Putzin offtopic
Poate ca ultima declaratzie a lui zapata e si cheia succesului si daca o vor avea si altzi jucatori in cap poate ca vom redeveni acea eschipa minunata
Zapata: "Am in cap un singur lucru: Steaua"
Putzin offtopic
Poate ca ultima declaratzie a lui zapata e si cheia succesului si daca o vor avea si altzi jucatori in cap poate ca vom redeveni acea eschipa minunata
Zapata: "Am in cap un singur lucru: Steaua"
Sant uluit, nu imi vine sa cred .. Dc ???
(( Becaliotu nu vrea sal dea pe Banel la Betis pentru 5 MILIOANE DE EURO. pe Banel. Cred ca spaniolii sunt nebunii iar conducerea Stelei ar da un jucator care nu e de Steaua pe INCREDIBIL 5 mil de euro. Doamne ajuta sal dea la Betis pe Banel NU PE Rada .. FORZA Steaua !!! MEREU CAMPIONI!!
Sant uluit, nu imi vine sa cred .. Dc ???(( Becaliotu nu vrea sal dea pe Banel la Betis pentru 5 MILIOANE DE EURO. pe Banel. Cred ca spaniolii sunt nebunii iar conducerea Stelei ar da un jucator care nu e de Steaua pe INCREDIBIL 5 mil de euro. Doamne ajuta sal dea la Betis pe Banel NU PE Rada .. FORZA Steaua !!! MEREU CAMPIONI!!
Acum s-au saturat gazetarii de bombele gen Armenteros la Steaua sau x sau y...acuma incep cu"ofertele bomba"pentru neica' nime....sa fim seriosi.5milioane de euro pentru Banel...ar vrea Jiji...Armenteros costa parca2mil sau pe-aproape iar pe Banel da Betis 5...ca aia daca i-s spanioli is si tampiti sau banii stau pe gardurile stadionului...
Rada nu cred ca va pleca asa usor...e intr-o perioada buna a carierei si+de asta Ghionea inca nu a revenit100%,iar Jiji vrea bani mai multi pe el...si merita.
Mi-a placut faptul ca ai recunoscut ca ti-a placut Pancu,si mie la un moment dat mi-au placut jucatori de la rivale,tin minte ca pe la 10 ani chiar tineam cu rivala de moarte a noastra,datorita rivalitati dintre mine si fratele meu,eu imi doream mereu ceva diferit decat el,de ex:eu luam o masina ferrari si el avea lamborghi,pe principul asta mergeam si de aceea mai de mult imi placeau diferiti jucatori de la echipe adverse,pot spune ca a fost prima mea decizie de schimbare a deciziei si anume renuntarea la echipa rivala si dependenta de Steaua(eram si eu mic),mi-au placut mie personal numele de la Steaua ,erau niste nume speciale diferite de cele uzuale d ela restul echipei in special prenumele imi placeau,parca Steaua era o academie de prestigiu si restu erau de pluton,asta ma facut sa imi schimb decizia,bine pe vremea aceea verisoara mea tinea cu Dinamo si eu fiind mic,am zis a nu e echipa care tine fratemiu e alta si ziceam si eu ca tin cu aia,nici macar nu ma uitam la fotbal,si in momentu d efata eu numai pierd cam niciun meci cu Steaua si fratimiu se uita din ce in ce mai rar,pentru ca nui place de Becali,nui mai place jocul Stelei,el oricum nu a fost vreodata un suporter inrait,un pasionat,dar eu avand prieteni la fel de pasionati,discutam in drum spre liceu etapa scursa,mai ales la derby-uri.
Si eu zic ca este cea mai buna decizie faptul ca el a refuzat oferta nu ar fi fost acceptat vreodata de suporteri dupa atatea injurii aduse noua,e un simbol al rapidistilor,e tipu care nu-si schimba "credinta" nu tradeaza pentru asta are respectu meu,dar asta nu inseamna ca nu va primi ce merita la derby-uri,acele huiduiel bine meritate....el s-a exprimat bine,e ca si cum s-ar duce Radoi la Rapid s-au la Dinamo,nu se merita efortu.
