home
20-07-13

STEAUA - Ceahlaul 2-1 / Gol din off-side, neinspirati la finalizare

Campioana Steaua a inceput noul sezon din Liga 1 cu o victorie scurta pe terenul propriu din Ghencea in fata formatiei Ceahlaul Piatra Neamt, scor 2-1 (2-1). Steaua a marcat primul gol din offside, a avut un penalty neacordat in prima repriza, iar in finalul jocului Ceahlaul a fost privata de o lovitura de la 11 metri clara ca lumina zilei.

Fara Vlad Chiriches, jucator care s-a accidentat la incalzire si a fost inlocuit cu Florin Gardos, Steaua a dechis scorul rapid in minutul 11 prin Adrian Popa.

Iasmin Latovlevici a trimis o pasa spectaculoasa pentru devierea lui Stefan Nikolici. Mingea a ajuns la Popa, iar acesta a trimis in poarta dintr-o pozitie evidenta de offside.

Pana la momentul deschiderii scorului nemtenii avusesera o prima ocazie la sutul lui Lucas, mingea trimisa de acesta trecand putin pe langa poarta.

Steaua si-a majorat avantajul in minutul 28 prin fundasul Daniel Georgievski. Gasit excelent de Bourceanu pe linie cu fundasul oaspetilor Dumitras, aparatorul macedonean a marcat primul sau gol in Liga 1 pentru echipa campioana.

Lucas Garcia a comis un hent in propriul careu la centrarea lui Latovlevici din minutul 37, dar centralul meciului nu a acordat decat corner.

Ceahlaul a redus din diferenta printr-o executie personala a lui Emil Jula, jucator revenit in Liga 1 dupa experienta germana. Atacantul nemtean a trimis din marginea careului fara speranta pentru Tatarusanu.

Laurentiu Reghecampf a facut doua mutari la pauza, Gabriel Iancu si Andrei Prepelita intrand in locul lui Nicusor Stanciu, respectiv Mihai Pintilii.

Partea secunda nu a excelat in faze de poarta, Ceahaul echilibrand foarte mult jocul. Steaua a trecut pe langa gol in minutul 50, cand Nikolici si Iancu au ratat intalnirea cu balonul centrat de Latovlevici.

Ceahalul a avut un penalty neacordat la un fault comis de Latovlevici asupra lui Popadiuc in minutul 86, iar formatia din Ghencea a avut o ultima ocazie abia in minutul 89 la centrarea lui Georgievski pentru voleul lui Popa blocat de Jovici.

In finalul partidei spectatorii au taxat mingile inapoi trimise de jucatorii Stelei pentru portarul Tatarusanu.

Onlinesport


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

Gigi Becali, CONDAMNAT DEFINITIV LA 3 ANI DE INCHISOARE cu executare

Gigi BecaliGigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şe

wallpapers

- lm-a