FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ceahlaul Piatra Neamt - Steaua 0 - 1

«1234»
hypno09.12.2007 18:34
doar aici merge

<a href="https://www.online-TV.ro:8443/OnlineTV/default.htm" target="_blank">https://www.online-TV.ro:8443/OnlineTV/default.htm</a>

mersi fain de link, dar e cu abonament... te lasa doar sa testezi si apoi baga ecranul negru nu pentru

ca ar fi pauza ci pentru ca nu e la liber...

asta e, doar la noi totul costa bani... o sa ma uit mai bine la Atletico cu Getafe...

ciudat ... la mine merge chiar f bine, nu s-a intrerupt niciodata, exceptand cele 2 minute de ecran negru

pune asta in windows media player : mms://www.online-TV.ro/testsport

sile-jardel09.12.2007 18:35

incredibil ce schimbare face antrenorul nostru in min 60 ne bagam cu fundu in poarta!pai ce faci marele Lacatus?lasa-ne bai baiatule si dute la UTA!noi in loc sa atacam,sa mai dam gol jucam cu 5 fundasi si doi inchizatori

hypno09.12.2007 18:42
incredibil ce schimbare face antrenorul nostru in min 60 ne bagam cu fundu in poarta!pai ce faci marele Lacatus?lasa-ne bai baiatule si dute la UTA!noi in loc sa atacam,sa mai dam gol jucam cu 5 fundasi si doi inchizatori

3 inchizatori

1 tentativa de atacant

1 super portar

1 mana moarta (Cristocea)

3 fundasi

1 capitan

am uitat pe cineva ? posibil ca am uitat pe cineva, oricum nu face diferenta asta e clar. Ne domina astia de ne indoaie.

bgdb09.12.2007 18:46

cam ce schimbari ai vrea sa faca in conditiile in care avem niste gloabe de jucatori care au pierdut n meciuri in minutul 90?

Cu cine vrei sa atace Laca?

chiar nu vedeti ca avem niste jucatori PENIBILI? Care e vina lui Lacatus? nu e suficient sa vrei sa ataci si sa dispui in teren o echipa orientata spre ofensiva, trebuie sa mai ai si jucatori valorosi si in forma, iar la noi nu e cazul.

Lasati-l in pace pe Laca. Chiar nu e vina lui.Cu cine vreti sa joace? cu super jucatorii nostri? Yeah right!!!!

hypno09.12.2007 18:46

dovada de mentalitate:

Lovin se arunca ca mortul si se vaita de zici ca l-or omorat aia

Dica de nervi ca arbitrul nu a fluierat faultul (care nu a fost) a sutat mingea in plopi in loc sa o paseze

Ov Petre : mergem la Arsenal sa nu luam 7

mai vreti ?

Astia nu inteleg ca ei trebuie sa demonstreze prin joc ca sunt Steaua nu doar prin nume.

ANTIgigi09.12.2007 18:47
oare chiar sunt singurul care observa ca Lovin da doar pase inapoi?.....

vorbeam acum cateva zile cu un amic despre Lovin si i-l comparam cu un prieten pe care eu..tu si oricine altcineva i-l are si merge sa joace fotbal in curtea scolii cu baietii..nu-l poti lasa acasa pentru ca iti este prieten,asa ca i-l bagi in echipa chit ca e prost de bubuie dar se tine scai de tine si a venit cu voi la fotbal...asa si Lovin

Vesnic nemultumit de deciziile arbitrului. e genul de JUCATOR DE FOTBAL care joaca baschet pe teren, cum il atingi e pe jos. cand observi genii precum a.t.z.a. iti vine sa ti cu alta echipa. Si cand te gandesti ca mai joaca si la Steaua.... halal CV-u are. Totusi a dat 1 gol pentru Steaua (sau maxim 2, who cares?) in 4-5 ani, desi joaca meci de meci. O sa'l vad in CL cu Ars'nal.... sper sa nu ceara autografe de la engleji.

O seara frumoasa....

Piece of Mind09.12.2007 18:53

Doamne cat de slab poate fi acest Vali Badea! Ultima faza, cand si-a dat-o in aut, in margine, intr-un contraatac in care tot ce trebuia sa faca era sa preia simplu, este sugestiva pentru nivelul lui fotbalistic...

bgdb09.12.2007 18:55
Doamne cat de slab poate fi acest Vali Badea! Ultima faza, cand si-a dat-o in aut, in margine, intr-un contraatac in care tot ce trebuia sa faca era sa preia simplu, este sugestiva pentru nivelul lui fotbalistic...

