Steaua – ACS Poli 3-1! Campioana 4×4 cu Reghe la volan! Show și happy end 2015!

de | decembrie 21, 2015

Steaua cu Reghe pare de neoprit, patru din patru! Bijuterii de goluri și ratări monumentale. Campionii au făcut spectacol cu Poli Timișoara pe stadionul lui „one man show”, Gâscanul. „Prinții” Hamoun și Stanciu, după ce l-au răpus pe rege, au lovit din nou și în Trivale!

În ultima partidă oficială a anului 2015, pe stadioanul „Nicolae Dobrin” din Pitești și în fața a peste 8.000 de suporteri, cei doi antrenori, Laurențiu Reghecampf și Florin Marin, au trimis în teren următoarele formații:

  • Steaua: Niţă – Râpă, Papp, Varela, Toşca – Muniru, Filip (Tahar ’13, Tudorie ’65) – Popa, Stanciu (Enceanu ’81), Hamroun – Tade.
  • ACS Poli: Kirschstein – Belu, Bocşan, Melinte, Popescu – Hernandez, Sarmov (Popescu ’68), Llorente, Curtean – Elek (Bărbuţ ’43), Goga (Popovici ’54).

În prima repriză, Steaua nu a arătat mult diferit față de era Rădoi. Ofensivă, posesie, ceva ocazii, însă „disconfort” în a pasa pe ultimii 20 de metri,  imprecizie la finalizare  și mai vechile probleme de reacție pe tranziția negativă. Aceasta a permis timișorenilor câteva contraatacuri periculoase, deși campioana domina și controla jocul.

Echipa lui Reghe a început ofensiv partida, dar fundaşii celor de la ACS Poli au cedat abia în minutul 33, când Steaua a deschis scorul norocos, în urma unui autogol al lui Bocșan. A fost un fel de „revanșa bulanului” la victoria bănățenilor din tur.

După pauză, parcă a intrat pe teren altă echipă. Steaua a arătat şi mai bine decât în prima repriză, iar asta s-a vazut şi pe tabelă. E adevărat, și ACS Poli a fost obligată să iasă la joc pentru a egala, lăsând spații. Stanciu a dublat avantajul campionilor, după o bijuterie de fază pe axa Tahar-Tade-Stanciu. Tade a dat un assist perfect și l-a lăsat pe „decar” singur cu portarul Kirschstein. Golgheterul Stelei  a lobat elegant balonul în plasă.

A urmat o serie de ratări uriașe (Râpă, Hamroun, Tade …) și un gol valabil marcat de Tudorie (’78), anulat în mod eronat pe motiv de offside, însă Hamroun s-a revanșat în minutul 80. Franco-algerianul a primit o pasă de peste 40 de metri de la Stanciu, i-a luat prim-planul lui Belu și a șutat superb, lăsându-l pe Kirschstein fără nicio reacție.

Gazdele au reușit un gol de onoare de spectaculos. Dan Popescu a trimis o torpilă împarabilă, de la peste 30 de metri, direct în vinclul porții lui Niță (’82).

Steaua urcă pe locul patru în clasament, cu 40 de puncte, la șase puncte în spatele liderului Astra, însă mai are multe lucruri de pus la punct în pauza competițională. În primul rând primenirea lotului. Campioana are nevoie de „sânge proaspăt” și tehnic.

Sigur, ca întotdeauna, scorul a luat ochii de la unele greșeli nepermise comise de jucători, cam aceeași în tot acest „tur prelungit” de sezon regulat. Nici Reghecampf nu a fost mulțumit complet după un meci încheiat cu 3-1. Evident, el nu a putut schimba mare lucru, ci a venit cu o altă gândire tactică, un plus psihologic și nu în ultimul rând, a „modificat” la >1 raportul „noroc-ghinion”, subunitar în era lui Rădoi. Nu putem uita că fără cele 3 goluri (= 3 puncte) furate de Colțescu în partida cu giurgiuvenii, Steaua, Astra și Viitorul erau pe primul loc cu câte 43 de puncte, fără a mai pune la socoteală ghinionul din Steaua – Astra 0-1, în ultima secundă de joc.

