FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Prezentarea achizitiilor !

«1234»
novac24.01.2008 18:16

Cel mai Stelist, portar si scouter! Nu mai pleaca de la noi, auzi: "eu are acuma capul cu Steaua". :smile:

Este cea mai buna achizitie facuta de multi multi ani de catre Steaua. Venirea sud-americanilor i se datoreaza in mare parte. Multumim Zapata!

tazonne24.01.2008 18:46
Absolut, pui Becalian. Gata, aruncam pisica in curtea lui Lacatus si ne spalam pe maini ! Ce lot are Lacatus ? Are un lot de blazati\straini de fotbal\mediocri, plus niste "posibilitati". Hei, ce super-lot !

nu mi se pare normal sa fi atat de pesimist si sa privesti cu atata dispret transferurile care s-au facut.. nu din punctul meu de vedere, ci al majoritatea stelistilor sunt niste transferuri f reusite, nu sunt jucatori de care nimeni nu a auzit , si nu sunt asa de mediocrii cum ii vezi.

Cred ca moare Mourinho de ciuda daca vede lista jucatorilor nostri.

la nivelul fotbalistic din Romania ce ai vrea sa vezi ? Ronaldinho? kaka? etoo??

fi multumit cu ce avem pana in prezent , mie mi se pare ca s-a scos aproape maximum din campania asta de achizitii

Si de ce sa castigam campionatul ? Ca sa umflam buzunarele ciobanesti pentru al treilea an la rand ? Mai bine mergem linistiti in UEFA !

asa e hai sa ne multumim si cu un loc codas, daca se poate si locu 13-14 ca ce dreq sa ii umplem buzunarele ciobanului cu transferurii?! noo , mai bine de atat , hai poate la anul reusim sa retrogradam si atunci nici macar 100.000 nu mai valoreaza un jucator!

asta nu e mentalitate de stelist , de invingator!!!! nu ma doare ca isi umple oieru' buzunarele , atata timp cat Steaua merge bine si are performante ,partea financiara e treaba lui!

DonAndres24.01.2008 19:00

Asa este novac!

Ce caracter frumos!Ii datoram mai multe decat prestatiile fff. bune in tricoul Stelei.Dupa parerea mea este cel mai important transfer(strain) facut de vreo echipa romaneasca!

Forza Rufy(cum ii spun baietzii)!!!Ramane acum ca ceilalti nou veniti sa adopte 'spiritul' Stelei si o sa fie bine!

Forza Steaua! :steagcruce:

MoWeed24.01.2008 19:02
ba cum draq ziceti ca Banel nu e bun.

pai atunci de ce joaca la nationala titular. explicatimi si mie. la voi nu e bun nimeni.

cred ca si daca ar veni Ronaldo Ronaldinho sau cristiano Ronaldo ati zice ca sunt betivi ca altu e gras

ca altu e umflat ca x ca y

pai aveti rabdare si vom vedea daca e ceva de capul jucatorilor sau nu.

apropo de Lacatus. ce echipa a avut Hagi si ce echipa are el acuma. cu mult imbunatatita. si nu ma refer la valoare jucatorilor adusi( asta nu o stim inca) ci la ce numar de jucatori are acuma la mana Laca.

spre 24 baieti!!!!!

Bah baiete tu l-ai vazut pe Banel cum joaca?In afara de viteza nu are nimic. La centrari e jalnic, nu poate sa scoata vreun adversar din joc prin dribbling, preluarile lui m-ar face sa rad daca nu ar fi stelist(din pacate e de plans nu de ras), plasamentul este deficitar la fel ca jocul de cap....de suturi nu are rost sa mai zic.

Acu doar pentru ca singura optiune viabila in afara de Banel la mijlocas dreapta de nationalitate romana e piticul electrocutat de Florentin Petre nu inseamna ca Banel e un mare jucator...el e bun doar la alergat

@Victor

Bah baiete tu ai mari deficiente in gandire. Cum naiba te poti numi stelist cand gandesti asta? Probabil esti un suporter de rezultat care cand Steaua o sa ajunga in Liga 2(la managementul becalian nu m-ar mira sa ajunga in viitorul apropriat acolo) o sa isi bage p**a si o sa tina cu dinam0 sau CFR Cluj.

