home
19-08-13

Zei - NU / Realisti - DA

Salutări călduroase întregii suflări steliste!

Echipa Steaua București se găsește la doar două meciuri de accederea în grupele UEFA Champions League, de departe cea mai prestigioasă competiţie de fotbal la nivel de club.

"Anesteziaţi" cu adrenalina pompată de proximitatea ascultării imnului din Champions League pe fosta arenă "Lia Manoliu", dar și de jocul prestat în Liga 1, în unele momente desprins parcă din SF, păstrând totuși ideea că adversarii sunt în general slabi din cauza "rănilor" din fotbalul românesc - lipsa banilor, a infrastructurii, scandaluri între finanţatori și staff-uri -, suntem foarte tentaţi să trecem cu vederea ultimele probleme de la club.

Deși trecem prin momente în care suntem din ce în ce mai puţin vizibili, atât pe stadion cât și în media, noi existăm! Suntem un grup de oameni, din cele 5 milioane de cetăţeni roșu-albaștri. Suntem grupul celor care dispreţuiesc.

Nu văd cum am putea fi de acord cu faptul că Becali George a încercat să se folosească de Steaua - încă o dată - pentru a ieși temporar din detenţie. Nu înţeleg de ce am accepta fără să ridicăm privirea din pământ, un manager general care a adus la club promovarea intensă a violenţei în limbaj, dar și a celei fizice.

Dacă "Steaua suntem noi" și ne dorim să fim mereu învingători, nu văd de ce am accepta "peticele" aduse lotului - căutare de jucători sub formă de împrumut, jucători liberi de contract refuzaţi de contracandidate la trofeele interne -, în momente în care suntem atât de aproape de a reveni în Champions League iar toată presa vuiește despre banii pe care Steaua i-a primit și-i va mai primi.

Nu înţeleg de ce am accepta implicarea concretă, direct din penitenciar, a lui Becali George, în ceea ce privește alcătuirea echipei.

Vorbim despre aducerea lui Adrian Cristea, un fost mare rival dinamovist, altă dată înrăit, acum "jucător profesionist". Un transfer despre care chiar Stoica Mihai, dacă am sesizat bine "pe sticlă", spunea că nu era de acord, dar "dacă a fost dorinţa lui..."

Să nu ne înţelegeţi greșit, și noi vrem ca Steaua să aibă 3-4 > 0 la pauză, victorii memorabile și recorduri în competiţiile europene, doar că ultima dată când am trecut impasibili pe lângă "probleme", fără ca măcar să comentăm, fiindcă doar atât putem face, ne-am ales cu o secetă teribilă de câţiva ani în privinţa performanţelor sportive și, ceea ce este mai important, o scădere dramatică a respectului cuvenit din partea adversarilor noștri!

Tot ce ne dorim pentru Steaua este ca meritocraţia și performanţa sportivă să fie constante obligatorii, iar nepotismul, scandalul și lipsa de profesionalism să dispară!

blindius - " Grupul celor care dispreţuiesc"

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

[FORUM FCS] Dinamo Tbilisi - Steaua 0-2 (0-0)

Reghecampf: <i>"Dinamo este o echipÃ

wallpapers

- lm-a