E incredibil ca mai exista becalisti pe acesti site care accepta orice rahat din partea oierului,atata timp cat Steaua are rezultate,ce sa-i faci inca avem multi "suporteri" d-astia.
Ei vor Steaua invingatoare,indiferent daca e cu Becali sau nu,indiferent daca isi castiga meciurile legal sau ilegal,nu au scrupule si sunt de fapt exact ca cel pe care il sustin(fecali),chiar daca unii inca nu isi dau seama de asta. Multi inca nu stiu ce defineste Steaua,Steaua=spirit de luptator si de invingator,rezultatele vin de pe urma acestui spirit unic al Stelei,dar nu ele ne definesc,ele sunt doar efectul,cauza succeselor Stelei este dorinta de a te lupta cu cei mai tari si de a invinge. Steaua nu a mai avut acest spirit(ucis de Becali prin practicile sale) de pe vremea lui Protasov,acum fiecare meci e abordat cu o oarecare teama,ne e frica de orice echipa de rahat pentru ca stim ca nu avem arme cu care sa ne luptam,adica nu avem lot bun pentru toate competitiile si antrenorul e mereu in pericol de a fi dat afara.
ca sa raspund la intrebarea topicului,bineinteles ca as prefera o retrogradare,oricat de incredibil ar parea,pentru ca in aceste momente o retrogradare ar avea numai efecte pozitive,singurele efecte negative pentru noi ar fi ca am fi luati la misto de rivali dar cred ca dupa 2 ani de umilinte suntem cam imuni la orice rahat. Efectele pozitive,mult mai numeroase,ar fi:
-ar scadea bugetul clubului(fara participare in nici un fel de cupa european) si poate iesind in pierdere,jijel si-ar lua jucariile si s-ar cara naiba din Ghencea.
-s-ar tria suporterii de rezultat si s-ar vedea adevaratii oameni care sustin Steaua pana la moarte,pentru ca nu-i asa nu mai e cool sa tii cu o echipa retrogradata.
-daca odata cu retrogradarea ar pleca Jiji,am scapa de jignirile aduse fanilor stelisti,umilirea legendelor steliste,patarea blazonului Stelei prin practicile ilegale ale lui Jiji si declaratiile absolut imbecile din presa si mai ales am avea o imagine mai buna,nu am mai fi asociati cu oi,desi multi dintre noi exact asta am devenit si aici vorbesc de unii "suporteri" cumparati de fecali.
-odata plecat fecali,ar veni un nou investitor care ar putea sa investeasca macar ca Becali(adica f putin la standarde europene)dar sa fie un om normal la cap ,si nu cred ca Steaua ar avea vreo problema sa revina anul viitor in liga1,cam cum a facut juventus.
Insa chiar si cu o retrogradare ma indoiesc ca ciobanul ar pleca pentru ca Steaua rezista fara cioban dar fecali e mort din punct de vedere mediatic fara Steaua.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.