Dupa gandirea ta sarcina noastra a suporterilor este ascultarea fara discernamant a ciobanului. Noi nu ar trebui sa gandim ci sa aprobam in cor tampeniile debitate de acest gunoi creditor al Stelei deoarece n-ar trebui sa conteze onoarea, traditia, bunul-simt, respectul pentru gloriile care au facut din Steaua cel mai titrat club din istoria Romaniei. Nu, ar trebui sa ne intereseze numai banii....

Cat despre bani daca te-ai interesa ai afla ca ciobanul a facut profit cu Steaua in ultimii ani asa ca nu-i plange tu de mila ca vezi-Doamne baga bani. Transferuri a facut dar numai cand a realizat ca nu mai sunt sanse sa prinda locul 2 cu lotul pe care-l avea la dispozitie la finalul turului, deci tot in perspectiva banilor din CL de la anul

Lacatus are un lot destul de bun la dispozitie dar nu e nici pe departe cel mai bun din Romania la mijloc fiind jale(daca se accidenteaza Plesan iar o sa ii vedem pe gemenii Lovin-Ov Petre)

Daca tu vrei sa te prostituezi pentru banii oierului lasa-ne pe noi ceilalti in durerea noastra....

sisu_stelistul24.01.2008 20:36

Vreau sa ii felicit pe Adrian Ilie si pe Gigi Becali pentru alegerile facute, pentru selectia buna pe care a facuto. Vreau sa spun ca sunt niste jucatori valorosi care sigur o sa aduca schimbare in atacul Stelei care de vreo 2 ani a cam dormit. Am citit in presa ca Steaua a primit oferte pe jucatorii Banel Nicolita ( Betis ofera 5 mil $ ) , Iacob ( KAISERSLAUTERN 1 mil $ ) si Rada ( Betis Sevilia 2 mil$) . Eu le-as da drumul acestor jucatori. CU banii acumulati de pe acestia as cumpara un cordonator de joc de vreo 4-5 mil $ . Steaua cu un cordonator de joc , de mare valoare as spune ca nu numai ca ar castiga si campionatul dar atunci am putea visa si la optimile de finala a camphions ligue.

SSK24.01.2008 21:10

Pentru 5 milioane, l-as da pe Banel in secunda 2.

MoWeed24.01.2008 21:18

SSK

Si dupa aia cum crezi ca mai primeste Jiji voturile tiganilor?

yo_marius24.01.2008 21:25

evident ca sunt "subiecte de presa"(care presa?) pentru a mai vinde un ziar in plus maine dimineata!!!

sa ne intelegem,aia de la Betis nu-s nici foarte bogati,nici foarte tampiti,asa ca 5 milioane penrtu Banel nu e decat un vis erotic al creditorului....la fel mi se par si cele 2 milioane pentru Rada...

P.S. observ ca de un an,in fotbalul de la noi se vorbeste numai de milioane de euro.orice gogosar de la echipe de pluton(cel mult) se vand pe "n" milioane de euro(vezi cazurile B.Stancu,F.Costea,Szekely etc...)

Cineva,nu stiu cine ar putea, ar trebui sa le puna frana astora de se dau mari conducatori de fotbal si nu au nici cea mai vaga idee despre banii care se vehiculeaza in fotbalul "adevarat" din vest.

MoWeed24.01.2008 21:28

@yo_marius

Sumele sunt aberante dar nu e prost cine cere e prost cine da. Daca nu ar plati nimeni banii dupa un timp ar reduce ei preturile....mai ales ca acum numarul de straini comunitari e nelimitat acum

zamainmenu24.01.2008 22:57

Repet intrebarea: cum ne-am intarit la mijlocul terenului?

Ca in afara de Nicolita, Radoi, Plesan, Lovin, Ov. Petre, Surdu si Neaga nu mai avem pe altii. Dica e o struto-camila nici mijlocas nici atacant. Unde-i mijlocasul ala coordonator de joc? Si care anume, dintre cei enumerati mai sus, sunt in stare sa faca un dribling in viteza?

Imi vin in minte acum echipe fenomenale datorita mijlocului terenului:

Franta '84: Girrese, Platini, Fernandez, Tigana;

Steaua '86: Boloni, Stoica, Majearu, Balint;

Milan de azi: Pirlo, Seedorf, Gatuso, Kaka

sau Valencia din anii trecuti (2 finale de CL) etc etc...

