FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jose "Pepe" Moreno

«1234»
Lari07.03.2010 23:49

Asa am scris, da' nu esti tu capabil sa apesi cum trebuie pe butonu' quote. :punk:

Lari16.03.2010 00:21

Columbianul si-a socat coechipierii cu forma fizică: "Pepe, te-ai dopat?"

Zece minute in finalul meciului cu Urziceni, in care a contribuit decisiv la golul egalizator marcat de Kapetanos. Alte 5 minute plus cele de prelungiri in partida cu Otelul, in care a fost extrem de activ: a fazut faza defensiva a ratat o mare ocazie si a facut mare risipă de efort.

Toate acestea la mai putin de 20 de zile de momentul revenirii lui in Ghencea. Desi parametrii sai fizici cind a ajuns in Romania aratau foarte rau, el nefacind pregatire aproape deloc in luna februarie, a recuperat imediat si acum e apt de joc.

Modul in care a slabit, ajungind chiar sub greutatea lui optima dar si cit de bine a reactionat la efort, i-a surprins pe cei din staff-ul tehnic. Acestia au avut chiar o reactie ciudata intrebindu-l pe Pepe: "Tu nu te-ai dopat, nu?". Pepe a inceput să rida după care le-a explicat secretul.

"Nici vorbă de doping că doar am trecut vizita medicală! Am jucat in ultimele luni in Peru, la Juan Aurich, in orasul Chiclayo, aflat in nordul țării la peste 3.300 de metri. Mi-a fost foarte usor venind de acolo la o altitudine mica aici, in Romania, si astfel să recuperez imediat deficitul de pregatire fizică", le-a explicat Pepe antrenorilor, secunzilor si preparatorilor.

4 kilograme a slabit Pepe in prima saptamină de antrenamente in Ghencea.

gsp

pytycrys16.03.2010 18:18

Ca a alergat 10 minute intr`un meci si inca 5 in altu , s-a dopat?

Sa ma ***.

blindica26.03.2010 15:10

Poate inscrie cu buca acum in meciul cu Pandurii Targu-Jiu. :))

Lari03.05.2010 21:59

Adus la Steaua ca mare speranta pentru faza ofensiva, Pepe Moreno a fost folosit foarte rar si nu a repetat evolutiile excelente din returul sezonului 2006-2007, nereusind niciun gol de la revenire.

"Am facut tot ce a depins de mine pentru a ma pune la punct cat mai repede din punct de vedere fizic. Nu am primit prea multe sanse si nu inteleg de ce am mai fost adus daca nu era nevoie de mine. Venisem la Steaua cu ganduri mari, dar pana la urma m-am inselat. Am fost de acord cu rezilierea contractului dupa ce am intrebat de ce nu sunt folosit si mi s-a spus ca nu am sanse prea mari sa mai intru. Era clar ca nu ma vor mai pastra din vara", a explicat Moreno.

Atacantul a explicat si diferentele fata de ceea ce gasise in Ghencea la inceputul anului 2007, cand a jucat primele meciuri pentru Steaua.

"Atunci simteai si in vestiar atmosfera de echipa mare. Toata lumea era increzatoare, iar noi intram pe teren cu un singur gand, sa luam titlul. Acum, chiar daca sunt in continuare jucatori valorosi, uniti intre ei, parca nu mai exista acel spirit de invingator. Este doar teama de esec", a mai spus Pepe Moreno.

CanCan

AG03.05.2010 22:02

eu nici nu inteleg de ce s'au zbatut sa'l readuca, eu am spus bine doamne k a plecat prima oara, a dat 5 goluri intr'o jumatate de sezon .. asa si ? marii atacanti dau 5 goluri in 3 meciuri.. un mare fas din america latina.. du'te pepe , du'te !!

RobYnho04.05.2010 19:36

Niciodata nu l'am vazut mare fotbalist pe acest Pepe.

red&blue_boy04.05.2010 19:47

Doar Gigi l-a vazut...Dupa ce l-au mai adus...Ca si pe Tall,si nu joaca nimic...

RobYnho04.05.2010 19:48
Doar Gigi l-a vazut...Dupa ce l-au mai adus...Ca si pe Tall,si nu joaca nimic...

Jucatori cu coloana. :D

red&blue_boy04.05.2010 19:52
Jucatori cu coloana. :D

Si cu o strangere puternica de mana! :))

Lari11.05.2010 09:17

Columbianul s-a transferat la America de Cali, unde a anuntat ca este in forma maxima, desi in Romania spusese ca este "rupt" si rateaza tot sezonul.

Plin de entuziasm in momentul revenirii in Ghencea, Pepe Moreno a trait pana la urma un adevarat cosmar. Folosit foarte rar, atacantul columbian s-a contrat cu Mihai Stoichita, apoi a cerut sa fie lasat sa plece. Oficialii Stelei i-au spus ca trebuie sa ramana la Steaua pana la finalul sezonului. Nervos, Pepe a anuntat ca este accidentat si nu va mai putea evolua, fortandu-le mana oficialilor stelisti pentru rezilierea contractului. "Sunt accidentat la genunchi si cel putin doua luni nu mai pot juca. Cand am plecat prima data de la Steaua l-am lasat pe Emeghara accidentat, cand m-am intors, l-am gasit tot asa. Nu am incredere sa ma recuperez aici, plec in Columbia. Ajuns in tara natala, unde va semna cu America de Cali, Pepe si-a schimbat discursul: "Sunt in forma maxima si abia astept sa intru pe teren pentru noua echipa si sa inscriu cat mai multe goluri", a anuntat atacantul in presa columbiana.

red&blue_boy12.05.2010 09:07

"Fuse si se duse!"...

«1234»