Din pacate asta e valabil pentru 80% din jucatorii Stelei! saracul Laca chiar nu are ce sa faca! nu poti sa faci bici din alte materiale!

RAV3N_rosso-blu09.12.2007 18:57

mi-a adus aminte de meciul care l-a precedat pe acesta,cu Unirea,cand surdu a facut cam la fel dar macar la surdu plec din start cu ideea preconceputa ca este un idiot...nu ma asteptam si la Badea...

hypno09.12.2007 18:59

nu avem echipa fratilor. In afara de portar si inca vreo alta oaie ratacita (emeghara ...) nu avem cu cine juca.

La cum or jucat este rusinos ca or castigat. Da, punctele sunt bune dar Ceahlaul a fost cu muuuult peste.

pac-pac09.12.2007 19:08

Dica egal zero.nu joaca nimik 'vedeta"....partea grava e ,..ca inca mai sunt suporteri stelisti care il plac.....Dicanho...auzi....Dicanho...laso-n plm de smecherie...daca asta-i fotbalist de clasa.......

The_Foxes09.12.2007 19:10

@Piece of mind

la faza cu Badea chiar esti rautacios..uita-te inca o data sa vezi ca-i sare aiurea din gazon inainte sa dea in ea.asta nu scuza ca are un ssezon ratat. in rest ce e de spus iar baga Laca pe Baciu ca sa"securizeze " meciul cum ii place sa zica.il baga si cu slavia dar ghinion s-a accidentat Lovin.hai sa fim seriosi ne retragem cu Ceahlaul ca nu avem jucatori sa atacam ? ne retragem pentru ca exista acea frica sa nu pierdem tipica romanasului a.ca.a " la mica ciupeala "...mare pacat Laca

refresh09.12.2007 19:11

Si de ce sa spui de Badea ca e slab? Cat a putut a jucat chiar foarte bine, a dat gol, ne-a scos practic din rahat. In repriza a doua a scazut. Ce spui de Dica? Care de la o vreme e vai de el? Voi ati vazut ca nu sunt in stare sa alerge? Nu putem duce un contraatac pentru ca nu avem cu cine...dupa primele 30-40 minute s-a dus toata vlaga jucatorilor. Doar Banel, Nesu, Emegara si Neaga pot alerga 90 de minute. Restul, ZOB!

Inca ceva, avand in vedere problemele puse de narcis, e de inteles introducerea lui Baciu. Pana una alta, am reusit sa luam 3 puncte, si s-a dovedit inca odata ca 70% din echipa trebuie sa plece.

**alex**09.12.2007 19:13

3 puncte si atat.. Uf! mai e un meci..

SS Lazio09.12.2007 19:13
nu avem echipa fratilor. In afara de portar si inca vreo alta oaie ratacita (emeghara ...) nu avem cu cine juca.

La cum or jucat este rusinos ca or castigat. Da, punctele sunt bune dar Ceahlaul a fost cu muuuult peste.

Sa nu exageram. Is o echipa care va aluneca spre zona retrogradarii ,care munceste si atat. Le-a ajuns mingea involuntar si intamplator in niste pozitii mai bune si au bubuit in Zapata de emotie.Deci n-au fost cu multe peste.[au avut sutul lui Narcis si sutul care l-a lovit pe zapata.]

Problema nu e insa defensiva,care,sa zicem,cu cateva exceptii,a mers bine,ci mijlocul...si atacul...vai de noi nimic nu merge la constructie.

Neaga ,cel mai bun om, e schimbat cu Baciu[?!] .Dar,daca ma gandesc bine...n-avea pe cine sa bage pe postul lui.Ideea e ca Neaga nu trebuia schimbat. Dica,Lovin, Cristocea[care ,cu exceptia barei n-a jucat nimic]....uite alternative,uite zerotii care trebuiau sa iasa.

Am castigat dupa 2(doua) luni in deplasare dupa un meci anost,fragmentat si fragmentar.Cat chin ...cata jena.

