FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jose "Pepe" Moreno

«1234»
Daniel-Ionut08.02.2010 15:13

Il joaca fundas central, ca e mare :)

David08.02.2010 15:21

A venit sub forma de imprumut.

Maye08.02.2010 20:19

Imprumut?!de la cine?

Cred ca de la FC Stat pe Bara

MoWeed09.02.2010 07:16

Sa asteptam sa-l vedem la antrenamente, ca si in vara venea sigur...

Marius09.02.2010 07:39
Imprumut?!de la cine?

Cred ca de la FC Stat pe Bara

America de Cali.

Maye09.02.2010 08:36

Aaaa... de la echipa aia columbiana care il imprumuta peste tot sa joace , dar el tot nu joaca.

Lari13.02.2010 23:07

- Pepe, cum te simti acum, că ai revenit in Romania?

- Extraordinar! Mi-am dorit mult de tot să joc din nou pentru Steaua, fiindcă experienta precedentă pe care am avut-o aici m-a facut să iubesc si clubul, si tara.

- Steaua s-a mai schimbat de cind ai jucat tu aici. Ce mai stii despre actuala echipa

- sunt la curent, bine informat de catre Zapata, cu care am pastrat legatura. Rufay mi-a dat toate detaliile despre noul antrenor, despre jucatori.

- Și ce crezi despre lupta pentru titlu in Liga I?

- Eu zic că Steaua e favorită si am venit să pun umarul la un succes. Participarea in Liga Campionilor e ca un vis pentru mine si mă motivează să lupt in retur.

- Știi că ai fost adus ca rezervă pentru grecul Kapetanos, golgeterul campionatului?

- Kapetanos merită să joace, a demonstrat asta prin golurile pe care le-a marcat. Vreau să fiu si eu ca el, un atacant pe care să se pună baza Mie nu mi-e frică de concurenta cu Kapetanos, asta să fie clar!

"Eu nu sunt Dayro!"

- Știi că echipa tocmai s-a intors din al doilea stagiu in Antalya? Tu cum stai din punct de vedere al pregatirii?

- Am o conditie fizică buna fiindcă nu am stat degeaba. De cind am plecat de la Steaua, am evoluat in Argentina si in Peru, iar in ultima vreme m-am antrenat zilnic. Am intrerupt pregatirea doar in ultima saptamina din cauza problemelor cu viza. A trebuit să fac mai multe drumuri ca să rezolv actele si nu am mai avut timp de antrenamente.

- Ce crezi despre situatia lui Dayro Moreno?

- Știu că s-a intors la Once Caldas, dar nu am vorbit cu el.

- A avut niste probleme in Romania. Te temi că s-ar putea repeta si in cazul tau?

- (Zimbeste) Nu, fiindcă eu nu sunt Dayro! Sintem diferiti, nici nu se pune problema ca eu să plec. sunt aici macar pină la vară si-o să fac tot ce-mi stă in putință să fiu de folos echipei.

9 goluri a marcat in tur Kapetanos. În returul sezonului 2007-2008, Pepe Moreno a punctat de 5 ori pentru roș-albastri

450.000 de euro trebuie să platească Steaua la vară dacă si-l va dori pe Moreno definitiv. Pină atunci, columbianul e imprumutat gratis de la America de Cali

1,85 metri masoară Moreno. Sud-americanul e mai scund cu 4 centimetri decit Kapetanos

"Kapetanos era singurul jucator din lot fară concurent pe post, de aceea mi l-am dorit pe Pepe Moreno"

Mihai Stoichiță, antrenor Steaua

"Pepe Moreno e un atacant puternic, de zonă centrala genul de jucator care poate să fructifice munca restului echipei"

Mircea Radulescu, directorul Școlii de Antrenori

Ce a facut Pepe de cind a plecat de la Steaua:

- A schimbat trei echipe: America de Cali, cu care se află in continuare sub contract, Independiente, din Argentina, si Juan Aurich, din Peru. La ultimele două cluburi a fost imprumutat.

