FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ceahlaul Piatra Neamt - Steaua 0 - 1

«1234»
fcsteaua.ro09.12.2007 17:41

Ceahlaul: Multescu, Vitelaru, Hamza, Mandingna, Cebotaru, Barna, Rusmir, Doicaru, Oprea, Ayza, Frunza.

Antrenor: Viorel Hizo

Steaua: Zapata, Goian, Rada, Emeghara, Nesu, Ov. Petre, Dica, Cristocea, Lovin, Badea, Neaga.

Antrenor: Marius Lacatus

Au mai jucat: Petre Marin, Baciu si Croitoru.

Steaua a inscris in minutul 19 prin Valentin Badea. Neaga a centrat, Fernandes a scos in marginea careului, Vali Badea suteaza plasat si mingea intra in poarta.

Click aici pentru clasamentul Ligii 1
Khalid09.12.2007 17:49

Ce comentatori penali! Au mai scos una : "Steaua asteapta in ofensiva sa dea lovitura pe contraatac". :wacko:

RAV3N_rosso-blu09.12.2007 17:51

,,centrare pe partea dreapta si un suuuuuut...care nu vine''

senzational comentariul...i-mi aduce aminte de Ilie dobre

akebono09.12.2007 17:52

dar ce s-a intamplat?

colaps09.12.2007 17:52

ce naiba, unde pot vedea meciul pe net? livesport1 si solaris sport is offline pe sopcast, stie careva vreun alt canal?

hypno09.12.2007 17:54

asta nu-i Steaua. O fi 1-0 da' noroc cu autogolul lor. Dica futeti-ai lenea. Astia nu stiu sa dea pase...vai de mama lor.

Eu nu pricep cum aproape aceiasi jucatori or batut la Kiev, or facut instructie cu lens si altele ... chiar nu mai pricep.

Forza Steaua !!!

ce naiba, unde pot vedea meciul pe net? livesport1 si solaris sport is offline pe sopcast, stie careva vreun alt canal?

doar aici merge

https://www.online-TV.ro:8443/OnlineTV/default.htm

4_ever_steaua09.12.2007 17:55

ce gol a dat Badea...frumos...dar sa nu se termine....adica sa nu ne bage aia vrun` gol....Forza Steaua

akebono09.12.2007 17:56

fotbal se numeste si nu prea are logica

RAV3N_rosso-blu09.12.2007 17:56

pentru cei care sunt agasati de post-urile acestea repetate in legatura cu comentariul..va rog sa nu le luati in seama...nu sunt genul care mananca seminte la meci si e cam plictisitor asa ca ma leg si eu de comentatori(si i-mi dau destul material)hehehehe...

SS Lazio09.12.2007 17:59

Bine macar ca nu-i imbecilul ala de Baleanu sau celelalalt retardat [de la national TV],cotizat de adversari, la comentariu ca iar nu mai puteam de nervi ascultandu-i.

Am stat mai bine in ghete,nu am fost chiar letargici...dar jocul merge spre execrabil.Dica penibil repriza asta. Neaga fuge mult[bravo ba!] ,dar da centrari aiurea....Nesu e prea recalcitrant,oricum imi place de el :sufletist,centreaza ,nu tine mingea aiurea.

E foarte bine fara Nicolita.

Si fara surdu

Lovin ...binisor

Oricum si daca dam inca 3 goluri in al doilea mitan[dar nu se va intampla asta] tot nu sunt multumit...e vai de capul nostru....mijloc inexistent,atac cvasiadormit si ,per total,un joc fragmentar.

P.S: Ovidele,la cum se joaca si la cum joci chiar trebuie sa ne facem griji cu privire la proportiile scorului la Londra

Haz de necaz...

akebono09.12.2007 17:59

nu merge

nu e kanal d

of

hypno09.12.2007 18:00

in dreapta sus este Liga I Burger canal de test sport. acolo vezi meciul. duuuh :)

Forza Steaua !

akebono09.12.2007 18:01
in dreapta sus este Liga I Burger canal test. acolo vezi meciul.

probabil ca e pauza ca nu se vede nimic

AdrianUltras2509.12.2007 18:04

Dica trebuie sa plece!

RAV3N_rosso-blu09.12.2007 18:06
Neaga fuge mult[bravo ba!] ,dar da centrari aiurea....Nesu e prea recalcitrant,oricum imi place de el :sufletist,centreaza ,nu tine mingea aiurea.