Avem puncte...poate dupa remanierea lotului din iarna [pe care o consider mai mult zvonistica] vom aveam si joc DE FOTBAL si mai multe puncte.[sa fim incisivi,rapizi,sa dam pase ,nu ca Cristocea si Dica in spate cu 2 m-pe scurt: fiare].Ne ramane doar speranta. Halal speranta cand te gandesti la cancerul din loja si la aservitii lui slujitori care ,dac-ar putea, i-ar face si masaj in timpul meciului.

Oricum,remanierea mult vestita nu consta doar in transferuri.Consider ca multi jucatori nu sunt exploatati intr-o anumita masura.Unii chiar deloc.Jucatorii Stelei joaca la 10% din valoarea lor. Aici e enigma,aici e dilema,aici e marele semn de intrebare....de ce randamentul e 1/10....de ce la banii lor,la suportul primit ei joaca atat de penibil. La echipele de la care provin faceau furori in toate meciurile mari[doar d-aia au fost transferati multi dintr ei] cum de au ajuns atat de ingraditi in exprimare pe teren....O fi Steaua echipa pierzanei si-a decadentei si-a regresului?

Din meciul de azi....cam da.

Vai de noi

robespierre09.12.2007 19:14

Ba da' sunteti groaznici. Daca pierdeam era mai bine? Ma indoiesc. Bine ca am castigat. Mai sa jucam asa si castigam tot timpul. Oricum ar dao omul nu e bine. Ciocul mic si joc de glezne. Intrati voi si jucati mai bine ca la datul din gura suntem CEI MAI MARI CAMPIONI MONDIALI. Intradevar puteam sa jucam mai bine dar ce mai conteaza acum. Am luat 3 puncte si gata. Doar asta ma intereseaza. Eu am incredere in continuare in ei si azi nu m-au dezamagit. Sunt convins ca daca mai castigam 2-3 meciuri la rand o sa capete mai multa incredere si o sa apara si spectacolul. Oricum un mare plus azi a fost ATITUDINEA. Chiar au pus osul azi. Poate ca daca jucam asa si la Urziceni mai eram si acum in cupa. Oricum sper s-o tina tot asa.

FORZA Steaua

mereu alaturi de tine.... la bine la rau

ANTIgigi09.12.2007 19:17
Dica egal zero.nu joaca nimik 'vedeta"....partea grava e ,..ca inca mai sunt suporteri stelisti care il plac.....Dicanho...auzi....Dicanho...laso-n plm de smecherie...daca asta-i fotbalist de clasa.......

Acuma un an de zile, chiar doi, cred ca i pronuntai numele cu zambetul pe buze, iar acum vi si il injuri. El a facut pentru acest club multe, spre deosebire altii. De ce nu spui la fel de a.t.z.a., Surdu, Iacob, sau mai stiu eu cine? Crede-ma ca nici mie nu imi place si nu imi convine faptul ca e la pamant cu forma sportiva, dar asta este. A fost in forma si acum nu mai e.

steaua-no109.12.2007 19:17
Ce comentatori penali! Au mai scos una : "Steaua asteapta in ofensiva sa dea lovitura pe contraatac". :wacko:

sa stii tu ca, comentatorii astia au facut cel mai mult rau Stelei, de asta Steaua joaca asa prost si are probabil cel mai prost an competitional din istoria ei din cauza comentatorilor......ce dreacu aveti ma cu comentatorii? asta ar trebui sa fie problema noastra acum comentatorii? vad ca de la o vreme tot va plangeti de comentatori, da-i in .... mea cu cometariul lor cu tot? voi nu vedeti ca Steaua e praf?..........parca ati fi antrenori din aia de 2 lei care dupa ce au luat bataie cu 3-0 intr-un meci vin la conferinta de presa si spun ca echipa adversa a castigat pe merit da' totusi arbitrii nu le-au acordat lor un corner in minutul 37 si poate altu' era rezultatul.

referitor la meciul din seara asta....NO COMMENT........din minutul 65 (parca atunci a fost schimbarea aia bomba cu Baciu in locul lu' Neaga) nu m-am mai uitat la meci. pentru ce dreacu sa ma mai uit, sa vad antijocul lui Lacatus?

kosm1n09.12.2007 19:18

Sincer nu stiu de puneti note asa mari cand echipa nu a jucat nimik! In afara de gol si ca Zapata a "scapat turma" restul nu au jucat nimik deci un 1 cu indulgenta! Eu sper ca Lacatus sa vrea mai mult decat un rezultat si sa ii faca sa joace asa nu se poate!