Nu aberez, imaginandu-mi ca am putea obtine o linie de mijloc la fel de buna precum cea a echipelor mai sus mentionate, dar macar sa ne preocupe problema mijlocasilor, mai ales ca jocul nostru in tur a fost unul penibil. Bubuiam mingii in fata complet aiurea, la intamplare. Si sa scapam dreaq de prostia asta cu Lovin&Ov. Petre folositi impreuna, pana si in meciuri acasa cu codasele clasamentului.

84ava25.01.2008 06:08
niciodata nu mi-a placut cum si ce scrie fata asta,dar de data asta a pus punctul pe i.in special in referirile la Elton,despre care si eu credeam(si inca mai cred) ca daca ar fi avut coechipier un alt brazilian cu care sa combine l-ar fi facut un mare mare jucator!!!

Cred ca ai o mare problema dak "nu ti-a placut niciodata ce scrie fata asta",e probabil in top 3 jurnalisti sportivi din Romania.

Poate ca nu iti place pentru ca e femeie,cam greu sa iti imaginezi ca o fata ar putea scrie asa nu?

Numai bine!!!

preotu''25.01.2008 08:25

baii ce naiba a adus atatia atacanti cand vede ca si la mijloc e problema

treb si la mijloc oameni

si sal aduca inapoi pe zaharia si Badea si Iacob vanduti :sad2: pe stanga acuam cinei???? sa aduca de banda ca aia is importanti la defensiva e bun nare ce face acolo dar la mijloc e probl acuma asa ca Lacatuse baga mare sprecl2 forzateaua:steagcruce:

yo_marius25.01.2008 09:30
Cred ca ai o mare problema dak "nu ti-a placut niciodata ce scrie fata asta",e probabil in top 3 jurnalisti sportivi din Romania.

Poate ca nu iti place pentru ca e femeie,cam greu sa iti imaginezi ca o fata ar putea scrie asa nu?

sigur nu esti liderul vreunui grup de feministe???

sincer sa fiu,nu mi-a placut ce scria pentru ca erau numai tampenii articolele semnate de ea....sexul nu are nici o legatura.......

strezahuzum25.01.2008 11:18
nu mi se pare normal sa fi atat de pesimist si sa privesti cu atata dispret transferurile care s-au facut.. nu din punctul meu de vedere, ci al majoritatea stelistilor sunt niste transferuri f reusite, nu sunt jucatori de care nimeni nu a auzit , si nu sunt asa de mediocrii cum ii vezi.

Amice, eu nu le privesc "cu dispret". Pur si simplu sunt realist, ca nu m-am nascut ieri. Eu personal habar n-aveam cine e Dayro Moreno, asta care e "vedeta" campaniei de transferuri. Si ma uit la fotbal de ceva ani de zile. Sudamericani talentati sunt cam cati cersetori in Bucuresti. Adica o groaza. Problema apare cand se muta din mediul natal (care incurajeaza individualismul si "vedetele") in Europa, unde pe primul loc e echipa. Multi se rateaza fiindca nu reusesc sa se adapteze la conceptia europeana despre joc.

la nivelul fotbalistic din Romania ce ai vrea sa vezi ? Ronaldinho? kaka? etoo??

fi multumit cu ce avem pana in prezent , mie mi se pare ca s-a scos aproape maximum din campania asta de achizitii

Nu e vorba de nume aici. Zapata era si el 100% necunoscut cand a venit, si azi toti il apreciem. E vorba de diferenta intre ce avea nevoie echipa si ce s-a adus in realitate. Ce dracu facem cu atatia atacanti ? Moreno 1 si 2, Habibou, Mendoza, Badea, Dica ! Ori reprofilam vreo 2 (intotdeauna o mutare riscanta, vezi cazul Neaga care dintr-un atacant destul de bun a ajuns un mijlocas stanga mediocru deocamdata) ori .. ne chinuim in continuare cu alde LOvinho, Banel & Surdu. Steaua avea nevoie mai intai de mijlocasi de banda buni/decenti si apoi de atacanti.

asa e hai sa ne multumim si cu un loc codas, daca se poate si locu 13-14 ca ce dreq sa ii umplem buzunarele ciobanului cu transferurii?! noo , mai bine de atat , hai poate la anul reusim sa retrogradam si atunci nici macar 100.000 nu mai valoreaza un jucator!

asta nu e mentalitate de stelist , de invingator!!!! nu ma doare ca isi umple oieru' buzunarele , atata timp cat Steaua merge bine si are performante ,partea financiara e treaba lui!

