home
19-10-08

Sa-ti fie rusine nea' Ovi

Sa-ti fie rusine nea' Ovidiu Ioanitoaia! Sa bagi capul in pamant si sa-ti ceri scuze suporterilor Stelei pentru modul infect in care ai ales sa ataci culorile ros-albastre. Si sa nu mai discuti niciopdata de etica profesionala, pentru ca ai demonstrat ca iti este straina.

Nu stii ce-ai facut nea' Ovi? Hai ca-ti improspatez eu memoria, banuiesc ca o data cu varsta pierzi si din memorie:

STELISTA_YO - "Lãcã, fã un pas spre demnitate!"

DOCTORUL - "Pleci tu sau plecãm noi. Ce alegi?"

THOMAS - "Te iubesc, dar trebuie sã te las�"

Ce sunt astea, o sa intrebi? Sunt "articolele" unor copii, ale unor adolescenti care nu au legaturi foarte mari cu jurnalismul si scriu din pasiune. Sau scriu urmand "sfaturile" unor batrani, nu-i asa nea' Ovi? Si unde gasim articolele astea? Pe prima pagina a gazetei pe care o conduci!

In timp ce copii pe care ti-i cresti scriu prostii, fara niciun argument tactic, ci doar din auzite, tu si angajatii tai ce faceti?

Primul vinovat, de Ovidiu Ioaniþoaia

Sclavii cui?, de Maria Andrieº

Dictatul banilor, de Catalin Tolontan

Unde sunt articolele VOASTRE anti-Lacatus? VOI de ce nu aveti curajul sa va asumati o campanie? De ce trebuie sa te folosesti de niste copii care, fara indoiala, iubesc Steaua? De ce in editorialele voastre criticati (un fel de a spune) finantatorul vremelnic al clubului iar copiilor le permiteti sa scrie tampenii?

Chiar asa important e ratingul pentru tine nea' Ovi? Dupa o viata intreaga de jurnalism, ai ajuns in sfarsit atat de jos incat sa te folosesti de copii pentru a-ti sustine o campanie fundamental gresita? Si infecta!

Rusine sa-ti fie "nea" Ovidiu Ioanitoaia! Tie si tuturor celor care au acceptat mizeria de campanie in mizerul vostru ziar!

Marius

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Infocont AISS e functional din nou

Au fost ceva probleme. Acum e totul ok.
https://www.fcsteaua.ro/index/section/aiss/mode/InfoCont

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Loti

boloniAr fi fost omul unei singure echipe, ASA Tg.Mureş(acolo unde el centra şi tot el dădea cu capul), dacă Steaua-1984 n-ar fi insistat, cu cerul şi pământul, să-l transfere în linia ei de mijloc

Precizari

Interviul cu fostul ministru al Apararii nu poate fi pozitionat decat in doua variante . Ori e o facatura ordinara (si am sa spun de ce cred asta mai incolo), ori tataie asta asta e la o varsta la car

Bursucul

Dan PetrescuBursucul sau sfidarea dâmboviţeană. Dan Petrescu este direct: „Tot citesc prin presă că Panduru e stelist adevărat, Hagi la fel, şi aşa mai departe. Singurii stelişti adevăraţi suntem eu