MARY_radoi09.12.2007 19:20

Cred ca este prima data cand nu am sarit si nu am urlat de bucurie la gol. :sad2: Nici la final nu m-am bucurat de victorie,de park nu ar fi jucat fularsteaua2 si ar fi castigat.Pana acum ma bucuram si cand juku prost si castigam si chiar dak luam bataie incerkm sa le gasesc scuze.Dar azi nu!!!Gata m-am saturat!!!Dar totusi mai sper intr-o minune si sper sa isi revina in vaknta si sa fak spectacol asa cum erau obisnuiti odata.nu sa doarma pe teren cum fac acum.Asa ca Forza Steaua. :steagcruce:

Tupac Amaru09.12.2007 19:23
Din pacate asta e valabil pentru 80% din jucatorii Stelei! saracul Laca chiar nu are ce sa faca! nu poti sa faci bici din alte materiale!

Pai exista o logica in toate afirmatiile voastre: 80% dintre acesti jucatori sunt adusi la sugestia "marelui antrenor" Harap Alb!

Sunt la fel de ancorati in domeniul fotbalistic la fel ca si cel ce i-a adus!

Si, din acest punct de vedere, este chiar imoral sa le mai ceri sa faca performanta!

Intrebarea mea este urmatoarea: oare Hagi si Lacatus de ce au acceptat sa lucreze cu un asemenea lot?

Chiar au crezut ca pot scoate ceva bun din jucatori sau sunt la fel de "priceputi" ca si predecesorul lor?

john_8609.12.2007 19:24

sicer am ramas cu un gust amar dupa meciul din seara asta. am avut bulan maxim si la gol, care a fost mai mult autogol si la faza in care mingea l-a lovit pe zapata

MARY_radoi09.12.2007 19:24
,,centrare pe partea dreapta si un suuuuuut...care nu vine''

senzational comentariul...i-mi aduce aminte de Ilie dobre

da ce zici de ala:''goooooooooool.nu n-a fost gol''? :laugh:

RAV3N_rosso-blu09.12.2007 19:26
Ba da' sunteti groaznici. Daca pierdeam era mai bine? Ma indoiesc. Bine ca am castigat. Mai sa jucam asa si castigam tot timpul. Oricum ar dao omul nu e bine. Ciocul mic si joc de glezne. Intrati voi si jucati mai bine ca la datul din gura suntem CEI MAI MARI CAMPIONI MONDIALI. Intradevar puteam sa jucam mai bine dar ce mai conteaza acum. Am luat 3 puncte si gata. Doar asta ma intereseaza. Eu am incredere in continuare in ei si azi nu m-au dezamagit. Sunt convins ca daca mai castigam 2-3 meciuri la rand o sa capete mai multa incredere si o sa apara si spectacolul. Oricum un mare plus azi a fost ATITUDINEA. Chiar au pus osul azi. Poate ca daca jucam asa si la Urziceni mai eram si acum in cupa. Oricum sper s-o tina tot asa.

FORZA Steaua

mereu alaturi de tine.... la bine la rau

nu stiu cum a fost la tine meciul...poate receptia a fost alta sau poate tu ai vazut meciul pe alt canal cu alte unghiuri de transmisie...eu am vazut un meci slab,lipsit de atitudine,de viziune si viteza....,,Chiar au pus osul azi. Poate ca daca jucam asa si la Urziceni mai eram si acum in cupa. Oricum sper s-o tina tot asa.''....eu nu

AdrianUltras2509.12.2007 19:27

mai scutiti-ma cu Dica

da acum un an il laudam de nu mai putea

da' acum un an Dica dadea 4 goluri in CL si 10 in campionat

atunci juca fotbal

acum nu joaca nimic

se vede clar in jocul lui, la fiecare faza, ca se protejeaza

probabil ca e cu gandul la transfer si nu vrea sa se accidenteze

in meciul de azi nu a sarit la cap

nu a pus picior la contre

si nici nu a dat in minge de firca contrelor

Dica nu mai joaca la Steaua