home
09-09-09

Interviu cu Sorin Stratila

Sorin Stratila a fost unul dintre jucatorii de baza ai Stelei II in sezonul trecut. Tanarul mijlocas dreapta brasovean a pus umarul la promovarea echipei in esalonul secund, golurile lui fiind de multe ori decisive, dar, in acest sezon, s-a transferat la Astra. Stelist inca de mic, Sorin a fost de acord sa raspunda la cateva intrebari pentru FCSteaua.ro.

Carte de vizita

Nume: Sorin Stratila.
Data nasterii: 20 octombrie 1986.
Locul nasterii: Brasov
Inaltime: 175 cm.
Greutate: 70 kg.
A inceput fotbalul la: Scoala de fotbal EuroAfrica Busteni.

A fost selectionat in 2 meciuri de cupa ale Stelei, cu Bacau si cu Sportul Studentesc.

FCSteaua.ro: Salut Sorine.
Sorin Stratila: Salut.

FCSteaua.ro: Cum te simti la Astra?
Sorin Stratila: Foarte bine. Sunt fericit si trec printr-o perioada foarte buna. Antrenorul Nicolo Napoli ma place si joc titular meci de meci. Am reusit doua pase de gol cu Rapidul si totul merge foarte bine. Am fost sunat si de catre antrenorul nationalei de tineret, Emil Sandoi, dar, din pacate, nu mai pot fi selectionat din cauza varstei.

FCSteaua.ro: Spune-ne despre transferul tau la Steaua.
Sorin Stratila: Am ajuns la Steaua acum un an si jumatate. Am fost imprumutat de la FC Ghimbav contra sumei de 15000 de euro.

FCSteaua.ro: Cum de ai plecat de la echipa?
Sorin Stratila: Steaua trebuia sa mai achite inca 5000 de euro pentru transferul meu definitiv. Din pacate acest lucru nu s-a mai intamplat si am ajuns la Astra liber de contract.


FCSteaua.ro: Cum a fost atmosfera de la Steaua II?
Sorin Stratila: A fost o atmosfera foarte buna. Sunt baieti buni la Steaua II. Am fost ca o familie.

FCSteaua.ro: Ce ne poti spune despre fostii tai colegi?
Sorin Stratila: Sunt toti tineri buni si talentati, de viitor.

FCSteaua.ro: Ce ne poti spune despre antrenorii si staful echipei satelit?
Sorin Stratila: Am progresat mult la Steaua II si am invatat multe de la cei de acolo.

FCSteaua.ro: Ce impresie ti-a lasat Steaua in acest sezon? Dar Steaua II?
Sorin Stratila: Steaua a jucat bine. A avut victorii meci de meci in Europa League. Se vede o schimbare in jocul echipei. Mai multa viteza, mai multe goluri. Si Steaua II are un inceput bun. Baietii au vreo 30 de etape fara infrangere. Nu au mai pierdut de cand jucau in Liga 3. Dar mai e nevoie de multa munca si experienta si totul va fi bine.

FCSteaua.ro: Ce performante crezi ca vor face in acest sezon Steaua si Steaua II ?
Sorin Stratila: Steaua va prinde cu siguranta un loc de Champions League iar Steaua II nu va retrograda. Vor fi cu siguranta in primele 7 echipe ale Ligii 2.

FCSteaua.ro: Ai fost unul dintre cei mai laudati jucatori ai echipei satelit in sezonul trecut, numele tau aparand de foarte multe ori pe lista marcatorilor. Ai fost si in pregatire cu echipa mare. Avand in vedere ca, in acest moment, in lotul Stelei se regasesc multi jucatori tineri, jucatori care au jucat la Steaua II, crezi ca meritai si tu sa fii acolo?
Sorin Stratila: Eu cred ca da. Este, intr-adevar, o concurenta mare pe postul de mijlocas lateral avand in vedere ca acolo se gasesc acum Nicolita, Szekely, Tanase, dar eu cred ca as fi meritat.

FCSteaua.ro: Au mai plecat si alti jucatori de la Steaua II?
Sorin Stratila. Da. Bogdan Roiu a fost imprumutat la Simeria.

FCSteaua.ro: Dintre fostii tai colegi, care ar mai merita sa joace acum la prima echipa?
Sorin Stratila: Cu siguranta Ionut Mihai. E un fundas central tanar cu calitati deosebite. Are forta, viteza, detenta. E un stangaci foarte bun. Seamana cu Cristi Chivu.

FCSteaua.ro: Te-au mai impresionat si alti fosti colegi? Daca da, care?
Sorin Stratila: Rusu, FIlip, Iacob. Sunt toti fotbalisti foarte buni. Iacob a si facut pasul la echipa mare in acest sezon.

FCSteaua.ro: Sorine, e bine ce face Gigi Becali la Steaua?
Sorin Stratila: Nu prea e bine. E patron, baga banii, e normal sa isi dea cu parerea. Dar, totusi, el ar trebui sa plateasca jucatorii la timp si sa ii lase pe antrenori sa isi faca treaba.

FCSteaua.ro: Te intorci la Steaua?
Sorin Stratila: Da. Dar doar la echipa mare.

Multumim Sorine si mult succes la Astra.


Adrian


https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Gaz Metan Medias

STEAUA
Duminica, 13 septembrie
ora 20:00 (Antena 1)https://fcsteaua.ro:/
LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
FCSB
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/12516/FCSB"> FCSB https://fcsteaua.ro:/ steaua https://fcsteaua.ro:/ il capitano https://fcsteaua.ro:/ stelisti pe viata https://fcsteaua.ro:/ roxana ungureanu steaua https://fcsteaua.ro:/ secsy steaua :) https://fcsteaua.ro:/ hot steaua https://fcsteaua.ro:/ hot https://fcsteaua.ro:/ Pantelis Kapetanos https://fcsteaua.ro:/ Bogdan Stancu https://fcsteaua.ro:/ FC Steaua Bucuresti https://fcsteaua.ro:/ Cristi Tanase https://fcsteaua.ro:/ STEAUA https://fcsteaua.ro:/ 25 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Twente https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Sheriff https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Fener https://fcsteaua.ro:/ Tanase https://fcsteaua.ro:/ ;) https://fcsteaua.ro:/ Ienei for president https://fcsteaua.ro:/ atmosfera incendiara II https://fcsteaua.ro:/ cat adevar .... https://fcsteaua.ro:/ increzatori https://fcsteaua.ro:/ Socrate https://fcsteaua.ro:/ atmosfera incendiara https://fcsteaua.ro:/ printre vedete https://fcsteaua.ro:/ sufletul meu https://fcsteaua.ro:/ Nucleo https://fcsteaua.ro:/ Outlaws https://fcsteaua.ro:/ Ult*ras 2
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.