De transferuri mi-am mai spus opinia,eu mizez pe Habibou,imi place cum se misca,seamana cu Henry mai degraba decat cu Drogba,are picioare asa subtirele,se misca destul de rapid,imi plac jucatori rapizi si tehnici mie personal,si eu cred ca va face treaba buna,acuma nu ramne decat sa-i vedem la lucru si imi doresc mult sa se integreze ca si Zapata,toti jucatori,dar cu mentiunea urgenta de a aduce neaparat UN MIJLOCAS OFENSIV :steag_steaua_ro: ![]()
La 29 de ani evident ca un jucator inca mai poate. Daca ne uitam bine, Mutu face anul asta 29 de ani, iar Chivu 28. La World Cup 94, Hagi avea....29 de ani! Si a fost apogeul carierei lui (care a mai continuat totusi 6-7 ani, cu performantele de la Galatasaray).
Eu am mai spus-o: as vrea sa-l vad pe Golanski incercat la mijloc, pe dreapta. Mi-e clar ca va fi mai bun decat Nicolita, oricine ar fi. De fapt, mi-ar placea sa-l vad pe Golanski pe banda dreapta, oriunde. Eu cred ca polonezul ar aduce un plus, daca Nicolita ar sari din schema.
andyro, e bine sa fim precauti, da' tu parca prea esti neinduplecat...have a little faith, man!
ca bine zici,Golanski e un super jucator,un minus de data asta pentru Laca care sa fim seriosi nu prea il agreaza,daca s-ar putea descotorosi de Banel,dar nu se poate atata timp cat e Becali,ca tot vb Becali de jucatori care incurca echipa n-au ce cauta,el e omu incurca lume in persoana,e pulbere fina pe dreapta ar trebui sa faca rocada cu Golanski,are o tehnica superioara si viteza,Banel avea pe vremuri viteza,acuma ia mai ramas doar rezistenta fizica,ca in rest nimik,ar putea fi bun ca fundas dreapta ca asa il folosise si Piturca cu Olanda
Adi Ilie si-ar spala toate pacatele daca reuseste sa-l aduca pe Carlos Villanueva. Cred ca ar reusi suporterii sa mai uite de Elton. Daca nu credeti priviti asta:
DA Adi Ilie pentru transferurile facute are nota de trecere ,dar creed ca daca iar da pa surdu ,Banel si Lovin ar putea avea chiar un 10+ ![]()
Adi Ilie si-ar spala toate pacatele daca reuseste sa-l aduca pe Carlos Villanueva. Cred ca ar reusi suporterii sa mai uite de Elton. Daca nu credeti priviti asta:
</a>
cei cu asta ma?? pai echipa are nevoie de un playmaker nu de un "one man show" Elton barem intra in combinatzi la asta nam vzt asea ceva
Villanueva asta e incredibil!!! ce scheme are in el!!! daca l-ar lua astia ar fi excelent!!! dar la cum joaca banuiesc ca e deja acontat de altii mai puternici....
Rada e dat prea usor. Aparent persoane din club vor sa scape de el. Poate ca nu e cel mai grozav fundas dar omul si-a facut in mare treaba. Ghionea si Radoi nu cred sa revina asa repede iar ca solutii ar ramane doar Baciu si Ninu, ceea ce nu cred ca e prea bine.
S-au facut achizitii bune, dar dupa parerea mea ar mai trebui inca vreo 2 jucatori de care Steaua ar avea mare nevoie...Doi mijlocasi, unul care sa faca jocul, iar altul pe partea stanga...parca asta lipseste Stelei in momentul de fata.
Villanueva asta e incredibil!!! ce scheme are in el!!! daca l-ar lua astia ar fi excelent!!! dar la cum joaca banuiesc ca e deja acontat de altii mai puternici....
adevarul ca e bun,le are cu mingea,dar e individualist.eu personal l am vazut in 2006 la un meci selectionata aragonului-Chile disputat in Spania pe stadionul ''La Romareda''(Zaragoza).Facea spectacol atunci(chiar daca sa terminat 1-0 pentru spanioli),acum cred ca e mult mai bun pentru a acumulat mai multa experienta.
Are oferte de la Real Madrid,Inter,River Plate s.a.,dar orice e posibil!
