home
01-11-09

Volei: CSA Steaua - CVM Tomis Constanta 2:3 (25:21, 14:25, 21:25, 25:21, 7:15)

Steaua a pierdut meciul din cadrul etapei a 3-a contra campioanei en-titre Tomis Constanta dupa un meci foarte spectaculos cu multe rasturnari de situatie. Desi porniti ca outsideri in acest meci stelistii au demostrat ca nu sunt cu nimic mai prejos fata de jucatorii adusi din Argentina, Cuba sau Venezuela ba chiar uneori l-au facut pe antrenorul oaspetilor canadianul Stelio Derocco sa-si iasa din calmul sau.
In ciuda infrangerii ros-albastrii si-au onorat blazonul si daca vor repeta etapele viitoare evolutia din acest meci cu siguranta se vor afla la sfarsitul campionatului printre echipele fruntase.
Etapa viitoare Steaua va juca acasa contra echipei Remat Zalau, meciul fiind programat miercuri 4 noiembrie in sala Mihai Viteazul.
C.S.A. STEAUA: George Carpen, Razvan Rosu, Silviu Oancea, Marius Macicasan, Radu Serban, Cristian Brinza, Bogdan Rus, Radu Tobosi, Ricardo Patran, Corneliu Andries, Bogdan Cirlan, Ionut Ion, Andrei Alecsandrut.

Desfasurarea meciului:

Set 1: Setul inaugural a fost probabil cel mai spectaculos al meciului, avand multe rasturnari de situatie. Dupa un inceput in care echipele au mers cap la cap, Steaua s-a desprins usor insa constantenii au recuperat si au trecut la carma jocului parandu-se ca isi vor adjudeca setul. Totusi, ros-albastrii au revenit excelent in final si in ciuda unui punct discutabil oferit oaspetilor si-au adjudecat setul.
Evolutia scorului: 8:6, 13:16, 17:16, 22:21, 25:21
Set 2: Dupa castigarea primului set stelistii si-au pierdut putin concentrarea si nu le-a mai iesit nimic in setul 2, gresind copilareste o multime de puncte, astfel Tomis impunandu-se fara nicio problema si egaland scorul.
Evolutia scorului: 5:5, 8:5, 13:7, 16:8, 25:14
Set 3: Al treilea set a fost unul de urmarire pentru voleibalistii stelisti, ei fiind mereu la 2-3 puncte in spatele adversarului si incercand sa egaleze situatia, cedand pe final si astfel pierzand si acest set.
Evolutia scorului: 7:8, 12:14, 17:20, 21:25
Set 4: Atunci cand toata lumea se astepta ca in acest set campionii sa incheie socotelile, militarii au ridicat armele si au predat o lectie multinationalei constantene, blocajul si atacul mergand perfect si desi oaspetii s-au apropiat de cateva ori pe tabela setul a apartinut fara discutie Stelei care a egalat astfel situatia.
Evolutia scorului: 4:1, 11:7, 15:11, 18:16, 21:19, 25:21
Set 5: Din pacate evolutia excelenta din setul precedent a avut si un cost, oboseala care a facut ca voleibalistii nostri sa comita unele erori de care constantenii au profitat inca de la inceput, desprinzadu-se decisiv pe tabela si adjudecandu-si setul si meciul.
Evolutia scorului: 2:4, 4:7, 7:15

Spectatori: 150

Arbitrii: Elisei, Cristea, Berescu, Dan, Dumitrescu, Szilagyi

Clasament: 7.CSA Steaua 3 1 2 seturi 5-6 4p.


Padrese


Basarab Panduru - azzido

Volei: Steaua-Tomis - Padrese

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3