Si nu sunt in stare sa tina pentru ei rezultatu ca sa poti sa te uiti la meci fara sa sti scoru , (ei ruleaza pe bara de jos rezultatu`) , nu mai are nici-un farmec meciu`
![]()
Îmi pare rãu, dar greșești, amice! Sport.ro AFIªEAZÃ ÎN PERMANENÞÃ scorul!
Si nu sunt in stare sa tina pentru ei rezultatu ca sa poti sa te uiti la meci fara sa sti scoru , (ei ruleaza pe bara de jos rezultatu`) , nu mai are nici-un farmec meciu`
![]()
cred ca asta vroia sa zica si Deliric1:P
completare: goooooooooooooooooooooooooooool Steaua ! Pepe Moreno majoreaza scorul, cu o lovitura de cap superba. Golanski i-a centrat excelent columbianului, care a marcat primul sau gol pentru Steaua !
Felicitari PEPE !
Abea astept sa vad ce gol a marcat .
Iarasi Surdu...Laca, ce-aveti frate cu jucatorul asta ?
S-a dus si perioada de transferari, zau asa...n-are rost, de ce ne chinuiti atat ?
Haideti fratilor sa-i strigam numele in cor pe stadion, poate scapam ca in cazul lui Elton.
Macar asta merita sa zboare.
Ce-ai frate cu Surdu?M-ati omorat!Lasati-l naibii sa joace.Ati inceput sa il hiuduiti dupa primu meci in care a gresit si el o pasa.Lasati-l sa arate ce stie si dupaia mai vb.Offf...comentatorii lu' peshte.
cred ca asta vroia sa zica si Deliric1:P
completare: goooooooooooooooooooooooooooool Steaua ! Pepe Moreno majoreaza scorul, cu o lovitura de cap superba. Golanski i-a centrat excelent columbianului, care a marcat primul sau gol pentru Steaua !
parca meciul asta a fost mai bun
din comentarii ![]()
abia astept sa vad meciul.
Daca Lacatus i-a folosit pe Mendoza si Dayro Moreno iar mijlocasi e clar ca au fost adusi degeaba.
Laca trezeste-te!
[*]Dacã la asta se referea înseamnã cã n-are dreptate; așa e și normal : sã afișeze minutul și scorul în permanențã, ca sã nu trebuiascã sã te uiți juma' de orã pâna afli scorul.
[*]Completare : este 2-1! A marcat Peroutka, cu capul, dupã o centrare de pe partea stângã!
wtf? nu ai intels ce a scris , mai citeste odata si o sa intelegi! el a zis ca nu se uita pe sport.ro ca acolo aia dau la meciul CFR-ului si informatii din meciul Stelei , si nu vrea sa stie rezultatul dinainte. atat a zis!
Ce-ai frate cu Surdu?M-ati omorat!Lasati-l naibii sa joace.Ati inceput sa il hiuduiti dupa primu meci in care a gresit si el o pasa.Lasati-l sa arate ce stie si dupaia mai vb.Offf...comentatorii lu' peshte.
Cat timp iti ia tie sa te convingi ca un jucator e praf ?
Adica praf, tzandari, umplutura, figurant etc. ? Un an, doi sau trei ?
In cazul de fata Surdu.
Sa arate ce stie ? Ha ha ha ! Pai a aratat cu varf si indesat.
NU stie fotbal, asta a aratat !
Dar ma rog, poate dupa vreo doi ani de incercari o sa te lamuresti si tu...
Poate sunteti rude, sper sa nu te fi jignit...
De ce oare nu joaca Dayro Moreno si Mendoza atacanti ?Ca se vede din avion ca nu-s mijlocasi .Ei ar trebui sa astepte mingiile in careu sa dea goluri
sper sa nu avem soarta patrupedelor..batem tot in amicale si in campionat facem dezastru :-s
sper sa nu avem soarta patrupedelor..batem tot in amicale si in campionat facem dezastru :-s
nici vorba..in amicale bat doar la un gol diferenta ca e incalzirea si in campionat la 2-3
De ce oare nu joaca Dayro Moreno si Mendoza atacanti ?Ca se vede din avion ca nu-s mijlocasi .Ei ar trebui sa astepte mingiile in careu sa dea goluri
Uite as o sa pierdem doi atacanti valorosi pe principiul pagubos ca un fotbalist bun joaca pe toate posturile asta e ca atunci cand unui doctor ORl ist ii ceri sa opereze o hernie de disc..deee e doctor.