A, dar ca Becali numeste jucatorii oi, ca zice ca "il doare-n palarie de suporteri", ca alearga cu punguta de euroi dupa alte echipe nu deranjeaza ? Amice pricepe ca daca gandesti pe termen mai lung de 6 luni, dpdv al suporterului care nu vrea sa mai vada balacareli non-stop exista in realitate un singur obiectiv : sa scapam de Becali. Restu' sunt fleacuri, absolut lipsite de importanta in comparatie cu asta. Si ca sa scapam de Bekkali nu exista decat o singura cale : sa-l usture pe creditor la buzunar. Acum el isi recupereaza imprumuturile din transferuri + CL. Rezulta imediat ca daca vrem sa scapam de el, este bine ca Steaua sa rateze grupele CL cel putin 2 sezoane la rand. Si asa,. eu nu reusesc sa vad cu ce mare branza a iesit clubul de-acolo.

cosminho25.01.2008 11:19

asa mai da!

victor25.01.2008 11:55
A, dar ca Becali numeste jucatorii oi, ca zice ca "il doare-n palarie de suporteri", ca alearga cu punguta de euroi dupa alte echipe nu deranjeaza ? Amice pricepe ca daca gandesti pe termen mai lung de 6 luni, dpdv al suporterului care nu vrea sa mai vada balacareli non-stop exista in realitate un singur obiectiv : sa scapam de Becali.

amice, singurul obiectiv adevarat al Stelei, acela care vine din istoria noastra, este de a fi mereu castigatori. Steaua a fost, este si va fi mereu singura "castigatoare" din fotbalul romanesc, PREMIANTUL clasei. noi suntem sufletul acestui neam si Steaua exista ca spirit pe aceste meleaguri de 2000 de ani!

revolutiile sunt o "prioritate" doar in mintea cruda a unor exaltati sau a unor provocatori de profesie.

cat despre modul si repectul aratat de Becali jucatorilor sau "suporterilor", hai sa ne uitam mai intai la noi si sa ne analizam comportarea. cand injuri fara nici un motiv intemeiat, la scena deschisa, fara perdea si cu evidente consecinte negative asupra randamentului acestora, jucatori ai propriei echipe (ex.: Petre, Dica, Lovin, surdu), cand sfidezi civilizatia printr-un comportament suburban, a carui unica finalitate este acumularea de amenzi si suspendari in contul Stelei (si nu al celor ce comit astfel de gesturi), nu cred ca e cazul sa mai ceri ceva, sau sa discuti macar despre respect si normalitate! ci ne vrea sa fie respectat, trebuie intai sa invete sa respecte chiar si pe aceia cu care se afla in divergenta sau contradictie. fenomenul ultras si iubirea pentru Steaua nu au nimic in comun cu prostia sau cu animalitatea!

parerea mea!

SSK25.01.2008 12:18

Si Juventus a castigat, cu orice pret. Si ce bine le-a iesit toata schema... Ideea este sa castigi, dar NU cu orice pret.

MoWeed25.01.2008 12:42

Becali nu are nici cel mai mic respect pentru fanii Stelei si lucrul asta e adevarat de cand a preluat echipa. Inainte nu se prea observa pentru ca 3 sferturi din fani erau ca tine adica sustinatori orbi al ciobanului

Nu este normal ca Steaua sa fie suspendata datorita gesturilor unora aici iti dau dreptate dar nici nu este normal ca, creditorul Stelei sa apara la televizor sa zica ca il doare-n palarie de fani. De asemenea umilinta care a trebuit sa o suporte fanii stelisti care au onorare si nu sunt fani de rezultat in momentul in care Jiji s-a umilit la dinam0-CFR Cluj nu poate fi descrisa.

Nu este normal ca un analfabet care si-a luat liceul pe bani sa insulte si sa umileasca simboluri ale Stelei, oameni care au facut din Steaua ceea ce este azi

Asa ca nu mai zi nimic despre normalitate....

strezahuzum avea dreptate singurul obiectiv ar fi sa scapam de cioban CU ORICE PRET. Mai bine vad Steaua chinuindu-se 2-3 ani decat sa il vad pe Jiji cum distruge sistematic tot ceea ce inseamna Steaua.

