FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ați prefera o retrogradare în schimbul plecãrii oierului?

«1234»
1on07.01.2008 23:17

Ați prefera o retrogradare în schimbul plecãrii oierului?

Io DA.

Sergentul08.01.2008 01:30

Nu o sa se intample nici una nici alta :)

steaua_campioana08.01.2008 08:01

Retrogradare nu vreau.La Becali si da si nu.Mai mult nu ca pe urma cine stie ce patron sarac o sa avem si se duce de rapa tot... :steag_steaua_ro:

AmuntBoy08.01.2008 08:04

retrogradare nu

dar as prefera 5 ani sa terminam pe 10,

dar sa-l stiu pe cioban plecat

Padrese08.01.2008 08:21

Ce trist am ajuns sa ne dorim ca Steaua sa retrogradeze ca sa plece ciobanul. Asta e cea mai mare cretinatate pe care ati putut sa o scoateti pana acum, de la voi ma astept sa spuneti ca daca nu o sa plece Becali in n luni/ani o sa incepeti sa tineti cu cainii sau cu tiganii.

Treziti-va la realitate o data, Becali nu va pleca in viitorul prea apropiat pentru ca nu are de ce, bani scoate din echipa, popularitate la fel, televiziunile si ziarele abia asteapta sa mai declare ceva, din pacate noi suntem doar o voce care e bagata din ce in ce mai putin in seama.

JDERUL08.01.2008 08:34

Categoric NU! Nu,si acest raspuns este singurul valabil pentru ca,in opinia mea,maria-sa ,,io Jiji mare voievod de pipera si imprejurimi,razboinic al luminii,trimis al Domnului pe pament,nascut cu stea in frunte si vechi luptator de la pa"s-opt si...dai...si dai...si clopoteii tilinga-tilinga conita" tot nu ar pleca de la echipa. Am risca sa devenim ceva de genul Sportului Studentesc din era Simon.

Nu putem sa dorim retrogradarea pentru ca suntem noi slabi sau conditiile economice si politice existente in Romania de azi nu ne permit sa actionam in alt mod de a scapa Steaua de aceasta pecingine numita Gigi Becali!

In acelasi context: Daca iubesti o fata care este combinata cu un tip care n-o merita, ce faci? Te rogi sa-i iasa cosuri pe fata? Sa faca gheb? Sa i se strambe gura? Sa se imbolnaveasca de cancer?

NU! Convingi fata sa se revolte impotriva tipului iar tu o sustii din toate puterile!

cristi_mold08.01.2008 09:22

Eu unul Da. M-am saturat sa vad Steaua tarata prin toate noroaiele si prin scandaluri. Daca va retrograda vreodata, se va vedea atunci cine sunt suporteri adevarati, cine dintre fostele glorii sunt stelisti adevarati si asa mai departe.

stelistu_608.01.2008 14:28

Ar fi rusine mare, daca ar retrograda. :|

c.ronaldo1708.01.2008 14:44

Retrogradarea.. Hm. Implica mai multe riscuri:

1.Becali ar pleca de la echipa si noi am redevenei in 2,3,4 ani Steaua.

2.Becali ar pleca de la echipa insa multi ani ne`am zbate pentru promovare.

3.Becali ar ramane la echipa si urmatorul sezon ar reveni in prima divizie.

4.Becali ar ramane la echipa.

PS: Topicul e SF. Steaua nu va retrograda deoarece sunt echipe mai slabe decat noi.

steaua_gloria08.01.2008 14:52

Hai sa va zic o gluma sinistra: Stiti cand o sa plece Becali?

Cand o retrograda Steaua.

IONUTZ-CIPRIAN08.01.2008 14:53

Retrogradare NU, dar sa ne facem de cacao prin campionat,sau in Europa (cand vom ajunge),astea le prefer!!

Virgil08.01.2008 14:54

O retrogradare? Nici in visele cele mai urate nu doresc asa ceva. Ce te-a apucat Ioane?

steaua_gloria08.01.2008 14:55
O retrogradare? Nici in visele cele mai urate nu doresc asa ceva. Ce te-a apucat Ioane?

A fost ziua lui ieri :laugh: ,s-a cam imbatat>

Wally08.01.2008 21:05

Nu stiu ce as prefera, dar as vrea sa-l vad plecat de la echipa cat mai repede. Impreuna cu neamul lui de jegosi!

