FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ați prefera o retrogradare în schimbul plecãrii oierului?

«1234»
1on11.01.2008 17:20
e prea imgamfat omul ala sa stea sa citeasca ce-i pe aici !!!!

și ce scriu toate hahalerele pe forumuri și pe globuri.

amarel11.01.2008 17:27

Victor Becali ?/ Cu sau fara ROLLS ?????

Pai , din cate stiu eu dinamovistii au alt site,si in cazul asta.......daca ar fi asa, inca odata reamintesc, faptul ca ai bani multi nu inseamna ca brusc esti mafalda , ca esti vreun candidat la NOBEL, sau ca suntem impresionati de realizarile tale intelectuale ....de pana acum .Unii au ca scop in viata sa aibe bani cu galeaata , altii.....au alte preocupari in viata , daca vrei sa nu faci raie pe inima incearca sa nu vizionezi reclamele de la ZARAZA,ocoleste-le, si transmite-i si GB-ului.

Quetzalcoatl12.01.2008 15:46

DA, as prefera retrogradarea daca asta ar duce la plecarea molimei becaliene si reinvierea spiritului Stelei adevarate !!!

Prefer recastigarea identitatii mele ca stelist decat 10 titluri de campiona!!!

Dany's12.01.2008 16:21

Stii cat timp ne-ar trebui sa venim inapoi?

amarel12.01.2008 18:09
Stii cat timp ne-ar trebui sa venim inapoi?

Am pierde un an !!! Asa ne facem de bacanie vreo 2-3 ani de-acum incolo , cu jucatori gen SURDU !!!!!!!

și ce scriu toate hahalerele pe forumuri și pe globuri.

E un lucru greu sa stii sa scrii, si mai ales ce si cum sa scrii.....,GB-ul nu stie sa faca asa ceva !!! Apropo,...fara sa pui mana pe DEX , stii ce inseamna hahalera ????

RobYnho12.01.2008 18:45

Ce topic aiurea + o intrebare fara rost ! :O

AmuntBoy12.01.2008 19:50

@Victor

tu nu intelegi ca nu vrem ciobani ca tine si ca stapanul tau la club?

e greu sa scoti mirosul de branza din haine seara?

fane_casieru'12.01.2008 20:00

Trebuie sa retrogradam ca sa scapam de raie ???

Recoba13.01.2008 10:56

nu neaparat tre sa retrogradam ca sa plece....aminti va ce reactie de om prabusit a avut dupa meciul cu Ceahlaul....sincer daca s-ar trezi cu palatul in flacari asa ...lovit de cateva cocktai-uri molotov sa vedeti cum fuge...incep sa gandesc ca ar trebui solutii gen bulgaria...unde un club parca in 2 ani a avut 2 presedinti asasinati...

MoWeed13.01.2008 11:06

Da as prefera o retrogradare ca sa plece oierul...

noname_fu13.01.2008 15:40

Pentru a scapa de paduchi trebuie sa induri multe.

The Flyer13.01.2008 16:18

@Victor

nici haz nu ai,da' te bagi aiurea in seama!mai bine ne-ai mai distra un pic cu ineptiile tale,da' fa-ti rost de humor!ce zici,bai gigibi?

JDERUL13.01.2008 16:42

Observ ca discutiile pe acest topic au degenerat si nu este bine. Este rusinos sa arunci cu invective in cineva care are o alta opinie decat a ta. ,,Rufele se spala in familie" nu pe acest forum care este vizitat zilnic de zeci,poate sute, de useri neutri si care-si pot face o parere gresita despre suporterii STELISTI. Aceste certuri nu aduc nimic bun. Si ca sa dau un exemplu mai plastic, daca nu ai mancare pentri copii,ajuta la ceva daca te certi cu sotia? Nu. Masa tot goala va fii. Solutia? Te consulti cu sotia si gasiti impreuna o solutie de a castiga banii necesari pentru mancarea copiilor.

RobYnho13.01.2008 17:23

Exact !

"Puneti botu' " la orice mascarici, care se da ca lucreaza nu stiu unde, si nu stiu pentru cine ?? O fii un copil de 14-15 ani si nu stie cum sa se bage in seama, cum sa fie evidentiat prin prostia lui, etc.

Ca e un pupin'curist, aia e altceva.

@ Victor sau cum te cheama : Bateti coasa in pustiu sau undeva pe camp.

amarel14.01.2008 22:54

Oare asa sa fie ?????????

MarkCortez15.01.2008 15:37

Cu tot respectul, intrebarea topic-ului e putin aberanta. Oierul va mai sta 1 ani, 2, 5, 10...dar palmaresul Stelei va ramane mereu. Asa ca nu pot sa inteleg cu sa preferi sa joci, chiar si un sezon, in divizia B. Ura fata de oier este mare, dar iubirea fata de culori este si mai mare.

Stryker15.01.2008 15:51

toata lumea isi doreste plecarea ciobanului , insa retrogradarea ar fi un pret prea mare de platit ... ceva acceptabil ar fi sa nu mai jucam un an sau doi in europa in schimbul "independentei" de tiran .