Dar după un așa final „en fanfare” nu prea e loc de analiză pe joc. Reghecampf știe foarte bine ce are de făcut! Suntem prea fericiți pentru a fi acum critici sau cârcotași!

Felicitări băieților, lui Reghe și staff-ului său!
Le urăm sărbători fericite și o vacanță ca-n basme!

XRay


Avancronică FC Steaua – Poli Timișoara. „Revanșa”, în regia lui Reghecampf


Luni, 21 decembrie, de la 20:30, FC Steaua București întâlnește formația ACS Poli Timișoara, în cadrul etapei a 23-a din sezonul regulat al Ligii 1. Ultima  partidă de fotbal din 2015 se dispută „acasă” la Steaua, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, fiind al treilea meci jucat de campioană la Piteşti în calitate de gazdă și a treia etapă din Liga 1 cu Reghe pe bancă în noul său mandat la Steaua.
Astfel, deţinătoarea titlului va trage cortina peste anul fotbalistic românesc 2015, cel în campioana care a trecut de la agonia din retur, la extazul „marelui event” (tripla înternă), urmat de un tur în altă agonie dar și ceva raze de extaz pe sfârșit de an. Steaua avut un an dificil, cauzat în mare parte de schimbările suferite în iarnă și vară la nivelul lotului şi apoi al băncii tehnice, dar și de scandalurile generate de pierderea siglei, stadionului, a bazei de antrenament și retragerea galeriei de pe stadion.

  • În vara anului 2015, Steaua a avut cel mai fructuos final de sezon (2014-2015), încununat en fanfare cu toate  trofeele puse în joc, însă a dezamăgit în noul sezon (2015-2016) printr-un tur slab în Liga 1 și  cea mai nefericită prezență în UEFA din ultimii 10 ani. A fost anul contrastelor, cu performanţa lui Costel Gâlcă, care a cucerit trei trofee în anul său de debut, dar și primul an din „era Becali” când Steaua, cu Mirel Rădoi pe bancă, a rămas în afara grupelor UEFA , pierzând succesiv calificarea în disputele din Play off de UCL și ECL.

Revenirea lui Reghecampf pe banca Stelei din etapa a 21-a, a adus un plus în atmosferă, încredere, motivare și speranță. La debutul noului antrenor, roș-albaștrii s-au impus în fața oltenilor de la CS U Craiova, scor 2-0, într-o partidă în care au avut 70 % posesie. În ultima etapă, campionii au învins în deplasare cu 1-0 pe Viitorul, mărind șansele de accedere în play off. După 3 înfrângeri în 4 meciuri (cu Dinamo, CFR și Astra), cu doar 6 puncte (din 21) acumulate în ultimele 7 partide, intrarea în play off cu staff-ul lui Rădoi pe bancă era un mare semn de întrebare. Luni, Steaua lui Reghecampf se află la ultimul examen din 2015, în disputa cu elevii lui  Florin Marin.

  • FC Steaua şi ACS Poli Timişoara s-au întâlnit de trei ori în campionat, fiecare formaţie trecându-şi în cont câte un succes. Primul meci a avut loc pe 28 septembrie 2013 şi s-a încheiat cu victoria „roş-albaştrilor”, 3-0 pe teren propriu (Piovaccari, Stanciu, Adi Popa). În retur, cele două au încheiat fără gol la Timişoara. În ambele partide de atunci, Steaua a fost antrentă  de actualul antrenor, Laurenţiu Reghecampf.
  • În turul ediţiei curente, cu Mirel Rădoi pe bancă, Steaua a pierdut printr-un gol marcat în minutul 88 de Javier Hernandez (Cronica Poli Timişoara – Steaua 1-0! Barele roș-albastre și bulanul alb-violet). După victoria norocoasă cu Steaua, timişorenii au mai izbutit doar un succes în următoarele 12 jocuri din Liga 1, 2-0 cu ASA (acasă), în rest au 7 remize şi 4 înfrângeri. Cele două echipe s-au mai duelat în această toamnă şi în Cupa Ligii Adeplast, Steaua – Poli 1-0, rezultat în urma căruia roș-albaștrii s-au calificat în semifinală. La ambele partide, bănățenii l-au avut antrenor pe Florin Marin.
  • În ediţia curentă Steaua a utilizat 27 de jucători, dintre care 14 au marcat cel puţin un gol. La ACS Poli Timișoara, doar 8 dintre cei 25 de fotbalişti şi-au trecut numele pe tabelă. Mediile de vârstă ale celor două loturi sunt de 24 ani şi 5 luni la FC Steaua, respectiv 27 ani şi 8 luni la Poli Timişoara.