Is putin dezamagit...ca sa nu zic mai multe...In loc sa fi adus un ADEVARAT mijlocas de constroctutie se incearca transformarea atacantilor in mijlocasi de creatie sau de banda. Pai baietii astia o sa sfarseasca in a juca nici la jumatate din cat pot. Pai in ritmul asta o sa l vedem si pe Dica in locul lui Goian, ca de doar e fotbalist, pe Rada varf, pe Ghionea portar ca doar e inalt si tot asa....
Mendoza cand a rupt palsa cainilor a facut o din postura de atacant nu de mijlocas stanga. Ce sa mai....Incep sa nu l inteleg pe Laca care nu a fost singurul atacant al Stelei, ce i a avut aproape pe Danciu sau Ciocoiu.
Transferuri de cinci stele care or sa se trasnforme in stele prafuite din cauza unor principii tampite. Cea mai mare problema a Stelei nu a fost atacul ci MIJLOCUL.....cainii latra ursul trece columbienii plateste ca la mijloc nu stie bine sa joceste...offff
Inca un meci in care Lacatus arata ca nu are fatza de Steaua... cum frate sa ii folosesti pe Dayro si Mendoza mijlocasi cand ei sunt atacanti pur-sange?! Lacatus a venit si va ramane doar pentru ca este iubit pentru ceea ce a facut ca jucator...Dar ca antrenor sa fim seriosi chiar nu are fatza de Steaua...Un Lucescu, Ienei, Rednic sau Piturca si luam campionatu lejer..
gol pepe era si cazu FORZA Steaua va rupem in retur [CFR]
Inca un meci in care Lacatus arata ca nu are fatza de Steaua... cum frate sa ii folosesti pe Dayro si Mendoza mijlocasi cand ei sunt atacanti pur-sange?! Lacatus a venit si va ramane doar pentru ca este iubit pentru ceea ce a facut ca jucator...Dar ca antrenor sa fim seriosi chiar nu are fatza de Steaua...Un Lucescu, Ienei, Rednic sau Piturca si luam campionatu lejer..
bai baiatule tu te auzi ce vorbesti?
Pai ce vrei sa faca Lacatus cand are presiune din partea patronului: scoti si rezultate dar ii folosesti si pe cei 5, ca doar am dat bani pe ei. nu ma intereseaza cum ii asezi in teren.
Si legat de Lucescu sau Rednic, de ce nu te duci sa sustii echipele pe unde antreneaza ei?
LE: si din ce vad eu la TV, Pepe si cu Mendoza joaca atacanti in repriza a II-a cu Neaga in spatele lor. Surdu pe stanga si Nicolita pe dreapta...
Rupe norma SURDU!!!
))
e beat?!
Lucescu, Ienei, Rednic, Piturca.....toti odata nu se poate, e doar un singur post de antrenor....hotareste'te ! Oricum toti vor avea soarta precedentilor.....dar se pare ca inca nu ti-ai dat seama de asta !
Nu stiu restul ce impresii au dupa meciul asta, dar personal eu pot spune ca pe de-o parte sun multumit iar pe de alta sunt ingrijorat. Sunt multumit de faptul ca Golansky este un jucator care desi era pe lista de plecari a creditorului "expert in fotbal" a avut puterea sa treaca peste accidentari si sa isi arate valoarea. Sunt multumit de faptul ca Pepe Moreno a dovedit ca este numarul 9 de care avea nevoie Steaua. Sunt multumit de faptul ca Dica a realizat ca nu mai e indispensabil si a inceput sa joace fotbal iar. In schimb sunt ingrijorat de faptul ca Surdu este jucat meci de meci si mai mult de atat, prea multe mingii au inceput sa aiba destinatia(finala, e ca si cum ai trimite in aut) Surdu. Iarasi ma ingrijoreaza faptul ca jucatorii Stelei nu prea ii ajuta pe teren pe nou-veniti sa se integreze, sper sa nu mai avem parte de un nou episod de "plangeri la patron". Singurul care l-a mai jucat in meciuri pana acum pe Dayro Moreno a fost Golansky.Au fost astazi cateva faze in prima repriza(vezi Badea) in care colegii din atac au preferat sa suteze aiurea sau sa dea o pasa in partea opusa a terenului decat sa-i paseze lui Dayro care era demarcat. De Mendoza sau Eze nici nu mai vorbesc, nici macar nu am putut sa-mi fac o parere despre ei, nu prea au fost jucati mai deloc.(bine aici ce-i drept cel putin Eze ar fi trebuit sa se vada cat de cat avand in vedere pozitia din teren). Ma rog, oricum ar fi, cert e ca Steaua incepe sa arate putin mai bine, si sper ca pana la urma se vor integra si restul jucatorilor nou veniti
Un meci din care am reusit sa desprind cateva idei:
1. Pepe pare un atacant ok si poate fi folosit fara probleme titular
2. Surdu s-ar putea sa nu fie chiar atat de varza. A realizat mai multe ca altii - spre exemplu Neaga. Cu putina incredere s-ar putea sa se descatuseze. Oricum, nu mi se pare ok sa fie huiduit in continuare pe Ghencea.
