Hei Pancoooo, Panco italianoooo,... go, go, go you mixed up sicialiano !
Ce glume..
Hei Pancoooo, Panco italianoooo,... go, go, go you mixed up sicialiano !
Ce glume..
Declaratiile si scandarile facute de Pancu impotriva Stelei,sunt convins ca sunt regretate acum.Lasati un jucator profesionist ,sa isi faca datoria ! De asta avem nevoie acum,de PROFESIONISM. Daca toti am fi "Gica contra" ,am distruge Steaua mult mai repede decat vor altii. Bafta
daca vine asta sa vedeti cata carne ii bagam in frigider sa scape de griji la urmatorul craciun.cei care o ard cu vorbe de genu" lasati bai ca asta inseamna profesionism" nu au fost la meciuri atunci cand ne facea el declaratii de dragoste alaturi de rat.
Declaratiile si scandarile facute de Pancu impotriva Stelei,sunt convins ca sunt regretate acum.Lasati un jucator profesionist ,sa isi faca datoria ! De asta avem nevoie acum,de PROFESIONISM. Daca toti am fi "Gica contra" ,am distruge Steaua mult mai repede decat vor altii. Bafta
Tu gandesti ceea ce spui acolo? Eu nu cred!
Sau daca totusi crezi in ceea ce ai declarat, inseamna ca tii cu Steaua asa ... "la misto"!
![]()
Ar fi un transfer ...degeaba , care n-ar face decat sa irite suporterii stelisti cu prezenta sa, ca in teren deja PANCU nu mai da randament, iar cei trei se pare ca sunt peste acest infumurat !!!!!
Acum cativa ani, M.M.Stoica a vrut sa-l transfere pe , imi scapa numele ,joaca la SHERIFF TIRASPOL, iar acesta a declarat ca nu vrea sa revina in Romania ci vrea sa joace la o echipa de top din EUROPA !!! Dupa aceasta declaratie , MM Stoica a avut o declaratie pentru care l-am admirat si aprobat , a spus la TV ca Steaua nu are nevoie de jucatori care nu-si doresc sa joace la Steaua, , ci un jucator trebuie sa aibe ca ideal sa ajunga la Steaua !!!!
Imi tot vine sa-i spun Keseru, dar nu-i el, ei, unde joaca acest pseudo-jucator ???? In marele campionat al MOLDOVEI !!!!!! Chiar nu inteleg de ce-l cheama cu incapatanare Piturca la Nationala ......., oricum in 2-3 ani n-o sa mai auda nimeni de el !!!!!I
Poate intelege totusi GB-ul, ca nu oricine merita sa joace sau sa antreneze la Steaua, indiferent de cartea lui de vizita , mai este ceva ce trebuie sa aibe acel cineva !!! CARACTERUL !!!!!!!
@Amarel
E vorba de Cocis... :biggrin:
Incredibil!Toata lumea stelista ar trebui sa se simte jignita.Ciobanul ma dezgusta inca odata.Cum e posibil ca Neaga care a dat 200000 de euro sa vina la Steaua sa plece si sa vina Pancu ,care e un jucator mort inca de pe vremea cand Steaua batea Besktasu cu 2-1(Neaga si inscris atunci parca) si tot stadionu striga Ale,ale sa-ti dam la m..e pancule.Ce vremuri!!!Atunci ciobanu nu era asa dornic de putere.Giovani termina Steaua cum a terminat si Dinamo si Rapidu.Sper sa fie doar o gluma proasta.
asa i ai mare dreptate!
dar se pare ca ciobaninho face ce face in asa fel incat toti sa l urasca si mai tare,ori e ca ii place asa ori nu stiu...,nu imi pot explica!
pai il da afara pe Neaga,care e de n ori mai bun ca alcolistul asta de Panciu!
Eu tot nu inteleg ce aveti cu Pancu...omul nici nu si-a pus piciorul pe minge la clubul asta si voi deja il denigrati...nu mi se pare corect.De ce sa nu asteptam sa vedem cum se adapteaza si ce randament va da pe teren inainte sa vorbim.Si Rada a fost rapidist si chiar adus de la Rapid iar acum suntem incantati de el...poate povestea se repeta si cu Pancu.La fel de bine poate repeta "performantele"lui baDoi...dar eu zic sa ne pastram calmul si sa vorbim dupa ce ii vedem la lucru.Bine ai venit Daniele si sper sa dovedesti ca esti un profesionist.
cica de ce il denigram pe pancu?!
