FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Prima notã de trecere

«1234»
olfgob24.01.2008 12:42

@Steaua-Gloria Obi Michel a fost refuzat de subpodari pentru ca nu s-ar fi adaptat iernii in Romania(LOOOOOOOL),asa ca a plecat la Viking Stavanger,in Norvegia(unde e o clima tropicala,exact pe placul lui)si de acolola Chelsea,dupa o lupta cu Man.United...asta ca sa ni se demonstreze inca o data cit de prosti is conducatorii romani.On-topic,sper sa confirme macar trei din astia,si atunci e bine(ca nici la Milan sau nu stiu care altii nu confirma absolut toate transferurile)si ar fi bine sa nu plece Raqda(pentru noi),dar viitorul lui la umbra lui Jiji si a finului,nu suna bine (pentru el)asa ca ii doresc sa mearga la Betis,sa demonstreze gibonului ca a mai facut o greseala din seria sa nesfirsita

AndyQ24.01.2008 12:47

@ andyro

astept din partea ta mesajele cu scuzele de rigoare si cu celebrul "M-am inselat", in momentul in care astia care au venit o sa confirme.

Asa se poarta la romani: ne dam cu parerea in necunostinta de cauza. Nu vreau sa te condamn pentru atitudine, probabil toti ar trebui sa fim la fel, sceptici, dar avand in vedere ca stii la fel de multe despre astia pe cat stiu si eu sau oricare alt stelist, ar fi de apreciat o nota de retinere, sa vedem ce fac baietii astia si dupa aia sa ne dam cu parerea.

Asa ne-am dat noi cu parerea si pentru Zapata si acuma ii suflam si-n ciorba, doar sa stea la Steaua...

AdrianUltras2524.01.2008 12:59

andyro

imi pare rau sa iti spun dar informatiile tale (luate probabil de pe wikipedia) sunt gresite.

Mendoza a inscris pentru OM.Un gol l-a dat chiar in CL in poarta Milanului.numai ca avea concurenta puternica acolo:Mamadou Niang si Steve Marlet, mi se pare, erau in vremea aia in atac.plus Ribery si Nasri pe benzi.

Mendoza va implini in acest an 30 de ani si eu zic ca e un jucator bun.e un jucator rapid,tehnic ,puternic si cu experienta.stiu ca toata lumea vrea transferuri de jucatori de 20 de ani dar acum sa fim seriosi, la 30 de ani baiatul nu e batran.inca 2 ani poate sa mai joace foarte bine(mai ales daca jucatori ca Dorinel Munteanu-40 de ani si Jercalau-38 joaca sau jucau foarte bine in Liga 1).

Dino Eze e un jucator bun pentru Liga 1.de cupe europene nu vorbesc.dar de Liga 1 e bun.

in cazul lui Pepe Moreno si eu am indoielile mele.nu vad mare diferenta intre el si Iacob.

de la Dayro Moreno cred ca toata lumea se asteapta la multe.

sa vedem cum se va adapta.sper si eu ca el sa fie golgeterul de care avem nevoie.

dr.adrian924.01.2008 13:07
Gresit !

Mie imi place foarte mult de Rada si nu cred ca sunt singurul. Chiar as merge pana acolo incat sa afirm ca pentru mine, este peste Goian.

sunt de aceeasi parere cu tine. Goian a slabit. e incet. e umflat de presa.

mie imi place mai mult de rada e mai luptator mai voinic mai rapid.

sper sa nu plece. vom avea probleme dak pleaca pentru ca Radoi nu e bun fundas.

de fapt nu e mare fotbalist. si Ghionea revine si el dupa o lunga pauza.

eu las vinde doar in vara.

spre 24 baieti!!!!!!!1

andyro24.01.2008 13:19

Eu asteptam acelasi comentariu al tau si apropo de "Adi Ilie E CEA MAI BUNA ACHIZITIE A Stelei DE CAND A VENIT JIJIOTU IN Ghencea!", de exemplu.

La acele raspunsuri ma refeream eu, in sensul de a ramane cu picioarele pe pamant si a nu ne entuzisma in stilul GSP/Becali - "super-echipa", "atacanti de mare valoare", "maturam tot". Nu mi se par niste achizitii care sa "sparga gura targului", sunt niste jucatori de valoare decenta, care nu stiu daca vor aduce neaparat ceva in plus. Asa cum spunea si Ovidiu, ce a facut Aditza reprezinta o nota de trecere si atat.

