home
25-08-09

Steaua voastra!

Avand in suflet bucuria unei noi victorii a echipei noastre de suflet, nu m-am putut abtine din a va scrie cateva randuri.
Sunt fericit ca in acest inceput de sezon jocul echipei va aduce satisfactia de a visa din nou la Steaua de care va era dor! Se pare ca e tot mai aproape…dar, pentru a deveni ceea ce va doriti, are nevoie de voi cu “trup si suflet pentru culori” !!!
Multi dintre voi cunosc insemnatatea acestui club…faptul ca pentru mult timp a fost simbolul Romaniei. Stiu multi oameni, jucatori, copii care atunci cand aud ca sunt roman imi spun : - aaa Romania!!! Hagi, Lacatus, Steaua, Champion’s League… Unii dintre jucatori nu au uitat atmosfera din Ghencea… Este un lucru extraordinar! Ma simt mandru sa fi facut parte din istoria acestui club! Ma simt privilegiat ca v-am ascultat cantand…live! Acestea nu sunt noutati pentru voi pentru ca le-ati auzit cu propriile voastre urechi si probabil v-au incantat la fel ca si pe mine, romani fiind, de recunoasterea adusa iubitelor nostre succese! Asa ca nu meritati nici voi, nici echipa, nici nimeni din cei care de-a lungul istoriei s-au considerat stelisti, sa fie comparati, asemuiti sau confundati, in tara sau in strainatate, cu ceilalti…
Cred ca v-a fost greu sa stati departe de stadion astazi… Ce meci frumos!!! Banel si-a revenit, Surdu e pe val, Stancu e de neoprit, tinerii incep sa capete ”coaja”, si totusi… ei erau tristi ca nu au avut cu cine sa sarbatoreasca victoria.
Nimic nu e mai trist in fotbal decat un stadion gol…

Am citit un mesaj pe blog in care unul dintre voi isi facea griji ca, odata plecat din tara, nu imi va mai sta gandul la suporterii Stelei. Va marturisesc sincer ca, desi Ajax-ul invingea cu 5-0 pe Slovan Bratislava, eu mai mult ma bucuram pentru succesul Stelei!
Mai degraba ma uitati voi pe mine decat sa uit eu de Steaua.

P.S. Fiecare adult are datoria de a fi un exemplu pentru cei mai mici din jurul sau. Peste tot un copil incearca sa copie ceva de la cei mari. Daca ne iubim tara si neamul, acolo unde ne aflam trebuie sa contribuim la cresterea lor!
Va doresc cat mai multe succese si sa fiti exemple demne de urmat!
Hai Steaua!

ogararu.ro


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.