home
11-07-08

Interviu cu Bogdan Stancu

Intre o sedinta de antrenament si un meci amical, Bogdan Stancu a raspuns rapid la cateva intrebari pentru SuporterSteaua. Marcator a doua goluri in partidele amicale, fostul jucator al Unirii Urziceni a anuntat obiectivele care le are pentru noul sezon si ne-a promis noua, suporterilor, ca va face totul pentru a readuce Steaua pe primul loc.

SuporterSteaua: Bogdan, ai inceput sa faci parte din familia Stelei. Cum te simti?
Bogdan Stancu: Ma simt foarte bine. Am fost primit foarte bine de noii colegi, care mi-au demonstrat ca aici chiar este o familie.

SuporterSteaua: Ti-a fost teama inainte de a semna contractul de faptul ca nu esti sigur de postul de titular?
Bogdan Stancu: Nu mi-a fost teama in niciun moment de acest lucru, pentru ca este normal ca, atunci cand ajungi la Steaua, sa te astepti sa fie o concurenta mare pe posturi.

SuporterSteaua: Care crezi ca sunt avantajele tale in fata concurentilor din cadrul echipei?
Bogdan Stancu: Nu e vorba de avantaje sau dezavantaje. Cel mai bun si cel mai in forma va juca, deoarece este spre binele intregii echipe.

SuporterSteaua: Dica a spus acum ceva timp ca tu vei fi inlocuitorul sau la echipa. Crezi ca poti continua cu succes munca depusa pana acum de acesta?
Bogdan Stancu: Normal ca imi doresc foarte mult acest lucru. Dica a facut foarte multe lucruri bune pentru Steaua si sper sa nu dezamagesc asteptarile.

SuporterSteaua: La numai 21 de ani poti debuta in Liga Campionilor. Ce inseamna acest lucru pentru tine?
Bogdan Stancu: Normal. Cred ca o sa fie cea mai mare realizare pentru mine de pana acum si sper sa ne calificam.

SuporterSteaua: Esti privit cu o foarte mare incredere de suporterii Stelei. Te ambitioneaza acest lucru sau consideri ca exercita o presiune in plus asupra ta?
Bogdan Stancu: Ma ambitioneaza foarte mult acest lucru si sper ca evolutiile mele sa se ridice la nivelul asteptarilor lor.

SuporterSteaua:. Pe cine vezi principalul adversar al Stelei in drumul spre al 24-lea titlu?
Bogdan Stancu: Steaua. Noi trebuie sa jucam bine si sa castigam meciurile. Nu trebuie sa ne preocupe altceva decat jocul nostru.

SuporterSteaua: Ai mai avut vreo oferta in afara de cea a Stelei in aceasta vara?
Bogdan Stancu: Nu stiu nimic despre acest lucru.

SuporterSteaua: Ai lucrat si lucrezi in prezent cu doi dintre tinerii antrenori promitatori din tara. Ai observat pana acum vreo diferenta intre ei?
Bogdan Stancu: Dupa parerea mea, sunt doi antrenori foarte valorosi si nu cred ca este o diferenta mare intre ei.

SuporterSteaua: Te temi de faptul ca, odata cu plecarea lui Dica, asteptarile de la tine sunt mult mai mari decat erau la inceput?
Bogdan Stancu: Nu, nu ma tem de acest lucru. Asteptarile sunt mari la orice jucator de la Steaua.

SuporterSteaua: Ce obiective ti-ai stabilit pentru urmatorul an?
Bogdan Stancu: In primul rand, debutul in UEFA Champions League. Si normal ca titlul de campion.

SuporterSteaua:Ti-ai dori un transfer in strainatate in urmatorii doi ani sau vrei sa ramai pentru a castiga cat mai multe trofee cu Steaua, tinand cont de faptul ca varsta te avantajeaza?
Bogdan Stancu: Nu pot spune momentan acest lucru. Acum sunt la Steaua si sper sa joc cat mai bine. Am viitorul inainte.

SuporterSteaua: Ce mesaj le transmiti suporterilor stelisti?
Bogdan Stancu: Pot spune doar ca voi face tot posibilul sa ajut echipa cat mai mult. Sper sa fie alaturi de noi, fiindca suporterii Stelei sunt cei mai inimosi.

Interviu preluat de pe site-ul oficial

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Marcel Raducanu. Copilul sufletului de stelist

Ce vraji a mai facut Samantha?Marcel Raducanu este una dintre cele mai fascinante figuri ale Clubului Steaua, reprezentand, in mod clar – pentru toti cei care l-au admirat creand – bucuria pura si absoluta a jocului de fotbal

[rugby] RC Barlad – CSA Steaua Bucuresti 17-68

Stelistii au trecut astazi de Rc Barlad cu scorul de 17-68, meci contand pentru optimile Cupei Romaniei. Vom reveni cu detalii despre meci