In viata nu numai rezultatele conteaza ci si modul in care le obtii....

victor25.01.2008 14:01
Nu este normal ca un analfabet care si-a luat liceul pe bani sa insulte si sa umileasca simboluri ale Stelei, oameni care au facut din Steaua ceea ce este azi

Asa ca nu mai zi nimic despre normalitate....

strezahuzum avea dreptate singurul obiectiv ar fi sa scapam de cioban CU ORICE PRET. Mai bine vad Steaua chinuindu-se 2-3 ani decat sa il vad pe Jiji cum distruge sistematic tot ceea ce inseamna Steaua.

In viata nu numai rezultatele conteaza ci si modul in care le obtii....

uite unde era omul de stiinta si academicianul elitist! te-ai si gasit sa comentezi despre analfabeti si scoala putina! mata cred ca habar nu ai ce inseamna Steaua, bineinteles in afara de ceea ce citesti prin ziare.

taticu', temina cursurile si mai lasa-ne cu "arogantele" de tip "CU ORICE PRET". pe langa faptul ca poti suferi si alte depresii personale, ii mai chinuiti si pe alti suporteri ai Stelei cu enormitatile voastre. prin vara erau unii care faceau elogiul gestului acelui exaltat de la meciul cu charleroi. pacat ca prostia nu doare! daca nu va place Steaua, ia nu mai veniti pe la meciuri! mergeti prin tiganie, pe la caini..., pe la mall-uri! ce palaria mea, a ajuns Steaua sa fie subiectul a tot felul de elucubratii si una doua, toti adolescentii imberbi dau lectii de simbolistica!

fane_casieru'25.01.2008 14:13

@MoWeed si Victor

Pentru discutii in contradictoriu sau cereri de prietenii o puteti face in privat.

@Victor

Tii tu neeaparat sa te iei in gura cu tot forumul ?

MoWeed25.01.2008 15:51

Gata sefu nu ma mai cert cu el :biggrin:

Mi-am dat seama ca n-am cum discuta cu acest personaj care atunci cand n-are cum combata ceea ce zic altii o da in insulte.

victor28.01.2008 08:26
@MoWeed si Victor

@Victor

Tii tu neeaparat sa te iei in gura cu tot forumul ?

hai sa nu punem semnul egal intre miile de suporteri stelisti, multi prezenti si pe forum, si un numar de exaltati care confunda timpurile si locurile unde traim, amestecand voit sau nu sportul cu politica.

pe mine ma mira si lipsa de reactie a moderatorilor care permit adesea tot felul de derapaje in decor. sigur fiecare e liber sa exprime orice opinie doreste, dar insultele si indemnul la violenta, permanenta contestare a orice si a oricui, IN NICI UN CAZ NU VOR AJUTA Steaua!

se discuta enorm despre nenorocirile prin care trece Steaua, dar aproape deloc despre cum ajutam Steaua in returul ce sta sa inceapa! toata lumea are obligatii fata de noi suporterii, dar Noi uitam de unica noastra datorie: cu Steaua pana la moarte! sau aste sunt doar cuvinte goale bune pentru adormit copiii?

parerea mea!

strezahuzum28.01.2008 10:16
hai sa nu punem semnul egal intre miile de suporteri stelisti, multi prezenti si pe forum, si un numar de exaltati care confunda timpurile si locurile unde traim, amestecand voit sau nu sportul cu politica.

Corect ! Pentru prima data ne nimerim pe aceeasi lungime de unda. Sa nu punem semnul egal intre miile de suporteri stelisti si o mana de lingai care aplauda ca hipnotizati orice miscare, orice tampenie, orice porcarie lansate din putul gandirii becaliene.

se discuta enorm despre nenorocirile prin care trece Steaua, dar aproape deloc despre cum ajutam Steaua in returul ce sta sa inceapa! toata lumea are obligatii fata de noi suporterii, dar Noi uitam de unica noastra datorie: cu Steaua pana la moarte! sau aste sunt doar cuvinte goale bune pentru adormit copiii?

parerea mea!

Prietene, stii sloganul dar nu-l intelegi. E chiar simplu : mataluta confunzi Steaua cu Becali. Noi astia, pe care ne parasti, nu o facem. E clar ?

