e peste Milan.

Adi21.05.2005 02:07

Apropo, I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:) 8) :lol: :P :twisted: :wink:

SSK23.05.2005 17:21

Adi, pe bune, nu pot sa inteleg cum poti sa tii cu o echipa ca Juventus... :oops: Sa tii cu Juve e ca si cand ai tine cu Dinamo : aceleasi "mijloace specifice" folosite pentru atingerea scopurilor. Doar calibrul difera ! (Dinamo e totusi...la genunchiul broastei ca palmares)

No offense : Forza Lazio ! :)

Adi24.05.2005 07:33
Adi, pe bune, nu pot sa inteleg cum poti sa tii cu o echipa ca Juventus... :oops: Sa tii cu Juve e ca si cand ai tine cu Dinamo :  aceleasi "mijloace specifice" folosite pentru atingerea scopurilor. Doar calibrul difera ! (Dinamo e totusi...la genunchiul broastei ca palmares)

No offense : Forza Lazio !  :)

Zici tu de "mijloacele specifice" folosite de Juve, dar tu nu vezi nici o legatura intre suspendare lui Ibrahimovich astfel incit sa rateze derbyul cu Milan, scandalul de dopaj al lui Canavaro din 99 aparut exact in saptamina derbyului si faptul ca Galliani e presedintele ligii???? :wink:

In fine, asta e campionatul italian: murdar, plin de aranjamente, locul unde daca nu ai relatii nu ai cum sa ramyi in Serie A. Cote de 1.90 sau 1.33 pentru X la meciurile Lazio-Fiorentina, Regina-Lecce, care s-au terminat egal, nu iti spun nimic?

SSK24.05.2005 15:39

Hai ma, ca esti ca dinamovistii : pana si aia au "argumente" prin care "explica" cum ca ei de fapt nu fura ! Din punctul meu de vedere, Juventus a fost mai mereu o echipa super avantajata in campionatul italian. Felul in care au castigat spre exemplu meciul cu AS Roma (echipa pe care de altfel nu o iubesc deloc :twisted: ) mi se pare edificator...un gol din offside (si ce offside !) si unul din penalty de la 18 metri ! Ala a fost un meci demn de Serea. E drept ca Serie A este plin de "smecherii", dar Juventus e clar pe primul loc la acest capitol.

Adi25.05.2005 02:25

Este parerea ta, una subiectiva, cu care nu sunt de acord, dar pe care trebuie sa o accept.

Golul lui Cannavaro cu Roma din offside, a fost primul gol marcat din ofside, si penaltyul acela a fost primul penalti acordat pe nedrept??? Problema e ca toti si-au indreptat reflectoarele asupra lui Juve si se creeaza impresia ca arbitrii gresesc altfel cind joaca Juve.

SSK25.05.2005 18:32
Este parerea ta, una subiectiva, cu care nu sunt de acord, dar pe care trebuie sa o accept.

In sfarsit cineva civilizat si cu spirit democratic :!: De aici incolo, nu mai are sens sa ne contrazicem... Oricum, presupun ca esti destul de fericit ca au invins "cormoranii" 8)

Motanu D26.05.2005 00:20

Super-meci finala Champions League. Cand o sa vedem si noi un Steaua-Dinamo care sa fie macar 10% din aceasta finala, atunci vmp putea spune ca jucam fotbal in Romania. Pana atunci... ne intoarcem la blaturi, la butelii si la ciobani.

Adi26.05.2005 02:34

Nu sunt fericit ca au invins Liverpool, Sunt fericit ca a pierdut Milan :twisted:

Allen26.05.2005 05:42

Eu as fi curios daca la 3-0 la pauza pt adversari am avea puterea sa cantam in continuare cum au facut-o englezii. Desi totusi ei n-au presedinti care-i lovesc, patroni care le baga pumnul in gura si jucatori lesinati pe teren. Asta E!

Adi31.01.2006 17:54

SEZONUL 2005-2006

Cam tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata :wink:

Pareri despre CEL MAI TARE CAMPIONAT DIN LUME, despre echipe, orice ce are legatura cu fotbalul italian :)

M-am gandit ca ar fi bine sa re-actualizez un topic mai vechi, vazand ca brusc s-au "inmultit" iubitorii fotbalului italian (simpatii manifestate la alte topicuri)

Incep eu. Anul acesta:

1.Juve

2.Inter

3.Milan

4.Fiorentina

In plus o vad pe Juve castigatoarea Ch.League, asa ca viitorul suna bine... Locul 2 Inter, fara discutii, Milanul e departe la puncte , dar si mai mult la joc si la aparare :twisted: . Milanul are medalia de bronz asigurata :twisted: :twisted: :twisted: BRAVO, SINCERE FELICITARI :twisted: :twisted: :twisted:

Dupa mine Cea mai interesanta batalie, se va da la locul 4 intre fiorentina si roma. As vrea sa o vad pe fiorentina pe 4....

I.N.Money31.01.2006 20:21

Lasa sa castige ei UCL si sa termine pe 3....cred ca atunci o sa le placa medalia de bronz.. :lol:

«1236»