Nu am facut judecati de valoare, ci pur si simplu le-am "publicat" CVurile pentru cei care sunt foarte incantati doar de faptul ca sunt sud-americani. Varsta, faptul ca sunt imprumutati si nu cumparati, cluburile unde au fost imprumutati sau activitatea extrasportiva sunt fapte, nu judecati.

@AdrianUltras - http://www.lfp.fr/joueur/index.asp?no_joueur=110675. Nu stiu la ce meci intre OM si Milan te referi.

AdrianUltras2524.01.2008 13:20

eu vad in mendoza-Dayro moreno cuplul perfect de atacanti pentru Steaua.

sunt jucatori complementari(unul e puternic si cu experienta mare, celalalt e tehnic si tanar.Mendoza e de picior stang,Dayro Moreno de picior drept)si cel mai important, amandoi sunt de viteza.

eu astept sa vad ce poate si Habibou.e greu sa gasesti un jucator de 190 care are si viteza foarte buna(am inteles ca sta foarte bine la acest capitol).

sa vedem ce o sa fie.

in acest moment noi nu avem un mijlocas care sa poata pasa pentru acesti atacanti iar pentru niste jucatori de viteza nu prea vad sistemul 4-4-2 cu joc pe benzi ca fiind cel mai bun.

probabil ca Laca va folosi un 4-3-3.

daca da, mi-ar place la mijloc sa vad tripleta Radoi-Ov Petre-Plesan.Plesan e un bun pasator si ar putea sa preia rolul de Playmaker iar Radoi si Petre ar putea asigura mijlocul.Chiar daca e defensiv, eu zic ca Radoi trebuie neaparat sa joace.mai ales la mijloc.e un lider adevarat si poate sa traga echipa dupa el.

iar tripleta ofensiva ar putea fi: in stanga Mendoza,in centru Pepe Moreno iar in dreapta Dayro Moreno.

ma rog.ideal pentru mine ar fi sa jucam 4-4-2 cu joc de pase pe jos pe centru. sa avem 4 mijlocasi Neaga,Plesan,Radoi,Dica(de la dreapta la stanga) iar atacanti Mendoza si Dayro Moreno.

dar asta e deja un vis.

nu cred ca a mai jucat Steaua asa de ofensiv de mult mult timp.

Andyro

http://en.wikipedia.org/wiki/Andr??s_Augusto_Mendoza

era vorba de un meci de Champions League dintre Milan si OM.

cauta pe youtube ca sigur gasesti.

MoWeed24.01.2008 13:29
Asa si ce-i cu looolu ala? app: nu suport oamenii care spun lol. Poti sa razi , da nu spui lol, asa ca sa te afli in treaba.

asa e la moda acu sa se zica cuvantul "lol". Nici eu nu pot intelege de ce....

Nota e de trecere momentan pentru ca inca nu i-am vazut la treaba. Mi-se pare o prostie sa judeci jucatorii dupa youtube. Sa asteptam sa ii vedem pe baieti la treaba inainte de a ne pronunta pozitiv sau negativ in privinta lor.

@AdrianUltras 25

interesanta viziune tactica numai ca l-ai uitat pe Banel. Nici eu nu-l suport dar probabil el tre sa joace ca sa-l voteze tiganii pe Becali

andyro24.01.2008 13:36
Andyro

http://en.wikipedia.org/wiki/Andr??s_Augusto_Mendoza

era vorba de un meci de Champions League dintre Milan si OM.

cauta pe youtube ca sigur gasesti.

Linkul e gresit, iar Milan si OM s-au intalnit undeva prin 92-93, in finala. Cred ca faci o confuzie intre OM si OL (Lyon).

AdrianUltras2524.01.2008 13:43

MoWeed

nu l-am uitat.

l-am pus pe pozitia cea mai buna.

parerea mea e ca joaca foarte bine ca rezerva si nu are rost sa il mutam pe alte posturi ca sa il stricam.

serios acum.

sincer, mi-ar fi placut sa pun acolo alti jucatori de banda, nu Neaga si Dica.

ne mai trebuie neaparat 3 mijlocasi.unul central,unul stanga si unul dreapta(pe benzi mai ales!)

Ochirosii ar fi o solutie pe stanga dar mai trec cateva luni pana isi revine.

