Da, meci bun facut de Habib. Ai omis un lucru: poate la Charleroi are servanti... ![]()
Da, meci bun facut de Habib. Ai omis un lucru: poate la Charleroi are servanti... ![]()
a dat 3 goluri cu tubize. si? asta e ca si cum ai da 3 goluri buzaul. nu zic despre el ca nu e un jucator de urmarit, dar nici sa ne dam cu parul in cap, uite ma ce am pierdut. nu ajungea el inapoi in belgia daca era mare scula.
A ajuns inapoi in Belgia pentru ca in ultima perioada noi avem un talent deosebit: sa distrugem carierele jucatorilor.
Fotbalisti promitatori, cu potential au cochetat cu prima echipa ulterior au regretat amarninc:
Elton, Andrey, Habibou, Toja, Rada.
L-am mai "aranjat" si pe Badoi, le-am taiat elanul tinerilor Ochirosii si Bicfalvi...
Radoi spunea ca unii jucatori uita sa joace atunci cand vin la noi...poate ca nu au cu cine sa joace! Sa combini cu Lovin? Cu Banel? Cu Ovidiu Petre?
Habibou va ajunge la un club important. Era putin haotic, dar acest mic defect se poate corija in timp.
va ajunge la o echipã mare în viitorul apropiat , veti vedea..
L-am vazut pe CNN la Play of the Day , cu golul inscris contra lui Standard - un sut plasat fix la vinclu . Sper sa nu aiba soarta lui Cursaru .
Nu are soarta lui Cursaru.Si nici nu o va avea.Alaturi de Thereau joaca in atacul lui Charleroi si amandoi o fac excelent.
Foarte frumos golul... parca l'a pus cu mana ![]()
eu am impresia k a vrut sa centreze ![]()
Habibou, un jucator tanar cu potential , numai ca vina lui a fost ca nu era si el liber de contract ...
Puneti linkul cu golul.
Impartasiti crestinilor ![]()
Un fost fotbalist al Stelei se declară socat de modul in care se joacă fotbal in Romania. Habib Habibou a declarat pentru presa belgiană că in Liga I a jucat "cel mai bizar meci din carieră".
Fostul atacant al Stelei, actualmente la Zulte Waregem, si-a amintit cum la un meci din Liga I nu intelegea ce se intamplă pe teren si de ce adversarii se dau la o parte.
"În Romania am jucat odată in cel mai bizar meci din cariera mea, inainte să-mi dau seama că Ciobanul cumparase echipa adversa Adversarii nostri nici macar nu se osteneau să fuga Ratau toate pasele. Ceva demential! Pană si suporterii nostri ne-au huiduit cand am câștigat cu 5-0. Acesta este unul dintre lucrurile care m-au facut să vreau o schimbare de peisaj", a declarat Habibou pentru presa belgiana conform realitatea.net.
Meciul la care face referire atacantul belgian este partida cu Gloria Buzau, meci câștigat de Steaua cu 5-0 pe teren propriu in ultima etapă a sezonului 2007-2008. În acel meci au marcat Pepe Moreno (min. 20), Dayro Moreno (min. 62, min. 78), Adrian Neaga (min. 67) si Andres Mendoza (min. 72).
Habibou a jucat la Steaua in 2008, bifand 7 partide si reusind să marcheze o data Atacantul evolua in Ghencea sub formă de imprumut de la Charleroi.
prosport
"În Romania am jucat in cel mai bizar meci din cariera mea, inainte să-mi dau seama că Ciobanul cumparase echipa adversa Adversarii nostri nici macar nu se osteneau să fuga Ratau toate pasele. Pină si suporterii nostri ne-au huiduit cind am cîștigat cu 5-0. Acesta este unul dintre lucrurile care m-au facut să vreau o schimbare de peisaj", a spus Habib Habibou intr-un interviu acordat presei belgiene conform realitatea.net.
