![]()
Nume: Jose "Pepe" Moreno
Data nasterii: 10.08.1981
Nationalitate: columbian
Inaltime: 1.84 m
Greutate: 80 kg
Ultimul club la care a evoluat: Independiente(Argentina)
Numar pe tricou: 22
![]()
Nume: Jose "Pepe" Moreno
Data nasterii: 10.08.1981
Nationalitate: columbian
Inaltime: 1.84 m
Greutate: 80 kg
Ultimul club la care a evoluat: Independiente(Argentina)
Numar pe tricou: 22
Bafta Pepe(avem si noi un Pepe pe la noi)!
Sa dai multe goluri cateilor, milogilor si cheferistilor!
Forza Steaua!
Din ce se vede este bun, dar verdictul il voi da dupa ce il vad pe teren.
Foarte bine ca a semnat, abia astept sa-l vad ce stie. Bafta Pepe.
![]()
E nascut in aceeasi zi cu Oprita... sper sa fie singurul lucru pe care il au in comun! :biggrin:
Mda... aici pot comenta despre Pepe Moreno cred... pai ce pot spune... din amicalele vazute e doar un jucator fenomenal, doar un atacant de careu care deja a dat 3 goluri, a jucat la Dinamo Kiev si Independiente... nu e bun deloc...e fenomenal!
Cred ca va face o treaba buna la Steaua... sau cel putin asa imi doresc.
Hmm... pai din amicalele de pan acum se pare ca e un jucator bun... de care Steaua avea nevoie... totusi astept sa vad meciurile oficiale pana sa spun ceva exact despre el... oricum, sper sa faca o impresie buna la toata lumea!
S-a rupt, fmm de treaba. Sper sa nu fie ceva grav... :sad2:
Da... nu stiu cum se intampla de avem tot timpul accidentati. Sper sa nu fie nimic grav pentru ca se pare ca este un jucator care are sanse reale de a prinde un loc de titular in acest retur...
Eu zic ca e titular 100% din ce am vazut pana acum!
Cam asa zic si eu, cu toata ca eram sceptic in privinta lui atunci cand a fost adus... ma gandeam ca nu e mare diferenta intre el si Iacob... apoi cand l-am vazut in meciurile astea de pregatire mi-am schimbat total parerea...
Mie mi se pare ca seamana putin cu Julio Baptista :biggrin:
Eu "l-am vazut" in Matrix, sunt sigur. ![]()
Venirea sa la Steaua inseamna foarte mult pentru acest club!
Foarte promitator tipul... cu Mendoza in atac ar face ravagii!
Foarte promitator!
Se pare ca Pepe se acomodeaza greu cu Romania. Il inteleg ca e greu, dar ar trebui sa inteleaga si Lacatus ca nu e o crima ca Pepe sa mai stea si pe banca, sa vada cum joaca Badea sau Habibou...
Un jucator bun isi intra in forma la cateva luni bune dupa venirea intr-o tara noua. Un jucator extraordinar joaca bine oriunde, oricand.
Imi place Pepe, dar e bine sa mai stea si pe banca din cand in cand. Si pentru echipa, si pentru el. Nu inseamna ca il renegam!
Il vreau pe Badea in locul lui PEPE. Macar un meci.
Sau de ce nu pe Habibou? ![]()
Cred ca daca nu va juca titular un meci doua va fi si mai determinat sa inscrie...
In privinta lui Pepe Moreno ce pot sa zic. Este unul printre putini jucatori care stie ce vrea dintr-un meci. Se misca bine in teren si sper sa joace titular mereu alaturi de Dayro Moreno. Dayro si Pepe ar juca fenomenal in atac daca Banel Nicolita ar pleca de la Steaua . STRICA TOT BAIATU ALA. Scuza-ti nu m-am putut abtine ! Eu sunt din CONSTANTA si tin cu Steaua de cand ma stiu si nam vazut un jucator mai prost ca el !
Pepe Moreno: "Sãptãmâna viitoare semnez cu Steaua"
gsp.ro
Steaua s-a înțeles cu oficialii fostului club al lui Pepe Moreno privind transferul definitiv al columbianului și urmeazã ca actele sã fie parafate sãptãmâna viitoare, anunțã El Pais.
"Steaua a discutat deja cu șefii de la Independiente despre transferul meu definitiv. Cel mai probabil, sãptãmâna viitoare voi semna noul contract cu Steaua", a spus Pepe Moreno pentru sursa citatã.
nu e el cel mai stralucit atacant si nu prea a facut nimic pe la alte echipe dar macar e mai eficient decat altii si inscrie destul de constant pentru noi. ![]()
Este sub Zaharia! Clar! Nu cred ca va semna vreun contract cu Steaua decat in situatia in care nu i se va gasi un inlocuitor.
Pepe Moreno este un jucator complex cu foarte multe calitati. Spre deosebire de ceilalti atacanti care erau la Steaua el face pas redublat. Asta trebuie sa faca un atacant... Miau placut golurile si le-am asteptat.. el a fost ultimul care a dat gol dintre toti columbienii adusi... dar apoi sia dat drumul. ![]()
mie nu-mi place pepe ... prea pomanagiu .. tehnica ciuciu .. de alergat nu alearga ... cum am mai zis ... un fel de Claudiu Raducanu din alta tara ... macar Raducanu dadea golURI la aproape fiecare meci
asta merita sa plece .. de mana cu habibou ... mendoza si zapata tre sa ramana neaparat .. Dayro nu prea imi place, dar mai are de demonstrat multe.. poate pe viitor va fi mai bun... dar nah, ciobanu' vinde ce-i bun...ca "iese" banii .. de parca n-ar avea destui.. om calic si fara creier