home
21-08-13

Incompetenţa banilor publici

Din păcate, asistăm încă o dată la neputința postului public de televiziune, post plătit de toţi românii, prin factură de energie electrică!

Postul care stătea să dea faliment anul trecut, ne-a dezamăgit încă o dată prin nedifuzarea celei mai importante partide pentru fotbalul românesc, la ora actuală.

Sincopele acestui post, repet, platit din banii tuturor românilor, au fost sesizate de mulți ani, dar nimeni nu a bătut monedă pe ele, deoarece programul postului nu are o audiență atât de mare și de diversificată.

În schimb, tocmai de când au început transmisiile celei mai importante competiții europene inter-cluburi și audiențele au crescut, cei de la TVR și-au dovedit pe deplin lipsa de competență.

Să ne aducem aminte că și anul trecut meciurile din faza grupelor de la CE au fost transmise doar parțial de către televiziunea publică, meciurile importante fiind transmise de către același post dubios, al unei firme de cablu care, în ultimii 10 ani, a pus monopol pe piața românească. Dubios lucru, după părerea mea. Se poate aminti aici și mita luată de nea Mitică pentru drepturile de difuzare ale Ligii 1, ș.a.m.d.

Să revenim însă la postul public. Pe lângă faptul că meciurile nu sunt difuzate în totalitate, comentariile meciurilor sunt penibile. "Preastralucitii" Olaianos și Mitran ne-au arătat că sunt perfect capabili să dea de pământ cu această meserie: propoziții neterminate, încurcarea numelor jucătorilor (de prea multe ori!), bătutul apei în piuă în timp ce fazele se succed la ambele porți, ori multe elucubrații.

Și, ca totul să fie perfect varză, lângă timidul de Furdui este veșnic prezent în studiou unicul, mult-prea-experimentatul și genialul tactician și strateg Cornel Dinu, care își asigură o sursă în plus de venit pe banii noștri, pe lângă banii luați de pomană de la Dinamo.

Intuiesc cum s-a ajuns în situația de față, dar nu mă interesează! Nu vreau ca meciurile din Champions League să ne fie date cu pipeta de către niște ageamii, sau să ne fie condiționate de un abonament la o companie sinistră (pe care eu personal o detest)

Sper ca, odată începută curățenia din fotbal, să se ajungă la un moment dat și la dezinsecția acestui sector profitabil și corupt al contractelor pentru transmisiile meciurilor.

Acestea fiind spuse, urez succes echipei în dubla cu polonezii!

Blackyanck

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Chat FCS

Daca va simtiti constransi de regulile forumului FCS - www.fcsteaua.ro/chat

Steaua - Legia, atmosfera 1 - OmBun

Steaua - Legia, atmosfera 2 - OmBun

Steaua - Legia, 1:1 - OmBun

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

[FORUM FCS] Dinamo Tbilisi - Steaua 0-2 (0-0)

Reghecampf: <i>"Dinamo este o echipÃ

wallpapers

- lm-a