FC Steaua a prezentat miercuri, 23 ianuarie 2008, cele cinci achizitii din perioada de iarna, Habib Habibou, Andres Mendoza, Jose Moreno, Dayro Moreno si Dino Eze.
Cei cinci fotbalisti se vor alatura noilor colegi la antrenamente si vor participa, in Cipru, la primul lor stagiu de pregatire cu Steaua.
Iata ce au declarat jucatorii in cadrul conferintei de presa:
"Imi aduc aminte de echipa nationala a Romaniei, pe care am vazut-o la televizor si mai ales de golul lui Adrian Ilie impotriva Columbiei, la Campionatul Mondial din 1998. Steaua e cel mai important club din Romania. Robinson Zapata ne-a povestit multe lucruri frumoase despre echipa si despre atmosfera de aici"
Jose Moreno
"Dorinta noastra cea mai mare este sa jucam in UEFA Champions League. Am vazut Steaua jucand acolo cateva meciuri si este o echipa mare, care va ajunge din nou in aceasta competitie"
Andres Mendoza
"Am venit aici ca sa raman si ca sa joc cat mai mult. Stiu ca Steaua este cea mai iubita echipa din Romania. Zapata a jucat un rol important in decizia mea de a veni aici. Lucrurile bune care s-au spus despre el si faptul ca este foarte apreciat in Romania au contat"
Dayro Moreno
"Sper sa demonstrez ca am meritat sa ajung la Steaua. Sunt cel mai familiarizat cu ceea ce inseamna Steaua in Romania. Ma rog la Dumnezeu sa castigam titlul"
Dino Eze
"Stiam de cand am venit aici ca Steaua este un club mare. Eu trebuie sa demonstrez si asta intentionez sa fac. Vreau titlul de campion si sa evoluam in UEFA Champions League. Sunt sigur ca vom putea face asta"
Habib Habibou
Situatia contractuala a jucatorilor este urmatoarea:
Dayro Moreno (#27) a semnat cu Steaua pe patru ani și jumãtate
Jose Moreno (#22) a semnat un contract pe șase luni cu opțiune de prelungire
Habibou (#11) a fost cedat de Charleroi pînã în varã cu opțiune de cumpãrare
Dino Eze (#26) a semnat pe patru ani
Andres Mendoza (#29) a semnat pe doi ani și jumãtate
SteauaFC.com