home
16-07-13

Momentul adevarului

12 oameni din 13 iti vor spune de fiecare data ca 13 e un numar cu ghinion. Iar al treisprezecelea iti va spune ca el nu crede in ”din astea” desi in adancul sufletului sau va injura si va blestema ziua in care el s-a nimerit sa fie fix numarul 13 dintr-un grup de 13 oameni.
Cu toate astea, 2013 a fost un an perfect pentru Steaua si pentru Stelisti. Performante frumoase in Europa, un campionat castigat dupa prea multi ani de pauza, o echipa tanara si frumoasa si, peste toate astea, un cioban bagat la puscarie pentru 3 ani si jumatate. (Ce frumos era sa fi fost 13 ani si jumatate...)

Am inceput cu 12 acest text despre 13 pentru ca 12 inseamna in jocul de fotbal numarul suporterului. Iar anul 2013 e anul nostru, al suporterilor. Insa nu e anul in care trebuie sa primim ceva. Nu, e anul in care trebuie sa dam. Mai mult ca niciodata acum se va vedea cu adevarat cine iubeste Steaua si cine e interesat doar de performantele acestei echipe.
In fata noastra avem o excursie de maxim un an. O excursie cu un rezultat clar: ELIBERAREA Stelei! Si totul depinde de noi.

Momentan Steaua e singura sursa de bani a infractorului pe care puscaria il strange acum mai tare decat ale sale costume prost croite. Eforturile sale din ultima vreme de a scapa si macar pentru o ora din inchisoare arata clar un om disperat, un om terminat, infricosat, dispus sa faca orice ca sa scape. Nu a primit nimic si e normal sa fie asa. Pentru ca toata tara stie ca ciobanasul va fugi la cea mai mica ocazie. A spus-o chiar el, cu gura lui aia care face cancer daca trebuie sa stea prea mult inchisa.

Steaua este, insa, vaca de muls. Banii pe care aceasta echipa ii poate obtine din Champions League sunt prea frumosi, prea atragatori si mult prea multi pentru a renunta acum la ea. Acele multe zeci de milioane ii pot rezolva puscariasului multe probleme. Iar el stie asta.
Daca echipa termina campionatul pe 6, era vanduta deja de cateva luni bune. Asta e simplul adevar. Pentru cioban, echipa nu mai conteaza acum. Doar banii! In acesti 3 ani o va distruge, incercand sa scoata cat mai multi bani din ea. Asta daca nu o va lasa.

Procurorii si judecatorii si-au facut treaba. Acum e randul nostru. Acum, mai mult ca niciodata, putem sa realizam ceva. Acum putem sa spalam rusinea. Acum putem sa eliberam Steaua.

Nu mai mergeti la stadion, prieteni! Nu ii mai bagati puscariasului bani in buzunar! Trebuie sa sacrificati doar un an de fotbal din viata voastra. Si poate chiar mai putin pentru ca e greu de crezut ca Steaua va mai vedea vreun leu in caz ca nu se va califica in grupele Champions League.

Acum trebuie sa demonstram ca Steaua are suporteri adevarati si nu doar iubitori de rezultate. La Standard Liege, suporterii s-au ridicat impotriva patronului si l-au convins sa vanda. Timisorenii si-au facut propria lor echipa prin ultima Liga. Oare noi nu putem sa facem macar atat?!

Faceti ca banii pentru Steaua sa ajunga la Steaua, nu la un puscarias. Nimeni la meci!

Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

Gigi Becali, CONDAMNAT DEFINITIV LA 3 ANI DE INCHISOARE cu executare

Gigi BecaliGigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şe

wallpapers

- lm-a

Care e parerea ta?