I.N.Money08.01.2008 21:46

Pana la alegerile prezidentiale nici nu se pune problema sa ne paraseasca , doar un eventual esec mai penibil decat cel de la euro-parlamentare l-ar putea inlatura pe acest individ sinistru ce isi bate joc de clubul nostru drag .

Pentru el Steaua reprezinta profit maxim cu investitii minime , dar si cu circ total zi de zi de aproape un an ce ii afecteaza si mai mult imaginea pe care o are de subspecie a omului.

Replica cu : "pac pe Steaua o las fetelor mele si lui Virgil" nu e nimic altceva decat o imbecilitate , sunt aproape sigur ca in momentul in care o sa primeasca o oferta frumoasa pentru club o sa uite de toate promisiunile pe care le-a facut rudelor .

Nu doresc o retrogradare a Stelei , nu imi pot inchipui asa ceva , dar nu aceasta e singura solutie care il poate inlatura pe maimutoi din Ghencea , chiar si noi avem un cuvant de spus iar asta s-a vazut cel mai bine in meciul cu Ceahlaul din primavara .

victor09.01.2008 09:53

un topic penibil! taticu', mai postati si pe la caini si gunoieri si uitati-ne pe noi Steaua! uite asa cu cioban cu tot ne vedem la anul' tot in CL. unde o sa ne "facem de ras" jucand pana la vremea sarmalelor, in timp ce restul o sa iasa din competitie, mandri si triumfatori, inca din august, dupa primele doua jocuri, la timpul cand mergem la stadion in pantaloni scurti!!

forever_STEAUA09.01.2008 10:17

Victor, acest "suporter de rezultate"

Tu nu ai inteles multe lucruri...

Ma (ne) doare in cot de UCL. Momentan NU avem echipa pentru a juca in aceasta competitie. Atat timp cat idolul tau va fi la conducerea clubului, Steaua nu va avea fata de UCL. Cel mult de UEFA Cup.

Gogosi de genul "important e sa participi" sa le vinzi nepoatei mele, inca nu a implinit 3 ani si ai sanse sa te creada.

The Flyer09.01.2008 10:17

@victorash

tu ce motive de mindrie ai?tu esti Steaua?ciobanul e Steaua?du-te,bai,adormitule,ca te striga oierul sa-i faci pantofii!

credeam c-ai disparut,da' reapari cind nu trebuie,lingaule!

strezahuzum09.01.2008 10:42
Victor, acest "suporter de rezultate"

Tu nu ai inteles multe lucruri...

Ma (ne) doare in cot de UCL. Momentan NU avem echipa pentru a juca in aceasta competitie. Atat timp cat idolul tau va fi la conducerea clubului, Steaua nu va avea fata de UCL. Cel mult de UEFA Cup.

Gogosi de genul "important e sa participi" sa le vinzi nepoatei mele, inca nu a implinit 3 ani si ai sanse sa te creada.

Subscriu. Avem nevoie de CL asa cum avem nevoie de pauni pe marginea terenului.

Mai exista vreun singur stelist (nu becalist) care nu s-a saturat sa vada de 2 sezoane incoace cum El Grande Conducator isi umple buzunarele cu banii veniti de la UEFA, iar echipa nu beneficiaza deloc de ei. Nu stiu ce s-a intamplat cu incasarile, dar absolut sigur nu s-au dus pe imbunatatirea bazei materiale sau transferuri. Atunci, de ce sa mai vedem filmul asta inca o data ?

Ce bine a iesit din participarea "la masa bogatilor" ? Acolo noi am fost niste cersetori carora le mai arunci un banut iar ei fac giumbuslucuri. Clovni, cu alte cuvinte. Si-au batut joc de noi Arsenal, Sevilla, Realul, samd. Si pentru ce ? Pentru ca Becali sa-si cumpere "palat", iar fraierii de suporteri sa inghita toate mistourile si umilintele gen "cea mai slaba echipa, cele mai putine suturi pe poarta", samd.

Ce mare branza ar fi o retrogradare ? Da, lipsim un an, incasam inca niste mistouri de la javre, milogi, etc. So what ? Dar ar pleca Bekkali !! Poate nu ati inteles inca : nu o sa mai vedem legendele echipei umilite si insultate, o sa apucam si noi ziua in care echipa va fi facuta pe principiul "intra cine merita" nu "intra cine vrea Becali", nu o sa mai suportam toate declaratiile tampitului, vom scapa de renumele de echipa de cretini, unde un cretin taie si spanzura, dand afara in mod arbitrar pe cine vrea muschii lui. Pai o retrogradare e floare la ureche in schimbul eliberarii.

