FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ați prefera o retrogradare în schimbul plecãrii oierului?

«1234»
lucvald-190209.01.2008 13:30
va raspund in grup la toti amatorii care faceti teorii si scenarii ieftine: emigrati si uitati de Steaua!

nu mai veniti la stadion caci nu ati iubit niciodata aceasta echipa si nu intelegeti nimic din maretia visului ros-albastru! nu o meritati si Steaua nu are nevoie de voi! iar noi fraierii si slugile o sa ramanem mereu alaturi de ea, pana cand timpul se va termina, in timp ce voi, stapanii inelelor, veti ramane pe net, nemuritori si reci! probabil ca va credeti si destepti, cand de fapt sunteti doar tristi, ridicoli si patetici!

am incheiat cu acest topic, subiectul fiind absolut imbecil!

prefer retrogradarea daca ar pleca mizeria aia de JIJIgodie !

si as mai prefera sa retrogradam ca sa mai limitam din entuziasmul samantarilor care vin pe stadion....

Multumim pentru etichetare !

salutari de la un muritor diletant

predatorpulse709.01.2008 13:45

E incredibil ca mai exista becalisti pe acesti site care accepta orice rahat din partea oierului,atata timp cat Steaua are rezultate,ce sa-i faci inca avem multi "suporteri" d-astia.

Ei vor Steaua invingatoare,indiferent daca e cu Becali sau nu,indiferent daca isi castiga meciurile legal sau ilegal,nu au scrupule si sunt de fapt exact ca cel pe care il sustin(fecali),chiar daca unii inca nu isi dau seama de asta. Multi inca nu stiu ce defineste Steaua,Steaua=spirit de luptator si de invingator,rezultatele vin de pe urma acestui spirit unic al Stelei,dar nu ele ne definesc,ele sunt doar efectul,cauza succeselor Stelei este dorinta de a te lupta cu cei mai tari si de a invinge. Steaua nu a mai avut acest spirit(ucis de Becali prin practicile sale) de pe vremea lui Protasov,acum fiecare meci e abordat cu o oarecare teama,ne e frica de orice echipa de rahat pentru ca stim ca nu avem arme cu care sa ne luptam,adica nu avem lot bun pentru toate competitiile si antrenorul e mereu in pericol de a fi dat afara.

ca sa raspund la intrebarea topicului,bineinteles ca as prefera o retrogradare,oricat de incredibil ar parea,pentru ca in aceste momente o retrogradare ar avea numai efecte pozitive,singurele efecte negative pentru noi ar fi ca am fi luati la misto de rivali dar cred ca dupa 2 ani de umilinte suntem cam imuni la orice rahat. Efectele pozitive,mult mai numeroase,ar fi:

-ar scadea bugetul clubului(fara participare in nici un fel de cupa european) si poate iesind in pierdere,jijel si-ar lua jucariile si s-ar cara naiba din Ghencea.

-s-ar tria suporterii de rezultat si s-ar vedea adevaratii oameni care sustin Steaua pana la moarte,pentru ca nu-i asa nu mai e cool sa tii cu o echipa retrogradata.

-daca odata cu retrogradarea ar pleca Jiji,am scapa de jignirile aduse fanilor stelisti,umilirea legendelor steliste,patarea blazonului Stelei prin practicile ilegale ale lui Jiji si declaratiile absolut imbecile din presa si mai ales am avea o imagine mai buna,nu am mai fi asociati cu oi,desi multi dintre noi exact asta am devenit si aici vorbesc de unii "suporteri" cumparati de fecali.

-odata plecat fecali,ar veni un nou investitor care ar putea sa investeasca macar ca Becali(adica f putin la standarde europene)dar sa fie un om normal la cap ,si nu cred ca Steaua ar avea vreo problema sa revina anul viitor in liga1,cam cum a facut juventus.

Insa chiar si cu o retrogradare ma indoiesc ca ciobanul ar pleca pentru ca Steaua rezista fara cioban dar fecali e mort din punct de vedere mediatic fara Steaua.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

DelPiero1009.01.2008 13:48

Sa nu fim prea radicali,nu as vrea o retrogradare in schimbul plecarii oierului!Niciodata!Dar un sezon in fara cupelor europene da...

Alexutzu 4 Fc. STEAUA09.01.2008 15:49

hmm... nu mi se pare o idee prea buna sa retrogradam ...am ajunge pe unde a fost si craapid.... dar o sa plece si Jijigodia cat de curand...daca nu o sa mai prinda nicio cupa europeana ca o sa fie nevoit sa scoata bani de la el pentru jucatori salarii si restul... ca nu o sa mai fie ca sezoanele astea cand a luat bani de la UCL...oricum Forza Steaua si sper sa facem un retur bun :x :steagcruce:

Stanici09.01.2008 16:45

Eu vad problema in felul urmator:"As fi dispus sa vin la 11 la stadion sa imi sustin echipa pe care o iubesc, conditie in care s-ar pastra adevaratele valori ros-albastre?".