Laurenţiu Reghecampf şi Florin Marin se vor afla în premieră faţă în faţă din poziția de antrenori. Pentru „veteranul” Florin Marin, fost fundaș în Ghencea timp de 8 ani (1976-1984) și tehnician în staff-ul lui Pițurcă (2010), va fi cea de a 25-a partidă pe care o va disputa contra Stelei în campionat. Îndiferent de echipa pe care o antrena (Oțelul, Ceahlăul etc.), Florin Marin a reuşit să termine neînvins în 15 jocuri (7 victorii şi 8 remize),  înregistrând doar 10 înfrângeri.

  • Reghecampf aplică un program spartan de pregătire dar și reține jucătorii în cantonament atât înaintea meciurilor (2-3 zile), să-i țină concentrați, cât mai ales imediat după partidă, pentru o refacere eficientă. În contrast, Mirel Rădoi prefera să-şi ţină jucătorii în cantonament doar în seara dinaintea meciului, iar după partidă jucătorii erau liberi, urmând să revină la baza de antrenament a doua zi pentru refacere.
  • Varela & Co. au avut liber numai vineri seară, după un cantonament de cinci zile în Constanța, cu antrenamente și două meciuri oficiale cu Viitorul. Jucătorii au reintrat în cantonament sâmbătă și au efectuat antrenamente la Centrul de fotbal de la Mogoşoaia, iar duminică, după masa de prânz, vor pleca spre Piteşti unde vor continua programul de pregătire pentru meciul de luni seară.

[Update] Reghecampf i-a trimis deja în vacanţă pe unii dintre jucătorii tineri din lot: Vlad Mihalcea, Alexandru Aldea, Alexandru Târnovan şi portarul Ionuţ Poiană. Steaua nu-i va putea folosi pe Breeveld, suspendat pentru al patrulea galben încasat luni cu Viitorul, și pe accidentații Alex Chipciu și Houssine Kharja. Adi Popa și Muniru Sulley sunt apți fizic. În meciul de joi din Cupă, cei doi au părăsit terenul accidentați, Popa pe targă. Paul Papp și-a ispășit suspendarea de „un joc oficial” și este la dispoziția lui Reghecampf.

Cei 18 fotbalişti reținuți în lot sunt Florin Niţă, Valentin Cojocaru, Cornel Râpă, Cătălin Carp, Paul Papp, Alin Toşca, Guilherme, Jean-Sony Alcenat, Fernando Varela, Jugurtha Hamroun, Lucian Filip, Nicuşor Stanciu, Sulley Muniru, Aymen Tahar, Adi Popa, Rareş Enceanu, Gregory Tade şi Alexandru Tudorie.

Echipa probabilă: Niță – Râpă, Varela, Toșca, Guilherme  – Filip, Muniru – Adi Popa, Stanciu, Hamroun – Tade

ACS Poli, cu toate că are ceva probleme de lot, speră să obțină măcar o remiză. În acest sens a fost și declarația lui Daniel Stanciu, directorul sportiv al bănățenilor: „Va fi dificil pentru noi, mai ales că avem și probleme de lot. Zicu, Goga și Luchin nu vor putea evolua luni seara. Dar, mereu Poli a jucat bine cu echipele din prima parte a clasamentului. Știm ca nimeni alții să obținem rezultate de egalitate”. Staťistica îl confirmă pe oficial. După 23 de etape, ACS Poli se află pe locul al doilea, alături de FC Voluntari, în topul echipelor cu cele mai multe remize (9).