Dica ar putea juca.ca intra bine in combinatii si poate da pase utile atat pe jos cat si centrari.de asemenea poate intra de pe stanga in careu si sa traga cu dreptul la poarta.

Pe dreapta insa nu prea avem solutii.

Neaga e rapid si tehnic si gandeste dar nu e mijlocas de banda.Nu se apara la fel de bine.

Surdu e la fel ca Neaga,extrema.are aceleasi defecte.(din acest motiv cei 2 au jucat atat de prost in acest sezon.ei sunt extreme.ei nu sunt obijnuiti sa stea cu gandul la aparare.)

Banel saracu, se apara bine,fuge mult, dar nu gandeste!

pentru un joc pe benzi ar fi acceptabil.ca stie sa centreze si ara banda.

dar daca vrei sa joci pe jos, in viteza,cu devieri si un-doiuri, Banel nu prea are ce cauta pe teren ca mijlocas.

sa vedem ce o sa fie.

bodanelu24.01.2008 13:44

@AdrianUltras25 mai repede jucam un 4-2-3-1. Cu Plesan si Radoi/Ov. Petre la mijloc, cu Mendoza pe Stanga, Dica in centru si Nicolita/ D. Moreno in dreapta. si Pepe Moreno sau Habibou varf de careu.

AdrianUltras2524.01.2008 13:54

andyro

ai dreptate.

impotriva milanului a dat gol cand a jucat la brugge.

golul de care vb eu era impotriva lui Lazio

</a>

da un search pe wikipedia si vei gasi informatii despre andres mendoza cred ca updatate.ca vad ca e dat la Steaua deja cu numar si tot

http://en.wikipedia.org/wiki/Andr%C3%A9s_Augusto_Mendoza

BODANELU

nu imi place 4-2-3-1.

mijlocul e prea fragil in faza de aparare si atacul e prea slab in faza de atac.

cand te aperi ai doar 2 oameni care sa tina mijlocul iar cand ataci, in careu ai doar un om.

cei 3(extremele si mijlocasul ofensiv) sunt tot timpul prins prosti.intre mijlocul si apararea adversarului.

inca un motiv pentru care nu imi place sistemul e faptul ca foloseste mingi pe sus si centrari multe pentru varful de careu.

prefer jocul pe jos, in viteza.

1on24.01.2008 14:58
Andres Augusto Mendoza Azevedo - un jucator batran (29 de ani)

Bãi, sã mor io, dacã un jucãtor la 29 de ani mai e bãtrân, Hagi cum mai era când s-a retras?! fosilã, petrol? cum? Dorinel Munteanu cum e la 40? Gicã Popescu s-a retras și el la 36, Belodedici tot la 36, Dan Petrescu tot în jur de 36. Jean Vlãdoiu la 33 de ani a câștigat campionatul cu Steaua și a dat 10 goluri în 13 meciuri. Mi se pare o prostie sã zici cã la 29 de ani un jucãtor e bãtrân. Trezeguet la 30 de ani a dat 13 goluri în 16 meciuri din varã pânã acum.

Nu știu. Mi se pare o chestie preconceputã și stupidã sã consideri un jucãtor de 29 de ani bãtrân.

Nu spun acuma cã Mendoza e un superjucãtor și cã o sã rupã tot. Da' la 29 NU e bãtrân.

dr.adrian924.01.2008 15:16

sa se joace in sistemul 3-4-3

adica

zapata

Goian rada Ghionea/Radoi

golanski plesan/Radoi ov.Petre emeghara

Dayro pepe/mendoza Dica mendoza

eu asa zic ca e cel mai bine

aparatori de fier

golanski cu mult ce avem in mijloc la fel si emeghara.

zloty24.01.2008 15:39

cred sincer ca cea mai buna formula e asta

----------------zapata----------

golanski--Goian--Ghionea--emeghara

-----------------Radoi------------------

-------------plesan---Dica-------------

habibou----------------------d.moreno

-----------------mendoza--------------

ce zicetzi??

strezahuzum24.01.2008 15:49

ce zicetzi??

Zic ca Giginho o sa-ti faca praf echipa in 2 minute. Nu uita ca la noi nu joaca cine merita, joaca mai intai preferatii Marelui Conducator (cred ca pe vremea asta ei se numesc Radoi, Ov. Petre si Nicolita, posibil si Surdu) si dupa aia, daca mai au loc si restul.

