FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Amical / Steaua - Ceske 2 - 1

«1234»
borcescu_coposan04.02.2008 13:32
O curiozitate: unde o sa joace Radoi? la mijloc e Ov. Petre care joaca f.bine la fel si Plesan, in aparare sunt Goian-Ghionea....

Rad-oi va lustrui banca de rezerve...ii sta bine acolo, si se descurca de minune... sper sa ramana acolo..

IAMLEGEND04.02.2008 13:52

desi sunt surprins se pare ca cel mai bun transfer al iernii este cel putin deocamdata Pepe Moreno si nu Dayro sau mendoza cum ne asteptam cu totii...In fine, sper sa se integreze cu totii si sa spulberam tot in retur mai ales pe increzutii aia de unguri...de la MFR ...:D Bafta GRANDE Steaua!!!

AmuntBoy04.02.2008 14:04
Eu il respect foarte mult pe Lacatus dar sincer nu imi prea place ce vad...Din 3 meciuri care s-au jucat pana acum nu a trimis o data"elita"pe teren...si nu inteleg de ce

daca ai fi vazut meciul cu levsky nu ai mai fi postat remarca asta

60 minute au jucat aceasi jucatori

daca nici aia nu este elita care mai e ??

CaTaLiNsm StElIsTu04.02.2008 16:15

@ AmuntBoy\

Crede-ma ca am vazut meciul cu bulgarii si am mai vazut si faptul ca Plesan lustruia banca in loc sa fie pe teren.Si am mai vazut un Nicolita,adica pardon...nu l-am vazut pe Nicolita pe teren...

Irresistible23Steaua04.02.2008 22:34
Rad-oi va lustrui banca de rezerve...ii sta bine acolo, si se descurca de minune... sper sa ramana acolo..

Cum poti sa fii asa un ratat ? Ai mai vazut vreun jucator sa se daruiasca 100% asa cum face Mirel ? Se pare ca unii dintre suporteri habar n-au ce inseamna Steaua ... Steaua inseamna jucatori ca Lacatus, Balint, Radoi ... Dar probabil ca esti un copil care aude acum de fotbal... You make me sick

AmuntBoy05.02.2008 08:30
@ AmuntBoy\

Crede-ma ca am vazut meciul cu bulgarii si am mai vazut si faptul ca Plesan lustruia banca in loc sa fie pe teren.Si am mai vazut un Nicolita,adica pardon...nu l-am vazut pe Nicolita pe teren...

si daca juca Nicolita si plesan

ziceai ca de ce nu a jucat Dayro sau mendoza

ca de ce nu joaca cu elita? - asta era intrebarea ta

acolo la mijloc sunt plesan, Dica ,Lovin, Dayro , ov Petre si eric

si pot fi folositit in diferite asezari

PS: faptul ca au jucat toti asa 60 minute este un lucru bun si nu au fost schimbati toti in min 45, inseamna ca se incearca o cristalizare

CaTaLiNsm StElIsTu05.02.2008 17:13

@AmuntBoy

Eu m-am referit la toate"elite"ce puteau fi folosite,ce tot vorbesti mai omule?Eu cand vorbesc de "elite"nu am cum sa vorbesc de Nicolita,asta e o ineptie...daca nu era Golansky partea aia era moarta,asa noroc cu polonezul care a mai facut cateva incursiuni si am mai dat cateva pase si centrari de pe partea aceea...Deacord ca inafara de Nicolita au fost"elitele"...dar de ce a trebuit sa joace Nicolita si Plesan sa stea pe banca?.Iar daca tu il bagi si pe Lovin intre"elite"...e clara treaba...ce-i drept baiatul a mai evoluat,de la un joc de Liga a 3-a la unul de Liga a2-a...ala nu-i fotbalist.Ovidel vad ca incepe sa-si revina dar Lovin nu are valoare de Steaua.

«1234»