FC Steaua va juca luni seară pe teren „propriu” și așteaptă din nou peste 10.000 de suporteri pe arena „Nicolae Dobrin” la ultimul meci din 2015. Tichetele pentru partida cu ACS Poli au fost puse în vânzare începând de vineri, la casele arenei din Trivale.

Va fi o partidă dificilă pentru campioana României, împotriva unei echipe cu jucători experimentați, capabili să facă diferența și surpriza. Steaua vine de pe Litoral cu moralul bun, după o dublă reușită cu revelația sezonului FC Viitorul, dar și cu câteva probleme de exprimare în joc, încă nerezolvate în timpul avut la dispoziție de  Larențiu Reghecampf și Thomas Neubert.

fortza 27-4Revanșa prin victorie este unica opțiune care ar aduce liniștea roș-albaștrilor în privința play off-ului, ar mai inveseli vacanța jucătorilor dar și sărbătorile suporterilor. Toată suflarea stelistă așteaptă cu speranță și emoție un happy end fotbalistic în 2015, pentru a visa frumos și realist, în pragul noului an, la obiectivul asumat și declarat public de tehnicianul Laurenţiu Reghecampf: Titlul 27!

Le urăm succes roș-albaștrilor!

XRay

 

38 de comentarii la „Steaua – ACS Poli 3-1! Campioana 4×4 cu Reghe la volan! Show și happy end 2015!

  1. xray Autor articol

    Update în articol, după conferința de presă:

    „Reghecampf i-a trimis deja în vacanţă pe unii dintre jucătorii tineri din lot: Vlad Mihalcea, Alexandru Aldea, Alexandru Târnovan şi portarul Ionuţ Poiană.”

    Adi Popa și Muniru Sulley sunt apți fizic.”

    „Cei 18 fotbalişti reținuți în lot sunt Florin Niţă, Valentin Cojocaru, Cornel Râpă, Cătălin Carp, Paul Papp, Alin Toşca, Guilherme, Jean-Sony Alcenat, Fernando Varela, Jugurtha Hamroun, Lucian Filip, Nicuşor Stanciu, Sulley Muniru, Aymen Tahar, Adi Popa, Rareş Enceanu, Gregory Tade şi Alexandru Tudorie.

    Echipa probabilă: Niță – Râpă, Varela, Toșca, Guilherme – Filip, Muniru – Adi Popa, Stanciu, Hamroun – Tade”

  2. xray Autor articol

    PS

    Potrivit Gazetei Sporturilor, în al doilea mandat al său la Steaua, Reghecampf foloseşte câteva metode împrumutate de la 8 medici psihologi americani, pe care i-a cunoscut în Las Vegas. Acestea îl ajută pe antrenor să motiveze întregul lot şi îi face pe jucători să fie implicaţi 100% în meciurile pe care le dispută.

  3. xray Autor articol

    Update

    Echipele probabile (digisport):

    Steaua: Fl. Nița – Rîpă, Varela, Papp, Guilherme – L. Filip, Muniru – Ad. Popa, Stanciu, Hamroun – Tade

    ACS Poli: Kirschstein – Cl. Belu, Scutaru, Melinte, D. Popescu – Llorente, Sarmov – Goga, J. Hernandez, Curtean – Elek

  4. saramago

    Steaua – Timisoara 1-0 (pauza), autogol Bocsan (min.33). Meciul nu este inca decis.