Si fara surdu

Lovin ...binisor

oare chiar sunt singurul care observa ca Lovin da doar pase inapoi?.....

vorbeam acum cateva zile cu un amic despre Lovin si i-l comparam cu un prieten pe care eu..tu si oricine altcineva i-l are si merge sa joace fotbal in curtea scolii cu baietii..nu-l poti lasa acasa pentru ca iti este prieten,asa ca i-l bagi in echipa chit ca e prost de bubuie dar se tine scai de tine si a venit cu voi la fotbal...asa si Lovin

hypno09.12.2007 18:08
probabil ca e pauza ca nu se vede nimic

la mine merge, ma uit chiar acuma si e pauza ... dau astia reluari cu marea executie tehnica a lu' valentino (a se citi autogol, ca portaru era pe minge...)

Forza Steaua !!!

AdrianUltras2509.12.2007 18:08

rav3n rosso blu

fii serios!

Lovin joaca foarte bine.

mult mai bine ca Dica.

isi face treaba foarte bine.

st_194709.12.2007 18:10
Bine macar ca nu-i imbecilul ala de Baleanu sau celelalalt retardat [de la national TV],cotizat de adversari, la comentariu ca iar nu mai puteam de nervi ascultandu-i.

Am stat mai bine in ghete,nu am fost chiar letargici...dar jocul merge spre execrabil.Dica penibil repriza asta. Neaga fuge mult[bravo ba!] ,dar da centrari aiurea....Nesu e prea recalcitrant,oricum imi place de el :sufletist,centreaza ,nu tine mingea aiurea.

Si fara surdu

Lovin ...binisor

Oricum si daca dam inca 3 goluri in al doilea mitan[dar nu se va intampla asta] tot nu sunt multumit...e vai de capul nostru....mijloc inexistent,atac cvasiadormit si ,per total,un joc fragmentar.

P.S: Ovidele,la cum se joaca si la cum joci chiar trebuie sa ne facem griji cu privire la proportiile scorului la Londra

Haz de necaz...

te referi la liviu Tudor samuila(cel de la national TV ) ,care atunci cand joaca rapidul se agita incredibil:O?

hypno09.12.2007 18:11

iese Neshulica ... a luptat ca un erou saracu' ... pacat ca-i bezmetic.

RAV3N_rosso-blu09.12.2007 18:11
rav3n rosso blu

fii serios!

Lovin joaca foarte bine.

mult mai bine ca Dica.

isi face treaba foarte bine.

nu ma face sa incep cu Dica.....nu stiu care e cauza(sincer sper sa nu fie carpa aia alba de pe bratul stang)dar a inceput sa considere ca totul trebuie sa-i vina pe tava...nici nu mai vorbesc despre iesirea pe care a avut-o cu rada..

hypno09.12.2007 18:16

or bagat ecranu' negru ... si cand ma laudam si eu ca ma uitam la meci.

Hai Romania tara de rahat cu televiziuni si transmisii de rahat.

gata merge amu. oare de ce s-or bagat ai nostri cu curu-n poarta ? stie careva ? cica e stratagema lu Laca .. ha ha ha

RAV3N_rosso-blu09.12.2007 18:19
or bagat ecranu' negru ... si cand ma laudam si eu ca ma uitam la meci.

Hai Romania tara de rahat cu televiziuni si transmisii de rahat.

televiziuni si transmisii de rahat sunt o gramada,nu te contrazic dar hai sa nu exageram....nu suntem o tara de rahat..mai gandeste-te

hypno09.12.2007 18:23

in ritmu asta o luam pe cocoasa ... ah ce-o scos Zapata

bah tata da' astia a lu Hizo joaca de numa ... ai nostri dorm de rup

Ce contraatacuri taioase avem, zici ca suntem Barcelona ... pacat ca pasele alor nostri ajung numa la fundasii lor.

Incredibila precizia astora. Eu nici cu picioru rupt si beat turta nu reuseam sa le dau pasa la fundasii lor , da noah ... asta e fotbalul modern.

Si hai ca intra Baciu in locul lui Neaga (un jucator care a fugit tot meciul) ... stam cu curu-n poarta repriza a doua. Super tactica

E vai de mama lor. Execrabil de-a dreptu

colaps09.12.2007 18:30

doar aici merge

https://www.online-TV.ro:8443/OnlineTV/default.htm

mersi fain de link, dar e cu abonament... te lasa doar sa testezi si apoi baga ecranul negru nu pentru

ca ar fi pauza ci pentru ca nu e la liber...

asta e, doar la noi totul costa bani... o sa ma uit mai bine la Atletico cu Getafe...

AdrianUltras2509.12.2007 18:30

m-am convins ca Laca nu e antrenor de Steaua!

lasand la o parte faptul ca l-a bagat pe Baciu,un jucator defensiv,

nu se poate sa il scoti pe Neaga cand Dica sta degeaba pe teren

«1234»