FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Prezentarea achizitiilor !

«1234»
fcsteaua.ro23.01.2008 15:52

FC Steaua a prezentat miercuri, 23 ianuarie 2008, cele cinci achizitii din perioada de iarna, Habib Habibou, Andres Mendoza, Jose Moreno, Dayro Moreno si Dino Eze.

Cei cinci fotbalisti se vor alatura noilor colegi la antrenamente si vor participa, in Cipru, la primul lor stagiu de pregatire cu Steaua.

Iata ce au declarat jucatorii in cadrul conferintei de presa:

"Imi aduc aminte de echipa nationala a Romaniei, pe care am vazut-o la televizor si mai ales de golul lui Adrian Ilie impotriva Columbiei, la Campionatul Mondial din 1998. Steaua e cel mai important club din Romania. Robinson Zapata ne-a povestit multe lucruri frumoase despre echipa si despre atmosfera de aici"

Jose Moreno

"Dorinta noastra cea mai mare este sa jucam in UEFA Champions League. Am vazut Steaua jucand acolo cateva meciuri si este o echipa mare, care va ajunge din nou in aceasta competitie"

Andres Mendoza

"Am venit aici ca sa raman si ca sa joc cat mai mult. Stiu ca Steaua este cea mai iubita echipa din Romania. Zapata a jucat un rol important in decizia mea de a veni aici. Lucrurile bune care s-au spus despre el si faptul ca este foarte apreciat in Romania au contat"

Dayro Moreno

"Sper sa demonstrez ca am meritat sa ajung la Steaua. Sunt cel mai familiarizat cu ceea ce inseamna Steaua in Romania. Ma rog la Dumnezeu sa castigam titlul"

Dino Eze

"Stiam de cand am venit aici ca Steaua este un club mare. Eu trebuie sa demonstrez si asta intentionez sa fac. Vreau titlul de campion si sa evoluam in UEFA Champions League. Sunt sigur ca vom putea face asta"

Habib Habibou

Situatia contractuala a jucatorilor este urmatoarea:

Dayro Moreno (#27) a semnat cu Steaua pe patru ani și jumãtate

Jose Moreno (#22) a semnat un contract pe șase luni cu opțiune de prelungire

Habibou (#11) a fost cedat de Charleroi pînã în varã cu opțiune de cumpãrare

Dino Eze (#26) a semnat pe patru ani

Andres Mendoza (#29) a semnat pe doi ani și jumãtate

SteauaFC.com

fane_casieru'23.01.2008 15:58
Succes baietilor si respect pentru Zapata !!!
laur_2323.01.2008 16:06

Bun venit tuturor!

S-aveti un randament cat mai bun si mai prolific la noi!

Sper, ca odata cu aducerea acestora, sa ne regasim jocul acela incantator si, totodata, sublim de odinioara...cu care faceam ravagii!

Stiu ca nu va fi usor, dar, dupa atatea episoade neplacute, ar fi cazul sa ne revenim la stadiul de invingatori...acela care ne reprezinta cel mai bine.

Mult succes SI, FOARTE IMPORTANT, sa nu plecati urechea la ceea ce debiteaza ''maestrul de ceremonii'' din Pipera's land!

Tav23.01.2008 16:09

Bine ati venit baieti.

Sper sa faceti treaba buna aici.

Acum ce se intampla cu plecarile?

Daca pleaca si Rada si Goian ramanem fara fundasi centrali( Radoi si Ghionea abia au revenit dupa perioade foarte lungi de pauza).

Dica se pare ca va fi suplinit bine de noii veniti ( cu toate ca nu as vrea sa plece).

Oricum sa speram ca vor juca altceva in returul asta...si poate batem cainii si la ei sa ne luam revansa de anul trecut.

P.S. Imi pare rau de Zaharia dar nu cred ca mai avea loc in echipa...asa macar o sa joace in alta parte.

iar Iacob poate sa plece linistit, si-a facut datoria la Steaua, mai degraba sa joace in alta parte decat sa fie injurat de cei care l-au apreciat anii trecuti.

Hai Steaua

stelistu_623.01.2008 16:10

In sfarsit, rasuflam usurati, totul e sigur acuma. Cei 5 au valoare de Steaua si sper eu sa nu ne dezamageasca.

Bafta la Steaua!

MoWeed23.01.2008 16:10

Bun venit tuturor....sper ca in sfarsit sa se rezolve problema atacantilor. totusi la mijloc suntem cam subtiri....

Dupa ce ca a fost cel mai bun stelist din turul de campionat, Zapata a si contribuit decisiv la transferurile Stelei. Respect!!!

Costy23.01.2008 16:33

Respect ZAPATA si Adi Ilie. Mult succes baieti...............

red_blue_ultras23.01.2008 16:48

In sf o lista de achizitii calumea insa nu doar numele il face pe jucator , trebuie sa vedem ce si poate fiecare , oricum astia sigur pot mai mult decat Iacob , Zaharia , Badea , chiar si Neaga!

andre333y23.01.2008 16:50

Sa jucati cat mai bine!! Bafta!!!

paricida23.01.2008 17:34

Sper ca acum Steaua sa-si revina si sa joace mai bine.

CaTaLiNsm StElIsTu23.01.2008 17:38

Etern respect pentru Zapata!!!El alaturi de Zaharia cred ca au fost cei mai onesti si merituosi jucatori de la Steaua,in acest sezon.Ei au fost singurii care in acest tur au aratat ce inseamna cu adevarat"spiritul stelist".