    Nita 5 – a gresit grav la un corner al adversarilor, a fost insa ocrotit de sansa;
    Ripa 5 – sub nivelul aratat in ultimele partide, chinuit de incursiunile lui Curtean;
    Varela 7 – cel mai sigur jucator din defensiva Stelei;
    Papp 5 – cateva erori de pozitionare, nu inspira intotdeauna siguranta;
    Tosca 5 – surprins avansat/prost pozitionat la cateva contre ale banatenilor;
    Muniru 5 – evolutie (cel mult) mediocra;
    Tahar 4 – mingi pierdute in zone periculoase ale terenului, finalizari dezamagitoare;
    Hamroun 6 – vivace, inventin, fara forta in prajma careului;
    Stanciu 5 – in scadere fata de ultimele evolutii, destula baloane pierdute/jucate neglijent;
    Popa 5 – inchis de cele mai multe ori de Popescu, norocos insa la faza golului;
    Tade 5 – efort mare, realizari in cantitati farmaceutice, altfel spus – ineficient.

  5. saramago

    Steaua – Timisoara 3-1 (1-0), victorie clara a elevilor lui Reghe, goluri Bocsan (aut.), Stanciu, Hamroun – D.Popescu.

    Nita 6 – mult mai atent in repriza a doua, fara vina la gol;
    Ripa 6 – in repriza a doua a contat in atac si a fost mai sigur in aparare;
    Varela 7 – joc solid, ca de obicei;
    Papp 6 – mai bine in actul doi;
    Tosca 6 – bun in ofensiva, uneori a facut marcat larg in aparare;
    Muniru 4 – erori multe, bine ca nu au profitat banatenii;
    Tahar 5 – sters;
    Stanciu 8 – repriza secunda (de fapt vreo 35 de minute) cu multe realizari: gol, driblinguri exuberanta, pase stralucitoare, recuperari. Bravo !;
    Hamroun 7 – gol frumos si multe combinatii reusite;
    Popa 6 – evolutie mai buna dupa reluare, dar unele faze au fost interpretate neispirat;
    Tade 5 – multa risipa de efort, ratari colosale, are totusi un assist spectaculos la golul lui Stanciu;
    Tudorie 6 – acceptabil, cu recuperari, replieri utile si chiar un gol (pe nedrept) neacordat;
    Enceanu – a jucat prea putin.

  6. maou

    Joga, eu zic sa mai ai rabdare cu Muniru pana dupa pregatire, eu cel putin il vad fotbalist, mereu cand preia mingea e cu privirea sus si priveste spre poarta adversa, pe langa asta are si o tehnica bunicica, a gresit astazi flagrant in cateva situatii insa tot am incredere ca e material de titular. In Breeveld am sperat ca o sa fie ce ne trebuie dar n-are viziune si nici tackling, tehnica slaba, nu e de Steaua nici el nici Tahar, alta dezamagire.

    Meci atractiv, multe faze de poarta, chiar suprinzator de alert avand in vedere perioada in care se joaca. Credeam ca facem egal, F.Marin stie sa joace cartea contraatacului si are experienta necesara sa aseze o defensiva greu de depasit, mai ales cand intalneste Steaua. Baietii s-au daruit, au mentinut pressingul, au facut posesie si au reusit cateva faze bune de poarta, cel putin cea de la golul lui Stanciu a fost chiar interesanta, executia la fel. Alt fapt suprinzator a fost ca Tade a inteles cum trebuie sa joace un pivot, poate nu e chiar o cauza pierduta. Am ajuns la 4 din 4, cu intaririle care sunt anuntate, ne batem sigur la titlu.

    1. joga-bonito

      Singurul avantaj pentru Muniru e tineretea (22 ani), in rest e slabut ca mijlocas. A avut aproape 30 de meciuri sa-si dovedeasca valoarea si n-a facut-o. Oricum nu prea o sa aiba sanse la titularizare primavara asta cu Pintilii, Bourceanu, Filip si Kharja. Sunt doar 14 meciuri si inca vreo 5-6 in Cupe, in faze superioare. Ar merita eventual imprumutat pe undeva sa joace.

      Pintilii e un transfer excelent. Jucator titular la Nationala, clar mult peste Nistor, Radut, Anton sau tentativele de mijlocasi straini de la noi ce i-am enumerat mai sus. Baiat serios si cu caracter, care se intampla sa fie si fotbalist. Mereu mi-a placut de el. S-a vazut si anul trecut cat timp a jucat la Pandurii ca a dus mijlocul in spate.

