FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Prezentarea achizitiilor !

«1234»
para23.01.2008 20:56

Din Eze a vb cel mai frumos.Si sper ca totzi s aiba dreptate,dar mentionez ca faptele conteaza in fotbal mai mult decat vorbele;)Sa dea Domnul sa le terminam pe toate cu bine!Aaaa...si multumim lu Zapata pentru reclama facuta:P :steagcruce:

Azzido23.01.2008 21:59

jucatorii adusi in iarna par valorosi.

ramane sa si confirme asteptarile nostre.

spre 24 !

w3bmaster24.01.2008 01:35

Daryo e o certa valoare

Mendoza are experienta si arata a atacant .....

Pepe nu pot sa zic nimic da nu cred ca poa sa fie sub cineva din restu lotului nostru tehnic vorbind

Eze cred ca va cam fi rezerva da cine stie

Habibou nu stiu de ce da cred ca va fi o mare surpriza sper sa am dreptate :)

Forza Steaua si deabia astept meciu din etapa a 2 a returului cu CFR Ungaria Cluj sa le aratam cine e unica ecipa din Romania

zamainmenu24.01.2008 01:50

Facuram aceste achizitii, dar nu prea inteleg cum ne-am intarit la mijlocul terenului. Sau la mijloc, daca e suspendat Plesan, jucam tot cu fratii siamezi Lovin & Ov. Petre? Ca astia din conducerea Stelei aberau cu atacantii, despre mijlocasi n-am auzit nimic.

Sper sa nu avem un retur identic ca joc cu turul, cu pase lungi de la aparatori spre varfuri , la ce-o iesi.

puiu mordasan24.01.2008 06:10
:steagcruce: Baaaaaaaaai, ce echipa ne-am tras!!!!!!!!! Neam de neamul vostru n-a vazut asa ceva !!!!!!!!!! FORZA Steaua!!! MEREU CAMPIONI!!!
Kustic24.01.2008 06:17

sper sa vad un trio in jocul Stelei... ar fi frumos un 4 3 3!!! pepe mendoza moreno!!!

habibu e de aceeasi varsta ca mine!!!:D

dov4u24.01.2008 06:55

Un circ patetic, o reprezentatie ieftina, asta a ajuns prezentarea unor noi achizitii la Steaua. Mi se face greata tot mai des cand vad ciobanul. Lovite-ar falimentul!

Cat despre noii veniti, sper sa confirme cat mai repede. Din ce am vazut sud-americanii par intr-adevar capabili sa-si acapareze locul de titulari. Mult succes!

CITIUS ALTIUS FORTIUS

JDERUL24.01.2008 07:24

@ Zamainmenu

Sper sa nu avem un retur identic ca joc cu turul, cu pase lungi de la aparatori spre varfuri , la ce-o iesi.

In lipsa unor mijlocasi creativi,cam asta ar fii solutia! Sa vezi bubuieli de mingi din ,,16"in ,,16"!

Cata8624.01.2008 08:12

cineva sa`i faca o statuie lui Zapata ca a convins cel putin 2 jucatori din cei adusi pentru a veni aici si inca o statuie celui ce l`a adus pe Zapata :D

victor24.01.2008 09:00
cineva sa`i faca o statuie lui Zapata ca a convins cel putin 2 jucatori din cei adusi pentru a veni aici si inca o statuie celui ce l`a adus pe Zapata :D

cineva ii si plateste insa pe respectivii! pana la urma banul vorbeste!

White_R24.01.2008 09:58

Probabil Moreno e cel mai bun transfer dar eu nu l-as minimiza pe :

Andres mendoza:

Deliric124.01.2008 10:45
Probabil Moreno e cel mai bun transfer dar eu nu l-as minimiza pe :

Andres mendoza:

I mi aduc aminte de mendoza cand juca la club brügge am fost impresionat de calitatile lui cu siguranta un jucator talentat ,totu` e sa fie si serios .

Sper ca macar 2 jucatori sa impresioneze din cei noi veniti .

Sper sa m ai vina cel putin doi mijlocasi caci la capitolu` asta nu stam bine .

Sper ca zapata sa fie aclamat la fiecare meci pentru ca merita .

Sper.