3. Golanski este un fundas deosebit, ajuta la ofesiva mai mult decat Nicolita
4. Despre Dayro nu putem afirma NIMIC pentru ca nu i s-a dat sansa sa joace acolo unde se descurca el cel mai bine! L-am injurat atata pe Oli pentru reprofilarile care ne-au stricat pana la urma toata omogenitatea si acum vad ca Lacatus face exact la fel. Sunt realmente dezamagit. Pentru bodanelu: "ce vrei sa faca Lacatus cand are presiune din partea patronului"... pun pariu ca lui Oli nu i-ai luat apararea in felul asta. Nu ma intelegeti gresit, il detest pe Olaroiu, dar as prefera sa-i judecam pe toti dupa aceleasi criterii.
PS: Daca insista in felul asta cu Dayro, Lacatus nu va face decat sa-l aduca in atentia ciobanului, care probabil o sa-l trateze ca pe Elton sau Andrey.
@fedora, am fost de partea lu` Oli mult timp pana la un meci cu super-forta Pandurii in care am jucat cu doi inchizatori. Tot respectul din partea mea pentru performante, nu o sa-l injur, dar era un antrenor pres.
Lu` Oli nu i se aduceau jucatori multi pe un singur post, uneori chiar nu aveam cu cine sa jucam pe un anumit post, si se faceau reprofilarile...Acum se fac ca sunt prea multi si trebuie sa joace toti, ca au costat bani.
Nu se putea aduce 2-3 atacanti, 2 mijlocasi. si astea erau transferurile..
Pe mine ma ingrijoreaza lipsa unui mijlocas stanga. Cred ca o sa ne coste tare scump.
mi-a placut cum s-a descurcat Eze pe postul asta... Ar mai trebui jucat!
Pe mine ma ingrijoreaza lipsa unui mijlocas stanga. Cred ca o sa ne coste tare scump.
banuiec ca o data ce va reveni finu',pe stanga va fi "fortat" Plesan....ceea ce ar putea fi ok...
ca sa scriu si eu ce am visat in seara asta,cam asa vad echipa in retur Banel-Radoi(Ov.Petre)-Dica(putin avansat)-Plesan,iar in atac Dayro si Pepe varf impins.
Un meci din care am reusit sa desprind cateva idei:
1. Pepe pare un atacant ok si poate fi folosit fara probleme titular
2. Surdu s-ar putea sa nu fie chiar atat de varza. A realizat mai multe ca altii - spre exemplu Neaga. Cu putina incredere s-ar putea sa se descatuseze. Oricum, nu mi se pare ok sa fie huiduit in continuare pe Ghencea.
3. Golanski este un fundas deosebit, ajuta la ofesiva mai mult decat Nicolita
4. Despre Dayro nu putem afirma NIMIC pentru ca nu i s-a dat sansa sa joace acolo unde se descurca el cel mai bine! L-am injurat atata pe Oli pentru reprofilarile care ne-au stricat pana la urma toata omogenitatea si acum vad ca Lacatus face exact la fel. Sunt realmente dezamagit. Pentru bodanelu: "ce vrei sa faca Lacatus cand are presiune din partea patronului"... pun pariu ca lui Oli nu i-ai luat apararea in felul asta. Nu ma intelegeti gresit, il detest pe Olaroiu, dar as prefera sa-i judecam pe toti dupa aceleasi criterii.
Mi-ai luat vorbele din gura.
O singura completare am: Eze pare fi o solutie bunicica pe stanga (oricum mai bune decat Neaga din ce au aratat pan acum).
FORZA Steaua! Sa le dam rau peste nas CFR-istilor in retur sa termine iar pe trei ce m-as bucura.
:steag_steaua_ro: