sincer sa fiu mie nu prea mia placut pepe moreno dar cred ca acum facea fata in primu 11 cu brio la ce atacanti avem arthuro indolent b Stancu necopt kapetanos nu prea ma convins ......
sincer sa fiu mie nu prea mia placut pepe moreno dar cred ca acum facea fata in primu 11 cu brio la ce atacanti avem arthuro indolent b Stancu necopt kapetanos nu prea ma convins ......
Intotdeauna cei mai buni jucatori sunt aia care nu joaca sau care nu mai sunt. Pepe Moreno era un papagal greoi dar care incerca si nu era asa de indolent ca Arthuro sau necopt ca Stancu. La ce pretentii avem ar trebui sa avem cel putin un Thereau, nu Pepe Moreno.
Intotdeauna cei mai buni jucatori sunt aia care nu joaca sau care nu mai sunt. Pepe Moreno era un papagal greoi dar care incerca si nu era asa de indolent ca Arthuro sau necopt ca Stancu. La ce pretentii avem ar trebui sa avem cel putin un Thereau, nu Pepe Moreno.
Sunt perfect de acord cu tine
si eu mi las dori pe Thereau si puteam sal luam dar nu a vrut CIOBANU
unde esti Pepe ?! ![]()
Cred ca la Independiente ![]()
De fapt e imprumutat la America de Cali.
Acum joaca din nou la Independiente.L`am vazut acum cateva saptamani intr-un meci.NU mai e ce a fost.sau poate a prins o zi proasta! ![]()
Pepe s-a intors ![]()
nu a marcat niciun gol in meciuri oficiale de cand a plecat de la Steaua .... nu suna prea bine asta
Parca alalant era mai bun.
ala mic si negru?
mare si urat e ![]()
Nu stiu cat de oportuna e aducerea lui Pepe Moreno.Daca de el are nevoie Steaua.E bataios,dar nu prea da goluri.Ori un atacant asta trebuie sa faca in primul rand.De cand a plecat de la Steaua a jucat putin,parca n-a dat nici un gol.Kapetanos mi se pare peste el.
Stati fratilor sa vedem cu joaca si apoi cu criticile...
Cand a plecat toata lumea a plans dupa el si la injurat pe cioban ca nu-l ia definitiv si acum cand revine la Steaua ziceti ca nu era nevoie de el...
Mie imi pare bine ca a venit, mai ales ca si-a dorit si el sa faca acest pas...practic el s-a zbatut mai mult sa vina decat au incercat incompetentii din conducere sa-l aduca...
Bafta Pepe!!!
E genul de varf aproape la fel de bun ca Kone de la CFR ... sper sa faca treaba buna !
Stati fratilor sa vedem cu joaca si apoi cu criticile...Cand a plecat toata lumea a plans dupa el si la injurat pe cioban ca nu-l ia definitiv si acum cand revine la Steaua ziceti ca nu era nevoie de el...
Mie imi pare bine ca a venit, mai ales ca si-a dorit si el sa faca acest pas...practic el s-a zbatut mai mult sa vina decat au incercat incompetentii din conducere sa-l aduca...
Bafta Pepe!!!
la fel s-a spus si de kapetanos care ne-a scos din kko !
Sa va auda cineva si sa fie si Pepe un nou Kapetanos
Sa va auda cineva si sa fie si Pepe un nou Kapetanos
Cica nu mai vine Pepe. Paguba-n ciuperci.
Mutati iar topicul...
m-as bucura sa revina, mi se parea unul dintre jucatorii care nu merita sa plece de la Steaua. Thereau ar mai intra in categoria asta, pe langa multi altii...
ar fi un real castig.
Da,dar unde mai joaca si asta,mai ales in sistemul folosit de Pippi...
cica ajunge miercuri, de data asta vine pe bune se pare.
m-as bucura sa revina, mi se parea unul dintre jucatorii care nu merita sa plece de la Steaua. Thereau ar mai intra in categoria asta, pe langa multi altii...
ar fi un real castig.
o sa semene putin cu revenirea lui Neaga ![]()
cat timp nu-l joaca Stoichita in banda nu cred.