Clar Zapata e cel mai bun jucator,urmat de Goian,si de ce nu Zaharia.Singuru atacant care a aratat ce poate cand a jucat. ![]()
Clar Zapata e cel mai bun jucator,urmat de Goian,si de ce nu Zaharia.Singuru atacant care a aratat ce poate cand a jucat. ![]()
1.Zapata-indiscutabil
2.Goian&Emeghara
Forza Steaua
1.zapata
2.emeghara
3.bicfalvi
Nicolae Dica se afla printre ultimii chiar daca el a fost laudat de patronul stelist .Sper sa-si revina caci valoarea lui scade in loc sa creasca
Cred ca echipa de l-a dat pe Zapata DOAR pe un miliopn de euro , avea conducerea mai distrusa ca Steaua ... ![]()
Nu ma lu' Zapata i-a venit pofta de joc la Steaua
Nicolae Dica se afla printre ultimii chiar daca el a fost laudat de patronul stelist .Sper sa-si revina caci valoarea lui scade in loc sa creasca
Tinere ! A zis bine Mitica : " Cand juca echipa, zburda si Dica printre ei si facea diferenta. " Insa multi dintre voi vorbiti din telenovele sau din "miutzele" Barca - Real M.
Pana si Ronaldinho s'a stins usor. La Dica nu e vorba de scaderea valorii cum nici la Ronaldinho sau mai stiu yo la care jucator.
E vorba de jocu' de echipa, de forma de moment si nu numai.
Intradevar, Zapata a fost asa zis " ingerul pazitor " si ne'a salvat de multe ori.
Dica e un mare jucator dar nu prea a jucat cum o face acum un an doi dar trebuie sa fim alaturi de el pentru ca puate is revine si da dinou vreo 3 goluri pe meci dica10
Zapada indiscutabil!!! :steag_steaua_ro:
"Cel Mai Bun Jucator A Primei Parti A Sezonului 2007 - 2008".
Goian
Zapata
Goian ![]()
Zapata. A scos Steaua din ca-----t de multe ori. :steag_steaua_ro:
fara indoiala>>>ZAPATA<<<e fenomenal baiatu asta....
Toti sunt tari pentru ca joaca la Steaua
dar cel mai bun e Zapata ![]()
fara indoiala>>>ZAPATA<<<e fenomenal baiatu asta....
+1
Zapata a gresit la gol!
Zapata a gresit la gol!
Cu ce?
Discutati aici despre evolutia sondajului de pe site cu titlul: "Cel Mai Bun Jucator A Primei Parti A Sezonului 2007 - 2008".
Candidati:
Goian
Emeghara
Dica
Ovidiu Petre
Zapata
Poi da cei mai buni Jucatori;)
Goian Dica Ovidu Petre Zapata
;) ![]()
![]()
Cu ce?
Mi s-a parut ca a respins aiurea!Zapata e un portar cu reflexe foarte bune,dar are un mare defect:nu stie sa iasa pe centrari!Din acest punct de vedere,Coman si Lobont sunt mai completi ca portari ca el...
Zapata a gresit la gol!
Daca nu era Zapata ieri ne mai luam vreo 2 goluri.
Si la gol mai degraba a gresit Lovin(daca te uiti la corner sapunaru era omul lui) care si-a lasat omul liber sa traga la poarta....
Da mai recunosc,Zapata e un portar bun,cu reflexe extraodinare!Dar cred ca putem fi corecti si sa spunem ca iesirile pe centrari nu-s punctul lui forte...
Nu o fi punctul lui forte dar nimeni nu e perfect...
Mi s-a parut ca a respins aiurea!Zapata e un portar cu reflexe foarte bune,dar are un mare defect:nu stie sa iasa pe centrari!Din acest punct de vedere,Coman si Lobont sunt mai completi ca portari ca el...
Zapata n-a avut nicio vina la faza golului, Pinto ala l-a incomodat acolo si portughezul i-a scos pe tava, mingea pentru cioroi...
1.zapata ![]()
2.Goian ![]()
3.emeghara ![]()
1 ZAPATA
2 ZAPATA
3 ZAPATA
de asta sunt trist !
Dupa parerea mea dak nu ar fi Zapata ne-ar fi foarte greu!e cel mai bun jucator si merita tot respectul mai ales pentru ce a facut in meciu de ieri!Si Goian e un jucator bun,astept mai mult de la Dica ![]()