home
21-08-13

Steaua e tinuta in sah de catre Legia: 1-1

În această seară, Steaua întâlnește campioana Poloniei, Legia Varșovia, în primul tur al play-off-ului Uefa Champhions League – ultimul înainte de grupele aceleiași competiții de mare anvergură. Spre deosebire de derby-ul din etapa precedentă a Ligii I cu CFR, astă seară roș-albaștrii vor avea suportul a peste 50 000 de suflete roș-albastre.

Reghe a mizat pe același sistem de joc: 4 – 2 – 3 – 1. Tătărușanu în poartă, pe linia de fund: Georgievky, Szukala, Gardoș și Latovlevici. La închidere – Bourceanu (cpt) și Pintilii, iar tridentul ofensiv ce sprijină unicul vârf – Piovacarri este compus din Tănase, Stanciu și Ad. Popa.

Primele minute au marcat o ușoară dominare teritorială din partea steliștilor. Jucătorii lui Reghe au fost de fiecare dată agresivi și au ajuns primii la minge. Rând pe rând, Tănase și Ad. Popa au centrat în careul nostru spre Piovacarii care n-a fructificat. Încă o dovadă dacă mai era nevoie a eficienței preparatorului fizic.

Suporterii noștri au pregătit o coregrafie specială.

Legia joacă deschis și contraatacă periculos de fiecare dată când are ocazia. Avem parte de un adversar de calibru care știe să se așeze în teren.

În minutul 11, Stanciu pasează pe culoar spre Piovacarri care scapă singur cu portarul și trimite în brațele acestuia. Prima mare ocazie de gol a partidei.

Urmează un joc de posesie al Stelei prin care militarii cauta breșe în zidul polonez. Primul corner, prima faza fixă. Bate ineficient Bourceanu la colțul lung.

În minutul 25, Steaua rupe ritmul prin Stanciu care șutează periculos, însă respinge portarul polonez.

Ca o statistică, în primele 25 de minute, Steaua are de 3 ori mai multe pase decât Legia (150) și posesie 62-38% tot în favoarea ei. Chiar și așa, Legia se dovedește o nucă tare.

Jan Urban efectuează prima schimbare a partidei, intră Lukas Broz și iese unul dintre fundașii centrali.

Minutul 28 marchează cel de-al doilea corner al partidei obținut de Tănase. Contraatacul ce urmat a marcat prima acțiune periculoasă a polonezilor și primul șut spre poarta lui Tătăruşanu.

Arbitrul judecă în favoarea noastră o imprudenţă a lui Szukala la marginea careului nostru.

În minutul 32, atât Tănase şi Stanciu au acţiuni periculoase ce preced golul lui Piovacarri. GOL STEAUA în urma unui lob de senzaţie! 1-0 pentru Steaua! De remarcat şi pasa perfectă a lui Bourceanu.




Arbitrul care ne-a iertat la imprudenţa lui Szukala nu ne-a iertat şi în cazul lui Pintilii care primeşte galben şi va lipsi în retur.

În minutul 38, Furman obţine primul corner pentru polonezi. Fără succes însă deoarece boxează Tătăruşanu.

Jocul este întrerupt datorită accidentării lui Pintilii. În inferioritate numerică, Tătăruşanu salvează în extremis o lovitură de cap.

Arbitrul fluieră finalul primei reprize cu Steaua în avantaj.

Debutul reprizei secunde este asezonat cu intrări dure din partea polonezilor şi cu incursiuni din partea mijlocaşilor noştri.

Pe un fond de relaxare, Steaua este egalată în urma unui contraatac tăios. Autorul golului este Kosecki în minutul 55.

Steaua dă o replică puternică prin Piovacarri care trimite cu capul în braţele portarului polonez.

În minutul 58, căpitanul Stelei îşi ia inima în dinţi şi în urma unei acţiuni personale şutează milimetric pe lângă bară.

În minutul 60, Reghe sesizează carenţele de ordin fizic a lui Stanciu şi îl schimbă cu Gabi Iancu.

Jocul decurge în favoarea polonezilor, fara ritm şi departe de poarta lor. Tănase rupe ritmul şi obţine o nouă lovitură de colţ. De remarcat torpila lui Latovlevici.

Încet-încet, Steaua mută jocul spre careul advers şi obţine o lovitură liberă periculoasă lateral stânga. Bate Cristea şi respinge cu dificultate portarul polonez. Szukala trece şi el pe lânga gol.

În minutul 76, Ad Popa obţine o lovitură liberă periculoasă lateral dreapta. De două ori Latovlevici şi o dată Tănase trimit în zidul polonez.

În minutul 79, Ad Popa obţine o nouă lovitură liberă. Bate defectuos Bourceanu.

În minutul 85, Legia obţine şi ea o lovitură liberă. Bate Furman însă nu deviază nimeni.

În minutul 89, în urma unei acţiuni prelungite, Ad Popa şutează periculos de la marginea careului de 16 metri.

În minutul 92, Szukala trimite pe lângă poartă în urma unui corner.

Fluier final.

O Stea sufocată şi fără viziune lasă prima şansă la calificare unei echipe Legia speculativă şi parcă mai proaspătă. În atac acţiunile au fost haotice, iar apărarea a fost nesigură, cu excepţia lui Tătăruşanu.

Joga Bonito

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

[FORUM FCS] Dinamo Tbilisi - Steaua 0-2 (0-0)

Reghecampf: <i>"Dinamo este o echipÃ

wallpapers

- lm-a