home
27-12-07

Site oficial de Champions League (Sport.ro)!

Steaua a gasit cadoul perfect pentru fani, cu ocazia noului an. Dupa un acces ultra-modern in stadionul din Ghencea, presedintele Argaseala anunta relansarea site-ului oficial al clubului.

Noul www.steauafc.com va avea o grafica noua si placuta ochiului, iar clasamentele si statisticile vor fi la nivel inalt.

In premiera, noul site va oferi fanilor posibilitatea achizitionarii de bilete online si rezervari la toate meciurile Stelei.

"Acesta este cel mai bun site al unui club de fotbal din Romania. Va rog frumos accesati site-ul pe 1 ianuarie la ora 00.01 si o sa vedeti noutatile. Transformarea grafica va fi profunda, accent pe noutatile din cadrul clubului care vor fi pentru prima oara pe site-ul nostru. "

"www.steauafc.com o sa fie cel mai tare site al unei echipe de fotbal din Romania. Vom fi cu siguranta primul club de fotbal care vom vinde pe site-ul nostru bilete on-line," spune Argaseala.


 
Steaua - Seriff Tiraspol

Meciul va incepe la ora 22:05 si va fi transmis de postul de televiziune ProTV

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Otelul - Steaua 0 - 1 (0 - 0)

Ionescu a facut cel mai bun joc al sau de cand a venit la Steaua.Dupa doua rezultate slabe acasa, Steaua a reusit sa castige meciul de la Galati, cu Otelul, din etapa a patra a ligii 1. Trei puncte foarte importante care aduc din nou Steaua in apropierea locului 1.