84ava24.01.2008 11:23

Cred ca 2 varfuri erau suficiente. Inca mai e nevoie de un mijlocas de creatie,un coordonator si trebuie neaparat pastrat Rada pentru ca nu o sa avem acoperire in aparare.

victor24.01.2008 13:12
Cred ca 2 varfuri erau suficiente. Inca mai e nevoie de un mijlocas de creatie,un coordonator si trebuie neaparat pastrat Rada pentru ca nu o sa avem acoperire in aparare.

la ce bulan are Steaua la accidentari si suspendari, cred ca nici 3 varfuti nu sunt suficiente!

cat despre rada, uitati-l! forta multa, dar un lentos cu doua viteze: incet si incetisor! nu poate juca decat in sisteme defensive aglomerate, cu dublaj si redublaj. altfel in dueluri 1 la 1 pierde sistematic adversarul din marcaj (vezi sevilla, vezi londra, vezi u-Cluj). iar la un anumit nivel asta nu e permis. ca sa nu mai vorbesc de calitatea serviciului: una doua arunca mingea la bataie pe varfuri!

MoWeed24.01.2008 13:13
cineva ii si plateste insa pe respectivii! pana la urma banul vorbeste!

Ii plateste clubul Steaua din creditele luate de la cioban. Stai linistit ca nu dadea nici astea 3 milioane pentru 5 jucatori daca nu vedea in pericol locul 2 si implicit milioanele din CL

Cat despre Rada cam toti jucatorii nostri au asemenea valente tehnice inclusiv cei din mijloc arunca mingiile pe varfuri

De aia ne trebuia cel putin un mijlocas de certa valoare...

raducelbun24.01.2008 13:39

Pepe Moreno nu a semnat inca!

De fapt el nici nu figureaza in lotul Stelei care este afisat pe site-ul oficial!!!

victor24.01.2008 13:57
Ii plateste clubul Steaua din creditele luate de la cioban.

clubul Steaua este o idee! banii sunt platiti de oameni, de patroni! sursa banilor e problema lor, ca de aia sunt proprietari, si nu a suporterilor! noi avem alte "sarcini" pe linie de Steaua!

azi toti banii din clubul Steaua sunt ai lui Becali, asa cum banii din clubul rapid sunt ai lui Copos, sau la Vaslui sunt ai lui porumboiu!

ia incearca sa faci si tu un mic credit sa ajuti clubul. dupa aceea sa te vad ce anvergura de creditor ai!? vad ca inghitit cam greu galusca cu transferurile! pana mai acum o saptamana tunati si fulgerati ca nu vine nimeni la Steaua, ca Becali nu vrea sa chel;tuie, ca stiti voi, ca ati aflat voi! acum stati posaci si parca dati acatiste sa nu se lege jocul ca sa puteti iar sa apareti cu: v-am spus eu! ce transferuri a facut Becali? huo creditorul, si alte prostii!

de acum e numai si numai problema lui Laca! daca nici acum nu are lot sa castige campionatul, atunci sa ne lase! numai pregatiti voi circumstante atenuante, ca nu le mai are! in etapa a doua se decide: totul sau nimic!

strezahuzum24.01.2008 15:05
clubul Steaua este o idee! banii sunt platiti de oameni, de patroni! sursa banilor e problema lor, ca de aia sunt proprietari, si nu a suporterilor! noi avem alte "sarcini" pe linie de Steaua!

O fi dpdv legal, mic pui de PNG-ist, dar un club fara suporteri e un vax. Un nimic, ca sa pricepi si tu. Ia uite aici : suporterii lui Liverpool vor sa boicoteze meciurile echipei . De ce oare ? Simplu, nu-i suporta pe parvenitii ajunsi conducatori ai clubului.

Cluburile se pot si vinde. Aia isi doreste orice suporter stelist autentic, sa vanda idolul tau Bekkali clubul si sa ne lase in pace.

azi toti banii din clubul Steaua sunt ai lui Becali, asa cum banii din clubul rapid sunt ai lui Copos, sau la Vaslui sunt ai lui porumboiu!

Nici Giginho in persoana n-ar fi reusit sa o scrie mai bine. "Banii sunt ai lui X", "banii mei, bai zdrentelor". Bineinteles mataluta "uiti" modestul detaliu ca Marele Conducator nu investete ci imprumuta societatea privatea FC Steaua. Oare intelegi diferenta intre aceste doua concepte ? Nu stiu de ce, ma cam indoiesc. In ceea ce priveste "banii", pariez pe ce vrei ca cel putin in ultimii 3 ani asa-zisele "investitii" provin de fapt din vanzarea de jucatori si banii veniti din participarile in UEFA sau grupele CL. Mai simplu spus, in realitate clubul se autofinanteaza sau e foarte aproape sa o faca. In aceste conditii, ideea care o tot agiti tu ca Bekkali "sustine" clubul, eventual cu bani din buzunarul propriu, este pur si simplu o minciuna.

vad ca inghitit cam greu galusca cu transferurile! pana mai acum o saptamana tunati si fulgerati ca nu vine nimeni la Steaua, ca Becali nu vrea sa chel;tuie, ca stiti voi, ca ati aflat voi! acum stati posaci si parca dati acatiste sa nu se lege jocul ca sa puteti iar sa apareti cu: v-am spus eu! ce transferuri a facut Becali? huo creditorul, si alte prostii!