      Ciobanul a mai mentionat faptul ca vine si un fundas stanga. Imediat m-a dus gandul la Lato. O fi de vina efectul ‘AnaMaria’? Din ce am vazut la emisiuni, Lato nu prea era multumit la turci ca se batea la retrogradare cu ei si iesise din circuitul Nationalei. Oricum e cu doua clase peste Guilherme si nu m-ar deranja sa mai scapam de un strain.

      In rest, in atac e jale. Tade e clar ca nu are ce cauta la Steaua. Practic se loveste mingea de el ca de perete. Nu are instinct de atacant, viteza nu, tehnica nu, executii nu. Pai Piova era scula pe langa el. Pe Tudorie am impresia ca l-a stricat Bukales. Totusi, ar merita sa-l imprumutam si pe el pe undeva sa joace.

      Nu stiu ce simtiti voi in timpul meciului, dar eu prefer sa jucam cu un om in minus decat sa jucam cu Papp fundas. Omul da senzatia ca ne poate ingropa cand ne e lumea mai draga.

  7. xray Autor articol

    1.Update la cronica
    Reghecampf: „Avem un plan, o să-l punem în aplicare de mâine. Sper să reușim să aducem jucătorii pe care-i avem în momentul de față pe listă. O să vedeți câți jucători vor veni. Este o surpriză”. Declarație completă pe această temă (s-a pus video).

    2. Note date GSP

    1. vitto

      satisfactia performantei trebuie sa o aibe suporterii, nu patronatu’….. patronii trebuie sa se concentreze sa rezolve problemele, nicidecum sa chiraie……. la noi problema este ca unii suporteri sunt prea filozofi……

    1. alexandru-h

      Din cate stiu, articolele trimise vor fi publicate (cu exceptia celor care arata cat de securisti sunt cei din Armata). E de bun-simt atunci sa scrii tu unul, nu sa astepti ca altul sa munceasca, pentru interesul dumitale.

    2. vitto

      neplata chiriei pe national arena?!…..care national arena, aia fara aviz isu, arena pe care nu mai poti juca desi aveai contract?…….puisorule, vezi ca Steaua a actionat in judecata proprietarul ptr inducerea in eroare la semnarea contractului pe anul in curs……

  8. xray Autor articol

    Raspuns lui wu1

    1) Cei care administreaza AN ar trebui sa plateasca clubului FC Steaua despagubiri mari pentru ca au inchiriat ilegal un stadion care nu are aviz de functionare (ISU). Mai mult, din cauza lor, Steaua a fost obligata sa caute de pe o zi pe alta un stadion pe care sa joace, la Cluj si Pitesti.

    2) Noi nu suntem „Cancan” sau „Steaua Libera” sa tinem socoteala banilor cetateanului Becali! Acolo e pomenit la fiecare articol postat. Te poti adapa spiriual cu Becali de acolo.

    3) Nu mai face off topic! Aici e vorba despre fotbal, etapa 23, echipa etc. nu „Sugestii si sesizari la redactie”! Pentru asta exista topic dedicat!

    1. wu1

      Mane, lasa steaua libera in pace, ca a devenit un cliseu expresia asta! Cand nu prea aveti ce spune dati in steaua libera. De unde sti tu ca eu sunt adeptul acelei pagini ( acelui principiu da) ?? Nu frate xray, steaua a fost obligata sa se mute de pe un stadion pe altul din cauza „ei” ! Cum iti asterni asa dormi.

      1. vitto

        n-avem ce spune….suntem muti….ptr noi rezultatele vorbesc!

        fraierii blocati in intuneric, cei care sufera si traiesc urat, nu inteleg ca atunci cand joaca Steaua coboara cerul pe ape si se trag muntii aproape…Dunarea ne urmareste… codrul zvacneste ca para, iara graul tresare din somn caci ….. Steaua este soapta in lumina, este trasnetul de vara si cand vrei sa o uiti si sa o arunci pe usa afara, atunci iti dai seama ca o iubesti si mai mult!

