home
07-05-13

Gloria Bistrita - STEAUA 0-1 / Debut formidabil pentru Valentin Cojocaru, primul gol pentru Gabi Iancu

Noua campioană a României s-a impus cu 1-0 în deplasare la Bistrița, în fața unei echipe a Gloriei resemnată cu retrogradarea. Steaua a jucat cu rezervele și n-a convins, Cojocaru și Gabi Iancu, marcatorul golului, fiind excepțiile care dau încredere în viitor.

Cu titlul de campioană în buzunar încă din etapa trecută, Steaua s-a dus la Bistrița ca în vacanță. Mulțimea mare de suporteri steliști își așteptau favoriții pentru a sărbători trofeul, în timp ce echipa gazdă era deja cu gândul la eșalonul secund.

Motive suficiente pentru Laurențiu Reghecampf pentru a-și odihni vedetele și a scoate la joc jucătorii folosiți mai puțin în acest sezon. Tocmai de aceea jocul n-a fost unul spectaculos, cel puțin în prima repriză, când rezervele Stelei n-au dovedit că sunt la înălțimea titularilor de pe bancă, în timp ce bistrițenii au avut mai mult grijă să se apere.



Mihai Costea și Filip au fost printre cei mai activi jucători ai Stelei în prima repriză, dar fără realizări majore la poarta adversă. Ocazii mai clare au avut elevii lui Nae Manea, Cubilla semnând două faze foarte periculoase la poarta tânărului Cojocaru. Portarul de 18 ani al Stelei s-a descurcat însă remarcabil.

În finalul primei jumătăți a meciului, bistrițenii au solicitat pe bună dreptate un penalty, după ce Gardoș a jucat mingea cu mâna în careul Stelei, dar arbitrul George Găman a lăsat jocul să continue, considerând probabil că stelistul nu a comis henț cu intenție.

Altfel a arătat jocul roș-albaștrilor după pauză. Gabi Iancu a semnat prima ocazie la doar câteva secunde de la fluierul de start al reprizei a doua. Tot Gabi Iancu a fost cel care a marcat singurul gol al meciului, în minutul 59, la o fază în care Mihai Costea ratase deschiderea scorului.

Și ardelenii au avut partea lor de șanse pe final de meci, după ce steliștii au încetinit turația motoarelor. Răzvan Radu și apoi Feher au dat emoții la poarta campionilor, dar Cojocaru a scăpat fără gol primit la Bistrița.

Onlinesport

Gloria Bistriţa: Dolha - Trestenicu, Ad. Iordache, Hlinca (Berceanu '68), Ţîrcă - Feher, Enescu - R. Radu, Cubilla (Ionescu '80), B. Oprea - Sighiartău (Ciofu '60). Antrenor: Nicolae Manea

Steaua: Cojocaru - Rîpă, Gardoş, Bratu, Lupu - Filip, Prepeliţă - Năstăsie (Rusescu '54), Iancu (Pintilii '65), M. Costea (Ad. Popa '60) - Rocha. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
57 ani de la 08-05-1956

Ziua de nastere a lui Victor Piturca.

La Steaua a evoluat intre '83-'89. Ca jucator, a obtinut 5 titluri, 3 cupe, CCE '86 si Supercupa Europei '87; a mai jucat in 2 semifinale CCE, 2 finale CCE, o Cupa Intercontinentala. Golgheter in 1988 (gheata de bronz). 220 de jocuri - 130 de goluri.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Tricouri "Mihai Nesu Foundation", pentru ajutarea copiilor cu dezabilitati

Tricourile Mihai Nesu FoundationÎncepând cu luna martie 2013, magazinul online www.ghetefotbalonline.ro, firmă importatoare de ghete de fotbal pentru profesioniști, amatori și copii, oferă șansa românilor din țară și str�

Suporterii Stelei merită mai mult decât un campionat!

I. A fost sau n-a fost…? Înainte și după meciul din Giulești, presa, cluburile (jucători, patroni, manageri, etc.), dezbăteau cel mai “aprig” subiect al momentului: este sau nu Rap