home
07-09-09

Mirel Radoi: "Steaua nu mai are valoare!"(Prosport)

Mirel Rădoi e recunoscut drept un fotbalist care ocoleşte cât de mult poate presa. După meciul cu Franţa a decis totuşi să ne acorde un interviu, care s-a scris de la sine. Am descoperit un Mirel comunicativ şi dispus să evite convenabilul „No comment”.

-De ce nu-ţi plac ziariştii?
-(râde). Nu am nimic cu ziariştii. Mie nu-mi place să apar în presă. Ştiu că se spune că presa te ridică şi poate să te şi coboare, dar eu prefer să cred că meciurile mă ridică sau mă coboară.

-Cum e să faci pereche cu Cristi Chivu în centrul apărării? Presa franceză v-a lăudat.
-E în primul rând o onoare să joc alături de el. Apoi, îmi este mult mai uşor lângă Chivu, pentru că este un fotbalist fenomenal. Pot spune că e cea mai bună pereche pe care am făcut-o vreodată cu cineva în centrul apărării, deşi am jucat şi cu Gică Popescu, şi cu Belodedici, şi cu Miu, şi cu Goian...

-Ce vă ajută în acest sens pe tine şi pe Cristi?
-Cred că faptul că suntem apropiaţi ca vârstă şi că ne înţelegem bine şi în afara terenului.

-Puteam obţine mai mult din meciul cu Franţa?
-E greu de spus. Am obţinut un rezultat onorabil, deci trebuie să-l trecem la lucrurile pozitive realizate de naţională. Mai mult, adică o victorie, e greu de evaluat dacă o puteam obţine.

-Steaua pare în cădere. Acuzele se îndreaptă spre staff.

-Nu cred că acolo cele mai mari probleme le face doctorul sau team-managerul. La Steaua sunt probleme mult mai grave!

„Argăseală nu e tamponul potrivit între patron şi jucători”

-Adică?
-Faptul că echipa nu are un lot foarte valoros. Sau nu-l mai are! Au rămas doar patru jucători din echipa de anul trecut. Nu poţi să spui după acele meciuri cu formații de mâna a treia din calificările pentru Europa League că Steaua de acum are valoare. Realitatea e alta!

-Şi care este realitatea?
-Aceea că Bergodi este un antrenor priceput, dar că se va chinui. Îi va fi foarte greu să încropească o echipă competitivă cu ce are de acum acolo, iar această situaţie nu e de scuzat pentru Steaua. E, în primul rând, greu cu acel lot să te baţi pe mai multe fronturi. Apoi, suporterii trebuie să aibă răbdare pentru a se putea construi ceva.

-E nimerit Valeriu Argăseală pentru postul de preşedinte al clubului?
-Pentru postul de preşedinte strict poate că e nimerit, dar ca persoană care să stea ca un tampon între patron şi echipă nu e tocmai potrivit. Jucătorii s-au simţit de multe ori abandonaţi din acest punct de vedere.

-Revenind la subiectul „România”, crezi că ne vom califica la Euro 2012?
-Ne va fi mult mai uşor decât în campania aceasta, pentru că jucătorii vin cu mai multă seriozitate la lot, cu entuziasm şi cu dorinţa de a da totul.

E îngrijorat de potenţialul său

Ca fotbalist într-o ţară arabă, dar convocat meci de meci la echipa naţională, Mirel Rădoi se gândeşte că diferenţa de valoare dintre fotbalul din Arabia Saudită şi cel european i-ar putea aduce un regres.

-Nu te îngrijorează faptul că joci într-o ţară arabă, departe de fotbalul mare, astfel că îţi poate aduce un regres?
-Ba da, mă gândesc că această conjunctură îmi poate afecta în viitor potenţialul. Când vin la lot, mă uit de fiecare dată la colegii mei şi mă gândesc cum sunt eu în raport cu ei, care joacă în Europa. Să ştiţi însă că fotbalul arab nu este chiar atât de slab pe cât se crede în România.

-Ai avut oferte în perioada petrecută la Al-Hilal?
-Am avut o ofertă, dar nu i-am dat curs. Salariul nici măcar nu se apropia de cel de la Al-Hilal şi, oricum, arabii nu au vrut să-mi dea drumul, pentru că sunt venit de puţin timp la echipa aceasta, am devenit jucător de bază şi mai am multe de spus acolo. Sunt foarte mulţumit la Al-Hilal.

-Descrie-ne ceva cu care nu te-ai putut adapta în fotbalul arab.
-(râde şi apoi stă un pic pe gânduri). Faptul că, fiind atât de cald acolo, apa la duşuri nu e niciodată atât de rece pe cât aş vrea. Eu fac duşul de după antrenament mai rece. De aceea, înainte de a face duş, trebuie să mă bag în gheaţă!

1,2 milioane de dolari este salariul lui Mirel Rădoi la Al-Hilal

"Ceea ce mă miră la fotbalul arab este faptul că, fiind atât de cald acolo, apa la duşuri nu e niciodată atât de rece pe câte aş vrea ", Mirel Rădoi, fundaș Al-Hilal

"Chivu e un fotbalist fenomenal. Cu el fac cea mai bună pereche, chiar dacă am mai jucat cu Belo sau Goian", Mirel Rădoi

"Piţurcă are concepţiile lui despre fotbal, diferite de ale lui Răzvan, şi atât. Nu-i pot compara", Mirel Rădoi

Interviul complet aici: prosport.ro


https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Gaz Metan Medias

STEAUA
Duminica, 13 septembrie
ora 20:00 (Antena 1)https://fcsteaua.ro:/
LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
FCSB
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/12516/FCSB"> FCSB https://fcsteaua.ro:/ steaua https://fcsteaua.ro:/ il capitano https://fcsteaua.ro:/ stelisti pe viata https://fcsteaua.ro:/ roxana ungureanu steaua https://fcsteaua.ro:/ secsy steaua :) https://fcsteaua.ro:/ hot steaua https://fcsteaua.ro:/ hot https://fcsteaua.ro:/ Pantelis Kapetanos https://fcsteaua.ro:/ Bogdan Stancu https://fcsteaua.ro:/ FC Steaua Bucuresti https://fcsteaua.ro:/ Cristi Tanase https://fcsteaua.ro:/ STEAUA https://fcsteaua.ro:/ 25 https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Twente https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Sheriff https://fcsteaua.ro:/ Steaua-Fener https://fcsteaua.ro:/ Tanase https://fcsteaua.ro:/ ;) https://fcsteaua.ro:/ Ienei for president https://fcsteaua.ro:/ atmosfera incendiara II https://fcsteaua.ro:/ cat adevar .... https://fcsteaua.ro:/ increzatori https://fcsteaua.ro:/ Socrate https://fcsteaua.ro:/ atmosfera incendiara https://fcsteaua.ro:/ printre vedete https://fcsteaua.ro:/ sufletul meu https://fcsteaua.ro:/ Nucleo https://fcsteaua.ro:/ Outlaws https://fcsteaua.ro:/ Ult*ras 2
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.