Eu mai degraba i-as da un 10. Poate si sentimental gandindu-ma la ce a facut Adi pentru Steaua. Nu ma astept sa-mi impartaseasca multi opinia...pentru ca citesc expresii de genul "sa-si spele pacatele"...lucruri care ma fac sa-mi aduc aminte cum a fost fluierat la un meciul Steaua -Valencia, la care a si inscris pentru spanioli.
Trebuie lasat sa-si faca treaba.
In alta ordine de idei am vazut ca Elton e inca regretat. Dar el nu era decat un dribleur si atat. Forta fizica zero, faza defensiva zero... Un jucator mediu, ce-i drept cu talent dar atat. Lasati-l pe Elton. Priviti prezentul.
Bravo Adi, Forta Laca, Lupta Steaua !
mai ho ma cu villanueva asta.
ca m-am saturat deja.
de ce nu ii vreti pe Diego sau pe Van der Vaart?
pai daca ala are valoare credeti ca vine in Romania?Si daca totusi vine, credeti ca o face pe pistari putini?
nu mai transferati jucatori de pe youtube!
@adrianultras
"ho" ca nu l-a transferat nimeni!!!
sau acum nu am voie sa zic daca imi place un jucator pe care l-am vazut pe youtube?
in alta ordine de idei ia spune-mi cum si de unde a ajuns Diego la Werder?? A fost luat de la Porto,care la randul ei l-a luat de la Santos....
eu am spus ca probabil Villanueva e deja acontat pentru vara,dar asta nu inseamna ca nu pot sa nu ii admir calitatile certe de fotbalist.
Intr-adevar ne-ar mai trebui macar un mijlocas de creatie... In rest pe cele 2 posturi de atacant va fi o concurenta acerba si mai ales benefica echipei... Sunt sigur ca la final Steaua va termina pe primele doua locuri si va juca acolo unde merita In CL ... Oricum mai este timp sa vina si un mijlocas... Dupa parerea mea un prim "11" .... Zapata - Golanski , Goian , Rada , Emeghara - Nicolita , Radoi , Plesan - Dayro Moreno , Dica (Pepe Moreno) - Mendoza... In rest sa auzim numai de bine...Si mult noroc Stelei in retur... Forza Ragazzi!!!![]()
tine-o tot asa!
Nota 10+ pentru Adi Ilie (de la mine ) pentru transferurile facute cu aprox 4 mil USD, in conditiile in care:
- suntem vestiti ca: "patronul i-si bate joc de jucatorii straini",
- presa si a suporterii au transferat peste 20 jucatori,
- verii P**ii (pe langa el) deranjaza si agreseaza.
In plus de asta sunt convins ca suma totala a transferurilor a fost schimbata de la o zi la alta si ca in fiecare moment al negocierii Adi se astepta ca diliul sa-l sune ca el a gasit un super jucator in Gargalia de sus si ca sa o lase balta cu "talentatii" aia de brazilieni.
+ul este pentru conditiile de stres ![]()
ps. Manager este atat cat este lasat sa fie ... fisa postului cu responsabilitatile si obligatiile aferente pozitiei, ma indoiesc ca se practica la Steaua, asa ca... Bravo Adi Ilie. Parca s-a zis ca lucra pe 150ooo Euro pe an ... si am vazut ca Surdu are 200ooo, deci, ce ziceti? Si-a facut Adi banii?
mendoza e un jucator experimentat si e titular in nationala peru. joaca de mult timp in europa, are peste 240 jocuri pe continent si in jur de 130 goluri, adica o medie exceptionala, similara cu cea a lui Dica. este un jucator de un singur picior, dar cu stangul deseneaza! ca a fost suspendat pentru. anumite excese inaintea jocului cu ecuador e adevarat, dar in sud-america se intampla frecvent astfel de situatii la reunirea loturilor, cand revin in tara natala multi "europeni", iar revederea e prilej de petrecere. au avut astfel de cazuri si brazilienii. sa nu zic ca in aceeasi situatie de suspendare cu mendoza se afla de ex. si fanfan de la psv, care e un jucator cu cota de peste E10 mln. vad ca pe olandezi nu-i ingrijoreaza astfel de excese, iar fanfan e jupan acolo. din ce am vazut eu la antrenament singura problema cu mendoza este ca pare oarecum nepregatit. Laca chiar spunea ca are 3-4 kg peste greutatea normala. sigur are scuza ca dupa incetarea campionatului in ucraina, mendoza nu s-a mai pregatit cu metalurg si a intrat in negocieri de transfer. urmeaza o perioada in care va fi supus mai mult antrenamentelor fizice.