  9. siegfried

    Niţă 6 – o greşeală mare la acel corner şi vreo 3 invervenţii bune.
    Răpă 7 – bun în apărare, bunicel şi în atac cu un şut pe spaţiul porţi şi o centrare foarte bună din care a ieşit ocazia lui Tade.
    Papp 4- jenant de slab pe alocuri. În dueluri 1 la 1 nu încearcă să deposedeze, ci doar presează adversarul, ceea ce e o calamitate d.p.d.v. fotbalistic.
    Varela 7- stâlp de stabilitate în defensivă.
    Toşca 6 – bun în apărare, slab pe faza de atac.
    Muniru 5 – a făcut un meci decent, mai puţin gafa uriaşă din ultimele secunde.
    Tahar 4 – vorba lui Reghe, cu pase în spate şi în lateral nu îţi creezi şanse de gol în veci.
    Tudorie (r) 4- pe lângă ritmul meciului.
    Popa 5- slab de tot, Ilie Dumitrescu a fost nostim aseară când a zis că Popa e un punct fix în echipă şi că Steaua nu are nevoie de jucători transferaţi pe postul său.
    Stanciu 9 -Un gol superb plus un număr uriaş de pase filtrante. Dacă am avea marketing la club, cineva ar trebui să facă un clip cu ele şi să le posteze pe pagina de facebook a echipei.
    Hamroun 8 – gol, câteva pase foarte bune pentru Tade. Driblinguri, schimbări de direcţie inspirate. Mi-a plăcut!
    Tade 5 – singurul lucru pozitiv a fost combinaţia cu Stanciu la golul 2, în rest numai nereuşite.

  10. xray Autor articol

    @wu1

    „Mane”, pune mana pe limba romana sa intelegi ce citesti. Unde am acuzat eu acolo de ceva Steaua Libera ? Ca redactor, ti-am facut un serviciu si ti-am dat o bibliografie unde iti poti potoli setea de informatii despre Becali, ma rog, de acel gen de stiri invocat de tine. E plin!Le publica non stop din „stiri pe surse”! Enjoy!


    =========

    Si cu asta basta! Nu trebuie sa-mi multumesti!

    1. vitto

      bai wu1 (caci „draga” nu pot sa-ti spun),

      ironia si caterinca vin din lecturi ….. lecturi pe care mataluta nu prea le ai, sau din care ai doar farame (pari genul acela „modern”, care alegi cartile dupa coperta) ….. tu (si paraleli ca tine sunt multi) nu stii, ceea ce este evident, dar asta nu ar trebui sa fie cu adevarat marea ta problema, ci mai ales faptul ca nu pari a invata nimic?! ca uite asa, nu vrei tu sa inveti, nu vrei sa-ti deschizi mintea!

      astia vesnic nemultumiti de Steaua actuala pareti niste plafonati, pierduti printre clisee ieftine, lipsiti de viziune si de viu! ….. statui de ceara, papusi stricate care repeta la infinit aceleasi putine fraze ….. traiti intr-un cerc vicios si va hraniti cu ura! mie imi pareti de acum o clara problema de geometrie umana, caci oamenii cu cap patrat esueaza intotdeauna intr-un cerc vicios!

      am citit candva un comentariu care suna cam asa: „este o diferenta foarte mica intre a pescui si a sta pur si simplu pe mal ca un idiot”…… voi ati ales sa stati pe mal si acum va simtiti neintelesi …….. ?!

      si ca sa vezi ca nu sunt ranchiunos, acum in prag de Craciun cand toti ar trebui sa fim mai buni si mai iertatori, incerc sa te ajut si-ti recomand o carte (nu o coperta): Francois Brune – „Fericirea ca obligatie”!

      nu va fie frica sa cititi, nu va fie frica sa fiti fericiti! ….. si sa nu uitati niciodata ca Steaua, Echipa din Vis, este Numai Una!

Lasă un răspuns