- A jucat 21 de meciuri intr-un an si jumatate, dintre care 16 ca titular.

- A reusit să inscrie o singură data in tricoul lui Juan Aurich, pe 4 noiembrie 2009.

Concurenta din atacul Stelei:

Virf impins: Kapetanos, Pepe Moreno

Atacant retras: Tanase, Surdu, Stancu

gsp

f234567k14.02.2010 07:07

Cam falcos Pepe. Sa dea repede kg in plus jos.

Ronnie14.02.2010 08:52

Un gol in 16 meciuri de cand a plecat la Steaua. Ce e mai rau: ca a jucat 16 meciuri sau ca a marcat un gol?!

SuperstaR1814.02.2010 09:17
Un gol in 16 meciuri de cand a plecat la Steaua. Ce e mai rau: ca a jucat 16 meciuri sau ca a marcat un gol?!

Atacanti care sa joace doar 16 meciuri intr-un an jumate (parca atat a trecut) mai gasesti. Dar atacanti care sa dea un gol in 16 meciuri in America de Sud (unde apararile sunt... sa le zicem mai... relaxate ca sa nu folosesc un termen mai dur:-) ) mai rar.../

Pana mea, cine stie, si de Kapetanos ziceam ca e petarda la inceput. Poate isi gaseste si Pepe norocul pe aici. Bafta. Sa devina jucatorul favorit al lui Jiji, sa il vanda pe 20 de milioane (ca pe Andrei Cristea si altii) la fratele de sange de la Real. A stai... ca ala nu mai e.

Khalid14.02.2010 10:33

Uitati-va la Kapetanos inainte de a ajunge la Steaua, avea 28 de meciuri/8 goluri in 2 ani si la inceput a fost renegat de toti iar acum este omul de gol al Stelei. Sa nu uitam ca Pepe Moreno a inscris 5 goluri la Steaua intr-o jumatate de sezon, timp in care a trebuit sa se adapteze la tot ce inseamna tara noastra. Cine stie?! Poate ii prieste in Romania.

Adrian14.02.2010 10:38

Inainte sa vina la Steaua, Kapetanos a fost rupt mai bine de un sezon. De aia nu a jucat. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca la AEK chiar avea concurenta in atac. Era pe atunci la ei un baiat Rivaldo, nu stiu daca ati auzit de el.

Pepe e un atacant slab. Am avut parerea asta despre el acum 2 ani si o am si acum. Acum sunt chiar mai convins ca e pe spate avand in vedere ca nu a jucat nimic pe unde a jucat.Si asta nu pentru ca a fost accidentat sau pentru ca a avut concurenta mai buna.

A fost adus la umplutura, nu de bun ce e.Plus ca e imprumutat deci, in 6 luni, daca nu face nimic, zboara.

Sa nu va asteptati la prea multe de la el. Daca s-a chinuit sa dea 5 goluri in 15 meciuri intr-un retur in care Dayro a dat 5 goluri doar in 10 meciuri(maxim 10), e destul de clar ce valoare are. Plus ca atunci a fost vorba si de valize si alte treburi...

f234567k14.02.2010 11:29
Daca s-a chinuit sa dea 5 goluri in 15 meciuri intr-un retur in care Dayro a dat 5 goluri doar in 10 meciuri(maxim 10), e destul de clar ce valoare are.

dintre care doua in meciul cu buzau si unu din offside la Craiova.

bogdanbog14.02.2010 12:48

Oricum nu prinde 2 meciuri ca titular la Steaua unul dupa altul, iar urmatorul sezon...nu isi petrece vacanta de vara ca jucator al Stelei.

Lari14.02.2010 13:29

In alea 15 meciuri a dat si 5 pase de gol.

Ronnie15.02.2010 16:39

Rooney sau Drogba joaca 100 de meciuri intr-un an jumatate si Pepe joaca 15. Smecher!

red&blue_boy16.02.2010 11:09

Cine stie in ce forma mai e si Jose Armando asta,la cat de putin a jucat...Ce sa zicem,daca e gratis inseamna ca e bun,deviza lu' Jiji !!!