DA .

Dany's09.01.2008 16:47
tu-ti dai cu parerea despre Steaua???????tu,care-l preaslavesti pe seful tau cretin?!tu te-ai gasit sa ne dai sfaturi?!nea,tu o sa pleci de la Steaua cind oierul nu va mai fi,da' noi vom tine tot cu aceasta echipa si ne vom enerva,vom sta in zapada pe stadion si vom crapa de ciuda ca unul ca tine se crede Steaua!!!

in rest,la faza cu slugile si fraierii,te incadrezi perfect!

Ce ma tu mergi la Stadion ca sa-l injuri pe Becali sau sa o sustii pe Steaua?

Topic de 2 bani....

Daca suporterii Stelei o vor in Liga 2.............nu stiu ce sa mai zic

Nu sunt Becalist da' e o tampenie cum sa prefer In Liga 2 pe Steaua...........mama ce aberatie.........of.....

@Axl tii cu Dinamo cu CFR?

Stanici09.01.2008 17:36

Bun. Hai sa stabilim o chestiune. Nu trebuie luati la 11 m astia care nu sunt de acord cu retrogradarea. Asta e parerea lor, treaba lor, daca nu suporta ca prin retrogradare sa fie atinsi in orgoliul personal de stelisti superiori si adevarati ce sunt ei, asta e. Numai ca mi se face lehamite cand vad ca statisticile, rezultatele de moment (obtinute prin fugarirea jucatorilor altor echipe cu valiza de bani, prin purtarea la gat a unei zdrente, prin punerea la zid a unor fotbalisti care au jucat fotbal) - sunt preferate in locul spiritului Clubului Sportiv al Armatei Romane.

dee09.01.2008 17:40

Scopul scuza mijloacele, iar atata timp cat scopul e o cauza "inalta" si necesara (inalturarea lui Becali) nu vad nimic degradant in a juca in divizia secunda. Oricum, e o ipoteza putin plauzibila.

axl09.01.2008 17:48

Ba nu e chiar asa de irealizabil. Trebuie doar sa facem ceva atat de groaznic, de reprobabil si de imoral incat Steaua sa fie retrogradata. Sa cautam situatii similare in istorie, eu unul nu stiu niciuna in care un club sa fi fost retrogradat din cauza actiunilor suporterilor lui.

c.ronaldo1709.01.2008 17:50

Nu cred ca vom retrograda in ultimii 20, 30 de ani. Nu pentru ca am fi cine stie ce scula de echipa, dar ganditi`va ca sunt echipe gen U Cluj, Buzau si altele de prin campionat care sunt mai slabe decat noi si au jucatori mai slabi decat Vatca, Baciu, Surdu sau Iacob.

Mai realistic mi s`ar parea sa luam un loc 7,8 si sa nu intram in Cupele Europene. Pentru cioban locul 8 sau 18 e tot aia. Si daca se duce in B, si daca termina pe 8 e tot aia, nu primeste niciun leu.

Insa, daca ar fi sa aleg intre retrogradare fara Becali si ramanerea in prima Liga cu Becali, as alege clar, prima varianta.

Dany's09.01.2008 17:54
Bun. Hai sa stabilim o chestiune. Nu trebuie luati la 11 m astia care nu sunt de acord cu retrogradarea. Asta e parerea lor, treaba lor, daca nu suporta ca prin retrogradare sa fie atinsi in orgoliul personal de stelisti superiori si adevarati ce sunt ei, asta e. Numai ca mi se face lehamite cand vad ca statisticile, rezultatele de moment (obtinute prin fugarirea jucatorilor altor echipe cu valiza de bani, prin purtarea la gat a unei zdrente, prin punerea la zid a unor fotbalisti care au jucat fotbal) - sunt preferate in locul spiritului Clubului Sportiv al Armatei Romane.

Si ce sa facem ma sa mergem prin Liga II alaturi de Steaua??????????

axl09.01.2008 17:57

Bineinteles ca nu. Daca Steaua retrogradeaza, Doamne fereste, stam acasa si tinem cu Dinamo.

The Flyer09.01.2008 18:10
Ce ma tu mergi la Stadion ca sa-l injuri pe Becali sau sa o sustii pe Steaua?

Topic de 2 bani....

Daca suporterii Stelei o vor in Liga 2.............nu stiu ce sa mai zic

Nu sunt Becalist da' e o tampenie cum sa prefer In Liga 2 pe Steaua...........mama ce aberatie.........of.....