![]()
asta ne injura de toate pana acum si cica de ce nu asteptam sa il vedem cum joaca!!!
)
pai ce urmeaza?
niculeasca?
florentina Petre?
![]()
am avut dreptate cu badoi cand am zis ca nu are valoare de Steaua
o sa am si cu pancu daca vine...oricum nu are valoare.
Eu tot nu inteleg ce aveti cu Pancu...omul nici nu si-a pus piciorul pe minge la clubul asta si voi deja il denigrati...nu mi se pare corect.De ce sa nu asteptam sa vedem cum se adapteaza si ce randament va da pe teren inainte sa vorbim.Si Rada a fost rapidist si chiar adus de la Rapid iar acum suntem incantati de el...poate povestea se repeta si cu Pancu.La fel de bine poate repeta "performantele"lui baDoi...dar eu zic sa ne pastram calmul si sa vorbim dupa ce ii vedem la lucru.Bine ai venit Daniele si sper sa dovedesti ca esti un profesionist.
dar din cate imi aduc eu aminte Rada nu se urca pe garduri sau statea in galeria rapidiotilor si striga impotriva stelistilor cum a facut Panciu!(corectati ma daca am gresit)
profesionisti sunt toti,dar problema e ca multi sunt mercenari!
De ce sa nu vedeti si partea buna a acestui lucru?.. Chiar daca ar fi adevarat, s-ar putea sa fie un lucru bun pentru Steaua...are multa experienta..poate si talent..nu mi-a placut pana acum, dar prestatia unui jucator conteaza foarte mult si de restul echipei..daca echipa e proasta, il trage si pe el in jos... mai bine asteptam sa vedem ce se intampla, si daca vine la Steaua si face meciuri bune, ce mai conteaza ce a zis?.. eu unul, ca stelist din nastere, nu ma simt jignit in niciun fel de declaratiile unor jucatori sau persoane de la alte echipe...sunt pusi sa spuna asta... daca ar fi sa se ia cei de la conducerea Stelei dupa voi, ar fi o echipa de "iubiti" dar prosti... ar juca in divizia C si voi ati fi suporteri pana la moarte..doar asa de dragul lor... jucatorii fara valoare, n-au ce cauta la Steaua..in cazul asta..multi.. gen: Neaga, Iacob, Radoi in special, Lovin...voi de ce il iubiti pe Neaga?..doar pentru ca a mai jucat la Steaua si a dat si el "trei" goluri importante?.. golul e tot gol, si conteaza la victorie...nu conteaza carei echipe ii este dat... rezultatul conteaza, si meritul il are o echipa intreaga, nu un singur jucator... eu daca as fi Becali, azi i-as da afara pe Neaga, Iacob si Radoi... si..pe Radoi de ce il iubiti?..fotbal nu stie, sta numai accidentat.. doar asa pentru ca zice Becali ca e un jucator valoros?..la fel zice si despre pancu..decat ca Radoi e "finul" lui, si voi ati inceput sa-i imprumutati iubirea lui Becali pentru Radoi... mie imi e antipatic acest jucator, mi-e chiar scarba de el.... in fine...
Concluzie: Fiecare jucator are sansa sa de a dovedi ce poate intr-o echipa puternica...iubirea/ura nu conteaza... daca pentru voi conteaza, sa va faceti echipa voastra "FC IUBIREA" si puneti toti jucatorii pe care credeti ca ii iubiti..sau ma rog.. pe care ii iubiti pentru ca scrie in ziar ca suporterii il iubesc..
"profesionist" in ziua de azi inseamna mercenar.(punct)
Rada a venit la Steaua de la Rapid dar nu e rrapidist.
el a fost fortat sa mearga la Rapid. a fost luat cu japca din aeroport de Popescu si giovanii si a fost dus sa semneze.
tin minte fetele celor doi(Stancu si Rada) cand au fost luati sa mearga in aeroport sa semneze.erau complet dezorientati.nu stiau ce se intampla cu ei.
amarel....cocis e peste oricine de la noi din echipa de la mijlooc in sus (inclusiv Dica)...iar in 2-3 ani se va auzi foarte mult de el. in rest ai mare dreptate. e imoral sa iei un jucator care spune ca prefera sa mai stea in moldova pentru un transfer in strainatate decat sa vina la Steaua dar fiecare stie ce e mai bine pentru el
mai lipseste doar Giani Kirita in echipa asta...
borcescu_coposan
1.schimba poza de la avatar!