Nu-mi doresc sa ajungem pana acolo, dar eu cel putin m-am decis : absolut unicul obiectiv in momentul de fata ar trebui sa fie sa scapam de oligofren. Campionat, cupa, CL, UEFA sunt niste fleacuri comparate cu asta. Practic cam orice sacrificiu ar fi acceptabil in schimbul plecarii lui Becali.

victor09.01.2008 11:01

va raspund in grup la toti amatorii care faceti teorii si scenarii ieftine: emigrati si uitati de Steaua!

nu mai veniti la stadion caci nu ati iubit niciodata aceasta echipa si nu intelegeti nimic din maretia visului ros-albastru! nu o meritati si Steaua nu are nevoie de voi! iar noi fraierii si slugile o sa ramanem mereu alaturi de ea, pana cand timpul se va termina, in timp ce voi, stapanii inelelor, veti ramane pe net, nemuritori si reci! probabil ca va credeti si destepti, cand de fapt sunteti doar tristi, ridicoli si patetici!

am incheiat cu acest topic, subiectul fiind absolut imbecil!

axl09.01.2008 11:07

@Victor

Acest topic a fost deschis de un utilizator al site-ului, curios sa afle, ca multi altii de altfel, care este parerea suporterilor stelisti fata de subiectul vizat. Nu te obliga nimeni sa-ti dai cu parerea. De altfel, daca tu consideri ca acest topic are un subiect imbecil si te simti indemnat sa faci ceva in legatura cu asta, te rog deschide atunci tu un altul cu un subiect ne-imbecil.

Si vis-a-vis de subiectul imbecil, probabil sunt un imbecil dar as prefera, imbecilul de mine, sa vad Steaua in B si eliminata 5 ani din competitiile internationale daca asa scapam de imbecil.

The Flyer09.01.2008 11:12
va raspund in grup la toti amatorii care faceti teorii si scenarii ieftine: emigrati si uitati de Steaua!

nu mai veniti la stadion caci nu ati iubit niciodata aceasta echipa si nu intelegeti nimic din maretia visului ros-albastru! nu o meritati si Steaua nu are nevoie de voi! iar noi fraierii si slugile o sa ramanem mereu alaturi de ea, pana cand timpul se va termina, in timp ce voi, stapanii inelelor, veti ramane pe net, nemuritori si reci! probabil ca va credeti si destepti, cand de fapt sunteti doar tristi, ridicoli si patetici!

tu-ti dai cu parerea despre Steaua???????tu,care-l preaslavesti pe seful tau cretin?!tu te-ai gasit sa ne dai sfaturi?!nea,tu o sa pleci de la Steaua cind oierul nu va mai fi,da' noi vom tine tot cu aceasta echipa si ne vom enerva,vom sta in zapada pe stadion si vom crapa de ciuda ca unul ca tine se crede Steaua!!!

in rest,la faza cu slugile si fraierii,te incadrezi perfect!

strezahuzum09.01.2008 11:15

Si eu am incheiat discutia cu tine, suporter al FC Bekkali ! Fugi repede sa pupi ..... stapanului, ca altfel nu-ti iei banutii pentru azi ! Sluga esti tu mah, ala care accepta absolut orice mizerie a lui sheepfucker si mai si aplauda pe deasupra !

victor09.01.2008 11:42
@Victor

... probabil sunt un imbecil dar as prefera, imbecilul de mine, ...

gura pacatosului, adevar graieste!

fii totusi mai atent la comentarii, te expui la astfel de replici malitioase! nu trebuie sa incerci sa explici sau sa justifici ceea ce nu este de explicat sau de justificat!

am spus ca subiectul este imbecil! ca mai intotdeauna ati transformat o discutie despre Steaua, intr-o polemica aiuritoare pro/impotriva Gigi Becali! cine doreste sa se asocieze la acest subiect, foarte bine, e o alegere personala. in viata e bine de evitat insa imbecilitatea si prostia! sunt contagioase!

andyro09.01.2008 13:06
in viata e bine de evitat insa imbecilitatea si prostia!

Si analfabetismul e contagios.

«1234»