home
17-09-14

Steaua - Aalborg

Joi, 18 septembrie 2014, de la ora 22:05, pe Arena Nationala:

Steaua - Aalborg

Steaua si Aalborg sunt campioanele tarilor lor. Din nefericire pentru amandoua, nu au reusit sa treaca examenul numit play-off, stelistii fiind eliminati de echipa aceea bulgara la care presteaza compatriotul nostru Moti, iar cei de la Aalborg fiind directionati spre Europa League de Apoel (Cipru), dupa un meci egal acasa si o infrangere grava in deplasare, 0-4!
Intr-o grupa cu Dinamo Kiev, Aalborg si Rio Ave, campioana tarii noastre are ca obiectiv clasarea finala pe unul din primele doua locuri.
In ceea ce priveste meciul dintre Steaua si Aalborg, favorita este echipa noastra.

Costel Galca: Ne va fi foarte greu fara spectatori, dar speram sa castigam, sa ne impunem, pentru ca avem o echipa valoroasa si sper ca sa-si spuna cuvantul in teren cu un joc combinativ. Cu siguranta ne vom crea ocazii si vom marca goluri. Lucrul cel mai important e ca avem jucatorii apti, in afara de Tanase si Bourceanu. Am încredere in lotul pe care il am la dispozitie și in urma unui joc bun, speram sa castigam acest meci.

Raul Rusescu: Este foarte important pentru noi sa incepem cu o victorie. E primul meci pentru noi, trebuie sa-l castigam. Vom juca pe Arena Naţionala fara spectatori; va fi un sentiment urat, dar asta e viaţa. Este o grupa din care ne putem calfica si speram sa o facem.

Allan Gaarde (director sportiv Aab): Steaua este marea favorita. Stim ca este un club mare, cu traditie si a avut mare ghinion sa nu se califice in Liga Campionilor. Cunoastem Steaua bine, am avut un trimis la Bucuresti sa vada ultimul meci de campionat si ne-a transmis ca romanii sunt foarte bine organizaţi. Nu au neaparat individualitati, dar acţionează excelent colectiv. Si noi suntem foarte puternici ca grup. 15 dintre jucatorii nostri sunt din Academia proprie. Am avut si probleme financiare, dar promovarea tinerilor tine de mentalitatea si de filozofia noastra. Am investit mult in centrele de formare. Anul trecut, cu al 4-lea cel mai slab buget din campionat, am reusit sa luam titlul.

Mijlocasii Cristian Tanase si Alexandru Bourceanu sunt accidentati si nu vor putea juca in partida cu AaB. Tănase se antreneaza, dar nu la capacitate maximă pentru a nu risca o recidiva. E posibil sa fie apt pentru jocul din campionat. Daca nu acum cu Petrolul, sigur cu Astra, a spus presedintele Valeriu Argaseala. Bourceanu este in grafic cu pregatirea si işi doreste ca la mijlocul lunii octombrie sa fie pe teren. Important este sa nu se grabească. Daca joaca un meci in octombrie este bine, n-are rost sa forţeze aiurea, a adăugat Argaseala.

Nu va juca maine nici Srdjan Luchin, care nu are drept de joc, dupa ce a evoluat in Europa League in dubla Botev Plovdiv - SKN St. Pölten, in care a fost integralist.

Va reveni Alexandru Chipciu. Acesta nu a putut juca in returul play-off-ului din Liga Campionilor pentru ca era suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Meciul va fi arbitrat de o brigada de arbitri din Rusia, avandu-l la centru pe Vladislav Bezborodov.

Arbitru: Vladislav Bezborodov
Arbitru asistent 1: Nikolai Golubev
Arbitru asistent 2: Maksim Gavrilin
Asistent suplimentar 1: Sergei Ivanov
Asistent suplimentar 2: Mikhail Vilkov
Rezervă: Valeri Danchenko

Echipa probabila: Arlauskis - Rapa, Szukala, Varela, Latovlevici - Breeveld, Sanmartean - Adi Popa, Rusescu, Chipciu - Keseru

comentariu inspirat din romaniansoccer.ro

fcsteaua.ro



FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
39 ani de la 19-09-1975

Ziua de nastere a lui Laurentiu Reghecampf

Laurentiu Reghecampf s-a nascut pe 19 septembrie 1975, la Targoviste, si a debutat in fotbalul profesionist in 1993, la echipa austriaca VSE St. Polten.
In 1994 a ajuns la Chindia Targoviste, pentru care a jucat 49 de meciuri si a inscris 4 goluri intr-un sezon si jumatate.
Jocurile excelente facute de fundasul dreapta i-au adus transferul la Steaua la mijlocul sezonului 1996-1997.
A jucat la Steaua pana in 2000, aparand pe teren de 63 de ori si inscriind 5 goluri.
A castigat doua titluri de campion in tricoul ros-albastru (1997 si 1998), Cupa Romaniei (1997) si Super Cupa Romaniei (1998).
A jucat in 22 de meciuri din preliminariile UEFA Champions League si Cupa UEFA, marcand doua goluri. Antreneaza la Steaua din 2012. A plecat in vara anului 2014 la Al Hilal.