pepe moreno are un alt profil: e un jucator masiv, varf de careu. cred ca nu suporta comparatia cu Iacob sau zaharia. cand esti prima rezerva a lui independiente in postura de varf (titularul e golgeterul campionatului) inseamna ca ai un anumit nivel. de altfel si pretul cerut de independiente iti arata cam care este nivelul lui pepe. un jucator putin spectaculos, dar puternic ca un bivol. in fata unor aparari aglomerate, care stau grupate in zona careului (asa cum joaca multe echipe din tara ce vin in Ghencea) si te obliga sa centrezi de departe, pepe poate fi foarte util, aparatorii fiind practic obligati sa stranga langa el. astfel pot aparea culoarele pentru jucatorii din linia a doua sau pentru urcarile fundasilor.
daryo "dirceu" moreno e o bijuterie. daca se va acomoda cu europa si nu se va accidenta, vom avea parte de clipe magice. in lot nu avem jucator cu o astfel de viteza si explozie. l-am vazut putin la antrenament cum alearga dupa minge si trage din alergare. are miscari de campion. la sud-americanii ce vin intaia oara in europa pot aparea insa probleme de adaptare. aici se joaca un alt fotbal, mai riguros, si viata cotidiuana e diferita, cu multe tentatii pentru un strain. eu sper ca daryo va rezista si ma bucur ca a venit si cu sotia si cu mama lui. inseamna ca vrea sa se concentreze pe performanta.
plecarea lui rada nu e o problema. nu ai cum sa-l compari cu Goian care are mai multa forta si mobilitate (de aceea el si reuseste sa marcheze in multe meciuri, ceea ce lui rada i se intampla rar)rada e totusi un jucator previzibil, lent (doua viteze: incet si incetisor) care mai mult decat rezerva nu poate sa fie in lotul nostru de azi. s-a vazut in jocurile cu sevilla si cu arsenal la londra ca are mari dificultati cand jocul se iuteste (iar in Liga se joaca extrem de repede) si isi pierde omul din marcaj. limitat si tehnic, rada are tendinta de a schematiza iesirile din aparare, aruncand repetat mingile pe varfuri si impiedicand constructia. in plus daca e sa aleg intre el si Baciu (ca a 4-a rezerva de fundas central), l-as alege pe ultimul care poate juca si libero. parerea mea este ca jucatori de valoarea lui rada pe postul de fundas central e usor sa gasesti. de ex. arboleda, fundasul central al lui zaglebie lubin (proaspat retrogradata) a fost cumparat cu E400 mii, iar in prezent era cotat cam la E 1 - 1,2 mln. (max. - cu prima de instalare cu tot), iar fata de rada pare parfum (cred ca e mai bun si decat Goian).
cu Banel potoliti-va! e titular de drept in orice echipa din Romania, inclusiv in nationala. cand esti titular in nationala care a batut olanda si nu a primit gol in doua meciuri de la acestia, nu ai cum sa fi o gloaba si sa nu prinzi primii 11 la Steaua. situatia e similara si-n cazul lui Petre.