David16.02.2010 14:40

Pentru noi orice e bun atata timp cat e gratis.

pytycrys17.02.2010 21:43

Pare un gras fara conditie fizica.

Sper sa ma insel.

strezahuzum18.02.2010 14:57

A venit si Ion ca si el e om.

mountytoma19.02.2010 11:05
Uitati-va la Kapetanos inainte de a ajunge la Steaua, avea 28 de meciuri/8 goluri in 2 ani si la inceput a fost renegat de toti iar acum este omul de gol al Stelei. Sa nu uitam ca Pepe Moreno a inscris 5 goluri la Steaua intr-o jumatate de sezon, timp in care a trebuit sa se adapteze la tot ce inseamna tara noastra. Cine stie?! Poate ii prieste in Romania.

distanta de la Kapetanos la pepe Moreno este mai mare decat diferenta intre cum scrii tu cu dreapta si cum scrii cu stanga. daca nu oi fi ambidextru!

pepe a mai fost la Steaua, si nu a facut mare branza, desi avea ceva jucatori pe langa el. a fost adus ca sa scoata Gigi ochii suporterilor ca a transferat pe cine au cerut ei! cum sa n-o faca, daca l-a luat gratis?

Pepe Moreno gratis vine, gratis joaca, gratis pleaca!

blindica21.02.2010 21:32

Suporterii l-au cerut pe Pepe Moreno????? :wall:

Lari03.03.2010 09:01

Adus ca o vedetă in Ghencea, Pepe Moreno a primit din partea lui Becali o primă de instalare mai mult decat modica Banii primiti il vor ajuta pe atacant să-și platească taxiul, cand este nevoit să ajungă la sedintele de pregatire!

Imediat ce a semnat contractul, valabil doar pană la finalul sezonului, la palat, Becali a scos din buzunar 1.000 de lei, bani ce l-ar ajuta pe fotbalist să a achite mijlocele de transport:

"Pepe, ai zece milioane, bani pentru taxi, asta pană iți va intra salariul! Pană atunci, speram să te descurci cu ce ai primit", i-au transmis stelistii imediat după parafarea documentelelor.

A fost multumit!

Desi multi fotbalisti ar fi strambat din nas, columbianul a fost placut impresionat de suma primita chiar dacă ea a fost una infimă:

"Pepe nici n-a mustacit, a fost mai mult decat multumit! El e bucuros că a venit la Steaua, nu prea il interesează banii", a dezvaluit o sursă din conducere.

Desi salariul primit acum in Ghencea (10.000 de euro pe lună) este mai mic decat cel din mandatul precedent (16.500 de euro pe lună), fotbalistul nu este deloc deranjat:

"Câștig mai putin ca inainte, dar nu mă deranjează acest lucru. E de inteles, e criză mondială! Eu sunt fericit că m-am intors la Steaua", le-a spus varful unor apropiati.

Îmbracat de club

Venit tocmai din Columbia, fotbalistul de 28 de ani a uitat că in Romania clima este mult mai aspră si nu a adus cu el haine groase. Cum banii ii lipsesc cu desavarsire, fotbalistul avand foarte putin timp de cand a semnat, roș-albastrii l-au imbracat din cap pană-n picioare cu haine de la club. "El a crezut că vine la Miami, nu si-a adus nimic gros! I-au dat magazionerii de la club haine adecvate, că nu avea ce să pună pe el", a povestit o persoană din administratia clubului.

100.000 de mii de euro au primit fratii Karamyan de la Becali la semnarea contractului cu Steaua.

80.000 de euro de jucator obisnuia să dea Becali ca primă de instalare inainte de criza

ProSport

Lari07.03.2010 22:29

Abia a redebutat la echipa, in meciul cu Unirea, scor 2-2, ca a si dat o pasa de gol. Daca nu punea el spatele, Kapetanos nu mai egala. :D

Arian07.03.2010 23:28
Daca punea el spatele, Kapetanos nu mai egala. :D

Daca nu punea el spatele, Kapetanos nu mai egala. :D

«1234»