home
12-09-14

Steaua - Gaz Metan 3-1! Bataie la Ghencea goala!

Pe stadionul Steaua, aproape pustiu, campionii s-au impus fara probleme in fata lui Gaz Metan Medias, cu 3-1, la capatul unui joc controlat de echipa lui Costel Gilca. A fost un show pe gazon, cu multe goluri de tabela, dar foarte multe in tribune.

Echipele de start.

Steaua:
Aralauskis – Râpă, Szukala, Luchin (83 Papp), Latovlevici – Breeveld, Sânmărtean (73 Stanciu) – Popa, Rusescu (88 Vîlceanu), Chipciu cpt. – Keşeru
Rezerve: Cojocaru, Papp, L.Filip, Iancu, Pîrvulescu

Gaz Metan:
Pleşca – Creţu, Mujdragic, Trtovac, Buzean – Romeo (68 Llullaku), Todea cpt., Enescu (65 I. Cristea), Avram – Buziuc, Figliomeni (75 D. Roman)
Rezerve: Buchta, C. Petre, Giaccomini, Fl. Dan

Steaua a facut un adevarat spectacol, cu faze superbe, combinatii de efect, assist-uri de glezna fina si goluri de generic. Claudiu Keseru a reusit o dubla, iar Lucian Sanmartean a semnat un golazo direct din corner.

La scorul de 3-0, pe fondul relaxarii ros albastrilor, Gaz Metan a redus din diferenta la o faza fixa. Lullaku a inscris cu capul la prima atingere de balon dupa ce fusese introdus in teren.

In acest meci, Galca i-a acordat sansa "debutului" lui Raul Rusescu si l-a introdus titular. Golgheterul nu a inselat asteptarile. A fost integrat in echipa si a combinat excelent cu colegii de atac. Rusescu putea majora diferenta in doua ocazii, in minutele 20 şi 28, dar Plesca a reusit sa apere suturile. Tot Rusescu putea sa primeasca un penalty la faza din minutul 42, cand a fost impiedicat sa joace mingea de catre un fundaş advers. Arbitru Robert Dumitru a considerat simulare si i-a aratat cartonasul galben.

Pe final de final, Galca i-a oferit sansa debutului si lui Papp, care a intrat in locul lui Luchin(min. 83).

Valceanu a fost introdus si el in minutul 88. In scurta sa aparitie si-a creeat o excelenta ocazie, cand dupa o cursa de 30 de metri a sutat putin pe langa poarta.

STATISTICA




Semnal de unitate!

In ultima saptamana, au aparut in presa mai multe informatii care au dat o ruptura in interiorul echipei, dupa declaratiile publice facute de Galca si Argaseala. Jucatorii au tinut sa transmita un semnal printr-un gest simbolic. Au vrut sa arate ca echipa este unita si s-au imbratisat impreuna cu staff-ul dupa primul gol marcat de Keseru.



"Am discutat mult saptamana aceasta, am stat mult impreuna. Noi ne bucuram acum de rezultat, suntem uniti, iar asta se vede", a spus Sanmartean, MVP-ul meciului.


Galeria a continuat protestele si la meciul cu Gaz Metan!

Imediat dupa golul inscris de Keseru in minutul 13, suporterii de la Sud au parasit peluza. Suporterii de la Peluza Nord au continuat si ei protestele. Cei putini prezenti, au stat cuminti pe scaune si n-au cantat deloc pe parcursul meciului.



"E un moment delicat, intelegem ca fanii sunt suparati. Ne ingrijoreaza asta, pentru ca avem nevoie de suportul lor. Noi jucam pentru ei, iar faptul ca ei s-au ridicat si au plecat e ingrijorator. Eu le-ar cere sa vina si sa ne incurajeze, pentru ca noi jucam pentru ei si vrem sa-i tinem aproape", a mai declarat Sanmartean la Look TV.

XRay


VIDEO

Rezumat meci (HD):



Faze spectaculoase:

Assist magicianul Sanmartean, gol killerul Keseru (1-0)


Golazo Sanmartean!(2-0)


Faze controversate:

A fost sau nu penatly?


fcsteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
39 ani de la 19-09-1975

Ziua de nastere a lui Laurentiu Reghecampf

Laurentiu Reghecampf s-a nascut pe 19 septembrie 1975, la Targoviste, si a debutat in fotbalul profesionist in 1993, la echipa austriaca VSE St. Polten.
In 1994 a ajuns la Chindia Targoviste, pentru care a jucat 49 de meciuri si a inscris 4 goluri intr-un sezon si jumatate.
Jocurile excelente facute de fundasul dreapta i-au adus transferul la Steaua la mijlocul sezonului 1996-1997.
A jucat la Steaua pana in 2000, aparand pe teren de 63 de ori si inscriind 5 goluri.
A castigat doua titluri de campion in tricoul ros-albastru (1997 si 1998), Cupa Romaniei (1997) si Super Cupa Romaniei (1998).
A jucat in 22 de meciuri din preliminariile UEFA Champions League si Cupa UEFA, marcand doua goluri. Antreneaza la Steaua din 2012. A plecat in vara anului 2014 la Al Hilal.