FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pancu s-a transferat la Steaua.

«1345»
cristitgv22.01.2008 12:46

NU CRED ca e o problema dk vine PANCU , care ar fi problema pana la urma?? avem nevoie de jucatori . si pana la urma ce aveti ca el ?? d Dan Petrescu dc nu zice nimeni nimik ?? a pupat steagul rapidului cand era antrenor al rapidului si parca el era un mare stelist nu?? asa ca nu vad ce aveti ca pancu . e un jucator bun care n poate ajuta.

novac22.01.2008 12:51

Este fff offtopic dar acum mi-am adus aminte de famelia lu asta, si era pacat sa-l ratez. jijiotul asta mic se ocupa de copii la Steaua? doamne ce i-a mai rupt capul :biggrin:

http://www.Pro TV.ro/filme/nepotul-lui-Gigi...ile=22559#22559

MoWeed22.01.2008 12:54
NU CRED ca e o problema dk vine PANCU , care ar fi problema pana la urma?? avem nevoie de jucatori . si pana la urma ce aveti ca el ?? d Dan Petrescu dc nu zice nimeni nimik ?? a pupat steagul rapidului cand era antrenor al rapidului si parca el era un mare stelist nu?? asa ca nu vad ce aveti ca pancu . e un jucator bun care n poate ajuta.

Nu-mi vine sa cred ca exista stelisti care pretind ca stiu fotbal si il vad pe asta jucator bun

ghindoi22.01.2008 13:04

esti rapidiot?

Dicanul22.01.2008 13:32

Pancule, daca te-ai hotarat sa semnezi cu Steaua atunci la primul meci vom veni numai pentru tine!!! Iti vom trimite "bezele" si iti vom canta un cantec frumos: "Am avut si vom avea mereu...." a si mai era unul "Gripa aviara vine de la cioara". Asa ca du-te tigane in tigania ta si lasa-ne. Niciodata nu vei fi ignorat pe Ghencea, totdeauna vei fi injurat din minutul 1 pana in minutul 90. Plus prelungiri. Pancone nu ai ce cauta la Steaua!!!!!! Esti decat un tigan, un alcoolis, un indolent, un nesimtit.

M-am saturat de milogi!

LUPTA Steaua! :steag_steaua_ro: :steagcruce:

ronrichie22.01.2008 13:43

Un fotbalist fantastic, e exact ce trebuie Stelei acuma

Ar fi cireasa de pe tort pentru aceste transferuri facute in iarna asta de conducerea clubului.

Un mijlocas de creatie care sa si serveasca fantastic atacantii.

novac22.01.2008 13:50
Un fotbalist fantastic, e exact ce trebuie Stelei acuma

......

Un mijlocas de creatie care sa si serveasca fantastic atacantii.

Despre Armenteros vorbesti, nu?

The Flyer22.01.2008 13:58

nu se poate!!!!!!!!!!si pe gsp si pe sport.ro scrie ca imbecilul lumii negociaza venirea spurcatului de muiepancu!!!!!!!!

vai soarta noastra,asta vine la Steaua!!!!!!!!!

st3fan022.01.2008 14:09

Pancu este un fotbalist foarte bun si ar trebui sa ne bucuram daca ar ajunge la noi.Ma intreb cum au reactionat suporterii realului cand Figo a lasat Barca pentru real.Bineinteles ca noi nu putem fi la fel pentru ca noi trebuie sa avem o mentalitate "ultras".................suntem jalnici!!! fularsteau2 !!!!!!!!!

alex_lef22.01.2008 14:23

@stefan0

baiete, tu ma indemni la crima...serios

daca vine sper sa nu reziste mult in Ghencea si sa fie injurat meci de meci

st3fan022.01.2008 14:43
@stefan0

baiete, tu ma indemni la crima...serios

daca vine sper sa nu reziste mult in Ghencea si sa fie injurat meci de meci

Nu vreau sa ma cert cu tine e dreptul tau sa te manifesti cum vrei fata de oricine.Cred totusi ca ar fi alte persoane care ar trebui huiduite meci de meci decat Pancu in eventualitatea transferului sau in Ghencea.Baiatul merita o sansa din partea tuturor cel putin pentru ceea ce a demonstrat la nationala.

Mihai Somanescu22.01.2008 15:17

Unde e Sumudica?! :P

john_8622.01.2008 15:19

@Mihai, de tamas ce zici? :biggrin:

Mihai Somanescu22.01.2008 15:29

@john 86

Pai sa vina si el, sa vina si giani kirita ca tot facem echipa anti-Steaua. Apropo, cristitgv si ronrichie, ce ziceti? Ei nu sunt fantastici? Faceti repede poze cu ei, ca sa ziceti ca v-ati pozat cu viitoarele cirese de pe tort! Voi chiar nu aveti demnitate? Sunteti o rusine pentru cei care se numesc stelisti.

john_8622.01.2008 15:55
Ar fi cireasa de pe tort pentru aceste transferuri facute in iarna asta de conducerea clubului.

Eu zic ca ar fi o cireasa borata in wc.

ghindoi22.01.2008 16:00

cica Panciu ar putea semna cu Rapid!

prosport

acolo sa ramana!

Khalid22.01.2008 16:04
Pancu este un fotbalist foarte bun si ar trebui sa ne bucuram daca ar ajunge la noi.Ma intreb cum au reactionat suporterii realului cand Figo a lasat Barca pentru real.Bineinteles ca noi nu putem fi la fel pentru ca noi trebuie sa avem o mentalitate "ultras".................suntem jalnici!!! fularsteau2 !!!!!!!!!

Figo nu i-a dat la m*ie Barcei, spre deosebire de Pancu fata de Steaua.

Yonut22.01.2008 16:06
:steagcruce: nu are ce sa caute cioara aia spurcataaa la Steaua
bgdb22.01.2008 16:16

gata fratilor, linistiti-va.se pare ca pancu a semnat deja cu rapid!!!

mai bine asa

flo220322.01.2008 16:41

i-a dat Jiji ocazia dobitocului sa pozeze in mare crapidist!! nu putea sa-l lase in pace, sa-i dea Copos **** iar?

1uLy4Nn22.01.2008 17:20

se aude ca a semnat cu rAPID.. \:D/ am scapat de un stres

deceneu22.01.2008 17:22

ar trebui inchis topicul ...nu are rost sa vorbim atat despre inaripatul asta

MarkCortez22.01.2008 18:09

Aceasta discutie trebuia purtata pe site-ul REBU...

fane_casieru'22.01.2008 19:01

Topic inchis.

«1345»