alegerea titularilor nu va fi usoara. in afara valorii si formei de moment sunt si alte "constrangeri" de care antrenorul trebuie sa tina cont cand ia decizia. astfel este evident ca nu poti juca fara Dica si Goian (pe care vrem sa-i vindem la vara dupa euro si deci trebuie sa joace ca sa prinda nationala), nu poti juca fara cei trei mendoza, pepe si Dayro (proaspat transferati ca "vedete"), nu poti juca fara Banel si Petre (pe care Piturca ii vrea titulari la euro), nu poti juca fara zapata si emeghara (jucatori convocati la nationalele lor) si cred, nu prea ai cum sa joci fara plesan (jucator care a costat o caruta de bani si caruia trebuie sa-i dai sansa). si uite ca am enumerat deja 10 nume din 11 posibile! cine ramane in discutie pentru. unicul loc disponibil: Mirel (nu doar ca e finu', dar totusi el e capitanul si sufletul nostru, omul care nu a facut niciodata pasul inapoi - eu cred ca acum si Gigi cam ezita daca trebuie sa-l sustina public sau nu, pentru ca Radoi totusi nu prea poate juca in fata lui Petre, iar defensiv Ghionea e mai complet ca libero), Ghionea (mai bun ca Mirel in pozitia de libero), habi (jucator tanar, caruia obligatoriu trebuie sa-i dai sansa sa joace suficient, ca sa te convingi daca merita sa platesti 1 mln. la vara). dino ezze e o "cioara" puternica, care a fost adus ca o alternativa pentru. emeghara daca nu o sa mai poti sa-l blochezi, are si el sansa sa joace in banda stanga. rica, Badea, golanski sunt buni si teoretic ar putea sa joace si ei fara probleme intr-o anumita formula. cat despre saracii nesu, Lovin, p.Marin, Baciu, bicfalvi sau surdu, titularizarea pare un vis prea indepartat pentru ei.
sigur tot ce am spus sunt consideratii teoretice valabile AZI. oricum insa lotul e bogat acum si sunt suficiente variante. aproape fiecare jucator are ceva de adus, un plus, daca e introdus in echipa. pentru Lacatus situatia este si fericita, dar si extrem de dura. DE ACUM nici un esec nu mai este permis si nu vor mai exista scuze. castiga, va fi erou! pierde cu CFR-ul, va fi demis! legile fotbalului si ale economiei de piata sunt implacabile si nici un antrenor nu e mai bun decat ultimul rezultat!
avand in vedere ce a facut Laca pentru Steaua ca jucator, eu as zice ca trebuie sa-l ajutam si noi suporterii, ca azi sa izbuteasca si ca antrenor. fiecare ar fi bine sa se gandeasca acum mai mult la cum sa sustinem Steaua in teribila lupta ce va incepe in retur. sper ca nu se indoieste nimeni ca inclestarea va fi pe viata si pe moarte, toata lumea aruncand in lupta orice resursa posibila. vor fi si jocuri de culise, si arbitraje ostile, iar ca sa castigam e nevoie de toata forta Stelei, in teren si in tribune, pe banca si in loja manageriala, e nevoie de vointa, de lacrimi dar si de noroc. polemicile inutile si rautatile, contestarea unor jucatori, murmurele de nemultumire in momentele grele (care probabil nu vor lipsi) ar trebui uitate, iar Steaua sa fie incurajata fara rezerve si permanent (de ex. eu sunt convins ca daca publicul ar fi fost mai aproape de echipa in jocurile cu arsenal sau cu Pandurii, probabil ca jucatorii s-ar fi montat altfel si am fi avut un alt rezultat final). daca reusim sa castigam campionatul ar fi o lovitura formidabila si o confirmare a lui Laca. eu cred ca Steaua merita sa fie iubita si nimic nu e prea mult atunci cand vorbim despre sustinerea ei! armia ros-albastra s-a reintors din nou pe campul de lupta!
Marius
Villanueva asta e un jucator pe care noi il vedem doar pe Youtube.
Nimeni nu stie cum se poarta in real life.
Poate ca baiatul face faze spectaculoase.
Dar se poate ca pe meci aceste faze sa fie doar 5 minute din 90.iar in restul 85 el poate sa stea pe teren sa se uite dupa suporterite prin tribune.
Am mai zis si o mai zic.Nu poti transfera jucatori de pe youtube.
Adi Ilie a fost criticat pentru ca se uita la dvduri de jucatori.
Macar dvdurile alea contin meciuri intregi.Pe youtube vezi doar faze.
Ca ai zis de Diego.Una e Santos si alta e Audax Italiano(clubul lui Villanueva daca nu ma insel).
Santos e o echipa mare.Poate oricand sa joace de la egal la egal cu echipele puternice din europa.
Eu zic sa nu ne entuziasmam atat cu jucatori de pe youtube ca numa' ne facem rau.
Sa vedem ce o sa vina.
Nu are rost sa ne stresam degeaba.