Sper din tot sufletul ca si acesti noi veniti sa ne ofere tot atatea satisfactii precum Zapata,iar comportamentul sa fie acelasi cu a celor doi amintiti mai sus,iar impreuna sa ne duca acolo unde ne e locul...pe treapta intai!

Succes tuturor!!!

1uLy4Nn23.01.2008 18:01

demonstrati valoare....conduceti-ne spre24 .....faceti-ne sa vaovationam...multa bafta :steag_steaua_ro:

skoty23.01.2008 18:35

salut baieti!!

sunt multumit de achiziile din aceasta iarna.ramane de vazut ce o sa iasa.multa bafta baieti si spulberati toate echipele!sunt alaturi de voi orice ar fi!

sile-jardel23.01.2008 18:45

va spun sincer,dar m-am mai linistit!!!daca ar ma i veni si un mislocas stinga......dar e bine si asa.abia astept sa inceapa meciurile....ii rupem pe toti

cristian8623.01.2008 19:07

Zapata impresrul nostru. :P

vlad7523.01.2008 19:08

Zapata dovedeste seriozitate si in viata din afara terenului de joc.

La cat mai multe succese cu Steaua dragilor!

AdrianUltras2523.01.2008 19:44

Mendoza e un jucator cu experienta si are cat de cat valoare.

singurul lucru care am vazut ca ii lipseste e faptul ca nu stie sa joace cu piciorul drept aproape deloc.

Dayro Moreno e un jucator promitator.poate sa ajunga cel mai bun stranier care a jucat vreodata in Romania.sa vedem cum se va acomoda.

In Jose Moreno eu nu prea am incredere.e un jucator masiv si lent.un fel de Iacob.sa vedem ce are in plus fata de roman.

Dino Eze e un jucator bun de Liga 1 dar in cupe europene e alta treaba.inca e tanar(cica 23ani)deci poate mai are de aratat.

Habibou e un jucator de 190 foarte rapid si cu o viteza de reactie buna.sa vedem ce o sa fie.foarte rar gasesti jucatori care sa fie si tehnici si puternici si inalti si rapizi.

Sa vedem cum se vor adapta acesti jucatori la Steaua si daca vor fi lasati sa joace.

ca din cate vad eu mustaciosul vrea rezultate imediat.nu e dispus sa acorde jucatorilor perioade de acomodare iar asta nu e un lucru bun.

ma rog, atat timp cat jucatorii nu vor intelege limba romana, o sa fie bine.

jos cu mustaciosul iubitor de oi(in fund)!!!

mNiosu23.01.2008 20:04
Zapata impresrul nostru. :P

Pe bune daca nu ai dreptate :biggrin: . Nu stiu ce se facea Ilie fara el ca nu mai transfera pe nimeni. Bravo Zapata numaru 1 in Ghencea din toate pct. de vedere !!!! Ilie mai are pana sa confirme ...pana nu aduce jucatori valorosi de unu singur nu sunt impresionat deloc.

Hai Steaua!!!! :steag_steaua_ro: ZAPATA 4 ever your fan !!! :tongue:

LARI23.01.2008 20:07

SUCCES, BAIETZI!!! Faceti-ne sa fim mandri de voi!

Bai, iar a zis cea mai proasta oaie a universului ca Zaharia n-are valoare, grabindu-se sa adauge ca Badea nu pleaca nicaieri, ca e bun...

Io cre'ca asta ii confunda pe-astia doi, bai... Sa-i spuna dreaq careva ca Badea era ala cu nr. 9 pe teren care ne-a dus in topul off-side-urilor in Liga si ca Zaharia e ala care dadea goluri cand intra, crea faze...

Cum poate avea un biped un IQ atat de negativ???

yo_marius23.01.2008 20:09

probabil sunt un dobitoc visator dar eu il vad pe Dayro Moreno mult peste Elton....si asta spune multe,Elton fiind peste tot ce e in Liga unu' in clipa asta....

si inca un lucru,Mendoza ala arata a atacant adevarat!!!impune respect!!!

P.S. al dracu' oier,l-a pus pe saracu' Habibibibibibibibou sa se tunda!!pai bine ma zdreanto care esti zdreanta......

tazonne23.01.2008 20:27
probabil sunt un dobitoc visator dar eu il vad pe Dayro Moreno mult peste Elton....si asta spune multe,Elton fiind peste tot ce e in Liga unu' in clipa asta....

daca va fi asa cum zici as fi cea mai fericita persoana , cand era Elton la Steaua ma uitam de drag cum juca , isi facea de ras adversarii, facea spectacolul care noua ne lipseste acum atat de mult....

DOAMNE AJUTA!!!!!

cat despre oier ...mustacioara lui/stergatoarea curului

horse3723.01.2008 20:29

respect zapata!

sa zicem ca am facut transferuri bune. ca baietii veniti vor completa acolo unde ne durea cel mai mult. ca vom halii toti adversarii care ne vor iesii in cale

BINE ATI VENIT (mama ce comunist am scris) in ordinea venirii;

Habibou

Enze

Andres

Jose

Dayro

hai la treaba baieti!

fansteaua4623.01.2008 20:35

am facut citeva transferuri foarte interesante , astept sa se confirme ca am cumparat jucatori foarte buni

kaladze23.01.2008 20:37

bun venit si la cat mai multe goluri steag3 sprecl2

1uLy4Nn23.01.2008 20:43

ne-am cam innegrit :D:D

«1234»