FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ați prefera o retrogradare în schimbul plecãrii oierului?

«1234»
1on24.01.2008 20:43

ZAGLEBIE LUBIN, RETROGRADATA PENTRU CORUPTIE!

Joi, 24 Ianuarie 2008

Drumul de la agonie la extaz este foarte scurt pentru jucatorii polonezi

Drumul de la agonie la extaz este foarte scurt pentru jucatorii polonezi

O nouã echipã din prima ligã polonezã, Zaglebie Lubin, fosta adversarã a Stelei în preliminariile Ligii Campionilor din aceastã ediție, a fost retrogradatã dupã ce a fost doveditã implicarea oficialilor sãi în acte de corupție în sezonul 2004/2005 al campionatului, anunțã Mediafax. Sancțiunea urmeazã sã fie aplicatã în ediția 2008/2009, au anunțat, joi, responsabili ai federației.

"Am avut de-a face cu o promovare a echipei Zaglebie Lubin în urma unui act de corupție, în sezonul 2004/2005. Fãrã acest act de corupție, promovarea nu ar fi fost posibilã", a declarat Michal Tomczak, președintele Comisiei de Disciplinã a Federației Poloneze de Fotbal.

Retrogradarea campioanei Poloniei, care vine dupã ce Arka Gdynia și Gornic Leczna au primit sancțiuni similare în decembrie 2007, iar Widzew Lodz a fost retrogradatã în luna ianuarie, este asociatã cu o penalizare de zece puncte și cu o amendã de 100.000 de zloți, echivalentul a 27.700 de euro, a precizat Tomczak.

Zaglebie Lubin ocupã acum locul șapte în campionatul Poloniei.

În cadrul unei ample anchete privind corupția din fotbalul polonez, alte șase cluburi, dintre care trei din prima ligã, au fost deja retrogradate, iar 17 persoane, între care arbitri și responsabili din cadrul federației, au fost condamnate, în decembrie 2007, la închisoare cu suspendare.

www.prosport.ro

Poate o fi așa și la noi...

MoWeed24.01.2008 21:25

1on

Ar trebui retrogradata vreo juma din Liga 1 daca s-ar face si la noi o ancheta de anvergura....

DelPiero1024.01.2008 21:42

Sincer,nu cred ca o sa se faca asa ceva la noi!Nu cred!Nu exista curajul unei retrogradari ale echipelor de traditie,asa cum s-a facut in Italia,de exmeplu,cu Juve!Si sincer...nu-mi doresc asta!N-are rost sa platim noi suporterii din cauza farseurilor...

victor25.01.2008 10:24
Dayro se pare ca-i o miscare reusita, ARMENTEROS.......inca se mai insista pe acest jucator ?? Ahh.....dar cu PANCU ....VICTORE........, spune drept, Vrei sa-i mai cresti cota ca sa scoti procentul de...,apropo -la cat a-ti cazut de-acord ???

Oricum, cred ca stii ce-l asteapta in Ghencea pe gura sparta asta de PANCU ,NU ????

Sau tragi sperante ca-l resapati la europene , ???Nu vi-l ia PITYRCA la lot nici peste 100 de ani !!!

cu cine vorbesti tu de pancu? ce ma intereseaza pe mine betivu' ala? sau nu-ti inchipui ca am vrut cu adevarat sa-l transferam? vad ca acum Copos e negru de suparare din cauza ca a trebuit sa accepte presiunea suporterilor si l-a angajat?!

ZAGLEBIE LUBIN, RETROGRADATA PENTRU CORUPTIE!

Joi, 24 Ianuarie 2008

arboleda, ce fundas central! o forta a naturii!

tudor1109.02.2008 11:56
forzateaua > Ciobanu' n-o sa plece niciodata. Si ca cand o da coltzu o sa lase la nepotzi. Asa ca ma bin sa fim acolo unde suntem acu sprecl2
«1234»