Asa ca ... cel mai probabil vom fi obligati sa mai suportam chinul penibil pe care marele Banelinho il numeste "joc de fotbal" o vreme. Echipa probabila :

golanski/emeghara--Goian--Radoi--emeghara/nesu

-----------------Ov. Petre------------------

-------------plesan---Lovin/Dica-------------

Nicolita----------------------Dica/Surdu

-----------------Dayro--------------

Steauaforever3324.01.2008 15:55

Felicitari Adi!

Sper ca de data asta sa nu mai avem parte de accidentari. Mare atentie la echipele care joaca la rupere special pentru adversarii nostri.

fular-campioniifularsteaua2

AdrianUltras2524.01.2008 16:02

dr.adrian9

3-4-3 e un sistem slab.

te rupe pe benzi.

plus ca e mai defensiv decat cred multi oameni.

3-4-3 tine tot timpul 3 fundasi in careu pe cand 4-4-2 de exemplu se apara cu 4 dar pe faza ofensiva tine doar 2 oameni in aparare.

si daca nu ai nici mijlocasi care sa poata da pase cei 3 atacanti sunt practic inutili.

dupa cum ai zis tu, benzile ar trebui asigurate de jucatori defensivi.Golanski si Emeghara.

ar da mai multa siguranta jocului si ar ajuta defensiva dar in faza de atac ar contribui doar cu centrari.

daca vrei ca acest sistem sa mearga ai nevoie de jucatori care pot intra si in combinatii si care sa poata da si pase pe jos si sa faca schimbari de directie.

la 3-4-3 se formeaza niste triunghiuri de jucatori care pot scoate adversari din joc.

si ca sa faci asta ai nevoie de jucatori cu viteza de reactie destul de mare si care sa si gandeasca.

la noi Dica gandeste dar e lent.

si repet.nu avem mijlocasi de banda.

ne trebuie mijlocasi de banda nu fundasi reprofilati.

Zloty

la fel cum am zis mai sus, Dica nu are ce cauta la mijloc.e prea lent.

daca ar juca asa cum ai zis tu, echipa nu ar avea mijloc.

s-ar misca destul de greu.

Raman la ideea ca cea mai buna solutie e urmatoarea echipa:

Zapata-Golanski(Nicolita),Goian(Rada),Ghionea,Emeghara(Nesu)-Neaga,Radoi,Plesan,Dica-Mendoza,Dayro Moreno.

si ramane speranta ca Steaua mai transfera doi mijlocasi de banda(dreapta si stanga) pana incepe campionatul. pentru ca Dica e prea lent iar Neaga nu e mijlocas.

desi s-ar putea sa apara si urmatoarea solutie:

Zapata-Golanski(Nicolita),Goian(Rada),Ghionea,Emeghara(Nesu)-OvPetre,Radoi,Plesan-Dayro Moreno,Pepe Moreno(Dica),Mendoza

vedem noi ce va fi.

sa speram ca mai vin ceva mijlocasi

SSK24.01.2008 16:13

La 29 de ani evident ca un jucator inca mai poate. Daca ne uitam bine, Mutu face anul asta 29 de ani, iar Chivu 28. La World Cup 94, Hagi avea....29 de ani! Si a fost apogeul carierei lui (care a mai continuat totusi 6-7 ani, cu performantele de la Galatasaray).

Eu am mai spus-o: as vrea sa-l vad pe Golanski incercat la mijloc, pe dreapta. Mi-e clar ca va fi mai bun decat Nicolita, oricine ar fi. De fapt, mi-ar placea sa-l vad pe Golanski pe banda dreapta, oriunde. Eu cred ca polonezul ar aduce un plus, daca Nicolita ar sari din schema.

andyro, e bine sa fim precauti, da' tu parca prea esti neinduplecat...have a little faith, man!

comore24.01.2008 16:41

Hm, pe site-ul wikipedia scrie ca Mendoza e ratangiu. Nu-mi place cum suna, din astia aveam destui in echipa. Problemele sud-americanilor par a fi destul de serioase pentru a ne pune pe ganduri si a nu fi pe deplin increzatori pana nu-i vedem la lucru.

c.ronaldo1724.01.2008 16:52

ce zicetzi??

