home
14-05-08

COSTICÃ TOMA A TRECUT ÎN NEFIINÞÃ

Federaþia Românã de Fotbal îºi exprimã pe aceastã cale profundul regret pentru trecerea în nefiinþã a fostului mare fotbalist Costicã Toma, un portar de mare valoare ºi fost internaþional al naþionalei României, care a decedat ieri, 13 mai 2008, la vârsta de 80 de ani.

Nãscut în Brãila, la 01.01.1928, Costicã Toma a jucat 108 jocuri în divizia A, toate la fosta echipã a armatei CCA, actuala Steaua Bucureºti, între anii 1952 ºi 1961. A câºtigat 5 titluri ºi 2 Cupe ale României cu CCA ºi a fost selecþionat în naþionala þãrii noastre de 16 ori.

Ca tehnician a activat în perioada 1979-1985 la Centrul Naþional Luceafãrul, unde a fost antrenorul selecþionatelor naþionale de juniori, avându-i ca elevi, printre alþii, pe Gicã Hagi, Gicã Popescu, Miodrag Belodedici, Florin Prunea, Ovidiu Sabãu, Marius Lacatuº, Mircea Rednic ºi Ioan Andone.

Înmormântarea va avea loc vineri, 16 mai 2008, ora 12.30, la cimitirul Ghencea Militar.

Sincere condoleanþe familiei îndoliate !

Odihneascã-se în pace !

sursa: FRF.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Doneaza acum!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Legendele Stelei, reunite!
Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par