Si ce transferuri am facut ? Cand vad manipulari din astea ieftine, de parca toti suporterii sunt dobitoci hipnotizati de mitul putind a branza proasta si mitocanie a "razboinicului luminii din Ferentari" ma bufneste rasul. Ce mari jucatori au venit ? O speranta din Columbia care poate sa confirme sau nu, un jucator dat afara de la nationala tarii sale fiindca umbla dupa curve si bautura si altul care dupa 8 meciuri la Dinamo Kiev a fostr trimis repejor acasa. Plus un jucator de la satelit si o rezerva de la o echipa obscura din Belgia. Am uitat ceva ?

Bineinteles ca modestul amanunt ca echipa ar fi avut nevoie mai intai de mijlocasi a fost ingropat repejor sub covor. Nu de alta, dar sa nu strice atmosfera de sarbatoare tampitii astia care tot refuza sa recunoasca super-valoarea vedetei din Faurei, spaima lui Cernea si dusmanul combinatiilor de orice fel ... Baneeel Nicoliita ! Cel al carui unic merit e ca e "pila" marelui expert in tactica ... Giginho de Pipera ! Ce conteaza ca la mijloc stam tot in Radoi, Plesan, Lovin si Ov. Petre in centru, adica 3 mijlocasi defensivi si unul care n-a rupt niciodata gura targului ? Ca sa nu mai zic ca parca vad ca iar se rup vreo cativa. Ce conteaza ca pe dreapta Laca nu are alternativa la Nicolita ? Ca pe stanga iarasi e jale, unicele solutii fiind Surdu (jalnic) sau Neaga (care nu da randamentul dorit acolo) ?

de acum e numai si numai problema lui Laca! daca nici acum nu are lot sa castige campionatul, atunci sa ne lase! numai pregatiti voi circumstante atenuante, ca nu le mai are! in etapa a doua se decide: totul sau nimic!

Absolut, pui Becalian. Gata, aruncam pisica in curtea lui Lacatus si ne spalam pe maini ! Ce lot are Lacatus ? Are un lot de blazati\straini de fotbal\mediocri, plus niste "posibilitati". Hei, ce super-lot ! Cred ca moare Mourinho de ciuda daca vede lista jucatorilor nostri.

Si de ce sa castigam campionatul ? Ca sa umflam buzunarele ciobanesti pentru al treilea an la rand ? Mai bine mergem linistiti in UEFA !

Ovidiu_IASHI_Steaua24.01.2008 15:08

Ce sa zic...e greu sa te legi de cioban acum nu? Eu nu pot decat sa felicit pe Adi Ilie, pe Zapata...si restul stafului!

Pentru mine personal Gigi Becali va ramane mereu un cioban dispensabil...un cretin care si'a pus mainile jegoase de pe camp, fara drept, pe un simbol precum Steaua! Insa nu il pot ataca ... INCA! Si nici nu o sa pun acatiste sa mearga Steaua prost ca sa am motiv sa il atac!

O sa urez in schimb MULTA BAFTA noilor achizitii...dar si restului jucatorilor! SPER ca suntem pe drumul cel bun!

ORICUM: STELIST SUNT PANA LA MOARTE!

FORZA Steaua :steag_steaua_ro:

dr.adrian924.01.2008 15:29

ba cum draq ziceti ca Banel nu e bun.

pai atunci de ce joaca la nationala titular. explicatimi si mie. la voi nu e bun nimeni.

cred ca si daca ar veni Ronaldo Ronaldinho sau cristiano Ronaldo ati zice ca sunt betivi ca altu e gras

ca altu e umflat ca x ca y

pai aveti rabdare si vom vedea daca e ceva de capul jucatorilor sau nu.

apropo de Lacatus. ce echipa a avut Hagi si ce echipa are el acuma. cu mult imbunatatita. si nu ma refer la valoare jucatorilor adusi( asta nu o stim inca) ci la ce numar de jucatori are acuma la mana Laca.

spre 24 baieti!!!!!

SzabiStelistu24.01.2008 16:42
ba cum draq ziceti ca Banel nu e bun.

pai atunci de ce joaca la nationala titular. explicatimi si mie. la voi nu e bun nimeni.

cred ca si daca ar veni Ronaldo Ronaldinho sau cristiano Ronaldo ati zice ca sunt betivi ca altu e gras

ca altu e umflat ca x ca y

pai aveti rabdare si vom vedea daca e ceva de capul jucatorilor sau nu.

apropo de Lacatus. ce echipa a avut Hagi si ce echipa are el acuma. cu mult imbunatatita. si nu ma refer la valoare jucatorilor adusi( asta nu o stim inca) ci la ce numar de jucatori are acuma la mana Laca.

spre 24 baieti!!!!!