Nu vedeti ca mustaciosului nu ii pasa de echipa.
Pe Rada il da desi Ghionea si Radoi vin dupa accidentari iar Goian(pe langa problemele de spate) ar putea parasi echipa de la anul(ca daca joaca la Camionatu European si joaca bine, sigur il ia cineva).
O sa ramanem descoperiti cat de curand pe postul de fundas central(Chiar daca Tudose de la Buzau joaca foarte bine, nu are experienta inca si Alex Iacob la fel).
Suntem deja destul de descoperiti la mijloc.
Nu avem mijlocas dreapta,stanga si central.
Trebuie neaparat sa luam 3 astfel de mijlocasi.Daca nu, macar mijlocas dreapta!(zic asta gandindu-ma ca pe stanga poate reveni Ochirosii si ii mai avem si pe Dino Eze si Dica pentru postul ala.iar central avem pe Plesan,Radoi,Petre si Lovin-chiar daca 3 sunt defensivi)
@Victor
pana acum doar am urmarit ce ai postat si credeam ca te mai linistesti si tu....
in fine,treaba ta.
acum s-o luam punctual:
1.Pepe Moreno.tu ai spus-o.era rezerva la Independiente!!!!intr-adevar puternic si bun in fata portii dar sa nu ne entuziasmam ca am transferat "varful lui Independiente"....am transferat rezerva lui.
2.comparatia Mendoza-Fanfan nu sta in picioare.Fanfan e titular de drept la PSV cu care a castigat titlul si a jucat (parca...) o semifinala de UCL.Mendoza vine de la Metalurg Donetk unde nu a rupt gura targului.my point:chiar daca ambii au fost acuzati de anumite excese in stagiile nationanelor,totusi Fanfan e un super atacant care a confirmat pe deplin in Europa la cel mai inalt nivel!!!Mendoza nu...
3.Dayro e o bijuterie!!!perfect de acord....dar,asa cum spunea Adrian mai sus referindu-se la Villanueva,exista posibilitatea ca si Dayro(care nu cred ca nu se va adapta) sa fie un fel de Dica,un jucator de moment...ar putea avea cateva momente magice,spectaculoase etc. dar 70 de min. sa doarma pe teren...
my point so far: nu ii mai umfla pe jucatori pentru ca dezamagirea va fi infinit mai mare in cazul in care nu confirma!!sa asteptam sa inceapa Liga si sa-i laudam pe baza performantelor aratate in teren,in Romania si nu sa laudam ipoteticele calitati fotbalistice pe care le au.
4.Rada-tin sa te contrazic si sa-ti spun ca Rada a fost in tur mult peste Goe.si acum vorbim despre meseria lor,nu de faptul ca Goian,ajutat de fizic si abilitatile de lovire cu capul inscrie mult mai des.again desi e lent Rada imi pare mai rapid ca Goe care in meciurile din Liga a fost clar depasit de jucatorii de viteza ai adversarelor.presupunand ca il va vinde pe Rada,cine va juca in linia de fund??Radoi??oare nu e un indiciu suficient pentru tine ca toti antrenorii din ultima perioada l-au jucat pe Mirel inchizator?in cazul Banel iei de bune deciziile antrenorilor de a-l juca,treaba asta nu se mai aplica si in cazul Radoi?concret:Radoi nu are fizic de fundas si are niste executii tehnice penibile si periculoase (vezi deja celebrele lovituri k1 cu care ne-a obisnuit)
in incheiere sunt nedumerit de fraza:"Dica si Goian (pe care vrem sa-i vindem la vara dupa euro si deci trebuie sa joace ca sa prinda nationala)"
cum adica asta "vrem"?? cine esti tu?? sau mai simplu ar fi sa raspunzi:cine crezi tu caesti la Steaua?? pastilele le mai ei?? tot asa frig e in salon??
P.S. m-ai lesinat cu libero-ii tai!!!newsflash!!! nimeni nu mai joaca cu libero pe nicaieri in lume!!mai uita-te putin la jocul ala numit fotbal si vorbim dupa......si nu uita de pastile....si sa stii ca doctorii sunt nu-ti vor raul...
