home
30-10-09

Stiri despre echipa.

Valeriu Argăseală a declarat că lupta pentru campionat va fi mult acerbă acum după eliminarea echipelor puternice din lupta pentru Cupa României. Oficialul stelist admite că echipa sa nu este pregătită să lupte în trei competiţii, dar punctează faptul că problema este una general valabilă in fotbalul nostru.

"Lupta pentru campionat va fi mult mai strânsă şi meciurile vor fi iarăşi încrâncenate pentru că echipele care au părăsit Cupa au mai mult timp liber. Trebuie să recunoaştem că nu suntem pregătiţi să mergem pe trei fronturi. Aşa sunt toate echipele din România", a declarat Valeriu Argăseală.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De când a venit la Steaua, pe 6 august, Tănase nu a avut nicio zi linişte. De vină a fost lanţul de accidentări şi recidive care l-au măcinat continuu. Acum, se pare că "Dodel" a scăpat, în sfârşit, de necazuri şi va reveni în scurt timp şi în meciurile oficiale.

Scurta carieră a mijlocaşului piteştean la Steaua a fost presărată de tot felul de probleme medicale. Sosit în Ghencea accidentat la coapsa dreaptă, Tănase, care într-un moment de disperare fusese îndrumat şi spre un vraci sârb, a tot amânat revenirea pe teren. După doar trei meciuri, în care a jucat doar 40 de minute în total, a trecut iar în tabăra celor cu probleme medicale.

RMN-ul a ieşit bine

În timp ce echipa era plecată la Bistriţa pentru meciul din Cupa României cu Gloria, "Dodel" a rămas în Bucureşti pentru a continua recuperarea. Miercuri, el a efectuat un RMN la Clinica Medsana, iar rezultatul a fost unul foarte bun, aşa că s-a hotărât că fotbalistul poate să intre la antrenamentele normale.

Ieri, primul antrenament complet

Împreună cu doctorul Radu Paligora, Mihai Stoichiţă a decis ieri că Tănase se poate antrena împreună cu colegii săi, lucru care s-a şi întâmplat. Deşi la un moment dat s-a gândit că ar putea conta pe mijlocaş chiar la meciul cu Timişoara, "Lippi" s-a răzgândit şi, pentru a nu risca, îl va convoca în lotul echipei abia la partida cu Fenerbahce.

40 de minute a apucat Tănase să evolueze la Steaua după transferul de la FC Argeş

www.prosport.ro

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ poze de vacanta
Vezi ce fotografii de vacanta au fost postate pana acum