FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Prezentarea achizitiilor !

«1234»
yo_marius28.01.2008 13:03

@Victor

sincer,driblezi mai bine ca surdulica

insa,uiti de la ce a plecat postul.a plecat de la faptul ca acuzai suporterii(ma rog,pe unii dintre ei) ca amesteca politicul cu sportul.iar dupa ce ti-am amintit ca iubitul creditor a facut,face si va mai face acest lucru,vii si ne spui ca e dreptul lui.

de acord,dar daca el are acest drept,eu de ce nu l-as avea?eu de ce sunt obligat sa vorbesc numai de planul sportiv,iar el are dreptul sa amestece ce vrea si cum vrea??

iar despre Plesan sunt absolut sigur ca nu s-au dat 2 mil. si mai ales de unde "bani aruncati in vant"??? daca nu ma inseala memoria Plesan a revenit in echipa de baza,iar creditorul din pipera county l-a numit,citez"una din achizitiile cele mai valoroase din iarna asta"!!! asa ca repet,care bani aruncati in vant???

in ultimul rand,pretul biletelor.chiar tu ai spus ca traim in Romania.atunci de ece preturile tind spre Primera Division,iar conditiile de pe stadion tind spre African Nation Cup??ca tot vorbeai de acumularile incepute la club,ei as propune ca si preturile biletelor sa creasca exponential cu modernizarea arenei si asa cred ca nu va mai comenta nimeni,nimic.

«1234»