2.nu mai vorbi tu de Radoi ca finul ca treburi.ca nu stii despre ce vorbesti.Radoi si-a rupt picioarele pentru Steaua si pentru Nationala, nu dansand pe mese!omul asta de fiecare data a dat 110% cand a jucat in tricoul Stelei.
daca ai ajuns sa judeci un om dupa prieteni si nu dupa fapte e foarte rau taticule!
De ce sa nu vedeti si partea buna a acestui lucru?.. Chiar daca ar fi adevarat, s-ar putea sa fie un lucru bun pentru Steaua...are multa experienta..poate si talent..nu mi-a placut pana acum, dar prestatia unui jucator conteaza foarte mult si de restul echipei..daca echipa e proasta, il trage si pe el in jos... mai bine asteptam sa vedem ce se intampla, si daca vine la Steaua si face meciuri bune, ce mai conteaza ce a zis?.. eu unul, ca stelist din nastere, nu ma simt jignit in niciun fel de declaratiile unor jucatori sau persoane de la alte echipe...sunt pusi sa spuna asta... daca ar fi sa se ia cei de la conducerea Stelei dupa voi, ar fi o echipa de "iubiti" dar prosti... ar juca in divizia C si voi ati fi suporteri pana la moarte..doar asa de dragul lor... jucatorii fara valoare, n-au ce cauta la Steaua..in cazul asta..multi.. gen: Neaga, Iacob, Radoi in special, Lovin...voi de ce il iubiti pe Neaga?..doar pentru ca a mai jucat la Steaua si a dat si el "trei" goluri importante?.. golul e tot gol, si conteaza la victorie...nu conteaza carei echipe ii este dat... rezultatul conteaza, si meritul il are o echipa intreaga, nu un singur jucator... eu daca as fi Becali, azi i-as da afara pe Neaga, Iacob si Radoi... si..pe Radoi de ce il iubiti?..fotbal nu stie, sta numai accidentat.. doar asa pentru ca zice Becali ca e un jucator valoros?..la fel zice si despre pancu..decat ca Radoi e "finul" lui, si voi ati inceput sa-i imprumutati iubirea lui Becali pentru Radoi... mie imi e antipatic acest jucator, mi-e chiar scarba de el.... in fine...
Concluzie: Fiecare jucator are sansa sa de a dovedi ce poate intr-o echipa puternica...iubirea/ura nu conteaza... daca pentru voi conteaza, sa va faceti echipa voastra "FC IUBIREA" si puneti toti jucatorii pe care credeti ca ii iubiti..sau ma rog.. pe care ii iubiti pentru ca scrie in ziar ca suporterii il iubesc..
TU TE CONSIDERI UN OM SANATOS LA CAP??? Pai cum ai ajuns sa-l compari pe pancu cu Radoi...Las-o naibii frate ..Revino-ti..nu ma opun transferului acestui jucator..Dar nici chiar sa vorbim asa de drgau de a vorbi..pai cum se poate asa ceva... EU zic sa nu mai postezi aiurea commenturi ca risti sa te umplii de penibil...Pe bune!!!
Daniellone
![]()
faza tare.
acum vreo 2 ani, baiatul gianiii, coechipierul de pahar al lui dinu, lauda Steaua pentru performantele europene.sa vezi ca vine si asta daca isi lasa mustata:))
il aduce giginho fara probleme.
The Foxes
Cocis e muncitor dar e mediocru.e cam ca Aliuta.a inceput bine si se stinge tot mai mult cu fiecare an care trece.plus ca e forte fragil.
Te rog sa recitesti ce ai scris si daca iti dai seama de erori e bine....e un inceput, daca nu.... mai ai timp sa iti revii. Fii mai obiectiv totusi, deoarece nu vorbesti de un simplu jucator al primei ligi de fotbal, vorbesti de un gunoi care nu a facut altceva decat sa injure si sa batjocoreasca cel mai iubit club de fotbal din Romania. Si asta nu doar pe terenul de fotbal.
borcescu_coposan.
acum am citit tot articolul tau.raspunsul precedent l-am dat doar pentru poza.
se vede clar ca vorbesti prostii!
si se mai vede ca ai vreo 12-13 ani
si esti Stelist doar de anul trecut sau de cand a intrat Steaua in CL.