1uLy4Nn15.01.2008 18:01

daaaaa....daca asta ar fi unica ocazie sa scapam de creditor as accepta fara regrete

mountytoma16.01.2008 14:04

sa nu zici niciodata ca nu se poate mai rau...

daca boul continua sa se amestece in treburile echipei, s-ar putea sa ajungem si retrogradati si de tampit tot nu am scapa. ca el ar crede, asa paranoic cum a ajuns, ca echipa a retrogradata pentru ca nu s-a implicat el destul

asa ca mai simplu ar fi sa ne rugam sa moara boul, numai asa scapam de el!

victor18.01.2008 09:04
@Victor

tu nu intelegi ca nu vrem ciobani ca tine si ca stapanul tau la club?

e greu sa scoti mirosul de branza din haine seara?

iti repet: pe voi nu va intereseaza Steaua! s-a vazut si in tur cat va pasioneaza pe voi echipa si care sunt problemele existentiale ce va framanta!

cum a scumpit un pic oaie biletele si a taiat gratuitatile, cum s-a depopulat tribuna si s-a umplut netul de plangeri?! sigur e mai ieftin sa scrii in eter decat sa-ti cumperi bilet cu arsenal?! pana la urma ma gandesc ca de fapt nici fotbalul nu prea va place. vad ca de la o vreme orice subiect se deschide, finalul este gen "sa nu-l votati", de parca suntem un forum politic si nu unul de suporteri. sigur diversiunea, ca si prostia, e mare, asa ca ca nu ma mira nimic!

deci, ca o concluzie, nu va opriti! de ce sa pareti seriosi, cand puti fi ridicoli? sunt subiecte care nici macar in gluma nu ar trebui sa le atingi, daca cunosti notiunea cuvantului de respect si atasament fata de o idee, fata de o echipa. asa cum nu dezbate nimeni daca e corect sa-ti injuri parintii atunci cand te supara, sa te gandesti la retrogradarea Stelei, dandu-te mare stelist si depozitar unic al valorilor morale (atat de "murdarite" nu-i asa de conducerea actuala?), este o imbecilitate. sigur, cine doreste sa si-o asume este liber! nimeni nu poate fi impiedicat a se face de ras, dar atunci nici respect sa nu mai ceara!

amarel18.01.2008 18:58

Victor

Stimabile, dumneata nu esti in postura in care sa poti vorbi de respect ! pentru dumneata termenul asta e abstract ,cum in casa nu cred ca ai un DEX, iti recomand sa-ti cumperi prima carte din ultimii 17 ani , in care sa cauti anumiti termeni !!Asta mai ales daca esti cine sustii ca esti !!!!

Nu scumpirea biletelor a facut tribunele goale , asta-i interpretarea ta subiectiva, oricum n-ai fost capabil sa ne dovedesti obiectivitate , si nici sa intelegi macar 1% din cele postate pe acest forum ,ai in sange alte ingrediente,....o amestecatura de comert -obedienta-si....totul sau orice pentru maria sa banul !!

Apoi, poate in marinimia si sclipitoarea ta inteligenta ,dovedita in scolile urmate, ne explici tu cum am putea separa politicul de Steaua , atata timp cat GB-ul cocheteaza cu politica .Si binenteles cum l-am putea vota !!!

Cat despre retrogradarea Stelei, era doar un sondaj, care ne arata , pentru a nu stiu cata oara daca mai era nevoie, ca majoritatea suporterilor Stelei , ar suporta orice sacrificiu, doar ca sa scape de acest pseudo-investitor pe care-l avem in prezent .

Cat despre ....marele conducator, razboinicul luminii...., n-ai decat sa-l votezi , sa-i faci reclama ...nimic din actiunile,comportamentul,limbajul, educatia,eruditia,si alte calitati dovedite de el pana in momentul de fata , nu ne vor convinge ca merita Steaua, si cu atat mai putin votul nostru !!!!

Mergi cu bine Victor !!!1

Dany's18.01.2008 22:03
@Victor

nici haz nu ai,da' te bagi aiurea in seama!mai bine ne-ai mai distra un pic cu ineptiile tale,da' fa-ti rost de humor!ce zici,bai gigibi?

Iarta-l

victor21.01.2008 08:29
Victor

Mergi cu bine Victor !!!1

promit sa merg bine! alaturi de Dayro "dirceu" moreno si de armenteros! va recomand si voua acelasi lucru! fara caterinca si fara resentimente!

MoWeed21.01.2008 08:54
promit sa merg bine! alaturi de Dayro "dirceu" moreno si de armenteros! va recomand si voua acelasi lucru! fara caterinca si fara resentimente!

Iar Armenteros? Parca il suparase presa :biggrin:

amarel21.01.2008 22:05

Dayro se pare ca-i o miscare reusita, ARMENTEROS.......inca se mai insista pe acest jucator ?? Ahh.....dar cu PANCU ....VICTORE........, spune drept, Vrei sa-i mai cresti cota ca sa scoti procentul de...,apropo -la cat a-ti cazut de-acord ???

Oricum, cred ca stii ce-l asteapta in Ghencea pe gura sparta asta de PANCU ,NU ????

Sau tragi sperante ca-l resapati la europene , ???Nu vi-l ia PITYRCA la lot nici peste 100 de ani !!!

«1234»