@Axl tii cu Dinamo cu CFR?

tu de unde dracu' ai aparut sa te certi cu mine?vezi-ti de treburile tale si ciocu' mic!ai ceva de comentat,baga un pm!

ps:vezi ca daca pica Steaua in b poti sa tii cu CFR!ce terminat esti!

Dany's09.01.2008 18:19

dobitocule ( De la: The Flyer )

bai,**** cu git!cind te mai bagi in seama cu unu',cu altu',lasa ciocul mic de tot,ca esti vai soarta ta!la 16 ani pe care-i ai ai vazut meciuri la TV,********,si vi sa te dai rotund pe forum!m-am saturat de ****** ca tine care se dau stelisti!(PM primit de la The Flyer)

Mi-am exprimat parerea despre unii suporterii care o vor pe Steaua in Liga II doar atat,nu m-am certat cu tine Salut

Si eu nu trimit PM doar sa ii critic pe altii.

Bai axlee eu n-o sa tin niciodata cu NICIO echipa decat Steaua,la fiecare infrangere a Stelei ma durea sufletul

cristian8609.01.2008 19:02
Daca Steaua retrogradeaza, Doamne fereste, stam acasa si tinem cu Dinamo.

Dinamo Zagreb :tongue:

Nu se pune problema sa retrogradeze Steaua, din pacate in epoca oierului cam se degradeaza.

dr.adrian909.01.2008 19:20

problema ca sar putea sa retrogradam si sa ne ramana si Becali.

daca o tine Jiji tot asa in 2011 ne vedem la ora 11 pe stadion.

novac09.01.2008 19:33

"Ați Prefera O Retrogradare în Schimbul Plecãrii Oierului?" - DA!!! Chiar si la matineu este mai bine dacat cu raia asta peste noi.

LE: lala, PNG la groapa!

amarel09.01.2008 23:20
va raspund in grup la toti amatorii care faceti teorii si scenarii ieftine: emigrati si uitati de Steaua!

nu mai veniti la stadion caci nu ati iubit niciodata aceasta echipa si nu intelegeti nimic din maretia visului ros-albastru! nu o meritati si Steaua nu are nevoie de voi! iar noi fraierii si slugile o sa ramanem mereu alaturi de ea, pana cand timpul se va termina, in timp ce voi, stapanii inelelor, veti ramane pe net, nemuritori si reci! probabil ca va credeti si destepti, cand de fapt sunteti doar tristi, ridicoli si patetici!

am incheiat cu acest topic, subiectul fiind absolut imbecil!

Daca tu esti subiectul,sunt perfect de- acord !!!!!! Sau traiesti cumva cu iluzia ca PNG v-a intra vreodata in parlament, si ai sa ai si tu vreo feliuta pe-acolo ?????

Ca imbecil tot mai ai o sansa sa nu devii si schizofrenic ,, asa ca lasa visele astea absurde, nici in 25 de ani n-ai sa vezi PNG in parlament !!!

victor10.01.2008 07:52
Daca tu esti subiectul,sunt perfect de- acord !!!!!! Sau traiesti cumva cu iluzia ca PNG v-a intra vreodata in parlament, si ai sa ai si tu vreo feliuta pe-acolo ?????

Ca imbecil tot mai ai o sansa sa nu devii si schizofrenic ,, asa ca lasa visele astea absurde, nici in 25 de ani n-ai sa vezi PNG in parlament !!!

mai caraghiosule nu te mai baga singur in seama! nu port dialog de mahala cu tot felul de haimanale care habar nu au nici anul in care ne gasim! matale nu esti in conflict cu mine, ci cu limba romana! fii atat de dragut si cauta-ma la alta masa!

Dany's10.01.2008 14:00

Asta e un topic de certuri?!?!

1on10.01.2008 17:20

Majoritatea lucrurilor pe care vroiam sã le spun și la care m-am cândit și care m-au determinat sã fac topicul ãsta, s-au spus deja (oierul nu ar mai avea nici un motiv sã ținã echipa, atâta timp cât aceasta nu i-ar mai furniza cota de popularitate, pentru cã el ar rãmâne ca "omul care a retrogradat Steaua", trierea suporterilor, venirea unui investitor care chiar ar ține la echipa asta).

În mod cert, Steaua nu are cum sã retrogradeze prin metode sportive, deoarece este superioarã valoric multor echipe din Divizia A (din pãcate nu tuturor). Dar, majoritatea dintre noi cred cã este de acord cu un lucru pe care nu cred cã l-ar fi recunoscut înainte de meciul de la Buzãu (nici eu). ªi anume cã oierul, nu numai cã aleargã cu bani dupã adversarii echipelor rivale, ci și dupã adversarii proprii. ªi în mod sigur aceastã "cursã" se va repeta și în retur. Eh... În mod normal, și conducãtorii FRF & LPF (dar care sunt tot amici de-ai oierului), și DNA-ul ar trebi sã se implice. ªi toatã treaba asta, în mod normal ar trebui cu RETROGRADARE (dupã model Calciopoli).