Ai enumerat acolo niste fotbalisti care totusi au facut ceva pentru Steaua.
Neaga e un om care a jucat tot timpul cu sufletul pentru echipa si care a dat intotdeauna totul.
nu imi aduc aminte ca Neaga sa fii injurat suporterii atunci cand era la randul lui injurat pentru ca nu juca bine.
omul a platit 200de mii de dolari de la el ca sa vina sa joace la Steaua.
care e vina lui ca nu joaca pe postul sau, atacant 2?
Neaga nu e mijlocas de banda si nici varf impins.ori joci un jucator unde joaca mai bine ori nu il joci deloc.
Iacob cand a fost unul din cei care trageau echipa dupa ei in semifinalele cupei UEFA era bun nu?
si el si-a rupt picioarele pentru Steaua, pe teren.nu e vina lui ca nu mai joaca si ca berbecalii il uraste.
zici de Lovin.uite ca Lovin e unul din cei mai buni inchizatori din tara.
dupa Ov Petre el recupereaza cele mai multe mingi si e al 2lea la scos adversari din joc(sau nu mai stiu.oricum in top)
de Radoi am zis mai sus ce am zis.
da fratica, prefer un jcuator ca Lovin decat unul ca pancu.
macar Lovin e muncitor si respecta echipa asta si suporterii ei.
pancu e doar un badoi 2
Trebuie sa duca cineva si TOMBEROANELE de la stadion, nu ???
Pancu n-are ce cauta la Steaua!!! Daca era profesionist, cum zic unii, nu facea pe desteptul si cu atat mai putin facea acele declaratii de mare vedeta !!!
COCIS, alt mare tembel, cand a vrut sa-l aduca MM Stoica la Steaua, a declarat ca el nu se intoarce in campionatul asta ....mediocru-romanesc, ci vrea la o echipa de top din EUROPA !!! Apoi, MM Stoica, auzind declaratia ,,vedetei'', a renuntat la transfer si a adaugat ca Steaua nu v-a transfera nici un jucator care nu-si doreste din tot sufletul sa joace la Steaua !!!
Unde a ajuns COCIS acum ???? Peste 2 ani n-o sa mai auzim nimic de el , pot face pariu !!
si uite asa devine Steaua masina de reciclat a deseurilor rapidiste... Eu nu inteleg de unde si pana unde aceasta "rapidizare" a Stelei. Chiar nu mai sunt jucatori in toata lumea asta? Ca poduri si subpoduri gasim in aproape orice oras cat e globul asta de mare. Tocmai pe asta s-au gasit sa-l aduca? El care e negru de rapidist ce e. El care nu mai joaca de ani buni, macar de 2 lei vechi. El care e plin de fite si figuri?
Se incearca in vreun fel mutare supodarilor in Ghencea pentru ca "cel al carui nume nu merita pronuntat" vrea sa achizitioneze Rapidul, sau pentru ca The Lottery man, vrea sa se mute cu purcel si catel in curtea noastra?
Eu chiar nu mai pricep nimic... Steaua chiar trebuei sa contribuie cu toata istoria si traditia ei la bunastarea intregii familii Becali? Nu era de ajuns ala? Acum mai fac bani pe spinarea Stelei si neamurile lui? Sa dea Domnul sa fie bine, ca mai rau decat acum nu se poate sa mai fie.
Pancu ar fi fost util Stelei acum 10 ani, cand era un pusti talentat, nu un terminat. Din pacate l-a luat rapedu'.
Sa privim si partea buna a lucrurilor: timp de 16 etape il vom puta injura non stop pe cioroi. Oricum, o combinatie frumoasa ar fi Pancau - Giani Kirita !
yoyoyoi
stii care e treaba?
Lacatus si restul baietilor din conducere i-au zis lui gigelinho ca vor sa faca din Steaua o Barcelona a estului, ca vor sa faca jocul Stelei sa fie foarte rapid.
si cu becalinho e cam prostut(a se citit monument al prostiei) el a inceput sa transfere rapidisti.ca de.sunt de la rapid.aia inseamna rapid.deci rapid.