Discutati aici despre evolutia sondajului de pe site cu titlul: "Cel Mai Bun Jucator A Primei Parti A Sezonului 2007 - 2008".
Candidati:
Goian
Emeghara
Dica
Ovidiu Petre
Zapata
Discutati aici despre evolutia sondajului de pe site cu titlul: "Cel Mai Bun Jucator A Primei Parti A Sezonului 2007 - 2008".
Candidati:
Goian
Emeghara
Dica
Ovidiu Petre
Zapata
@Steaua Toronto
Zapata, clar, chiar daca nu il vad printre candidati.
Daca e sa o luam ca jucatori de camp, Ovidiu Petre parerea mea.
LE: Mergea si un chestionar.
am si votat deja...in afara lui RUFAY, pe care nu i-l vad nominalizat,de departe cel mai bun a fost EMEGHARA..ne-a demonstrat cum trebuie sa joace un adevarat profesionist pe postul pe care i-l ocupa...siguranta in interventii,tehnica,claritate in viziunea jocului...nu o data ne-a scapat pielea din situatii limita..i-i doresc sa o tina tot asa..un transfer foare reusit,dupa parerea mea..
zapata este cel mai bun..poate si Goian
forzza Steaua
Za-pa-ta ! Urmat de Emegara si Goian. Iar pe Dica l-as include la deceptii
1. Zapata
2. Emeghara
3. Goian
Clar Zapata. Urmat de Emeghara si pe ultimul loc al podiumului il vad pe Zaharia.
Cel mai bun fara discutii - Zapata.
Dica indiscutabil pe locul 2 - golgeterul echipei
Pe 3 - Emeghara si Goian
Cei mai slabi - Badea,Surdu, Badoi, Croitoru
Transferurile cele mai proaste - Plesan, Badoi, Surdu
ZAPATA asta au vazut toti urmat de Goe,si a mai miscat EMEGHARA in rest pauza!!
Transferurile cele mai proaste - Plesan, Badoi, Surdu...daca nu a apucat sa joace Plesan nu inseamna ca este un transfer prost-.-...
Dupa mine primii doi ar fi Zapata si Emeghara. Apoi Dica si Ov.Petre.
1. Zapata
2. Emeghara
3. Goian
@tav
in legatura cu badoi ai dreptate, dar cu plesan si Surdu(care este tanar si are viitor)nu la fel si plesan (de unde stii tu ca este slab transferul daca a evoluat doar cateva meciuri si a jucat foarte bine)
Zapata, Goian, Emeghara.
Apararea a mers, in atac avem probleme care sper sa se rezolve in pauza competitionala.
Cei mai buni:
1. Zapata
2. Emeghara
3. Golanski
Zapata fara nici o discutie,dupa Eme si Ovidiu.Dica si Goe cam slabut fata de standardele pe care le-am impus lor.
1)Zapata 2)Emeghara 3)Ovidiu Petre
Eu in lista l-as fi inclus si pe Rada. Trebuie s-o recunosc, "tiganul" a jucat foarte bine mai tot timpul (exceptie meciul cu Arsenal).
Oricum, Zapata clar pe locul 1. Pe 2 nu stiu...cred totusi ca Goian, pentru ca Emeghara a jucat totusi putin.
1. Zapata
2. Emeghara
3. Petre
1.Zapata
2. Eme
3. Ov. Petre
Incontestabil Zapata,ingerul nostru pazitor.
Emegara
1.Zapata
2.Emeghara
3.Goian
zapata zeu
emeghara pe orice parte a jucat s-a observat ...e un jucatotr pe care se poate baza apararea
si desi in trecut l am criticat...cum s-a zis mai sus tocmai pe asocierea cu Oli...si dupa scandalul cu Hagi...Ov Petre..chiar ca ceas a fost baiatul...a avut si recuperari si pase...pacat ca nu are cu cine sa joace...stie Piti ce stie de e titular baiatul la nationala...
La cel mai bun jucator fara ezitare Zapata (avem portar ne mai trebuie inca 10 jucatori) cred ca avem cel mai tare portar din europa de est lejer
Decat 15 achizitii mai bine 3 ca Zapata
Deceptia anului clar Neaga (asta in concordanta cu ce se astepta) Surdu nici nu merita sa fie la optiuni sa nu imi ziceti ca va asteptati de la Surdu ca va juca nuj cum dar de la Neaga se asteptay destule ....
Forza Steaua