home
16-09-14

Tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei României: Steaua-ACS Berceni

La tragerea la sorti de astazi, echipele au fost introduse in trei urne, A, B, si C:

Urna A - Steaua Bucureşti, Astra Giurgiu, Petrolul Ploieşti, Dinamo Bucureşti, CFR Cluj, Pandurii Târgu Jiu;

Urna B - FC Botoşani, Ceahlăul Piatra Neamţ, Oţelul Galaţi, Universitatea Cluj, FC Viitorul, Gaz Metan Mediaş, Concordia Chiajna, FC Braşov, CSMS Iaşi, CSU Craiova, Rapid Bucureşti, ASA Târgu Mureş;

Urna C - Sport Club Bacău, Şoimii Pâncota, FC Caransebeş, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni, Fortuna Poiana Câmpina, ACS Berceni, CF Brăila, Rapid CFR Suceava, FC Bihor, Săgeata Năvodari, FC Viitorul Axintele, Chindia Târgovişte, Unirea Jucu.

Apoi, cele 6 echipe din urna A au fost imperecheate cu 6 echipe din urna C, apoi cele 8 rămase din urna C au fost extrase împreună cu tot atâtea cluburi din urna B, iar la final ultimele 4 echipe din urna B au fost împerecheate între ele.

Jocurile din şaisprezecimile Cupei României se vor disputa într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

În cazul în care meciul va fi televizat, iar clubul gazdă nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată care îndeplineşte condiţiile regulamentare disputării şi televizării.

Iata cum au fost imperecheate echipele ramase in competitie:


Astra Giurgiu - CS Mioveni
CFR Cluj - Viitorul Axintele
Steaua - ACS Berceni
Petrolul - CS Unirea Jucu
Dinamo - AFC Fortuna Poiana Câmpina
Pandurii - Şoimii Pâncota
Viitorul - Săgeata Năvodari
Caransebeş - CS Craiova
U Cluj - Bihor Oradea
Oţelul Galaţi - CS Brăila
Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sportul Bacău
FC Braşov - FC Chindia Târgovişte
Gaz Metan Mediaş - ACS Rapid CFR Suceava
CSMS Iaşi - CSM Râmnicu Vâlcea
AFC Botoşani - Rapid Bucureşti
ASA Târgu-Mureş - Concordia Chiajna

fcsteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!