Eu zic sa asteptam sa vedem cum joaca Habibou pentru ca mai apoi sa ii bagam in primul 11. Daca ne alegem cu un nou Surdu? Doamne Fereste!

danimarcu24.01.2008 17:16

Eu ii dau nota de trecere lui Adi pentru aceste transferuri.

Sa vedem insa daca jucatorii vor confirma...Sperante sunt,am acoperit zona cea mai slaba a noastra din ultimul timp.Depinde insa de felul in care jucatorii adusi se vor integra.

Ii mai dau nota de trecere pentru ca ,alaturi de Lacatus,a reusit sa-l pastreze pe Neaga.

Nu-i dau nota de trecere lui Adi pentru ca e prea cuminte in fata ciobanului,ca sa nu spun altfel.El nu sta in banii pe care-i ia de la cioban, ar trebui sa se interpuna intre Jiji si jucatori,cand primul ii jigneste si ii face cu ou si cu otet...

Ma rog,s-ar putea sa ma insel,dar raman la parerea ca functia de manager e o palarie prea mare pentru el.

Si ii mai dau o nota mica,pentru ca nu a adus un mijlocas de creatie, un jucator capabil sa dea pase varfurilor.Avem inca jucatori care nu si-au revenit complet,altii care se vor mai accidenta in pregatiri,si ne vom trezi ca incepe campionatul si iar nu avem pe cine sa bagam in teren.

In rest,nu trageti in @andyro prea tare,ca s-ar putea sa se adevereasca ce spune el!... :wink:

dr.adrian924.01.2008 17:24
Eu ii dau nota de trecere lui Adi pentru aceste transferuri.

Sa vedem insa daca jucatorii vor confirma...Sperante sunt,am acoperit zona cea mai slaba a noastra din ultimul timp.Depinde insa de felul in care jucatorii adusi se vor integra.

Ii mai dau nota de trecere pentru ca ,alaturi de Lacatus,a reusit sa-l pastreze pe Neaga.

Nu-i dau nota de trecere lui Adi pentru ca e prea cuminte in fata ciobanului,ca sa nu spun altfel.El nu sta in banii pe care-i ia de la cioban, ar trebui sa se interpuna intre Jiji si jucatori,cand primul ii jigneste si ii face cu ou si cu otet...

Ma rog,s-ar putea sa ma insel,dar raman la parerea ca functia de manager e o palarie prea mare pentru el.

Si ii mai dau o nota mica,pentru ca nu a adus un mijlocas de creatie, un jucator capabil sa dea pase varfurilor.Avem inca jucatori care nu si-au revenit complet,altii care se vor mai accidenta in pregatiri,si ne vom trezi ca incepe campionatul si iar nu avem pe cine sa bagam in teren.

In rest,nu trageti in @andyro prea tare,ca s-ar putea sa se adevereasca ce spune el!... :wink:

sa-ti dai tie nota de trecere?!

tu si pe Hagi l-ai contestat si l-ai aparat pe Becali cand l-a dat afara.

tie nu-ti convine nimic. mai bun o fost MM care purta Steaua din scandal in scandal

danimarcu24.01.2008 17:33
sa-ti dai tie nota de trecere?!

tu si pe Hagi l-ai contestat si l-ai aparat pe Becali cand l-a dat afara.

tie nu-ti convine nimic. mai bun o fost MM care purta Steaua din scandal in scandal

Ma confunzi cu vreun vecin de-al tau de salon...Fii copil cuminte si ia-ti medicamentul,ca faci urat!

Eu nu l-am contestat pe Gica Hagi niciodata ,nici nu as avea cum sa o fac,e idolul meu!

Raspunde la articolul lui SSK ,daca ai ceva de spus,daca nu- fugutza inapoi in pat,ca racesti!

dr.adrian924.01.2008 17:38
Ma confunzi cu vreun vecin de-al tau de salon...Fii copil cuminte si ia-ti medicamentul,ca faci urat!

Eu nu l-am contestat pe Gica Hagi niciodata ,nici nu as avea cum sa o fac,e idolul meu!

Raspunde la articolul lui SSK ,daca ai ceva de spus,daca nu- fugutza inapoi in pat,ca racesti!

bine lasa ca fug pana in portugalia. la tine in pat ca eu sunt sarac si nu am unde dormi. am auzit ca acolo e mai cald decat aici pe sub podurile din germania.

korynna24.01.2008 17:54
Gata cu off topicul,continuati pe privat!
«1234»