@victoraș: Dragul meu, tu unde crezi cã sunt mai mulți suporteri care s-ar trezi sâmbãtã dimineața de la 8:30-9:00, ca sã ajungã la stadion la 11:00: între cei care sunt de acord, sau între ãia care nu sunt, și care preferã ca Steaua sã termine ani la rând pe locul 2, sã fie eliminatã din primul tur în Cupã, și sã joace în UCL, dar sã se facã de tot cãcatul?

Ceea ce se întâmplã acum este la fel cu situația în care odraslele baștanilor nu învațã nimic și trec clasa pe pile, și pãrinții le rezorvã toate problemele (eventuale) cu justiția, și ajung sã omoare pe cineva cu mașina. Cã dacã pãrinții l-ar lãsa sã rãmânã un an repetent, sã le fie lor rușine de ei, atunci nu ar mai face așa. Pãrerea mea. Așa și Marele Conducãtor. Cumpãrã meciuri, ale cãror rezultate finale se vãd în Europa. Cu o retrogradare s-ar pierde 2 ani. Atât. Adicã tot atât cât am pierdut sezonul trecut și sezonul ãsta.

amarel10.01.2008 21:20
mai caraghiosule nu te mai baga singur in seama! nu port dialog de mahala cu tot felul de haimanale care habar nu au nici anul in care ne gasim! matale nu esti in conflict cu mine, ci cu limba romana! fii atat de dragut si cauta-ma la alta masa!

Puit draga , vad ca nu esti capabil decat sa-ti plagiezi mentorul iubit, Jiji,si eu care te suspectam de ganduri.....

N-am la ce masa sa te caut, oricum lasa tentativele de a ne arata cat de spiritula esti ,esti la fel de analfabet ca si seful tau !!!!!!!Eu n-am nevoie de aprecierile tale ,daca vrei sa stii cu adevarat ce esti, intra pe youtube si asculta ce-i spunea BOANCHIS sefului tau !!! Ti se potriveste perfect !!!!

victor11.01.2008 08:18
Puit draga , vad ca nu esti capabil decat sa-ti plagiezi mentorul iubit, Jiji,si eu care te suspectam de ganduri.....

N-am la ce masa sa te caut, oricum lasa tentativele de a ne arata cat de spiritula esti ,esti la fel de analfabet ca si seful tau !!!!!!!Eu n-am nevoie de aprecierile tale ,daca vrei sa stii cu adevarat ce esti, intra pe youtube si asculta ce-i spunea BOANCHIS sefului tau !!! Ti se potriveste perfect !!!!

n-ai inteles nimic! asta pentru ca nu e suficient doar sa citesti un text ca sa dai un raspuns?!

si ca sa te linistesc, te anunt ca in fapt nu sunt angajat de Gigi, ci sunt chiar Becali in persoana, adica mentorul cum ma numesti! sper ca asta iti va calma dilemele morale!

c.ronaldo1711.01.2008 14:15

Eu v`am zis, Victor Becali.

amarel11.01.2008 17:14
n-ai inteles nimic! asta pentru ca nu e suficient doar sa citesti un text ca sa dai un raspuns?!

si ca sa te linistesc, te anunt ca in fapt nu sunt angajat de Gigi, ci sunt chiar Becali in persoana, adica mentorul cum ma numesti! sper ca asta iti va calma dilemele morale!

Hi hi, sa inteleg ca ai fi chiar GB-ul in persoana ???? Oare asa sa fie ??? Si...asta ar trebui sa fie in avantajul tau ?? Nu mi se prea pare ......!!!! Eu cand ascult criticile, din orice parte ar veni , stau si cuget si iau masuri,....la tine nu se vede nimic !!!!Stii cum e vorba aia, daca 3 insi iti spun ca esti beat,...apoi mergi si dormi !! Asa ca , draga GB, daca vrei sa calci pe urmle lui BERLUSCONI, trebuie sa aduci intai echipa acolo unde si-a dus-o si Berlusconi pe-a lui . Altfel, asa cum procedezi acum, n-ai nici o sansa,mai degraba ar avea un partid extremist care ar promite tragerea in teapa a nenorocitilor din parlamentul actual decat tu cu PNG-ul tau !!!

Si cu banii....stai cam prost se vede .....!!!!Cred ca ai devenit unul din aia de au averi numai pe hartie, ca prea importi numai ciurucuri pentru Steaua , si te codesti si caUTI SCUZE CAND E VORBA DE JUCATORI ce ar fi cat de cat de Steaua !!

Dar, ma indoiesc ca tu ai fi GB, e prea imgamfat omul ala sa stea sa citeasca ce-i pe aici !!!!

«1234»