Sunt de acord cu tine...Banel ii bun!!!si nu putem sa ii dam vina lui Hagi....poate si el ar fi facut la fel,doar ca Becalinho nu a avut rabdare cu el!!!oricum FORZZA Steaua

yo_marius24.01.2008 17:26
Dayro Moreno îl asculta pe patronul Stelei privind în gol, cu un surîs mecanic. Nu se știe ce-or fi înțeles el și colegii de expoziție din vorbele patronului. Adi Ilie nu era mereu lîngã ei, sã le traducã. Dar din tonul baritonal al lui Becali, din felul cum brațele lui mãturau aerul în toate pãrțile, s-au prins cã se discutã despre lucruri mari.

Cu traducãtor sau fãrã, mesajul era clar: ?Vom spulbera tot!?. Exagerãri inevitabile în astfel de situație. Patronul trebuie sã-și laude marfa, mai ales cînd l-a costat cîteva milioane de euro. Dar, oricît ar ridica Becali tonul, vocea patronului nu este o autoritate în materie de fotbal. Cînd spune cã a luat jucãtori de cinci stele, trebuie sã aducã alte argumente decît impresia lui și milioanele cheltuite.

De regulã, vocea antrenorului este vocea cu autoritate. Dar Lãcãtuș a evitat sã se pronunțe despre valoarea noilor veniți. S-a bucurat, desigur, cã a primit întãriri, dar așteaptã sã-i vadã cum se descurcã pe teren. O atitudine de bun-simț.

Reușita unui transfer depinde nu doar de valoarea fotbalistului, cît de adaptarea la noua echipã. Se vor integra cei cinci în lotul Stelei? Sau vor avea soarta brazilianului Elton, care nu primea pase? Cum vor reacționa veteranii de la Steaua? Cum îi vor primi pe stranierii mai bine plãtiți și mai bine vãzuți decît ei? Care va fi atmosfera din vestiar? Elton a fost singur. Dacã mai avea un brazilian cu care sã colaboreze în teren, probabil fãcea fațã la Steaua. Ãsta e atuul celor cinci: sînt mai mulți, se vor ajuta între ei, cum fac stranierii de la CFR.

E riscant sã schimbi 50 la sutã din echipã, oricît de bune ar fi întãririle. Lãcãtuș are toate motivele sã fie prudent. Mendoza, Pepe și Dayro Moreno s-au format într-un fotbal cu alte viteze, alte ritmuri și alte stiluri decît al nostru. Sînt columbienii și peruanii compatibili cu fotbalul românesc? Cu stilul de joc al Stelei? Rãmîne de vãzut. Dacã vor spulbera tot sau vor spulbera doar cotele amãgitoare la care i-a ridicat patronul.

Se știu puține despre noii-veniți. ªi mai puțin știu ei cît te poți baza pe laudele patronului. Mai bine cã n-au înțeles. Dayro Moreno stãtea pe scaunul pe care stãtuse și Hagi astã-varã și ținea tricoul lui Sorin Paraschiv.

Maria Andries,gsp

niciodata nu mi-a placut cum si ce scrie fata asta,dar de data asta a pus punctul pe i.in special in referirile la Elton,despre care si eu credeam(si inca mai cred) ca daca ar fi avut coechipier un alt brazilian cu care sa combine l-ar fi facut un mare mare jucator!!!

1uLy4Nn24.01.2008 17:29

or sa vada ei mai tarziu ce mima Becali acolo...o sa le Para rau atunci :(..fecali ne distruge

greenyes24.01.2008 18:05
niciodata nu mi-a placut cum si ce scrie fata asta,dar de data asta a pus punctul pe i.in special in referirile la Elton,despre care si eu credeam(si inca mai cred) ca daca ar fi avut coechipier un alt brazilian cu care sa combine l-ar fi facut un mare mare jucator!!!

"Brazilianul" putea fi si a fost, Dica dar din pacate ceilalti nu prea i l jucau...din invidie, din prostie fotbalistica...nimeni nu stie....Daca stam si ne gandim bine nici Thereau nu prea era jucat. Tot timpul am avut senzatia ca cei doi, cat au jucat, nu erau jucati de restul....

DonAndres24.01.2008 18:06

Il ascult pe Rufay acum pe Sport Total Fm si imi dau lacrimile!Ce om!Ce suflet!Ce fotbalist!

Merita dragostea si sprijinul nostru!

«1234»