FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ceahlaul Piatra Neamt - Steaua 0 - 1

«1234»
CREIERU7810.12.2007 06:33

din aceasta echipa nu exista decat Zapata si linia de fund in rest ceilalti vegeteaza pe teren ...si asta nu o spun cu rautate ci doar la o analiza superficiala a prestatiei jucatorilor in ultimele 3 meciuri. Nesu si Eme sunt singurii care au alergat pe teren si Goian cu Rada la fazele fixe urcau in rest zero barat .

In aceste conditii in care doar fundasii de banda si cu fundasii centrali alearga pe teren si mai si castigam eu cred ca avem cea mai buna aparare + portarul care face 70-80% din rezultatele pozitive pe care le-am obtinut in campionat.Astfel fara sa supar pe cineva eu cred ca am acumulat acest numar de puncte in principal datorita lui Zapata.

In atac suntem inexistenti iar la mijloc se mai zbat ca pestele pe uscat O. Petre si Lovin,(nu vreau sa-l includ pe Banel care nu a jucat in ultimele meciuri si cred ca alaturi de Nesu si Eme sunt singurii jucatori de camp care isi fac treba in teren) .

Adevarul este ca nu prea jucam nimic ,in afara de meciul cu Otelul nu am mai vazut altul in care sa jucam fotbal de calitate numai la noroc si cu sansa.

sadeyes10.12.2007 07:58

Un meci slab, macar rezultatul a fost bun. Inspirat Lacatus cand l-a introdus pe Baciu, la un moment dat ne aparam cu 9 8 in careu de 16 m si cu 2 in afara lui. Dupa introducerea lui Baciu am jucat cu 5 fundasi si 2 inchizatori. Daca asta e ideea lui Lacatus depre un meci in general , adica dai un gol norocos si apoi te aperi, poate poate o ramane 1-0, daca ne egaleaza e bun si egalul, daca luam bataie dam vina pe ghinion, arbitru etc, numai la noi in ograda nu ne uitam. Sperante pentru. mai bine nu se intrevad, jucatori valorosi nu vor veni la Steaua (cazul Thereau, cel mai recent), in retur probabil becalianul va "tranti" multe meciuri si probabil vom termina pe 2, si astfel Steaua, cea mai iubita echipa din Romania va "inlocui" Dinamo in constiinta iubitorilor de fotbal ca si echipa care cumpara meciuri ( de vreo 2-3 ani deja s-a inoculat deja aceasta idee, si nu fara temei) Loc 2, care va prelungi agonia in care ne aflam de ceva vreme...

ros-albastru4ever10.12.2007 09:15

Prima repriza a fost una dintre cele mai reusite din sezonul asta...dar repriza a 2-a a fost cosmar,ne-au dominat aia de abia mai respirau jucatorii...nu inteleg cum Laca,un adept al jocului ofensiv si al spectacolului,baga din minutul 60 un fundas in locul lui Neaga,care a fost printre cei mai activi jucatori,in conditiile in care noi jucam in sistemul 4-4-2 si aveam 2 mijlocasi la inchidere :|:|:|...am avut noroc cu Zapata ca altfel Lacatus era principalul vinovat daca ne egala Ceahlaul pentru ca mai mult rau ne-a provocat introducerea lui Baciu...

onlySteaua10.12.2007 09:28

Cum dracu sa-l regreti pe Olita!?!? Chiar nu pricep. Olita!?!?!?

Azazello10.12.2007 09:51

As vrea sa comentez din nou modul in care sunt notati jucatorii dupa meciuri, care mi se pare, de cele mai multe ori total neconform cu realitatea.

Modalitatea de notare denota din partea unora fie resentimentele fata de unii jucatori care sunt notati slab chiar si atunci cand joaca bine, fie necunosterea jocului de fotbal. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar cand urmaresti un meci nu te uiti doar la ce face jucatorul cu mingea,i pasele care le da sau suturile la poarta ci trebuie urmarite multmai multe aspecte de la plasament, recuperari, pressing si altele..pe care nu le mai insir.

Nu vreau sa dau lectii nimanui, nu am nici datoria si nici caderea sa o fac. Cer doar mai multa logica si mai putina patima in notare.