Singurul meci pe care roș-albastrii l-au cîștigat cu 5-0 in perioada in care il aveau in lot pe Habibou a fost Steaua - Gloria Buzau, disputat pe 7 mai 2008, in ultima etapa
"Cind am semnat cu Steaua, Ciobanul m-a invitat la el acasă pentru a sarbatori. Cind m-am apropiat de palatul sau, nu am putut crede ochilor ce vedeam. El traieste intr-un palat de aur. Toate caramizile sunt acoperite cu foi subtiri de aur. Ceva nebunesc! La intrare, există un inger din aur masiv. Am fost foarte bine primit. A fost generos cu aproape toti jucatorii sai. După o victorie intr-un meci important a venit cu teancul de bani la vestiare. Acest lucru nu era ceva neobisnuit", a mai adaugat Habibou.
Presa belgiană ii face o scurtă prezentare lui Ciobanul, despre care scrie că "este cel mai bogat om din Romania" si a amintit citeva din scandalurile in care a fost implicat boss-ul stelist: sechestrarea hotilor care i-au furat masina, cazul valiza si acuzele de rasism. La ultima, Habibou a reactionat: "Am auzit că nu l-a dorit pe Sinama Pongolle pentru că este negru. Nu cred! Și eu sunt negru, iar Ciobanul are, probabil, o multime de defecte, dar rasist nu este. Cind am plecat de la club, a fost foarte trist!"
"Totul trece pe la el in această tara De la presedintele federatiei de fotbal si pină la presedintele Romaniei", a mai spus Habib Habibou, legitimat acum la Zulte Waregem.
gsp
"Am auzit că nu l-a dorit pe Sinama Pongolle pentru că este negru. Nu cred! Și eu sunt negru, iar Ciobanul are, probabil, o multime de defecte, dar rasist nu este. Cind am plecat de la club, a fost foarte trist!"
Nu tin minte sa fi fost asa.
Iar bagati fitile voi, astia de pe fcsteaua? Rusine sa va fine.
Noi ignoram, nu gandim!
Nu tin minte sa fi fost asa.
Nici eu, ma si mir ca a zis asa.
Stai sa vezi ce-l face Gigi acum in toate felurile.
Nici eu, ma si mir ca a zis asa.Stai sa vezi ce-l face Gigi acum in toate felurile.
Nu poate sa-l faca in niciun fel, ca e campanie. Ar iesi el la 10 posturi sa-l injure.
Isi pastreaza replica pentru dupa ce se termina campania.
Oricum, nu-l afecteaza declaratiile, ca lumea-l ignora mai nou...
Nu poate sa-l faca in niciun fel, ca e campanie. Ar iesi el la 10 posturi sa-l injure.
Da, da. ![]()
Il face in gand si in cercurile lui de apropiati. Cred ca e foarte afectat ca nu poate sa intre pe gsp sau sport.ro !
E singurul lucru bun la campania asta electorala, ca nu mai apare asta.
Returul ala in care a fost Habibou a fost printre cele mai rusinoase din istoria Stelei. La propriu, chiar ne-am coborat la nivelul rivalilor.
Incepuse asa bine, i-am batut pe CeFeRe cu 3-1 in Ghencea, Dayro gol si foarfeca, sperante mari. Apoi au inceput scandalurile: bricheta cu rapidistii, fularul spurcat la gat la meciul dinamovistilor, blaturi peste blaturi (mi-aduc aminte cum a venit Mioveniul lui Cartu fara o echipa intreaga), totul culminand cu "EU IN VIATA MEA NU MAI PIERD CU GLORIA BUZAU"! Cand am batut cu 5-0 asa cum am batut. La un gol al lui Pepe Moreno, portarul lor (al nostru?!?!?!) pur si simplu a fugit de minge.
Bine, ceferistii au facut exact ca noi, profitand si de faptul ca rapidistii, dinamovistii si cealalta echipa din Cluj le-au stat capra.
Dar cand esti Steaua nu te cobori la marsaviile alorlalti. Eu asa credeam si asa visam.
Ce zice Habib e ce stiam/intuiam cu totii. Nu e ceva nou. Uite de-aia am ajuns sa fim mai urati decat Dinamo de ceilalti suporteri. Lumea a uitat ce manarii facea Dinamo in anii 80. Toti isi aduc aminte de ultimii ani.