home
14-09-09

Dezbina, stapaneste si "LaLa sus rasare"

„Panduru merge sa vorbeasca direct cu Bergodi”. Nu e cam tarziu? Dupa ce s-a discutat aproape o saptamana de sosirea fostului decar al Stelei, dupa ce actualul antrenor al echipei a fost pus in fata faptului implinit, dupa ce televiziunile au stors subiectul, a venit in sfarsit si randul lui Bergodi sa fie implicat intr-un proces simplu de comunicare legat de o decizie care-i vizeaza munca in mod direct.

Sosirea lui Basarab la Steaua poate fi analizata pe doua planuri: cea a meritului si cea a necesitatii. Despre merit, cred ca suntem de acord ca Panduru se incadreaza in categoria selecta a celor care se pricep la fotbal si care nu au tradat gruparea ros albastra. A muncit pentru ea, s-a straduit sa nu-i intineze imaginea si a suferit pentru aceasta echipa. Omul a fost un fotbalist valoros, e stelist, nu are fite si are si are doua calitati: este direct si onest.

In ceea ce priveste necesitatea, cu siguranta ca este nevoie de un adevarat profesionist in cadrul clubului dar si de „sange stelist autentic” care sa munceasca pentru echipa. Chiar din bucataria Stelei ne-au tot parvenit mesaje in ultima vreme cum ca Argaseala nu ar fi un tampon potrivit intre jucatori si conducere, ceea ce ne duce cu gandul ca „mutarea” a fost gandita de mai mult timp. Dar intrebarea fireasca este „de ce tocmai acum?” De ce nu s-a realizat aceasta venire in anii trecuti sau in aceasta vara, la startul sezonului? Dintr-o data Panduru a devenit atat de dorit, fiindu-i descoperite brusc niste calitati lasate in ceata in trecut, omise. Mai mult, toata lumea stie ca Pandi este mai degraba un tehnician scolit in munca directa cu jucatorii decat o persoana care sa prefere un rol managerial.

Nu exista o fisa de post pentru un manager sportiv al Stelei

Intrebat la gsptv despre specificul muncii prestate de Basarab Panduru pentru echipa de fotbal, George Becali a socat din nou: „Panduru are mana libera, poate sa faca ce vrea pentru ca eu am mare incredere in el”. Este interesat de urmarit cata mana libera va avea noul director tehnic dar si cat de mult se va intinde acesta pe o plapuma atat de mare. Cu siguranta, in viziunea finantatorului, aceasta alonja vizeaza in mod direct si munca prestata in acest moment de Bergodi.

Concluzionand, trebuie sa specific faptul ca, desi utila si justificata pana la un punct, sosirea lui Basarab Panduru in Ghencea vine mai degraba sa starneasca nedumerire si confuzie. Fara o Fisa de Post clara, cu declaratii de tipul „mandatul lui Bergodi este limitat” si „Panduru va fi viitorul antrenor al echipei” gasesc mai degraba ca George Becali nu se dezminte de stilul sau distructiv, acela de a pune sub mare presiune proprii angajati, fortandu-le limitele. Bergodi este de cateva luni antrenor si deja se discuta despre inlocuitorul sau care, intamplator sau nu, tocmai a fost numit manager sportiv. Strategie, m-ai inteles?



"Noi scriem doar despre Steaua. Daca am face-o despre intreg sportul romanesc, probabil am fi cel mai bun site din Romania"




Catalin Asavoaei




https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Steaua-Sheriff Tiraspol 0-0 - OmBun

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Meciul Urmator Clasamenthttps://fcsteaua.ro:/ Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Pandurii
Duminica, 20 septembrie
ora 16:00, Antena1
LIVE TEXT pe fcsteaua.ro
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Felicitari Tricouri Cantece
https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/