Voi lua exemplul lui Ov Petre care ieri a facut un joc bun. Spun bun nu foarte bun sau excelent. Recuperari, pressing, chiar si aport la faza ofensiva. Foarte putine greseli. Cu toate acestea vad ca in clasamentul notarilor se plaseaza undeva la o medie sub 6...Un meci in care totusi am obtinut victoria. Cred ca mai obiectiv ar fi fost intre 7-7.5. La fel si Lovin care a fugit mult si mie unul mi-a placut aseara. Cred ca cel putin un 6.5 merita si el. Si exemplele pot continua.

Si daca se exagereaza cu notele slabe in baza unor resentimente, se xagereaza si cu cele mari pentru unele preferinte. Zapata este mai mereu omul meciului. Bineinteles este un portar foarte bun si are o atitudine de laudat. Dar eu nu-mi aminteesc aseara sa fi avut asa mult de lucru...Toata stima pentru el si aportul la victorie, pentru mingile aparate, dar pana la urma asta trebuie sa faca nu...? Au fost mingi pe care orice portar de valoare le apara. Eu l-as nota cu 8. Iar pe Badea, fie si pentru ca a fost marcator l-as vedea cam tot pe acolo, la 8-8.5.

Si in incheiere imi permit cateva sugestii pentru redactorii site-ului:

-Introducerea unui sistem de notare care sa permita si valori de jumatate punct - spre exemplu 7.5

-Jucatorii care evolueaza sub 5 minute sa nu fie notati intrucat nu este relevant

-Un sistem de bonus din oficiu pentru goluri, de 0.5 puncte, la fel si pentru penalty aparat

-Un sistem de penalizare din oficiu de 0.5 puncte pentru autogol sau caronas rosu

axl10.12.2007 09:56

@Azazello

Sistemul de notare a jucatorilor este pentru toata lumea. Nu suntem experti in fotbal, suntem doar sustinatorii echipei Steaua. E firesc sa existe simpatii si antipatii. Din oficiu, un sistem de notare in care oricine isi poate da cu parerea este irelevant. Pentru ca exista posibilitatea ca multi sa noteze dupa ureche sau la misto. Si eu am facut-o de cateva ori, in momente de mare suparare.

Propunerile tale sunt intradevar de bun augur insa nu cred ca vor influenta prea mult cantitatea de subiectivism a notatorilor.

mma10.12.2007 10:00
Nu degeaba Generalul Mihail Lascar a fost cel care a pus semnatura pe actul de infiintare al Stelei.

Spiritul lui si al celor ca el este si spiritul Stelei.

Cel putin era.

Ma rog in fiecare seara la Dumnezeu sa se intoarca acest spirit...

Dar...daca stau bine sa gandesc, bag mana in foc ca in acel club nu e nici macar un om care sa stie cine a fost Generalul Mihail Lascar. Desi, normal mi s-ar parea, sa aibe si dumnealui macar o statuie, macar in noul muzeu al Stelei.

Sa speram ca Steaua noastra se va intoarce cat mai repede...

actualii nu stiu nici anul de infiintare al clubului, de unde sa cunoasca cine la infiintat

Azazello10.12.2007 10:11
@Azazello

Sistemul de notare a jucatorilor este pentru toata lumea. Nu suntem experti in fotbal, suntem doar sustinatorii echipei Steaua. E firesc sa existe simpatii si antipatii. Din oficiu, un sistem de notare in care oricine isi poate da cu parerea este irelevant. Pentru ca exista posibilitatea ca multi sa noteze dupa ureche sau la misto. Si eu am facut-o de cateva ori, in momente de mare suparare.

Propunerile tale sunt intradevar de bun augur insa nu cred ca vor influenta prea mult cantitatea de subiectivism a notatorilor.

Este adevarat, doza de subiectivism este mare atunci cand ai simpatii si antipatii. Tocmai de aceea am facut acele propuneri prin care ma gandeam ca se poate aduce mai multa obiectivitate ierahiei...Intr-adevar, dreptul de a nota il avem toti, subiectivi sau nu.

Multumesc de raspuns.

CELINEE10.12.2007 10:20

in acest moment punctele conteaza cel mai mult.e bine ca am luat 3 puncte aseara.sper si cred ca o sa batem si Farul.bafta Steaua

Forza Steaua

RedStar10.12.2007 12:00
Este adevarat, doza de subiectivism este mare atunci cand ai simpatii si antipatii. Tocmai de aceea am facut acele propuneri prin care ma gandeam ca se poate aduce mai multa obiectivitate ierahiei...Intr-adevar, dreptul de a nota il avem toti, subiectivi sau nu.

Multumesc de raspuns.