E dureros, dar unica modalitate prin care putem ajuta echipa de fotbal FC Steaua este sa nu ne ducem pe stadion, sa nu cumparam articole de la magazin, sa boicotam actiunile oligofrenului parvenit din Pipera si sa ducem o propaganda activa anti-Bekkali prin orice mijloace. Si asta nu pentru o saptamana-doua, ci fara intrerupere, cu incapatanare, cu fanatism chiar. Pana cand acest parazit care s-a instalat prin frauda la conducerea clubului in locul altor jigodii (Paunestii) o sa vand echipa. Altfel, orice "performanta" obtinuta cu Becali la conducerea va fi gaunoasa si cu gust amar.

Suporterul trebuie sa se gandeasca la viitor. La cel indepartat, nu peste 3 luni. Pana atunci : mereu trup si suflet pentru Steaua, niciodata pentru FC Bekkali !

yo_marius28.01.2008 11:36

pe mine ma uimeste faptul ca un om care pare inteligent poate scrie asemenea tampenii.

pai suporterii Stelei amesteca sportul cu politica?? sa-ti amintesc cate derapaje a avut,si nu ma indoiesc ca va avea si in continuare,iubitul tau idol,jijel din pipera county, cand invitat sa comenteze prestatiile sportive ale echipei de fotbal,el ne servea demagogie ieftina crestin-democrata?? sau interventii sa sport.ro in care a spus pe fata "votati png"(eu stiu sigur cel putin 2 astfel de cazuri) iar moderatorii din studio radeau ca tampitii??

noi amestecam fotbalul cu politicul cand al tau idol recunoaste franc la TV ca Steaua a fost principalul lui vector de imagine???

hai mai Victore ca sincer nici tu nu cred ca iti dai seama de ce scrii.....

victor28.01.2008 12:33
pe mine ma uimeste faptul ca un om care pare inteligent poate scrie asemenea tampenii.

noi amestecam fotbalul cu politicul cand al tau idol recunoaste franc la TV ca Steaua a fost principalul lui vector de imagine???

hai mai Victore ca sincer nici tu nu cred ca iti dai seama de ce scrii.....

in general orice gest, al fiecaruia, are la baza un impuls, un interes. nu facem gesturi gratuite, cel putin daca avem cat de cat minte. investitorul nu este si nu a spus niciodata ca el este bunul samaritean! cheltuie banii cu un anumit scop! atat timp cat banii sunt cheltuiti pentru ca Steaua sa ramana in frunte, este perfect si nu ma intereseaza deloc "beneficiile" de care se bucura Becali urmare a eforturilor lui. e problema lui Gigi cat castiga si daca castiga si in ce plan castiga, pentru ca intreg efortul si riscul este pe el. de ex. cand a platit 2mln. pe plesan, ca sa ajute Steaua in Liga, si acesta s-a accidentat dupa 2 jocuri, nu l-am vazut plangand dupa bani, dar nici unul dintre noi nu si-a pus problema cum te simti cand arunci 2 mln. pe fereastra? era pur si simplu problema lui Becali, si asa era normal sa fie!

de aceea a-i tine cont lui Gigi ca uneori si castiga din fotbal imi pare neserios si copilaros. daca noi suntem numai suporteri si orice judecata o facem doar din acest punct de vedere, el este si suporter, si om de afaceri, dar si politician. astfel criteriile lui in luarea unei decizii sunt cu totul si cu totul altele. e foarte usor ca noi sa facem teorii si istericale pe banii altuia si apoi sa-l luam la ranga cum ca nu cheltuie destul (in timp ce altfel ne plangem cat de scumpe sunt biletele?). cheltuie pentru Steaua atat cat poate si cat isi permite el si pentru asta eu cred ca trebuie sa-i fim recunoscatori! (cei care muncesc sa castige banul ar trebui sa inteleaga asta mai usor).

sigur unii vor spune ca nu-i destul si ca suntem departe de real sau barca. pana una alta noi traim insa in Romania si ne comparam intai cu "localii". ca sa discuti de m.u., bayern sau altii trebuie mai intai sa castigi campionatul si sa te califici in grupele CL, iar intre toti, in ultimii 10ani, numai Steaua (patronata de Becali) a reusit asa ceva in Romania. salturile calitative presupun enorme acumulari cantitative, pe care si Steaua incearca acum sa le faca! totusi traim in Romania!

«1234»