@Victor
Ce le mai stii tu pe toate, ca un om mare... Cine esti, Argaseala? vreun altul de pe la club? Sau pur si simplu le scoti din burta?
Oricum, nu prea te pricepi la fotbal daca i-l preferi pe Baciu lui Rada. Rada a facut meciuri FOARTE bune la Steaua, cu exceptia celui de la Arsenal, cand a fost intr-adevar depasit total. Baciu este eminamente limitat.
Iar cand faci echipa dupa tot felul de "constrangeri" vezi sa mai respecti si tu niste posturi pe teren, o tactica de joc... Ca parca vad ca o sa jucam un 3-2-5 doar asa...ca am dat banii pe cate unii si trebuie sa-i vindem.
Noroc totusi ca echipa o face Lacatus, pana la proba contrarie!
Victor
Pepe Moreno era rezerva lui German Denis. Corect!
Dar intre cei 2 e o diferenta enorma.Sunt jucatori de profil diferit.Intre Iacob si Pepe Moren eu sincer nu vad nici o diferenta.
Vom vedea in campionat.
Mai foloseste cineva in ziua de azi libero?
Nimeni nu mai foloseste libero in ziua de azi.
E un post terminat!
Rada trebuie tinut.Nu mai trebuie comentat nimic.Iar mijlocas dreapta avem nevoie neaparat.Banel ar trebui folosit fundas dreapta. I se potriveste mai bine.
p.s. Numele jucatorului peruan de la PSV despre care vorbesti este Jefferson FARFAN!
@Victor
cum adica asta "vrem"?? cine esti tu?? sau mai simplu ar fi sa raspunzi:cine crezi tu caesti la Steaua?? pastilele le mai ei?? tot asa frig e in salon??
P.S. m-ai lesinat cu libero-ii tai!!!newsflash!!! nimeni nu mai joaca cu libero pe nicaieri in lume!!mai uita-te putin la jocul ala numit fotbal si vorbim dupa......si nu uita de pastile....si sa stii ca doctorii sunt nu-ti vor raul...
noroc ca exista si mistocari pe lume! altfel viata ar fi extrem de trista daca nu am fi inconjurati de bagatori in seama care fac analize semantice pe text! ma rog, problema ta, ca si frustrarile pe care le ai!
nu vreau sa continui polemica, dar sunt obligat sa-ti spun un lucru: citesti putin si intelegi si mai putin! nu e un repros ci doar o constatare! incearca sa remediezi prin lecturi si abia apoi, dupa cativa ani de studiu individual, reaseaza-te la masa de scris!
totusi, ca sa redevin serios, as aprecia enorm intelegerea ta si m-as bucura daca te-ai opri aici! ce rost are sa continuam jignirile! sigur, intotdeauna e loc si de mai rau, dar situatia e deja penibila!
ps: cat despre rada, in comparatie cu Goian, iti spun ca gresesti in evaluarea ta. cand scapi atat de usor adversarul direct in fata portii in jocuri extrem de importante, in care concentratia este maxima(vezi meciul de la sevilla si de pe emirates), inseamna ca ai limite majore. Goe e departe de el si daca are un libero mobil langa el este imbatabil!
intotdeauna exista "constrangeri" si orice antrenor e obligat sa gaseasca solutii! el raspunde si la bine si la rau!
pentru. yo_marius:
"cum adica asta "vrem"?? cine esti tu?? sau mai simplu ar fi sa raspunzi:cine crezi tu caesti la Steaua?? pastilele le mai ei?? tot asa frig e in salon??"
asta cu salonul - frigul - pastilele a fost misto! e buna si o retin, chiar daca a fost la adresa mea!
Evita postarile consecutive.Foloseste cu incredere butonul EDIT.
Ce faci Victore, ai si renuntat la celalalt "nick", in speta "ENJOY"?
))
Oricum, ramane cum am stabilit: Gigi Becali este o mizerie umana, iar incercarile tale repetate de a-i cosmetiza imaginea sau de a-i cautiona comportamentul nu ne mai starnesc decat zambete...amare.
@Piece of Mind
M-am mai certat cu el pe alt topic si deja imi e clar ca ori e prost ori face asta anume ca sa ne enerveze. Oricum ar fi n-ar trebui sa-l mai bagam in seama......