Nu te mai obosi. Suporterii vor circari la echipa, nu fotbalisti. Le aduci unul care jongleaza cu mingea si ii scandeaza numele pe stadion.

makaan10.12.2007 12:16

punctele de aseara conteaza la ceva doar daca batem Farul...si cand zic "la ceva" nu ma refer la titlu

aquascape10.12.2007 12:52
din aceasta echipa nu exista decat Zapata si linia de fund in rest ceilalti vegeteaza pe teren ...si asta nu o spun cu rautate ci doar la o analiza superficiala a prestatiei jucatorilor in ultimele 3 meciuri. Nesu si Eme sunt singurii care au alergat pe teren si Goian cu Rada la fazele fixe urcau in rest zero barat .

In aceste conditii in care doar fundasii de banda si cu fundasii centrali alearga pe teren si mai si castigam eu cred ca avem cea mai buna aparare + portarul care face 70-80% din rezultatele pozitive pe care le-am obtinut in campionat.Astfel fara sa supar pe cineva eu cred ca am acumulat acest numar de puncte in principal datorita lui Zapata.

In atac suntem inexistenti iar la mijloc se mai zbat ca pestele pe uscat O. Petre si Lovin,(nu vreau sa-l includ pe Banel care nu a jucat in ultimele meciuri si cred ca alaturi de Nesu si Eme sunt singurii jucatori de camp care isi fac treba in teren) .

Adevarul este ca nu prea jucam nimic ,in afara de meciul cu Otelul nu am mai vazut altul in care sa jucam fotbal de calitate numai la noroc si cu sansa.

Total de acord! Sa vedem poate se schimba ceva la iarna...desi tot transferuri din Liga I cred ca vom face.

Time will tell!

stelistub10.12.2007 13:30

I-am spus lui dax ca o sa invingem cu 1-0 chiar daca suntem intr-o pasa proasta

vladik10.12.2007 15:10

Mai da in fular-campionii sfarsit ceva mai bine dar ce dumnezo so putut intampla cu urziceniul chiar cu 2 0 sa o luam ????????/ mai baieti ne apropiem tot mai tare de primul loc atacam CFR ul siii da, jos de acolo de unde suntn nu ca nu ar merita dar tre sa fie staeua acolo susus

ca o stwea pe ce3r

FOERTZA Steauama da greu ne mai trezim

andyro10.12.2007 16:15

Multumesc de raspuns.

Nu te mai obosi, unii suporteri n-ar fi in stare sa recunoasca un jucator tehnic nici daca ar juca vreo 5-10 meciuri si apoi s-ar transfera in Arabia Saudita, l-ar numi "circar" si l-ar huidui. Ei au nevoie de "baieti care joaCA CU sufletul" ca Nicolita.

soacramea10.12.2007 18:08

am vazut pe www.gsp.ro , o declaratie a lu Beeecali , in care zicea ca da afara multi jucatori, pe Laca il lasa, dar numai pentru numele acestuia care inseamna foarte mult pentru Steaua. A spus ca va face el echipa, cu Radoi la mijloc, "daca nu ii convine sa fac eu echipa , sa ma lase in saracia mea si sa plece." a zis Becali :mellow:

1uLy4Nn10.12.2007 18:16

@soacramea

si ce e asa nou? nu te-ai obisnuit inca cu stilul lui fecali?

Sunnyblack10.12.2007 19:51
am vazut pe www.gsp.ro , o declaratie a lu Beeecali , in care zicea ca da afara multi jucatori, pe Laca il lasa, dar numai pentru numele acestuia care inseamna foarte mult pentru Steaua. A spus ca va face el echipa, cu Radoi la mijloc, "daca nu ii convine sa fac eu echipa , sa ma lase in saracia mea si sa plece." a zis Becali :mellow:

Jiji nu stie ce vorbeste saracutul, prin tot ce face ma dispera,

ce sa facem?? de ciobanul nu o sa ne scapam niciodata..................

VaSsY10.12.2007 22:07

Si revenim la vechea poveste...."DE CE PLM CITESTI TU GSP DACA ESTI STELIST" daca vrei sa afli ceva despre Steaua: fcsteaua.ro si steauafc.com e asa greu?? NU trebuie sa mai facem audienta, vanzari si accesari GSP-ului, si in primul rand si cel mai important NU TREBUIE SA II CREDEM, sunt un ziar / site de scandal. Nu vedeti ca scoate in evidenta tot felu de declaratii anti Laca?

«1234»